Adventure Heart & Health Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det har varit en jättebra resa med väldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjälpsamma. Det var värt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre månader och det swisha förbi. Helt kl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hørte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. Når det så er sagt, ska... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg følte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for. 3. Dårlig kundeservice 4. Dårlig kommunikation... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Agencja turystyczna
  5. Program wellness
  6. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

Napisane przez firmę

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og længerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en ære i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde ønsket sig og drømt om. Vi synes, at det er både spændende, givtigt, inspirerende og lærerigt at rejse ud i verden for at udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre, hvad enten der er egne landsmænd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan være med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjæl.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fedeste oplevelse!

Jeg vil helt klart anbefale adventureheart til andre! Jeg havde de bedste oplevelser på Borneo og Bali turen. Programmet var godt planlagt og især på borneo havde vi nogle virkelig gode guider og der var styr på det hele :) jeg vil klart anbefale adventureheart.

En oplevelse for livet

Jeg har rejst med AdventureHeart to gange: Ecuador & Galapagos og Borneo. Begge ture har levet op til mere end jeg forventede. Hele konceptet er genialt og jeg har fået uvurderlige minder og erfaringer med hjem.
Der har på begge ture været fantastiske guider, gode hostels, suveræne aktiviteter og smæk for skillingen. Jeg har oplevet sider af de to lande, som jeg ikke selv ville have kunne finde på en selvarrangeret rejse.
Det er god service, trygge rammer og folk, der brænder for at give unge mennesker de allerbedste oplevelser.

En oplevelse for livet!

Jeg er super glad for min fantastiske rejse til Laos og Cambodia med Adventure Heart. Super program, som man ikke finder andre steder! Alt i alt en unik oplevelse med massere Adventure, god guide og et rejsebureau, hvor man følte sig tryg. Anbefales klart :-)

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig service!

Adventure Heart har ydet en rigtig dårlig service på min rejse til Mellemamerika henover julen 2013. Jeg vil derfor anbefale andre, at undersøge den rejse de overvejer at købe ekstra grundigt, inden de køber noget af Adventure Heart.
Jeg købte en rejse, hvor der skulle være styr på alt det praktiske, alligevel oplevede jeg flere gange, at der ikke var sørget for overnatningsmuligheder, en gang var der booket overnatning på et bordel og en enkelt gang var der slet ikke penge til den mad og transport, som ellers skulle være inkluderet.
Der ud over overslogte Adventure Heart deres rejse. De lovede på deres hjemmeside, i deres program og da jeg talte med deres rejsekonsulenter mange flere aktiviteter end hvad tilfældet egentligt var.
Alt i alt har jeg sjældent oplevet så ringe en service fra et rejsebureau. Jeg har bestemt ikke fået, hvad jeg har betalt for

8 kwietnia 2014
Logo Adventure Heart & Health

Odpowiedź od Adventure Heart & Health

Hej Anne-Mette

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse på din rejse til Central Amerika. Vi bestræber os altid på at levere god service til vores kunder, og det mener vi også, at vi har gjort i dit tilfælde, hvor vi jo faktisk også var behjælpelig med at løse dine konkrete ønsker i forbindelse med din ændring af det oprindeligt bestilte rejsemål mm., ligesom vi reagerede prompte og fulgte op på de henvendelser, vi modtog fra dig og gruppen under rejsen. Vi kigger naturligvis endnu engang din sag igennem efter din fornyede henvendelse og tager kontakt til dig pr. mail.

MVH Adventure Heart

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej