Adventure Heart & Health Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det har varit en jättebra resa med väldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjälpsamma. Det var värt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre månader och det swisha förbi. Helt kl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hørte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. Når det så er sagt, ska... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg følte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for. 3. Dårlig kundeservice 4. Dårlig kommunikation... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Organizator turystyki
  2. Dzienne spa
  3. Agencja wyjazdów sportowych
  4. Agencja turystyczna
  5. Program wellness
  6. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

Napisane przez firmę

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og længerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en ære i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde ønsket sig og drømt om. Vi synes, at det er både spændende, givtigt, inspirerende og lærerigt at rejse ud i verden for at udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre, hvad enten der er egne landsmænd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan være med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjæl.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

124 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Et godt valg til første færd på egen hånd.

Jeg rejste med Adventure Heart for mange år siden, men jeg tror stadig, mine oplevelser afspejler firmaet meget godt den dag i dag (30-9-14). Til at starte med, burde jeg sikkert også nævne, at jeg arbejdede i Deltager Netværket for Adventure Heart de efterfølgende år efter min hjemkomst. Så I må vurdere, om I vil stole på mig med min tilsmudsede baggrund på indersiden af firmaet! Jeg skal prøve at være sandfærdig :)

Jeg tog til Ecuador & Galapagos i første omgang, og senere til Borneo efter et stop i Danmark. Begge ture var fantastiske, men det er meget svært at sammenligne dem, fordi der er så stor forskel på turene - både på papiret, men selvfølgelig også på oplevelserne, jeg fik undervejs. Forskellene er endnu større, hvis man sammenligner turene til f.eks. Venezuela eller Afrika. Derfor vil jeg prøve at vurdere firmaet Adventure Heart, i stedet for de enkelte ture, da der er enorm forskel på dem, og de er underlagt alle mulige slags tilfælde - fra den specifikke gruppe, til vejret, sågar årstiden, til skader & uheld, eller om man møder en sød pige undervejs: Ting, der sker med- eller mod Adventure Hearts bedste intentioner.

Grundlæggende synes jeg, at deres vision er virkelig god, og krumtappen i hele foretagendet - Kirsten Lillelund - vil den danske ungdom det bedste! Jeg synes, det er værd at læse hendes historie, hvis man er interesseret i at rejse med Adventure Heart, og kunne tænke sig at kende mere til deres hensigt med rejserne (hjemmesiden kan være lidt at et virvar, men her er linket: adventureheart.com/om-os/historie-passion/). Jeg skal ikke kunne udelukke, at der siden er blevet ansat en sekretær i salgsafdelingen, der udelukkende er interesseret i at lave dollars, men så længe Kirsten er med, så håber jeg, at hun formår at holde kursen rettet mod de mål og idealer, som hun altid har haft - og som mine ture bar præg af. Sprogundervisning, naturoplevelser, kulturmøder, og ikke mindst fysiske- og mentale udfordringer er drivkraften på langt de fleste ture. Nogle vægter kulturen højere, og andre vægter adventure-delen højere, osv, men det kan man selv vælge blandt de enkelte programmer.

Jeg løb ind i et enkelt administrativt problem på den ene af mine to ture, og man skal ikke bladre meget på trustpilot for at se, at det ikke er et enkelt tilfælde. Det er en skam, at det lader til at være noget, der sker fra tid til anden.
På min anden tur brækkede jeg to tæer i en strandfodboldkamp, så der var også lidt problemer, men det kan jeg næppe klandre Adventure Heart for. Det er en eller anden ihærdig Ecuadorianer, der bærer skylden for den! Men vi fik styr på det lokalt med hjælp fra guiden.
Desuden har jeg altid ment, at de strækker aldersgruppen lige rigeligt, når de hævder at turene er fra 18-30 år. Langt de fleste deltagere er af sted på sabbatår efter gymnasiet, og aldersgruppen er derfor mere snæver: nok nærmere 18-22 efter min mening.

Gruppen, man rejser med, er til gengæld fantastisk, og selv om den er forskellig fra tur til tur, så formår den altid at være det bedste ved rejsen! Jeg tror, at grunden til at alle grupperne lader til at svinge så godt sammen, er, at den type mennesker, der vælger at rejse sådan her, er nogle sjove, spændende nogle. Så i 9/10 tilfælde er gruppen det bedste ved turen. Og det betyder meget, når man skal hænge ud i 1-2-3-4-5-6 måneder, eller hvor længe man nu skal af sted.

Desuden er det en vældig god måde at lære at rejse på. Både fordi man som oftest bliver introduceret for en masse forskellige aspekter af landet, man besøger, og man dermed finder ud af, om man er mere kulturel, vovemodig, social eller naturinteresseret, end man regnede med, da man tog af sted hjemmefra. Men man bliver også præsenteret for Den Vide Verden på en let-spiselig manér, hvor man ikke skal tage stilling til at finde hostels eller arrangere transport, og man har altid sikkerheden og fællesskabet af hinanden i gruppen, vejledt af en lokal guide. På den måde undgår man at lave de værste, dumme turistfejl på sin første færd, og så kan man altid skrue støttehjulene af senere i livet og tage af sted på helt egen hånd, når man har lært de basale ting. Så sparer man penge ved at skære mellemmanden fra, man kan skræddersy sin tur bedre, end noget som helst rejseselskab kan, og man får glæden af at komme helskinnet gennem en tur, som man selv har planlagt. Men det er lærerigt at rejse med en gruppe nye venner, og opleve en masse forskellige aspekter af det at rejse, og (i de fleste tilfælde) gøre det på sikker manér. I hvert fald første gang...
Jeg anbefaler det til alle, der skal af sted for første gang - måske også anden :)

Alt i alt:
Fedt med gruppen. Gruppen længe leve! Fedt med alsidighed på turene. Det er udfordringer, man ikke selv ville planlægge! Fedt med Kirsten og de programmer hun planlægger. Gennem hendes ture vil hun gøre jer til fantasiske, rolige, forstående, kultiverede, gæstfri mennesker fulde af pep og rige på oplevelser for livet!

Mine rejser ville jeg begge vurdere som 5/5, så min oplevelse gennem Adventure Heart er uovertruffen, men min oplevelse med Adventure Heart som selskab falder til en 4/5 pga den kontorfejl, jeg desværre løb ind i.

30 września 2014
Oceniono na 4 z 5

At rejse med en gruppe er noget helt unikt (Borneo/Bali 2014)

Jeg var ude og rejse med Adventure Heart i 3 måneder. Jeg havde den fedeste tur til først Borneo og senere Bali (hvor jeg også arbejdede frivilligt).
Tempoet på Borneo var generelt lidt højere end på Bali, hvilket jeg foretrak. Men det vigtigste var egentlig at rejse med 25 andre, som jeg ikke kendte. Lynhurtigt fik man nye venner som altid vil kunne dele oplevelserne og minderne med. Kan klart anbefales!

24 września 2014

Mit livs rejse

Jeg rejste med Adventure Heart i februar-maj 2013 og det er det bedste jeg i mit liv har gjort for mig selv! Rejsen bød på alt hvad jeg fandt spændende! Spansk undervisning, adventure, kultur, fest, strandliv og frivilligt arbejde. Nogle ting kunne have været bedre (såsom Adventure Hearts kommunikation med Ecole Idiomas, som i realiteten var dem der styrede vores tur) men det trækker ikke ned på min overordnede oplevelse. Jeg lærte så meget om mig selv og jeg nød hvert øjeblik - især fordi jeg mødte de mest fantastiske mennesker som jeg stadig har kontakt til her 1,5 år efter rejsen og endda er kæreste med en af dem. Dertil skal også tilføjes at vores faste guide var fænomenal!
Overvejer du at rejse på grupperejse vil jeg varmt anbefale Adventure Heart :-)

22 września 2014
Oceniono na 5 z 5

Minder og erfaringer du tager med dig hele livet

Min rejse med Adventureheart til Nepal, Tibet & Bhutan var nok de mest magiske, lærerige og uforglemmelige 3 måneder i mit liv. Jeg havde så mange oplevelser, som er brændt fast på min nethinde, og jeg lærte så meget om landene, kulturerne og om mig selv.

Adventureheart var for mig det, som gjorde det muligt for mig at have overskuddet til virkelig at nyde min tur og samtidig lære, hvad det vil sige at rejse rundt i lande så anderledes fra Danmark - både på godt og ondt.
For nej, alt forløber ikke altid ligeså smertefrit og i et ligeså højt tempo, som herhjemme, når du rejser i et land som f.eks. Nepal. Hverdagen på et børnehjem i Kathmandu er ikke altid hverken forudsigelig eller planlagt til punkt og prikke i praktiske skemaer, og servicestandarderne på overnatningstederne er måske ikke altid, hvad man er vant til. På den anden side er det netop erfaringer som disse og de til tider udfordrende situationer, der følger med dem, der gør, at du virkelig kommer tæt på et folk, et land og dig selv.

Adventureheart satte rammen, der gjorde det muligt at komme tæt på uden at skulle bekymre sig om alt det praktiske. Programmet var kanon godt sat sammen, de lokale guides var meget hjælpsomme og imødekommende, og jeg følte mig tryg hele vejen fra jeg bestilte turen til jeg landede i København. Under selve rejsen var Adventureheart-teamet i DK altid til at komme i kontakt med, og jeg følte mig aldrig ladt i stikken. Ligesiden jeg kom hjem har Adventureheart altid været nysgerrige for at høre min mening om turen og altid omfavnet mine kritikpunkter og idéer til forbedringer på en meget professionel og rummelig måde.

Alt i alt var min rejse med Adventureheart en af de bedste beslutninger i mit liv, og jeg vil til hver en tid anbefale en rejse med Adventureheart til alle rejsesjæle.

11 września 2014

Venezuela, Trinidad og Tobago

Fantastisk oplevelse, som aldrig glemmes. Havde gode guider og det hele var til en fornuftig pris!

Selvom turen for mig er overstået er den bestemt ikke slut - det har givet mig mange gode venner herhjemme og I Venezuela samt en lyst til at gøre det igen.

Adventureheart kan klart anbefales!

4 września 2014

Tur til Indien

Alle guider var utrolige imødekommende, og jeg var tryg hele tiden, selvom lokalbefolkning nogle gange godt kunne gå lidt tæt på. Jeg fik rigtig gode oplevelser, og guiderne var med til at rykke nogle grænser.
Adventure Heart var altid nemme at kontakte og OK hurtige til at svare på spørgsmål.

31 sierpnia 2014
Oceniono na 4 z 5

Uforglemmelig oplevelse jeg gerne ville gentage

Jeg havde lidt begynder vanskeligheder (havde bestilt egen flybillet, da jeg fandt den en del billigere, end hvad Adventure Heart tilbyder), da min gruppes flyselskab strejkede og de dermed blev forsinkede, hvilket resulterede i, at jeg skulle tilbringe et døgn alene i Venezuela. Og landet er som bekendt ikke særlig velegnet til enlige, lyshårede piger, så jeg var meget ked af det og bange blot få dage før afrejse. Jeg delte mine frustrationer med Marianne fra AH, og hun forstod virkelig at berolige mig. Hun skrev til kontaktpersonen i Venezuela, og videresendte hans svar til mig. De sørgede for, at jeg blev hentet i lufthavnen og indlogeret på et lækkert hotel, indtil resten af gruppen ville ankomme. Denne besked var guld værd dagen før afrejse, hvor mine forældre, og ikke mindst jeg selv, var ved at gå ud af vores gode skind. Så kan man så selv vurdere, om man vil betale ekstra for billetten, og dermed ikke ende i samme situation som mig.

I det hele taget, havde jeg en uforglemmelig rejse, og der gik ikke en uge fra jeg kom hjem, før jeg var klar til at tage hele turen én gang til. Man skal dog huske på, at intet er, som man er vandt til fra Danmark, og det er altså ikke en charterrejse, man har booket. Så selvom dækket punkterer, og chaufføren ikke har værktøj med, selvom campen løber tør for vand, selvom maden ikke er særlig lækker og selvom man ikke føler, at man får tilstrækkelig med information fra guiden, så det de scenarier, der gør, at man kommer ind under huden på kulturen og landet, og man virkelig mærker, at man ikke længere er hjemme hos mor og far. Hvis man tager de oplevelser med åbent sind, så kan det næsten ikke andet end blive en helt fantastisk rejse.

24 sierpnia 2014
Oceniono na 1 z 5

Medmenneskerne leverede oplevelserne - ikke AdventureHeart

Jeg havde mange problemer med AdventureHeart både optil og under min rejse. Min rejse var bestilt et år i forvejen, og selv inden afrejse dagen var mit visum til Namibia ikke klart (jeg havde optil gjort opmærksom på, at jeg stadig manglede mit visum, men jeg fik at vide, at det hele skulle nok ''ordne sig'') - dette gjorde bl.a. at jeg havde store problemer med at komme ind i landet. Ydermere stod jeg pludselig uden et sted at overnatte. Jeg var ikke engang klar over problemet før min guide oplyste mig om, at jeg først ville blive hente dagen efter, og at min rejse hos ham derfor var slut nu (rejsen med ham, var bestilt gnm. AdventureHeart) - dette var ellers en af årsagerne til jeg netop købte en planlagt rejse, hvor jeg ikke skulle tænke på andet end at pakke min taske.
Ydermere skulle jeg foretage frivilligt arbejde i Namibia, hvor AdventureHeart havde lagt op til noget helt andet arbejde end det dét i realiteten var. Havde jeg på forhånd vidst hvilken rejse jeg havde købt for pengene, ville jeg ALDRIG have valgt at rejse med AdventureHeart. Det er simpeltenhen dårlig planlagt og der var mange misinformationer ifht. hvad man betaler for en rejse hvor alt er planlagt.
Menneskerne jeg mødte undervejs var fantastiske og jeg har fået venner verdenover, men dette skal AdventureHeart ikke have skulder klap for - menneskerne kunne jeg lige såvel have mødt uden AdventureHeart, og det er jo ikke dem man køber, når man booker en rejse.

23 sierpnia 2014
Oceniono na 4 z 5

Uforglemmelig oplevelse trods "fejl".

Jeg har for anden gang været ude og rejse med adventure heart. Første gang til Ecuador og Galapagos og anden gang til Venezuela, hvor det primært er venezuela jeg vil bedømme.

Eftersom jeg har været ude og rejse to gange kan man jo også sammenligne de to turer. Jeg synes at det var super fedt at man i venezuela havde en main camp, hvor man hele tiden kom tilbage til og kunne slappe af i nogle dage. Når man så tog videre efterfølgende var man helt ladt op til tn ny omgang adventure. Super fedt.

Vi havde i gruppen tilknyttet én spansklærer, hvor vi skulle have haft to. Så vidt jeg har forstået sagde vores ene spansklærer op umiddlebart før turen, hvilket resulterede i at vi kun havde en lærer på advanced niveau. Det gjorde det selvfølgelig til en større udfordring for os alle, da ingen af os havde den store i dsigt i det spanske sprog, men alligevel sidder jeg nu tilbage med en følelse af at jeg virkelig kan snakke lidt spansk og kan føre en samtale, dog på et primitivt niveau. Udover dette synes jeg at vores spansklærer fungerede som en rigtig god guide for os og var hele tiden klar til at svare på spørgsmål eller fortælle om tingene til trods for at det ikke var hans job.

Vires rigtige guide virkede utrolig uengageret og generelt var han rigtig svær at føre en samtale med fordi han virkede som om han hellere ville være et andet sted. Først til sidst på turen begyndte gan at åbne lidt op, men da var det for sent.

Selvom man forventer at alt skal være perfekt planlagt på en sådan tur, vil der altid være mangler, hvilket vi også havde, dog noget man kan se igennem fingrene med.

Generelt var det en super fed tur, og hvis ikke jeg skulle igang med at sturdere kunne jeg sagtens finde på at rejse med adventureheart igen.

22 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Bedste beslutning i mit liv!

Jeg var så heldig at rejse med AdventureHeart til Ecuador og Galápagos fra februar-maj 2013, og det var mit livs oplevelse.
Ecuador er et fantastisk land at rejse rundt i, for det har alt at byde på; autentiske jungleoplevelser, bjerglandbyer med lokale markeder, kyst og strand med dykning, snorkling, surfing, fest og farver, en varm og gæstfri befolkning osv. osv. osv.
AdventureHeart sørgede for et program for turen, der var spækket med sjove, kulturelle oplevelser (salsa er stærkt undervurderet herhjemme i lille DK) og grænseoverskridende adventure.
Efter to måneders eventyr rundt i Ecuador, rejste vi videre til de fantastiske Galápagos-øer, hvor vi boede side om side med søløverne, dykkede med hajer og havskildpadder og oplevede den smukkeste natur.
Og alt dette havde jeg endda glæden af at opleve sammen med en gruppe vidunderlige mennesker. Vi ses stadig tit og ofte i dag, og flere er efterfølgende blevet nogle af mine allerbedste venner. Det knytter ufattelig stærke bånd at have rejst rundt sammen og oplevet hinanden i alverdens uforudsigelige og udfordrende situationer.
I en lille afsluttende bemærkning skal det dog lige siges, at vi på Galápagos oplevede problemer med det frivillige arbejde + at vandet i vores hus drillede en hel del, men det er alligevel ikke nok til at trække min oplevelse af turen det mindste ned. Jeg har kun én ting at sige - jeg har fået de bedste oplevelser og venner for livet. Gør det!

21 sierpnia 2014

En storartet rejseoplevelse

Adventure Heart gav mig en uforglemmelig rejse, som jeg aldrig vil glemme. Rejser med at Adventure Heart kan helt klart anbefales til de, som gerne vil afsted, men som ikke orker at planlægge rejsen fra start til slut. Man køber et færdigt produkt, som helt klart opfyldte mine behov. Man mærkede tydeligt at der var styr på tingene gennem hele rejsen.

19 sierpnia 2014

Unik og fantastisk dannelsesrejse

Borneo/Bali 2013
Super god rejse. Det var min første store rejse efter gymnasiet, og det er den som står tydeligst i min hukommelse. RIGTIG GOD guide, program og kommunikation. Vilde og unikke oplevelser som man ikke tør drømme om hjemmefra. Der var styr på tingene, og man følte sig 'tryg' med at rejse med Adventure Heart.
God pris i forhold til hvad du får ud af det. F.eks. er rigtig mange måltider er inkluderet og det betyder SÅ meget når man er afsted. Super rejse til en god pris.
Har nu rejst to gange med Adventure Heart, og kan og vil klart anbefale at rejse med dem. Din drøm - dit sabbatår :)

17 sierpnia 2014
Oceniono na 3 z 5

Mange fejl men også godt ;-)

Jeg var ude og rejse med Adventure Heart i to måneder i April-Maj i 2014 til Venezuela. Generelt var det en fin tur, og jeg fik rigtig mange vilde og gode oplevelser med mig - men nok også fordi det hele jo er en oplevelse i sig selv at så langt!

Mit største og mest irriterende problem var omkring den pakkeliste, som blev tilsendt før rejsen. Den var slet ikke beskrivende nok omkring, hvad tingene egentlig skulle bruges til, og derfor var det svært at vide, hvad man kunne sortere i eller finde et billigere alternativ til. Dette har jeg ligeledes talt med min ansvarlige omkring, da jeg havde brugt virkelig mange på udstyr - hvor noget af det slet ikke blev brugt, og noget havde jeg slet ikke købt, da det stod som "optional". Vi aftale, at jeg rettede listen til og sendte den til ham mod betaling, da vi var flere, som delte denne mening - thumbs up for det! Han tog det virkelig til sig, alt det kritik jeg havde.

Jeg havde kritik til vores spansklærer, da han kun var en lærer på "advanced" niveau, og derfor ikke kunne undervise begyndere, fortalte han, og de fleste af os kunne intet spansk. Undervisningen var derfor alt for hurtig og svær efter min mening, og jeg plejer at være en haj til sprog og sådan, så det ligner ikke mig - og igen var vi flere omkring dette, og vi sagde det også videre, og vi fik så blot svaret, at han åbenbart ikke var kvalificeret til begynder-undervisning, eller at vi ikke fulgte med eller ikke prøvede nok, selvom vi gjorde. Dette talte jeg ligeledes med Christian om.

Vores primære guide var meget uengageret omkring hele turen, som om han havde været på den alt for mange gange og egentlig ikke rigtigt gad. Han var slet ikke motiveret til at fortælle omkring de ting vi så og oplevede - og hvis han gjorde var det ganske lidt, han fungerede ikke som en traditionel guide, som fortæller og forklarer om alting. Det savnede jeg virkelig. At jeg er kommet hjem med en masse oplevelser, hvor jeg egentlig ikke ved særlig meget omkring det, fordi ingen fortalte os det. Rent socialt sagde han ikke så meget og gad os ikke rigtigt, kun når han var fuld, hvilket var ærgerligt.

Endvidere kunne programmet godt have været skrottet. Der var så mange fejl i det, og selv efter jeg kontaktede Adventure Heart omkring fejlene, var der stadigvæk fejl i det, de kaldte "det rettede program", og jeg valgte ikke at kontakte dem yderligere omkring det. Der var også ting, vi ikke nåede på programmet uden de nævnte det - vi endte med at få penge tilbage for det, da jeg påpegede det. Datoerne og dagene passede overhovedet ikke, hvilket gjorde det ret svært at vide, hvor mange malariapiller, man skulle bruge til turen.

Apropos vacciner osv. Der har jeg VIRKELIG været skuffet over Adventure Heart. Vi får at vide fra start af, at de ikke må yde rådgivning på det punkt, men at man skal kontakte sin læge angående dette. Alligevel står der i et powerpoint fra dem, at man skal huske malariapiller til de 5 dage, man er i deltaet, hvor de jo så egentlig rådgiver en alligevel. Endvidere ringer jeg for at få det rettede program, så jeg kan regne ud, hvor mange piller jeg skal have med, hvor jeg ligeledes for at vide, at jeg jo blot kan nøjes med piller i deltaet - og der havde jeg været i kontakt med min sygeplejerske, som havde sagt det helt modsatte. Der blev jeg faktisk vred. Enten rådgiver de eller også gør de ikke. Mit forslag er, at de fik tilknyttet en læge til Adventure Heart med en form for speciale i udlandsrejser, som udarbejder en liste til hver rejse, med hvilke vacciner osv, som skal bruges. Derved har alle samme vilkår, og man ved engang for alle, hvad man skal have med. Ligeledes ville I kunne rådgive på lovlig vis og slippe for en masse henvendelser, som I ikke må svare på (selvom I gør det alligevel). Man ville kunne stole på den ene læge og ikke være i tvivl. Da jeg kom til Venezuela, havde vi alle sammen fået forskellige ting at vide af vores læger, hvilket gjorde os alle sammen forvirrede og også lidt urolige, nervøse og bange. Nogle havde fået at vide, at de skulle have malariapiller til hele turen, og nogen havde fået at vide, at der slet ikke fandtes malaria i Venezuela længere. En klar melding fra en læge med styr på det ville være rart, så ingen var i tvivl.

Men trods megen kritik har jeg nu også haft en god tur fyldt med en masse oplevelser, som jeg aldrig glemmer sammen med en masse dejlige mennesker!

16 sierpnia 2014
Oceniono na 3 z 5

En del mangler - men en fed rejse!

jeg rejste 3 måneder med Adventure Heart i Tanzania og Zanzibar i 2011 og havde en fantastisk rejse! .. men der var også en del mangler, som kunne have fået stor betydning for os på rejsen.
Der var en del papirarbejde, som skulle klares inden afrejse, hvilket i sig selv ikke var noget problem. Her var det især spørgsmål vedrørende det frivillige arbejde som fyldte meget - forståeligt nok, da det jo er en stor del af netop denne tur. I forbindelse med det frivillige arbejde, betalte vi også for et visum, men det viste sig pludselig, at prisen herpå var steget i mellemtiden. Vi havde altså betalt for et visum, som vi aldrig havde fået, og vi havde derfor ikke tilladelse til at arbejde i landet. Vi fik, af den lokale samarbejdspartner, at vide, at det ville være bedst, hvis vi stoppede vores arbejde, da det kunne få konsekvenser, hvis vi "blev opdaget". Heldigvis var de lokale guider af en anden opfattelse og lod os fortsætte. Vi var meget skuffede over situationen, da det frivillige arbejde var en af hovedårsagerne til, at vi valgte netop denne rejse.
Vi syntes, vi havde krav på at få vores visum-penge retur, da vi jo aldrig havde fået det visum, vi havde betalt for, men den sag fik vi desværre ikke medhold i.
Der var flere episoder på rejsen, som ikke forløb som forventet, men alt i alt havde vi en fantastisk rejse - nok mest fordi vores lille gruppe på 12 tøser fungerede super godt. Dertil skal det dog siges, at programmet er rigtig godt skruet sammen, og personligt synes jeg, at safari, masai-village og Zanzibar var nogle af højdepunkterne.

Det bliver derfor en lidt blandet bedømmelse, og i sidste ende ville jeg nok ikke vælge at rejse med Adventure Heart igen prisen taget i betragtning.

14 sierpnia 2014

Hej Anna
Skønt at høre, at du har haft en fantastisk tur i Tanzania
Tak fordi du har sendt dine kommentarer og ideer, de bidrager til at skabe forbedringer på vores programmer.
Nu er det jo længe siden, du har været af sted og meget har ændret sig siden 2011.
Der blev netop introduceret nye procedure for visum op til jeres rejse, hvilket medførte en prisforhøjelse samt at arbejde efterfølgende blev registeret hos myndighederne, og dermed uden et fysisk dokument til ansøgeren. Da denne procedure også var ny for vores partner, opstod der misforståelse blandt de lokale medarbejdere. Det var en indkøringsfase i 2011, som vi er kede af påvirkede jeres gruppe.
Dejligt at jeres gruppe fungerede så godt og, at du synes programmet var godt sammensat med det væld af unikke oplevelser, som det byder på.

Oceniono na 3 z 5

En oplevelse for livet-dog plads til forbedring(Tanzania/Zanizibar, Afrika 2014)

Min rejse til Tanzania/Zanzibar 2014 var en oplevelse jeg aldrig glemmer, men vil ikke tage med Adventure Heart igen.

Vi ankom til Tanzania tidligt om morgen og kørte ud mod Bahari Beach en lille by lidt udenfor Dar Es Salaam, hvor det vandrehjem lå, som skulle skulle være vores hjem de næste 7 uger.Der var allerede en anden dansk adventure heart gruppe dernede så de var rigtigt gode til at give os råd om hvilke sygehuse vi skulle tage til, råd omkring Klimanjaro, hvilket hjælp os rigtigt meget.Her skulle vi lave frivillige arbejde på forskellige skoler, swahili undervisning og i weekenderne var der planlagt en tur til et museeum, safari og market tur i Dar Es Salaam.Den første uge fik vi swahili undervisning, afrikansk danseundervisning, set et museeum hvor vi så hvordan masaier de bor og hvordan deres hytter så ud og market tur i weekenden.Desværre var jeg uheldig at var nød til at tage på sygehuset, men fik en super behandling og lægerne var super gode til at tage sig af mig, da jeg endelig kom ind. Jeg kom ud for at jeg skulle ind på sygehuset tre gange på forskellige dage, fordi jeg skulle havde taget røgtenbilede på et andet sygehus og derefter tilbage til det første som jeg var på. Der gik lang tid inden jeg fandt ud af hvad der endelig var galt med min venstre lillefinger men derefter var behandlingen også god. Jeg kontaktede gouda og fik super behandling og de kontaktede endda mig igen og spurgte til mig hvordan det gik med behandling og at jeg skulle kontante dem, hvis jeg havde brug for yderlige behandling. Jeg kontaktede gouda jeg kom hjem og fik 1.534 kroner tilbage, hvilket også var det beløb som jeg skulle havde så jeg har været rigtigt glad for den service jeg har fået gennem Gouda.

Råd til andre :
*Generelt skal du være klar på at ting går i et langsom tempo , man skal ikke til den hverdag vi har i Danmark.
* Jeg synes at andre skal være klar over at vente i lang tid inden at komme ind til lægen.Det er faktisk ligemeget om du har bestilt en tid til en anden dag eller bare komme derind.
*Ulla vores rejsearrangør havde fortalt os at det ikke regnede i April/maj måned, hvilket vi følte os ret skuffet over, fordi det regnede en stor del af vores ophold i Tanzania. Så hvis du skal afsted i April/maj måned er det en god ide at tage regn slag eller regn tøj og gummistøvler med, hvis du gerne vil gå hen til lokale supermarkerer eller det frivillige arbejde, fordi når det regner kan det regne i flere timer og laver store huller på de små veje.
*Et godt råd ville også være at tjekke vejrudsigten for de måneder du regner med at tage afsted.

13 sierpnia 2014

Hej Sine
Dejligt at høre, at du har haft en fantastisk tur i Tanzania. Vi er dog meget kede af at læse, at du ikke var helt glad for at rejse med os. De punkter, du beskriver, har vi desværre ikke indflydelse på.

Vi opfordrer altid vores deltagere til at tale om stor og småt med partneren / team lederne eller kontakte os, såfremt der opstår behov. Vi er der for jer 24 timer i døgnet og hører gerne fra jer undervejs.

Det var da rigtig synd, at du kom til skade med din hånd og måtte bruge tid hos læge og på hospital, og som du skriver, er det jo sådan i Afrika og også herhjemme.
Vi opfordrer alle vores deltagere til at tegne forsikring gennem Gouda, så I dermed er forsvarligt dækket. Dejligt at høre, at du oplevede at få rigtig god behandling både på hospitalet og gennem Gouda.

Som vi oplyste på afrejsemødet, er det regntid i perioden april/maj men normalt uden ret meget nedbør i Dar es Salaam området i denne periode. Dog må det påregnes i den nordligere del af Tanzania.

Vi håber, at du vil glæde dig over alle de mange gode oplevelse, du giver udtryk for du og din gruppe fik på rejsen og, at det samlet set overskygger dit uheld med hånden og regnen.

Fantastiske Indien!

Jeg havde en fantastisk rejse i Indien både med adventure oplevelser og frivilligt arbejde, hvilket var lige det jeg havde drømt om. Der var dog lidt misforståelser om hvad der var blevet "lovet" hjemmefra, men alt i alt var det en oplevelse for livet! :)

11 sierpnia 2014
Oceniono na 3 z 5

Lovede mange ting der ikke passede

Vi fik en masse at vide som lød rigtig godt, men da vi så kom derned var det hele lidt mindre lækkert.
Regntiden burde ikke være noget særligt - det regnede næsten 3 uger i streg da jeg var afsted i Tanzania i april-juni.
Vores faste bosted i 5 uger var meget kedeligt og dårlig standart i forhold til hvor dyr rejsen havde været. 2 måneder i Tanzania for 30.000
Jeg var ret skuffet over turen.

11 sierpnia 2014

Hej Eva
Vi er meget kede af at læse at du var skuffet over at Tanzania er mindre attraktivt end du havde forventet. Tanzania er jo netop meget forskelligt fra Danmark og deres leveforhold er af en væsentlig anden standard, men bostedet som du referer til, er af pæn standard set ud fra Afrikanske forhold.
Det er ærgerligt med regnen, det har normalt ikke nogen betydning for opholdet i Dar es Salam.

Vi håber at du ellers har glæde af alle de mange andre oplevelser du har fået

Oceniono na 3 z 5

Besværlig inden afrejse, fantastiske lokale guides (Nepal/Tibet 2013)

Jeg synes der har været alt for meget papirarbejde inden afrejse og medarbejderne her hjemme i DK var meget dårligt orienteret om forholdene. Fx fik vi at vide at det var en god idé at købe en masse dyrt trekking udstyr hjemme fra, men da vi kom til Kathmandu var der masser af billige og udmærkede udstyr. (køb dog vandrestøvler hjemmefra og gå dem til ;)) Kæmpe credit til de lokale/indfødte guides, der var super hjælpsomme og gjorde turen helt fantastisk!

10 sierpnia 2014

Hej Freja
Dejligt at høre du har haft en fantastisk rejse i Nepal & Tibet.
Ja der er mange papirer, der skal udfyldes til disse rejser og vi er altid til rådighed med al den hjælp, der måtte være brug for.
Vedr. indkøb af trekking udstyr fremsendes pakkeliste, hvor vi anbefaler, at I medbringer vandrestøvler, da det er vigtigt, at de er gået når turen går i gang, så I undgår vabler, men vi synes ikke, at have anbefale at I køber andet, og slet ikke dyrt udstyr, hjemmefra, så det er er vi kede af, at Du måtte have haft indtryk af.
Vi er rigtig glade for, at du syntes rigtig godt om guiderne.

Adventure Heart

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej