Zobacz, co mówią recenzenci
Pas op pas op!!!!! Dochter zware ontsteking, 2x open gesneden door de arts en 3 kuren! Eigenaar neemt géén verantwoordelijkheid, eigen schuld volgens hem! Onprofessioneel en geen empatisch vermogen,... Zobacz więcej
Hele goede service. Goed advies en omdat er per abuis een foute maat was opgestuurd werd de goede maat gratis nagestuurd en mocht ik de eerder verstuurde houden. Netjes verpakt en snel verstuurd, goe... Zobacz więcej
Ik heb een bestelling geplaatst . Maar er is iets fout gegaan Totaal andere oorbellen ontvangen . Ipv coulant te zijn en de juiste op te sturen zou ik moeten retourneren op oorbelletjes... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De specialist voor alle piercings. Op lmpiercings.nl vind je de piercing die je zoekt voor een scherpe prijs. Voor 17uur besteld is vandaag verzonden.
Dane kontaktowe
Naar aanleiding van de terugroepactie…
Naar aanleiding van de terugroepactie op jullie website nu 2 keer contact gezocht via het formulier die ingevuld moest worden. Telkens geen reactie. Dan ben je als bedrijf al zo op je bek gegaan en dan alsnog geen verantwoording nemen.... Nu dus ook maar geen piercings meer hier bestellen!
Ook ik heb een helix piercing hier gezet die na een week overdreven dik, rood, gevoelig etc. was!
Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen. Reageren praktisdh niet op emails.. beloven van alles, en komen niets na. Niet bepaald.vriendelijk. ja de reviews kloppen allemaal. Ze hebben niet voor niets de winkel voorgoed dichtgedaan. Op internet is het een kwestie van tijd tot hun voorraad leeg is. Weer een bedrijf wat je totaal niet kan vertrouwen.
Thank you
I’m very satisfied with my purchase.
The delivery was quick and everything arrived as described. The customer service was friendly, helpful, and responded promptly to my question.
Overall, a great experience. I would definitely order again.
Super heftig ontstoken oor gekregen…
Super heftig ontstoken oor gekregen door de piercingspray van LM Piericings. Al aan de 2e zware antibioticakuur, omdat de 1e niet aansloeg. Hoe kan een product wat je zulke ontstekingen geeft al een jaar verkocht worden? Gelukkig is het nu bekend (voor 150 mensen helaas te laat). Voorlopig moet ik maar zien of en hoe het nog goed komt met mijn oor.
Slechte hygiëne advies en verzorging…
Slechte hygiëne advies en verzorging geadviseerd.
Waardoor oor is gaan ontsteken.
Erge ontsteking gekregen bij een…
Erge ontsteking gekregen bij een piercing, antibiotica voor gekregen.
Doodziek geworden (bijna een jaar…
Doodziek geworden (bijna een jaar geleden) ik schrik me dood van de nieuwsmelding over de bacterie in jullie spray. Uiteindelijk met meerdere ziekenhuis bezoeken, drain kweek en zware antibiotica mijn oor kunnen behouden, maar wel met restschade
Pas op pas op!!!!
Eigenaar neemt géén verantwoordelijkheid, eigen schuld volgens hem!
Onprofessioneel en geen empatisch vermogen, hij doet nooit iets fout volgens hem!
Nu zie ik via rtvdrenthe.nl een bericht…
Nu zie ik via rtvdrenthe.nl een bericht dat er een terugroepactie gestart zou zijn voor de zoutsprays. Hier ben ik niet over geïnformeerd. Mail nagekeken, niks te vinden. Piercing heb ik al laten verwijderen omdat het inderdaad ontstoken raakte door het gebruik hiervan. Fikse oorontsteking erdoor gekregen. Zware antibiotica hiervoor moeten slikken.
Dochter heeft voor Kerst een helix…
Dochter heeft voor Kerst een helix cadeau gekregen van ons. Een week na het plaatsen was het zo dik dat ik teruggebeld heb. Langer staafje geplaatst en de mededeling gekregen dat antibiotica zinloos zou zijn. Zelfs het langere staafje was maar net aan genoeg, het werd steeds dikker.
Vanmiddag bij huisarts geweest, direct door naar de spoedeisende hulp, piercing is verwijderd en morgenochtend naar de KNO arts die het open gaat snijden.
In het ziekenhuis werd ons verteld dat ze helaas geregeld mensen zien die hier zijn geweest en vroegen of ik melding wilde maken bij de GGD....
Erg onaardig
Onaardig/neerbuigend via de mail, wanneer ik ze hierop aansprak ook nooit een reactie terug gekregen.
GA HIER NOOIT HEEN!!!!
Ik had een helix laten piercen, maar hij was na 3 dagen al ontstoken. Dus ik belde hun voor een uitleg en er werdt een langer buisje ingezet. Sinds dien is die nog dikker, en er kwam veel pus uit. Ik belde hun weer als ik aan de antibiotica moest gaan maar dat mocht absoluut ist van hun. Toen had ik nog 2 weken gewachten maar het werdt alleen maar erger. M aar uiteindelijk werdt ik helemaal niet lekker, uiteindelijk belandde ik op de spoed, na 3 dagen mocht ik weer naar huis met veel antibiotica. Ik heb contact op genomen maar volgens hun was het mijn schuld. Ookal wel de klant betekent hier niks. En hun naalde liggen al klaar dus waarschijnlijk zijn ze meerdere keren gebruikt,dus ik snap wel dat ik die ontsteking had. Dus ga hier NOOIT HEEN.
Mooie piercings en goed geholpen
Mooie piercings en goed geholpen, hier kom ik terug. Een echte aanrader !!
Pakketje zou door DHL in de brievenbus!!
Cadeautje voor kleindochter besteld, zou zaterdag namiddag in de brievenbus gedaan worden door DHL.
Omdat wij vaak problemen hebben met DHL, track en trace erbij besteld
Bericht van DHL op zaterdag avond "is in de brievenhuis gedaan"
Niet dus, is niet eens in de straat geweest.
Contact met klantenservice van Lm piercings gehad.
Op hun advies een paar dagen gewacht voor het geval het pakketje alsnog bezorgd zou worden.
Men bood aan het pakketje opnieuw te versturen.
Op mijn verzoek als pakketje wat niet in de brievenbus kan maar persoonlijk afgegeven moet worden.
Bijna kosteloos, kleine vergoeding voor het aan de deur bezorgen, vandaag , 13-11-2025, opnieuw verstuurd.
Keurig opgelost!
Service is daar niet aanwezig!!
LM PIERCINGS!!
Service is daar niet aanwezig!!
De eerste x kreeg ik een piercing die niet sloot, vervolgens heb ik gevraagd om een nieuwe maar dit was onmogelijk. Dan moet je de boel eerst opsturen en dan gaan ze en maken, bizar. Met een tegoed bon heb ik mijn tweede piercing besteld, eentje met sterntjes. Binnen 2 dagen waren er al steentjes uit. Ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen, en wat denk je, na een week miste ik al 4 steentjes 🤬. Het gaat hier on snily piercings dus die zijn erg zichtbaar. En nu lijkt het net alsof ik rotte tanden heb, maar ik mis steentjes. Ze wilde hier een foto van, ik heb tot 3 x toe de foto’s gestuurd. Volgens het bedrijf is het niet zichtbaar en vervolgens laten ze niks meer horen. En dat noemen ze service 🤮!! Nooit iets bestellen daar!!
NIETS bestellen!!
NIETS bestellen!!
Echt zilver piercing bestelt, na 2 maanden geeft het groen af en roestig.
Dit is gewoon oplichting.
Prima-prijskwaliteit verhouding
Prima-prijskwaliteit verhouding. De titanium oorbellen en piercings zijn van prima kwaliteit.
Ik ben zelf helemaal dol op de "Titanium piercing ring high qualit". In diverse afmetingen en klikt prima dicht.
Ik heb een bestelling geplaatst .
Ik heb een bestelling geplaatst .
Maar er is iets fout gegaan
Totaal andere oorbellen ontvangen .
Ipv coulant te zijn en de juiste op te sturen zou ik moeten retourneren op oorbelletjes van 8€
Wat natuurlijk weer retourkosten met zich mee gaat brengen .
Vind ze niet echt coulant .
Eerder een paar oorbellen gehad dat snel ging roesten terwijl het zilver zou zijn.
Werd ook niks mee gedaan .
Aangezien piercing mania dezelfde dingen verkoopt ga ik voortaan heen .
Die paar euro verschil merk je wel in de klantenservice
Super service
Industrial piercing besteld voor dochter. Werdt snel verzonden. Helaas raakte het kwijt bij de vervoerder. Een week gewacht i.o.m. LM. Helaas niets... LM stuurde op hun kosten een andere op. Deze kwam wel aan. Dochter helemaal blij. Super service.
Onjuiste materiaal
Alleen de bar is van de juiste materiaal. Het vlindertje verkleurde en mijn buikpiercing ontstak helemaal. Heb nu een hele erge litteken die niet weg kan gaan.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.