akvariebutikken.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg er kørt fra Køge til jer da jeg tidligere har fået en meget meget god service. Denne gang var det en sur ung dame der på ingen måde var serviceminded. At sige farvel kunne hun ikke. Brokke sig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beautiful, well kept shop with crystal-clear tanks full of vibrant, healthy plants and fish. My kids love going here. It can be busy at times, but staff are extremely helpful and happy to advise you... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og information ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vores søn på 8 skulle have sit første akvarie, Super service og information som han kunne forstå, så han ved hvordan han skal passe på sine fisk og a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Her i akvariebutikken.dk tager vi ansvar for en god internethandel. Vi sender lynhurtig fra eget lager eller du kan afhente i vores fysiske forretning. Vi bytter og krediterer med et smil. I forretningen finder du også et flot udvalg i flotte og sunde akvariefisk i gode størrelser. Få de seneste nyheder. Følg os på Facebook.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Eminent service

Bestilte “Blau” akvarie (plug and play) som suplements akvarie da jeg skal flytte mit store saltvandsakvarie.
Fandt ud af via nettet at man kan bestille i hvid højglans og den mindre størrelse jeg har behov for. Kørte forbi og blev overrasket over den fine standard de har inden for ferskvand som egentlig er det de gør sig i. Jeg bestilte, endda til god pris, jeg modtog og alt snor lige, med fremragende info undervejs. Håber de starter op med saltvand en dag. Virkelig en fornøjelse at besøge..

25 czerwca 2022

En rigtig (god) akvariebutik

13062022 Det er en af de meget få rigtige akvariebutikker, som der er tilbage. Og så er det tillige en rigtig god en af slagsen; stort udbud, lave priser, kvalificeret betjening, gode parkeringsmuligheder - intet at udsætte, men masser at rose for!

13 czerwca 2022

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Havde problemer med en RO enhed jeg købte - blev løst med det samme. Meget venligt og imødekommende personale. Kan varmt anbefales

11 grudnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Ikke som før

Har altid været glad for Vejledning og gode råd, men de sidste indkøb er gået helt galt, Først købte jeg middel mod tråd alger og fik et helt andet produkt hvor de erkendte fejlen Næste gang købte jeg et par Honning Gurami her fik jeg to salgs hanner Skuffende 2 gange fejltagelser Mistet tiltroen har ellers altid blevet godt vejledet

16 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Byens bedste butik for akvarister

Jeg fik idag en fantastisk betjening i Akvariebutikken,hvor jeg søgte oplysninger om nogle bestemte fisk og snegle,ligeledes skulle jeg vide noget om fodringen af disse fisk.Jeg fik en rigtig god fiskesnak med Emil,som gav mig god service og gode fiduser,så tak for det.

7 października 2020

Helt fantastisk service

Vi fik den bedste service i går nogensinde! Vi skulle udskifte en del i vores akvarie, og fik fantastisk vejledning fra personalet. Vi havde lavet en indkøbsliste, men skulle have tips til enkelte ting, og det fik vi på en forståelig, fornuftig og humoristisk måde. Der blev ikke set ned på vores 'dumme spørgsmål' og han var meget tålmodig og rummelig :)
Det er ikke sidste gang, at vi køber ind der! :D

24 kwietnia 2020

Imponerende butik

Imponerende butik, med smukke sunde fisk!!! Super service, og et kæmpe udvalg, og til gode priser!!!!
Lige før der kunne kræves entre;)

17 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Kunden har aldrig ret !

Akvariebutikken forsøg kan overhovedet ikke sammenlignes med det som skete hos mig. Man kan jo ikke sælge produkter uden en medfølgende vejledning hvis der er noget man skal gøre udover normal procedure, ingen har fortalt mig at en rod skal lægges i blød i flere uger før den kan bruges, har et akvarie som fungere uden problemer med 2 af disse rødder hvor jeg gjorde det samme med den giftige rod. Man vil bare ikke fra akvariebutikken lytte til sine kunder når man tiltaler et problem som kan være deres skyld, har prøvet det før hvor jeg fik en “syg” fisk med hjem, så var man også fuld af “gode” råd om hvad man selv havde gjort galt for det kunne ikke være hos akvariebutikken der var et problem. Så man må bare sige kundepleje/service er lig at det er din egen fejl når man handler hos akvariebutikken hvis noget går galt. Tak for 13 års handel som er slut nu!!

3 czerwca 2019
Oceniono na 4 z 5

Det er ok.

Ingen respons i første omgang.

Undrede over den høje rating på trustpilot. Lavede en ordrer 9. August. 15 dage efter er den stadig ikke ekspederet. Skrev mail vedr. Annullering, men modtageren kan ikke modtage mails. Kort tid efter en dårlig anmeldelse her på trustpilot, fordi jeg var noget irriteret, ringede indehaveren og vi fik en god snak og kom frem til at der var problemer med e-mail udvekslingen.

24 sierpnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin butik med et bredt udvalg.

Jeg har kun været i Akvariebutikken som kunde i den fysiske butik, og ikke handlet med dem over nettet. Jeg synes at den fysiske butik er rigtig fin og der er et rigtig fint og stort udvalg af både fisk, planter og tilbehør. Jeg har hver gang fået en fin service. Jeg har en enkelt gang oplevet et lysstofrør der ikke virkede da jeg kom hjem, og det byttede de uden problemer for mig. De fisk jeg har købt der har alle været sunde og lever stadig i bedste velgående. Priserne er også helt ok.

3 kwietnia 2018

Fantatisk butik!

Flotte sunde fisk, god kvalitet. Gode priser på fisk. Super planter mange forskellige og priser efter arter. Bredt udvalg af godt frost foder og tørfoder til uovertrufne priser. Priser, udvalg og kvalitet på teknik og udstyr den bedste jeg har oplevet i DK. Altid god service, selv når der er travlt. Personalet er venlige og giver god vejledning, samt fantasisk nørdesnak. Flot butik og hjemmeside, begge overskuelige, ordentlige, med bredt udvalg og god prisskiltning. Skal ske noget dratisk hvis jeg ville stoppe som årlang kunde der. Kan kun anbefale dem, til både erfarne og uerfarne!

26 lutego 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej