Agoda Recenzje

51 807

2,6

Rezerwacja odwołana na 3 dni przed wyjazdem i radź sobie człowieku sam, zwrot na kartę która już nie istnieje i nie ma opcji awaryjnej. Radź sobie człowieku sam. Tragedia, omijać to dziadostwo szeroki... Zobacz więcej

Nie polecam. Brak polskiego wsparcia. Języki z Azji, albo angielski z azjatyckim akcentem. Brak kontaktu z wynajmujący. Po godzienie rozmowy z obsługą anulowanie i zwrot płatności. Brak alternatywy w... Zobacz więcej

Nie polecam. Co z tego że mają dobre ceny jak przez złe informacje w ogłoszeniu można się nieźle zdziwić i stracić pieniądze. Kontakt masakra, nie ma człowieka , same boty. Przestrzegam przed tym port... Zobacz więcej

Bardzo dobra apka. Znalazłam ten sam hotel dużo taniej niż w innych popularnych serwisach. Bardzo dobry kontakt po rezerwacji. Miałam mały problem, bo niechcący zdublowałam rezerwację ale obsługa z Ag... Zobacz więcej

1. Biuro podróży
  2. Agencja sprzedaży biletów lotnicznych
  3. Wyszukiwarka lotów
  4. Obsługa noclegów
  5. Hotel
  6. Agregator turystyczny

O Agoda

Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.

Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.

Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.

Słaba

52 tys. recenzji

(51 807)

Tragedia, brak kontaktu z centrum obsługi klienta

Niestety podczas dwóch pobytów w Tajlandii miałam bardzo negatywne doświadczenia z obsługą klienta.
W pierwszym przypadku był to obiekt objęty „ochroną rezerwacji”. Mimo że pokój ewidentnie nie był zgodny z opisem, miałam wrażenie, że moja reklamacja nie została potraktowana poważnie, a interes klienta nie miał większego znaczenia.
W drugim przypadku, pomimo wielokrotnych prób, nie udało mi się w ogóle nawiązać skutecznego kontaktu z obsługą klienta.
Po tych doświadczeniach w przyszłości najprawdopodobniej nie skorzystam ponownie z usług Agoda.

3 marca 2026

Dear Agnieszka,

Thank you for leaving us a review. We`re truly sorry to learn about your disappointing experience and the impression it has left of our company. We understand how crucial it is to have a positive and supportive experience when planning your travels, and it must be disheartening to feel otherwise.

Your feedback is very important, and we will ensure it is communicated to the relevant teams to help us improve our service. If there`s anything further, we can assist you with, here`s how you can connect with us:
• Visit our Help Center: https://www.agoda.com/info/contact.html
• Click "Contact Agoda Customer Service" or select a topic from the popular options displayed on the page.
• Select "Contact Agoda" to connect to an agent

Your experience is important to us, and we are committed to making things right. Thank you for bringing this to our attention, and we hope to regain your trust.

Ric

Zamknięty hotel- brak kontaktu, spanie na ulicy

24.01, ok 22.00 przylecialysmy z córką do Singapuru.Miałyśmy tam zarezerwowane 4 noclegi w Hotelu Circular House.Na miejscu okazało się, że hotel jest zamknięty.Na drzwiach wywieszone ogłoszenie.Natychmiast próbowałam skontaktować sie z agodą, co było niemożliwe, w celu zapewnienia innego lokum.Odzywała się AI.Kontakt z Agodą tragiczny.Wszystkie hostele, hotele dookoła okazały się zajęte.Musiałyśmy spać na ulicy.Agoda miała nas gdzieś.Następnego dnia zarezerwowałam 3 noclegi w innym hostelu ( musiałam drugi raz zapłacić). Napisalam w aplikacji setki wiadomości.Po kilku dniach odpisał Agent,że potrzebuje 72h na zapoznanie się ze sprawą i skontaktowanie z właścicielem hotelu.I tak było wiele razy - została przerzucana od jednego agenta do drugiego i każdy potrzebował 72h.W końcu po 2 tyg otrzymałam informacje, że gospodarz potwierdził zamknięcie hotelu i środki zostaną zwrócone mi na konto + 10% zadośćuczynienia zniżki na rezerwacje mające odbyć się w ciągu 6 miesięcy.
Rezerwacje oznaczono jako wykorzystaną i do widzenia.Minęły kolejne 2 tygodnie, nadal pieniędzy na koncie brak.Kontakt znów niemożliwy.Setki e-maili i AI. Ogrom nerwów, stresu, zmarnowane wakacje w Singapurze.
Nigdy nie zdarzyła mi się dają sytuacja.
Nie ma poszanowania dla klienta.
Sprawę skieruje wyżej, nie odpuszcze.
Nie polecam!

24 stycznia 2026

Dear Ewa,

ZT

Oszuści i nic poza tym

Oszuści i nic poza tym, oszczędźcie sobie czas pieniądze i nerwy i nie rezerwujcie u nich nic

30 stycznia 2026

Droga Ewo,

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Jest nam naprawdę przykro, że Twoje doświadczenie było rozczarowujące i że wywarło negatywne wrażenie o naszej firmie. Rozumiemy, jak ważne jest pozytywne i wspierające doświadczenie podczas planowania podróży — i z pewnością musiało być to przykre, jeśli było inaczej.

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i zadbamy o to, aby została przekazana odpowiednim zespołom, co pomoże nam ulepszać nasze usługi. Jeśli możemy pomóc Ci w czymś jeszcze, oto jak możesz się z nami skontaktować:
• Odwiedź nasze Centrum Pomocy: https://www.agoda.com/info/contact.html
• Kliknij „Contact Agoda Customer Service” lub wybierz temat z popularnych opcji wyświetlanych na stronie.
• Wybierz „Contact Agoda”, aby połączyć się z konsultantem.

Możesz również skontaktować się z nami przez WhatsApp:

Twoje doświadczenie jest dla nas ważne i zależy nam na naprawieniu tej sytuacji. Dziękujemy, że zwróciłaś/zwróciłeś nam na to uwagę, i mamy nadzieję odzyskać Twoje zaufanie.

Z poważaniem,
^RJ

Agoda blokowała link pod którym mialam…

Agoda blokowała link pod którym mialam spędzić nocleg Rzymie, i niestety nie odblokowali go na czas ,pomimo kilku wiadomosci jakie napislam, o godzinie 23.40 zostałam bez noclegu w Rzymie ale poradziłam sobie przez booking, tam wszystko odbyło sie poprawnie. W kolejnym dniu Agoda skontaktowała sie ze mna i zaproponowała zwrot kosztów za nocleg który sie nie odbył przez ich firmę, zaakceptował to i czekalam na zwrot od września 2025 r na ponad 800 zł ale do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani złotówki, wyslalam chyba z 10 maili i nic, totalna ignirancja, wiec odradzam ten portal, dla mnie to są złodzieje!!!!

5 września 2025

Dear Izabela Chruścicka,

Lin

UWAŻAJCIE NA AGODE

Zarezerwowaliśmy pokój przez stronę a gdy dojechaliśmy do hotelu okazało się, że nasza rezerwacja nie została przetworzona i musieliśmy szukać nowego hotelu bo w tym nie było wolnych pokojów. Oczywiście strona poprała pieniądze i nie da się skontaktować ze stroną, ponieważ bot robi z ciebie idiotę. Kiedy piszesz o to jak zwrócić pieniądze, mówi że teraz nie mają czasu i skontaktują się jak bedą mieli czas, czyli nigdy. Nigdzie nie ma podanego numeru telefonu na jakąś infolinię ani emaila na który można napisać. Podsumowując jeden wielki szajs, nie polecam rezerwować przez tą stronę.

26 stycznia 2026

Szanowny/a Pasztet Zkrólika,

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Bardzo nam przykro z powodu Pana/Pani rozczarowującego doświadczenia i wrażenia, jakie wywarł Pan/Pani na temat naszej firmy. Rozumiemy, jak ważne jest pozytywne i wspierające doświadczenie podczas planowania podróży, a odmienne odczucia z pewnością mogą być przygnębiające.

Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i przekażemy ją odpowiednim zespołom, aby pomóc nam w ulepszaniu naszych usług. Prosimy o kontakt mailowy na adres appsupport@agoda.com, podając następujące dane, abyśmy mogli zlokalizować Państwa rezerwację w naszym systemie:

1. Identyfikator rezerwacji Agoda

2. Imię i nazwisko głównego gościa

3. Adres e-mail

4. Streszczenie zapytania

Państwa doświadczenie jest dla nas ważne i dokładamy wszelkich starań, aby wszystko naprawić. Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi i mamy nadzieję, że odzyskamy Państwa zaufanie.

Z poważaniem,
Pau

Agodada oszukuje klientów i dama im odwołuje rezerwacje w ostatnim dniu, żeby nie zwracać pieniedzy

Agoda posługuje się sztuczną inteligencją i nie odpowiada na reklamacje klientów, których traktuje przedmiotowo a nie podchodzi indywidualnie do klienta.
Chodzi o rezerwację nr 594444519 z dnipobyt 19.listopada.
W odpowiedzi s,szereg niescislosci najpierw że anulowano 18.11, potem 19.11.
Ja nic nie anulowalem, przyjechałem do hotelu i okazało się że Agoda anulowała rezerwacje i nie można jej przywrócić. Hotel był pełny i nie miałem gdzie nocować.
Wielokrotnie dzwoniłem do Zgody i obiecano mi rozwiązać problem, ale tego nie zrobiono.
Czuję się oszukany i ograbiony z moich pieniędzy, nie mówiąc o zepsutych wakacjach.
Ostrzegam wszystkich, bo na bookingu takie rzeczy się nie zdarzają.

18 listopada 2025

Witaj Beata,
Uwaga: ta wiadomość została utworzona za pomocą Tłumacza Google, ponieważ nasi specjaliści ds. mediów społecznościowych mówiący po polsku są obecnie niedostępni. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby Ci pomóc.
Zawsze staramy się zapewnić jak najlepsze doświadczenia klienta. Nasz zespół skontaktuje się z Tobą telefonicznie lub mailowo w ciągu 24 godzin. Chętnie pomożemy. ^Nillo

Szanowni Państw

Szanowni Państw, przestrzegam przed używaniem tej aplikacji do jakiejkolwiek rezerwacji. Poza dokonaniem rezerwacji i płatności nie można załatwić NIC!!! Nie ma kontaktu telefonicznego, mailowego, a kontakt przez bota, zrobi z Was kretynów, odsyłając w koło Macieju do początku i tak bez końca. Reasumując zapłać i zapomnij.

27 listopada 2025

Hi, We are sorry to reply in English,
Our apologies for any inconvenience caused. Please let us look into your booking issues. Please share your booking ID, email address, and concern through our Help Center page.

• Visit our Help Center: https://www.agoda.com/info/contact.html
• Click ""Contact Agoda Customer Service"" or select a topic from the popular options displayed on the page.
• Select ""Contact Agoda"" to connect to an agent

You can also contact us through our whatsapp channel, https://wa.me/66642956115?text=Hello,%20Agoda%20Customer%20Service (NOTE to SM TEAM: This whatsapp is only to be given to Accom EN pax)

We look forward to assisting you!
^phop

Wyjątkowe sk...syństwo

19 listopada 2025

Cześć Sławomir Sochan,

Informujemy, że ta wiadomość została napisana za pomocą Tłumacza Google, ponieważ nasi specjaliści ds. mediów społecznościowych w języku polskim są obecnie niedostępni. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby udzielić Ci wyczerpujących informacji.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Prosimy o kontakt w celu rozwiązania problemu z rezerwacją. Prosimy o podanie identyfikatora rezerwacji, adresu e-mail i zgłoszenia za pośrednictwem naszego Centrum pomocy.

Jak się z nami skontaktować:
• Odwiedź nasze Centrum pomocy: https://www.agoda.com/info/contact.html
• Kliknij „Skontaktuj się z obsługą klienta Agoda” lub wybierz temat z popularnych opcji wyświetlanych na stronie.
• Wybierz „Skontaktuj się z Agoda”, aby połączyć się z agentem.

Z przyjemnością pomożemy.

^SS

Nie Polecam !!!@

Nie polecam! ODRADZAM !
Rezerwacja apatramentu w Zakopanym dzwonię do właściciela od 2 lat nie współpracuje z tą firmą kase pobrali oczywiście zero odzewu rozmowa z botem .
Dramat .
Jak chcecie mieć nocleg gwarantowany omijajcie .
Jak dla mnie wyłudzają bo jak nazwać inaczej ..

12 listopada 2025

Hi Sylwia Kr,
We apologize for the inconvenience caused. We always strive to provide the best experience for our customers. Please share your booking ID, email address, and concern through our Help Center page, "https://www.agoda.com/info/contact.html". We look forward to assisting you. ^Nillo

Nie polecam!!!zero pomocy gdy jest problem

Nie polecam!!!! Miałem zarezerwowany pobyt kilka miesięcy temu. Wczoraj właściciel do mnie napisał że nie dom zmienił właściciela i zamiast 4 pokoi dla 7 osób wynajmie mi połowę czyli dwa pokoje. Albo ja sam mam anulować rezerwację. Pisałem maila na pomoc, dzwoniłem na infolinię, pani minidpoiwedizlaa że skontaktuje się z gospodarzem . Następnie dostałem maila ze tak gospodarz nie wynajmie mi całego domu. I tyle. Zero pomocy!!! Sam mam sobie anulować. Powinni mi teraz znaleźć podobny dom a za różnice w cenie powinien zapłacić gospodarz. Zero pomocy!!!! Nigdy więcej Agoda!!!!!

24 października 2025

Hi Arkadiusz,

• Select ""Contact Agoda"" to connect to an agent

We look forward to assisting you.

^Lin

Dramat

Dramat! Zero kontaktu! Chatbot odpowiada uparcie "[🤖] Niestety, nie rozumiem tej wiadomości. Czy możesz wybrać jedną z opcji?" (System zarezerwował inną datę...brak możliwości zmiany. Hotel każe kontaktować się z platformą - z którą nie ma kontaktu). Nie polecam!

21 października 2025

Odpowiedź od Agoda

Cześć X bo Joanna, przepraszamy za niedogodności. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia. Prosimy o podanie identyfikatora rezerwacji, adresu e-mail i zgłoszenia za pośrednictwem strony Centrum Pomocy: https://www.agoda.com/info/contact.html. Z przyjemnością pomożemy. ^Thang

Praktucznie brak dzialu obslugi klirnta

Agoda tylko ladnie sie reklamuje. Jak cos pojdzie nie tak to nie ma praktycznie jak sie skontaktowac z pomoca. Nie polecam.

11 października 2025

Dear Adrian,

Thank you for leaving us a review. Please note that we`re using translation assistance to acknowledge your concerns, and we may continue to support you in English language onwards.

Rosie

Drama

Witam. Niestety ale nie polecam rezerwowania pokoju przez ten serwis. Rezerwacja dokonana na najdroższy dostępny pokój standard. Po przyjeździe okazało się że pośrednik przekazał informację o rezerwacji najtańszego pokoju bez balkonu. Kontaktu z serwisem praktycznie nie ma, odpowiadają nie kompetentne osoby, ciągle ktoś inny. Sprawa pewnie skończy się w sądzie. Omijajcie ten portal.

6 października 2025

Hi Paweł Potaczała,

• Select ""Contact Agoda"" to connect to an agent

We look forward to assisting you.

^Lin

Obsługa klienta nie istnieje

Nie da się w żaden sposób porozumieć z obsługą klienta, wszystkim zajmuje się bot. Jeśli wystąpi jakikolwiek problem z waszą rezerwacją, nie liczcie na żadną pomoc z ich strony. Jeśli już musicie rezerwować, to tylko z płatnością na miejscu.

7 września 2025

Dear Jakub,

Thank you for leaving us a review and please allow us to reply in English.

We understand how crucial it is to have a positive and supportive experience when travelling. Here`s how you can connect with us if you need assistance:
• Select "Contact Agoda" to connect to an agent

You can also contact us through our whatsapp channel (English), https://wa.me/66642956115?text=Hello,%20Agoda%20Customer%20Service

Mai

Anulowanie pobytu

Zarezerwowałem pobyt w hotelu niestety z brakiem możliwości odzyskania nawet części pieniędzy. Totalna patologia zdaje się że zgodna z prawem

11 listopada 2024

Dear Valdi Kanar,

ZT

Nie polecam !!!!

Gdybym mogła, dałabym -10. Totalny bałagan.
Zarezerwowałam nocleg, pieniądze zostały pobrane z konta, a na maila otrzymałam potwierdzenie rezerwacji. Skontaktowałam się z numerem podanym do kontaktu, pytając, czy istnieje możliwość wcześniejszego zameldowania lub chociaż zostawienia walizek.

I tu zaczęły się problemy – dostałam wiadomość zwrotną, że dany hotel… nie współpracuje z Agoda, tylko z Bookingiem. Zestresowałam się, próbowałam się dodzwonić – bezskutecznie. Właściciel odrzucał moje połączenia, nie odpisywał na wiadomości. Próbowałam również kontaktu z Agoda – bez żadnego efektu.

Nie chcąc psuć sobie i rodzinie wyjazdu, byłam zmuszona znaleźć inny nocleg na własną rękę.

Po czasie otrzymałam odpowiedź od Agody, że skontaktowali się z właścicielem i… jednak mogę się tam zameldować. A właściciel nagle wypiera się wcześniejszych wiadomości. 🤦‍♀️
Istny cyrk!

Rezerwuję noclegi od lat przez różne portale i nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją. W mojej ocenie ktoś próbował mnie tutaj po prostu oszukać.

21 lipca 2025

Czuję się oszukany

Serwis rezerwacyjny nie współpracuje właściwie z hotelami których oferuje rezerwacje. W trakcie rezerwacji otrzymałem od AGODA wiadomość, że fakturę za mój wcześniej opłacony pobyt wystawi hotel. Hotel odmówił wystawienia takiej faktury twierdząc że to nie ja jestem klientem a serwis rezerwacyjny. Innym argumentem podawanym przez hotel było to, że zamówienie które oni otrzymali nie pochodzi od serwisu AGODA a ich pośrednik nie prosi/pyta o fakturę. Efekt mojej podróżny służbowej jest taki że nie mogę dostarczyć do księgowości faktury VAT za podróż służbową którą opłaciłem z prywatnych środków.

4 lipca 2025