Oceniono na 5 z 5

Billige varer, der ankom hurtigt med GLS. Havde bestilt en del porcelæn og det var alt sammen pakket forsvarligt og ankom i hel stand. Orderly er et virkelig godt alternativ til Facebook Marketplac... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Fornuftigt koncept. Flink og hjælpsom kunderservice. Har fået leveret en håndfuld defekte varer, men fik refunderet varens pris med det samme. Dog meeeget sløv til at pakke og levere. Forvent at der g... Zobacz więcej

1. Platforma sprzedażowa online

Napisane przez firmę

Orderly er en ny salgsplatform, der fjerner alt besværet ved at handle gode ting mellem private. Vi har alle sælgeres ting på vores centrale lager, hvorfra vi sender til dig. Visionen er at give købere en attraktiv handelsoplevelse, der nærmer sig nysalg.

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Bedre oplevelse end Facebook Marketplace og DBA

Orderly er et virkelig godt alternativ til Facebook Marketplace og DBA --> her slipper du som køber for at kommunikere direkte med sælger. Dét i sig selv er enormt værdifuldt.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Orderly

Hej Gitte - 1000 tak for den flotte anmeldelse! den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Købte et parkometer som ikke…

Købte et parkometer som ikke fungerede.skrev tilbage og dagen efter besked ; undskyld ulejligheden vi fikser det og pengene retur til min bank. RESPEKT

10 kwietnia 2026

Mange tak for den fine anmeldelse, Kai! Meget værdsat

Oceniono na 5 z 5

Har gjort mit første køb på Orderly

Har gjort mit første køb på Orderly, og desværre var 'en af tingene gået i stykker i forsendelsen. Jeg skrev til supporten og sendte billeder af "uheldet", og det gik virkelig hurtig med en reaktion og refundering af det tabte beløb. Super god service - derfor 5 stjerner. Det var et rent uheld, at der overhovedet var en transportskade, for tingene var faktisk pakket rigtig godt ind, men det kan jo ske. Jeg vender garanteret tilbage til Orderly - for det var - på trods af det skete - samlet set en god oplevelse.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Orderly

Mange tak for den flotte anmeldelse! Det er rigtig god stil, når uheldet enddda var ude med en af varerne. Dejligt vi fik det løst alligevel.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er rigtig glad for varerne

Jeg er rigtig glad for varerne, også denne gang. Fantastisk koncept. Jeg har selv også sat nogle varer til salg på orderlig.shop. Problemet er bare, at jeg køber 3 gange så mange varer hjem igen. Det er lidt fristende.

26 marca 2026

Odpowiedź od Orderly

Hej Caroline - 1000 tak for den flotte anmeldelse og de fine ord. Det er dejligt, at du både sælger og køber hos os :)

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte tre anime figure

Jeg bestilte tre anime figure, to af figurene var sammen som et produkt og den tredje sit eget produkt. Efter en kort fragt var der dog kun de to figure og ikke den tredje. Jeg skrev en mail til support, og fik at vide den var blevet væk. Jeg får refunderet pengene og fragt, hvilket er dejligt nok respekt for det. Så derfor kan jeg desværre ikke give mere end fire stjerner. Men ellers en god og venlig service. I kan trygt handle, og forvente faire kundeservice.

28 lutego 2026

Odpowiedź od Orderly

Hej Olist, beklager bøvlet med figuren. Vi mister ekstremt få varer, men du var desværre uheldig. Dejligt vi kunne finde en løsning

Hurtig service

Hurtig service. Bogen var i bedre stand end angivet, så det var en positiv overraskelse.

4 marca 2026

Odpowiedź od Orderly

Tak for den fine anmeldelse, Lone!

Oceniono na 3 z 5

Glimrende oplevelse

Glimrende oplevelse for 3. gang. det er bare irriterende, at man ikke selv kan vælge pakkeshop og planlægge afhentningen, når man har fri.

11 lutego 2026

Odpowiedź od Orderly

Hej Jan, dejligt at have dig tilbage for tredje gang. Vi var ikke klar over at valg af pakkeshop trak oplevelsen så meget ned. Heldigvis bliver det inden for få uger en mulighed i webshoppen på samme måde som det længe har kunnet lade sig gøre i vores app

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kig på en orange hundefrakke…

Jeg har kig på en orange hundefrakke fra Hurtta. Ved at dette mærke skal vaskes varsom og uden skylle middel. Dette fordi det er en vandtæt/regnfrakke.
Kontakter jer gennem trustpilot fordi jeg ikke kan finde en måde at skrive til jer.
I kan kontakte eller 26842244. Håber at høre fra jer😏

3 stycznia 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej