airtox er kun for dumme mennesker. Massiv markedsføring som koster. og hvem betaler? Idioterne der køber lorteproduktet. Skoene er ikke bedre end tilsvarende til under halv pris, men pga massiv mark... Zobacz więcej
Fik et par s55 atx for. Ca 2 måneder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og været tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 måned før jeg fik en hælspore, skiftede til et... Zobacz więcej
Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med poste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skoene sitter bra på foten, men ikke så bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 størrelse. Den største skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O AIRTOX
Napisane przez firmę
AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.
FEAR NOTHING
Napisane przez firmę

- ENGAGED BY VIKINGS
- Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
- VISION
- Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.
Paradisæblevej 4, 2500, Copenhagen, Dania
- +45 71994040
- hello@airtox.com
- www.airtox.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Moderne sikkerhedssko med god pasform
Moderne sikkerhedssko med god pasform

Airtox FS55 er en joke
Airtox FS55 er en joke
Da jeg havde byttet det første par opgav jeg.
De er købt igennem arbejdet, men det er simpelthen for dumt at efter 1-2 mdr går sålen allerede løs bagtil.
Update.
Jeg fik et nyt par - super kundeservice, dette par er ikke helt så slem til det men det er ikke holdbarheden vi kan prale af og så med en pris på 2400kr forventer man nok lidt mere.
De fortjener dog stadig en ændret anmeldelse.

TX33 Sikkerhedssko…
Købte et par TX33 sikkerhedssko fra airtox tilbage i foråret 2022. Der en udemærket sko ikke særlig tung, behagelig at have på og meget slidstærk.
Det er lækkert med en blank sål så man ikke sætter sorte mærke.
Eneste minus er hægterne til wiresystemet. De øverste vil gerne slippe når wiren er løs.
Skoen er nu efter 2 års brug ved at være slidt op, men det er, i min optik, en god levetid for et par sikkerhedssko.

Airtox slogan passer.
Jeg har haft mange par Airtox sko, både med og uden sikkerhed. Det er uden sammenligning det bedste jeg har gjort for mine fødder. Tidligere skulle jeg gå med indlægs sål, dette behøves jeg ikke med Airtox. Slogan upgrade now passer det er virkelig en opgradering fra de andre fabrikater jeg har haft.

Price
Got a pair of GL6 in Denmark whilst I was working there. Probably the best all round boot I've had over 12 years in construction. The problem is I paid €360 for them in the country they're manufactured in? Later realising I could've ordered the same boots online with BOA for €260. How on god's green earth does that make sense? Do better

Odpowiedź od AIRTOX
Ville ikke anbefale airtox sko på…
Ville ikke anbefale airtox sko på hverken komfort eller holdbarhed.. brød mig egentlig ikke om den Airtox FS55 jeg havde købt igennem arbejdet, men gav den dog en chance alligevel.
Nu lidt over 1 år siden jeg bestilte dem er der hul på hælen og siderne af skoene er flossede.. det kan ikke passe når man størstedelen af sin arbejdsdag sidder på kontor og kun et par gange om dagen vover sig ud i produktionen…

Odpowiedź od AIRTOX
Jeg kommer ikke til at have et billede…
Jeg kommer ikke til at have et billede af en trekantet and på min sko. Jeg skal helt tilbage til børnehaven før batman var noget jeg havde på min sko.
Dem der står for Airtox branding, identitet og reklame burde overveje at finde et andet arbejde.

Det simpelthen elendige sko
Det simpelthen elendige sko. Det koster et par strømper hvergang jeg bruger dem. Foret udmod "næsen" hvor der er jern er alt for tynd og der er hul i begge sko. Jeg er kun fritidsbruger af skoene og bruger dem ikke dagligt som en professionel håndværker gør. Rigtig dyre sko men tænk jer godt om før i køber. Kundeservice og reklamation det orker jeg ikke. Alder på sko er ca 2 år hvilket svarer brugsmæssigt for en professionel til 5 til 6 måneder
MEN.....læs her Anne har hjulpet mig og min frustrationer og jeg svæver nu rundt i et par sprint nye sko. Ros og tusind tak for hjælpen

Odpowiedź od AIRTOX
Fik endelig taget mig sammen til at…
Fik endelig taget mig sammen til at prøve et par sikkerhedssko fra Airtox. Fandt et par som var 2. sortering og til en god pris. Må sige at det var de bedste arbejdssko jeg har prøvet. Og med wire-lukning utroligt nemt at tage af og på. Mine træsko bliver næsten ikke brugt mere. Købte så et par TX33 Sneakers uden sikkerhed og med wire-lukning. De sidder også helt fantastisk og bliver også brugt i stedet for de gamle træsko når jeg er i sommerhuset. Kan godt være at Airtox-reklamerne er lidt specielle, men sko og sikkerhedssko det kan de altså lave.
Udemærket service
Fin service, fik ombyttet sikkerhedssko hvor der var slidt hul i overlæderet af wiren/snørebåndet

Odpowiedź od AIRTOX
Så ærgeligt at de wire springer efter 4…
Så ærgeligt at de wire springer efter 4 mdr det næste par efter 8 mdr .. købt ved Bygma som siger vi selv skal betale hvis de skal sætte nye i !!!! Så bliver de da hurtig dyre .. 100.- + moms for nye wire ... Svært at overbevise mig om vi køber dem igen .. har 12 ansatte , så det bliver dælme for dyrt
FLOT SVAR

dårlig holdbarhed
jeg har haft fornøjelsen af Airtox GL66 sikkerhedsstøvler S3 i et halvt år, længere tid kunne de ikke holde.
Både snørebånd/Boa wire og overlæder er slidt op.
ganske ringe for en sikkerhedssko til 2000;-KR
Tilføjelse: jeg er nu i dialog med Airtox og får ombyttet skoene.

Odpowiedź od AIRTOX
Jeg er faktisk kæmpe fan af skoene
Jeg er faktisk kæmpe fan af skoene, især de seneste der bare er det mest behagelige jeg nogensinde har haft på i mit lange håndværkerliv, men for pokker jeg er træt af de reklamer overalt!! Hvad har to svedige fitness typer med sikkerhedssko at gøre, eller en pro cykelrytter? I er de bedste sko, alle os der bruger jeres sko er da de bedste reklamer for jer..!

Odpowiedź od AIRTOX
Produceret i Taivan og samlet i Kina.
Produceret i Taivan og samlet i Kina.
Derfor er det l...
Stop JERES SPAM!

Odpowiedź od AIRTOX
Gik i airtox i 14 dage og havde ondt i fødderne i 3 måneder.
De mange reklamer er til at brække sig over.
Virkeligt dårligt.
Amatøragtigt.
Hader airtox

Kære Airtox hjælp!
Kære Airtox
Jeg skriver på min mands vegne
Han bruger størrelse 56 i sko og det er umuligt at finde gode sko til arbejdet. Han er industritekniker så de er en nødvendighed.
Lige nu går han i sko tre numre for små og går med store smerter hele ugen..
Kan i på nogen måde special lave en sko i hans størrelse? Vi betaler selvfølgelig gerne for det.
Han siger i er de bedste, men i ikke har sko i hans størrelse og det tænker jeg da vi skal lave om på?
Som i selv skriver “We focus on social responsibility and good working conditions” og det burde også gælde for min mand.
For at bruge jeres eget motto upgrade now!
Håber meget at høre fra jer.
Mvh Camilla Gustafsen

Odpowiedź od AIRTOX
Færre penge på reklamer og mere på kvalitet
Kæft hvor jeg er træt af alle jeres reklamer og når man så endelig køber jeres sko så falder de fra hinanden. Det er da helt utroligt!! Færre penge på markedsføring og flere på kvalitet tak!!

Odpowiedź od AIRTOX
Frygtelig overvurderet langt fra…
Frygtelig overvurderet langt fra pengene værd

Købte sikkerhedssko Uturn TX22
**UPDATERET**
Købte sikkerhedssko Uturn TX22, som efter nogle måneder begyndte af gå løs u foret ved hælen, der er ikke slidt hul, men foringen flapper ud, så hver gang man tager skoen på, så skal man lige ned og rette den ud med fingeren, så det ikke generer i hælen når man har skoen på.
Skoene er købt gennem AO / EA Værktøj, og de sendte dem ind til airtox der ikke ville give mig et par nye sko, efter de har inspiceret dem. Så nu står jeg med et par Airtox sko, som er trælse at have på, og jeg kan ikke bestille nye gennem firmaet før næste år, fordi jeg har lige fået. Mega nedern følelse.
Syntes skoen var lækker at gå i, indtil hælen gik løs. Men pga den kundeservice skal jeg ikke have airtox igen.
————————————————
UPDATE!!
Jeg er blevet kontakte af Airtox, og de har hurtigt sendt mig et par nye sko, og beklaget at min reklamation har skabt så meget bøvl. Man skal have lov til at lære af sine fejl, så jeg har hermed rettet min vurdering på trustpilot, fordi de efterfølgende har været hurtig til at udbedre dette 👌

Odpowiedź od AIRTOX
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.