Jeg er kørt fra Køge til jer da jeg tidligere har fået en meget meget god service. Denne gang var det en sur ung dame der på ingen måde var serviceminded. At sige farvel kunne hun ikke. Brokke sig... Zobacz więcej
Beautiful, well kept shop with crystal-clear tanks full of vibrant, healthy plants and fish. My kids love going here. It can be busy at times, but staff are extremely helpful and happy to advise you... Zobacz więcej
Fantastisk service og information ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vores søn på 8 skulle have sit første akvarie, Super service og information som han kunne forstå, så han ved hvordan han skal passe på sine fisk og a... Zobacz więcej
Flotte sunde fisk, god kvalitet. Gode priser på fisk. Super planter mange forskellige og priser efter arter. Bredt udvalg af godt frost foder og tørfoder til uovertrufne priser. Priser, udvalg og kval... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Her i akvariebutikken.dk tager vi ansvar for en god internethandel. Vi sender lynhurtig fra eget lager eller du kan afhente i vores fysiske forretning. Vi bytter og krediterer med et smil. I forretningen finder du også et flot udvalg i flotte og sunde akvariefisk i gode størrelser. Få de seneste nyheder. Følg os på Facebook.
Vallensbækvej 20A, 2605, Brøndby
- info@akvariebutikken.dk
- www.akvariebutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig service
super service.
Hurtig og uproblematisk levering
Hurtig og uproblematisk levering - ligesom det skal være
Prøver atr ringe til dem.
Prøver at ringe til dem.. Telefonen bliver tager og man får at vide "Vendt venlist" og det næste der sker er "Prøv igen sener" Så først ventdt og prøv sener???? ROD i Servicen
Altid god omhyggelig betjening
Altid god omhyggelig betjening
Masser af varer ordentlig forretning,det er der mange forretninger der kan lære af.
Ps. De ved hvad de taler om.
MVH F.Larsen
Super tilfreds
Alle varerne fungere fint. God leverings tid og ingen problemer.
Hurttig levering ,fig det jeg bestilde
God hurtig service
Det er godt og sikkert at handle hos Akvariebutikken
Der er god oversigt over akvarieprodukterne på Akvariebutikkens hjemmeside og man får hurtig service. Priserne er ok og leveringen er meget fin.
Helt perfekt 👍
meget hurtig levering
Det er altid en fornøjelse at handle …
Det er altid en fornøjelse at handle hos Akvariebutikken. prudukterne er
første klasses og levering hurtig. Jeg kan kun anbefale andre at købe her.
venlig hilsen,
Hemming Kondrup.
Hurtigt og fejlfrit
Meget hurtig og effektiv ekspedition. Fik min pakke allerede på 2. dagen efter bestillingen. Også fin SMS-service. Anbefales uden forbehold...
Aldrig har jeg oplevet bedre service
Aldrig har jeg oplevet bedre service , købte en co2 permanent tester fra jbl ikke den jeg havde bestilt jeg fik men en anden , som også virker , bare en ny model sagde de , kan jeg få den byttet til den gamle model , nej men du kan beholde den , og få dine penge retur , og de kom dagen efter , se det kalder jeg service ..Kan varmt anbefale butikken
OK ting til tiden og prisen passe
Det virker bare
Det virker bare. Stort udvalg, ok priser og hurtig service.
Hurtig levering til rette tid sted og …
Hurtig levering til rette tid sted og god pris.
Var løbet tør for NLS foder til mine …
Var løbet tør for NLS foder til mine Tropheus, bestilte og fik leveret indenfor 1 døgn, det kan ikke blive bedre.