Restaurantfrank Recenzje 4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Dårlig service og dårlig timing i serveringen.

Dårlig service og dårlig timing i serveringen.

Vi besøgte restaurant Frank, for anden gang med store forventninger, da vi første gang fik en super betjening og en hyggelig aften.
Det ville vi så gentage i går aftes men blev desværre ret skuffede.

Vi fik vores forret efter 25 min. Det var egentlig ok men forinden havde vi fået serveret en skål med olivenolie til noget brød der aldrig kom. Vi sad blandt andre gæster, som var ankommet et godt stykke tid efter os, som fik serveret brød til starter, hvilket vi også fik første gang.

Tjeneren havde dog god tid til at tale med bordet ved siden af da det var nogle bekendte.

Jeg spørger en af tjenerne om brødet til den olivenolie vi fik serveret en halv time forinden og får af vide at der ikke var plads på bordet og vi ville få brødet senere.

Jeg mener at man får brødet før forretten, som vi gjorde første gang. Efter en time får vi endelig brødet på bordet selvom det service som tidligere var i vejen stadig står på bordet, nu blot tom da vi havde spist. Den bliver ikke fjernet foreløbigt.

Vi tænker pyt og venter nu spændt på hovedretten, som vi bestilte i forbindelse med forretten.

Efter 1.5 time spørger vi efter vores mad og får at vide den er på vej. Efter ca 12 minutter spørger vi pænt igen efter maden, for at få at vide at vi er blevet glemt og der vil gå 7 min så ville være den klar.

Vi bliver en anelse irriteret da forretten efterhånden har lagt sig og samtidig bare skuffet over hele aftenens forløb.

Vi bliver herefter enige om at vi faktisk ikke længere har lyst til at blive siddende da vi har følt os overset al den tid vi har siddet der og tager fat i nærmeste tjener og fortæller det som det er og at vi ikke længere har lyst til at spise der.

Den anden tjener som havde glemt os kommer ned uden at sige et ord, lægger regningen på bordet og går igen, for at komme tilbage med dankortautomaten, igen uden at sige et ord, hvor vi betaler og han vender fornærmet om og går.

Det var så sidste gang vi besøgte Restaurant Frank!

27 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi kommer snart igen!

Vi har været på Frank 4 personer. Vi holdt min søns 19 års fødselsdag og havde en fantastisk aften med det lækreste mad. Skønne vine. Meget kompetente og opmærksomme tjenere! Vi kommer med glæde igen!

23 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Super dårlig kundeservice - Intet bord på trods af en bookingbekræftelse

Super dårlig kundeservice - personale som mistænkeliggør kunderne. Besøg kun denne restaurant, hvis du selv gen-bekræfter din reservation på dagen.

Vi have booket et bord til 4 personer, indtastet kreditkort oplysninger som sikkerhed, samt modtaget en reservationsbekræftelse.

Da vi ankommer til restauranten, får vi at vide at vi ikke har noget bord, da reservationen er blevet aflyst uden vores vidende. Personalet mere end antydede, at det var vores egen fejl, at vores booking var blevet fjernet i deres system.

Når jeg nu læser på Trustpilot, kan jeg se at andre har været ude for det samme som os i 2022 !!!

Der var rigtig mange endnu ikke besatte borde, da vi kom - inkl. borde, hvor 2 personer sad på 4 personers borde. Alligevel ville personalet først ikke hjælpe overhovedet, og først efter megen diskussion fik vi tilbudt at få et bord kl 21.15 istedet for vores reservation 20.15. Det valgte vi dog ikke at vente på.

Vi var der med venner, som var fløjet til København for at spise - så det var MEGA nederen, rigtig dårlig kundeservice og en rigtig dårlig oplevelse.

VI spurgte efter at tale med ledelsen, men fik blot at vide at "ollie" ikke var tilstede, og at de ikke kunne gøre yderligere.

SUPER dårlig kundeservice - men åbenbart er restauranten "hypet" nok, til at de er ret ligeglade med kunderne...

Har besøgt restauranten tidligere uden issues - og stedet er ellers hyggeligt og maden er ok god. Men de søde og vidende tjenere som var der tidligere, er udskiftet med 2 unge piger, hvor den ene end ikke taler dansk - med meget lille viden om at betjene kunder på en god måde.

Skuffende - og ikke sådan en restaurant værdig - og hvor er ledelsen i dette...?!

18 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

På trods af at have booket en måned…

På trods af at have booket en måned forud, og modtaget intet mindre end 3 påmindelser fra restauranten i dagene op til bookingen, var der intet bord til os da vi ankom til tiden.

Personalet stod og håndterede en håndskrevet seddel med aftenens reservationer og så temmelig fårede ud da de skulle forklare at der ikke var et bord til os.

Det tvang os til at gå rundt til nærliggende restauranter og spørge om der tilfældigvis kunne være et ledigt bord til to. Fredag aften i midten af København? Det var der selvfølgelig ikke.

Utroligt amatøragtigt og meget trist da jeg tidligere har haft virkelig gode oplevelser på søster-restauranten Polly.

12 marca 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej