All Over Piercings Recenzje 14 621

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

De sieraden komen zo verpakt binnen dat je ze niet kunt passen of fatsoenlijk kunt inschatten. Daarom gekozen om retour te sturen, maar dan mag je zelf de verzend- en de retour kosten betalen en go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijne website, duidelijke filters bij het zoeken. Eerlijke prijzen en dus waar voor je geld en de producten zijn netjes verpakt voor verzending. Mocht het nodig zijn, dan is het duidelijk wat je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg snelle verzending! Ik had gekozen voor de briefpost verzending van 2 euro en had mijn spullen al de volgende dag binnen. Ik had wat rose quartz plugs gekocht en ze passen perfect! Ik gebruikte... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep internetowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Let op: de meeste reviews komen voortaan binnen via een ander review-platform! Wil je een actueler en representatiever beeld van onze service en kwaliteit? Bezoek dan onze website en klik even door naar Kiyoh. AllOver bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar (je kent ons vast nog wel als All Over Piercings). We bestaan uit een klein, enthousiast team van piercing-enthousiastelingen waarbij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad, voor elke portemonnee. In onze shop vind je sieraden van de beste kwaliteit en materialen, zoals echt gouden piercings, titanium piercings en chirurgisch stalen piercings. We hebben de grootste collectie threadless tops en staafjes van de Benelux. Ook kun je bij ons terecht voor de allerbeste nazorg, de nieuwste innovaties op het gebied van piercings en nazorg en kun je als professional terecht bij onze groothandel. Ook kun je bij ons terecht voor custom plugs en tunnels. Eigen designs zijn natuurlijk ook mogelijk. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en we zorgen ervoor dat je snel weer kan glimlachen. AllOver is al ruim 16 jaar lid van de Thuiswinkel Organisatie, dus we staan absoluut garant voor onze service en kwaliteit. We zijn op alle werkdagen bereikbaar tussen 9:30 en 18:00 en reageren zo snel als we kunnen op je e-mails en whatsapp berichten!

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie języki

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort. Je bestelt, krijg het snel geleverd en alles is compleet.

10 lutego 2026

Odpowiedź od All Over Piercings

Dank je wel voor je review, Lisa! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Veel plezier met je bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Mooie sieraden voor elke portemonnee

Mooie sieraden voor elke portemonnee. Vaak kortingen en gratis retourneren.
Heel erg tevreden over de piercings en de snelle levering.

4 stycznia 2026

Odpowiedź od All Over Piercings

Dank je wel Charina! Super om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Oceniono na 2 z 5

Service

Daarom gekozen om retour te sturen, maar dan mag je zelf de verzend- en de retour kosten betalen en gooi je dus eigenlijk geld weg.

19 listopada 2025

Hoi Fleur,

Thanks voor je feedback, jammer dat dit een tegenvaller is voor je. We proberen onze retour policy overal zo duidelijk mogelijk te communiceren, want sieraden die uit de sealverpakking gehaald zijn kunnen we vanwege hygienische redenen inderdaad niet retour nemen. We willen namelijk ervoor zorgen dat iedereen nieuwe, ongebruikte en vooral schone sieraden bij ons kan kopen en dat kunnen we alleen op deze manier garanderen. En om deze reden verpakken we al onze sieraden dan ook in een transparante sealverpakking, zodat je van te voren (evt met behulp van een ander passend sieraad) kunt beoordelen of de sieraden zouden gaan passen.

Mocht je in de toekomst nou ooit maatadvies willen voordat je gaat bestellen, dan mag je natuurlijk altijd eerst contact met ons opnemen.

Goed en betrouwbaar

Ze hebben een groot assortiment aan verschillende sierraden tegen een betaalbare prijs.

Heb hier voor het eerst besteld en ben erg blij met de sierraden en de kwaliteit er van.

Nu was er bij mijn bestelling helaas iets mis gegaan en miste ik een setje oorbellen. Maar klantenservice heeft het keurig opgelost en stuurd mij alsnog het product op. Dus ik ben ook zeer tevreden over de klantenservice.

Zeker aan te raden!

15 października 2025

Odpowiedź od All Over Piercings

Thanks voor je review, Celeste! Fijn om te horen dat we het voor je konden oplossen. Heel veel plezier met je bestelling nog :)

Echt een aanrader

Ik heb nu al een paar keer een mooi sieraad gekocht, het was er super snel en de kwaliteit is prachtig. Toen ik een vraag had over de verzorging van mijn neuspiercing werd ik super geholpen, dus alleen maar lof! Ik ga zeker nog meer mooie sieraden kopen bij jullie!

7 października 2025

Odpowiedź od All Over Piercings

Dank je wel, Annelot! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Thanks voor je review en veel plezier met je bestelling nog :)

Oceniono na 1 z 5

Sent wrong ring, poor customer service

I ordered a 1.0 mm golden click ring. It looked thicker right out of the package, but support said the only way to be sure was to measure with a caliper and told me their stock showed no size deviations. They also warned I might pay double shipping if I sent it back and it turned out to be 1.0 mm. I didn’t want to lose money, so I bought a caliper, measured the ring at 1.20 mm, and sent photos. The next day they accepted the return, but also said the item was not in stock anymore, which is odd given they said they had checked inventory the day before. The mismatch and conflicting messages made the process frustrating. Customer support should not put this burden on the customer, and at the very least an apology would have been appropriate.

10 września 2025

Hi Maria,

Thank you for reaching out. I’m truly sorry that this wasn’t the experience we aim to offer. You’re absolutely right — the mistakes were on our side, and we should have made things easier for you.

We double-checked our inventory for size deviations. Unfortunately, by the time your ring was returned, the size you wanted was already sold out (our website always reflects real-time stock). That left us with just one option: issuing you a full refund, which we’ve already processed.

I genuinely hope this experience won’t discourage you from ordering with us in the future — we’d love the chance to serve you better next time.

Kind regards,
Job

Oceniono na 1 z 5

No chance I patronise them again

Their response is a joke, the star rating will not be changed despite receiving the refund.

You should not have to make a scene to get your rights fulfilled.

8 lipca 2025

Dag Andrew,

Wij zijn al sinds 2009 lid van de Thuiswinkel organisatie en verplichten onszelf daarmee om up to date te blijven omtrent regelgeving voor verkoop op afstand. Jaarlijks worden wij gecontroleerd of we nog aan deze strenge eisen voldoen.
Bekijk ons certificaat hier: https://www.thuiswinkel.org/leden/all-over-piercings/certificaat

Vervelend dat je je niet kan vinden in wetgeving, maar nog vervelender dat je ons telefonisch bedreigd hebt. Om te de-escaleren hebben wij deze kwestie met je gesetteld. Het zou je daarom sieren als je stopt met deze haatcampagne die feitelijk nergens op gebaseerd is, behalve jouw mening.

Bedankt en beste groeten,
Job

Geweldig webshop

Geweldig webshop. Ze zijn klantvriendelijk. De producten zijn van top kwaliteit.
Groot aanbod, zowel budget als exclusief. Zeer snelle levering, prettige klantenservice 👏🏻👏🏻👏🏻

29 maja 2025

Perfecte service vanuit de Whatsapp

Perfecte service vanuit de Whatsapp. Huisnummer stond niet goed bij PostNL, maar uiteindelijk goedgekomen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Goede service.

5 kwietnia 2025

Odpowiedź od All Over Piercings

Bedankt voor je review, Noëll! Fijn om te horen dat we alles zo toch nog in orde hebben kunnen maken :) Heel veel plezier met je bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Goede service, snel geleverd, veel keuze en goede prijs-kwaliteit verhouding

Soms de volgende dag al in huis.

Fijne servic

12 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering en leuke…

Super snelle levering en leuke producten, ik ben heel tevreden!

29 stycznia 2025

Odpowiedź od All Over Piercings

Thanks Jamie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk tot gauw weer :)

Oceniono na 1 z 5

Piercing teruggestuurd, nooit terugbetaling ontvangen!

Al 6 weken aan het wachten op een terugbetaling van een piercing die ik retour heb gestuurd. Terwijl de website belooft binnen 2 weken de terugbetaling te doen.. blijkbaar niet. Ookal contact gehad met de klantenservice, maar zij hebben zogenaamd niks ontvangen. Blijkbaar ben ik dus mijn geld kwijt. En dat terwijl je 5 euro verzending moet betalen om 1 piercing in een envelopje te verzenden!! Schandalig. Ik was al jaren trouwe klant, maar ik koop vanaf nu elders.

24 września 2024

Hoi Tatjana,

Op onze site kun je inderdaad terug vinden dat we je retour afhandelen binnen twee weken na ontvangst van je retourzending. Helaas hebben we daar natuurlijk wel een retourzending voor nodig, en in dit geval hebben we die (nog) niet ontvangen. We kunnen op dit moment dus ook niet voor een terugbetaling zorgen...

Het kan helpen om contact op te nemen met het verzendbedrijf waarmee je je retourzending hebt verstuurd. Misschien kunnen zij je meer informatie geven over de status van je retourzending.

Hopelijk ontvangen wij je retourzending alsnog gauw zodat we deze in behandeling kunnen nemen.

Klantenservice van niks…

Al super vaak piercings besteld altijd super! Nu helaas een piercing die niet rond was, hele discussie dat het mijn schuld was omdat het uit de verpakking was gehaald. Heb meteen contact opgenomen zelf een nieuwe besteld andere piercing terug gestuurd. Maar nu moet ik beide piercings betalen omdat de gene die niet rond is uit de verpakking is gehaald. Beetje klant vriendelijk lijkt me wel zo netjes. Daarna whats app gesprek gehad, nou nog nooit mee gemaakt hoe zij met je om gaan, voor leugenaar alles uit gemaakt.

Erg jammer en voor mij de laatste keer dat ik hier iets bestel.

15 października 2024

Dag Heike,

Jammer dat je het gevoel hebt dat we je niet tegemoetgekomen zijn. We hebben tegen onze eigen regels in een sieraad teruggenomen uit een geopende verpakking, en je daarvan de helft terugbetaald, ondanks dat we geen gebreken of defect hebben kunnen ontdekken aan de ring.

We hebben diverse oplossingen aangeboden die naar onze mening meer dan redelijk waren, maar die niet geaccepteerd werden. We zijn een webshop met meer dan 20 jaar ervaring en ook alweer 15 jaar lid van de Thuiswinkelorganisatie, dus echt de flauwste niet op het gebied van service, mits in alle redelijkheid.

All Over Piercings

Oceniono na 5 z 5

Altijd een snelle levering waarbij de…

Altijd een snelle levering waarbij de sieraden zeer hygienisch verpakt zitten.

Hele fijne service. Ik ga zeker vaker bestellen.

3 września 2024

Odpowiedź od All Over Piercings

Hey Zenab, thanks voor je review! Zou je ons even willen mailen via info@alloverpiercings.nl? Je hebt nog een couponcode van ons tegoed :)

Gewoon een fijne webshop

De dames hebben het weer voor elkaar. Ook de derde bestelling - na enkele vragen van mijn zijde - binnen een halve dag in huis.

Fijne shop met meedenkende employees. Wederom dikke kus van mijn zijde, jullie worden zeer gewaardeerd!!!

4 września 2024

Odpowiedź od All Over Piercings

Thanks weer Frank! Fijn dat we je weer vooruit hebben kunnen helpen. Veel plezier met je bestelling nog!

Van plugs tot tunnels

Van plugs tot tunnels, piercings voor in oren, gezicht of intiem ik bestel ze allemaal hier!

Ik ben echt dik tevreden en zal hier blijven bestellen!

12 lipca 2024

Odpowiedź od All Over Piercings

Hey Flint, thanks voor je review! Zou je ons even willen mailen via info@alloverpiercings.nl? Je hebt nog een couponcode van ons tegoed :)

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit en fijne website

Ik heb al meerdere keren piercings besteld en ben elke keer blij met mijn aankoop. Mijn piercer was ook onder de indruk van de kwaliteit van de piercings.
Ik vind het ook erg fijn dat de website een wenslijst heeft, dan kan ik makkelijk dingen bewaren voor later :)

9 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej