Adventure Heart & Health Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det har varit en jättebra resa med väldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjälpsamma. Det var värt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre månader och det swisha förbi. Helt kl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hørte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. Når det så er sagt, ska... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg følte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for. 3. Dårlig kundeservice 4. Dårlig kommunikation... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Organizator turystyki
  2. Dzienne spa
  3. Agencja wyjazdów sportowych
  4. Agencja turystyczna
  5. Program wellness
  6. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

Napisane przez firmę

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og længerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en ære i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde ønsket sig og drømt om. Vi synes, at det er både spændende, givtigt, inspirerende og lærerigt at rejse ud i verden for at udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre, hvad enten der er egne landsmænd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan være med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjæl.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

124 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God ferie

Jeg var på et 3 måneders ophold i Ecuador og galapagos, som fungerede rigtig godt. Vi havde en god lokal guide tilknyttet, som også hjalp med diverse sygdom undervejs. Det eneste men, var et meget dårligt hotel på galapagos, som vi sov på en nat, hvilket absolut ikke levede op til forventninger.
Derudover har det været mit livs rejse og en kæmpe oplevelse!

Kære Camilla

Tak for din anmeldelse af os på Trust Pilot.

Hvor er det dejligt, at du har haft en uforglemmelig rejse med en masse oplevelser, og at programmet fungerede godt. Det er ligeledes rart at vide, at I også var glade for guiden.

Jeg er ked af at høre, at I havde en overnatning på et dårligt hotel på Galapagos. Det er bestemt ikke meningen, at I skal bo dårligt og sker det, at indkvarteringen er et nyt sted, som ikke er godt nok, bliver I hurtigt flyttet. Tak fordi du har delt din glæde ved din adventurerejse, og at den har betydet meget for dig.

Med Venlig Hilsen

Fantastisk oplevelse

Adventure heart er en fantastisk organisation med rig mulighed for hjælp både i DK og ude i verden. Fantastisk planlægning både til dem der kan lide adventure, kultur, sol og strand 😃

Hej Anna,

Tusind tak for din tilbagemelding.
Vi er rigtig glade for at høre, at du var så glad for din adventureturerejse med os og nød de forskellige aktiviteter og oplevelser. Vi er nemlig helt enige i, at der skal være lidt af det hele.

Dårligt arrangeret

På min rejse til Tanzania havde Adventure Heart valgt at sende alt for mange og for store hold afsted. Det betød, at der ikke var nok frivilligt arbejde til os alle sammen. Derudover blev flere af de inkluderede ture aflyst uden vi fik dispensation i form af andre ture.
Jeg tog ikke kun afsted for oplevelsen, men også for at kunne skrive det på CV'et ift. en kvote 2 ansøgning, og der står det klart skarpere, hvis man kan skrive Mellemfolkeligt Samvirke, Projects Abroad eller noget i den stil.
Det positive ved turen var alle de skønne mennesker man mødte og stadig holder kontakt med fire år senere.

Hej Helene,

Tak for dine input.

Der er et maximum antal på projektet, så der vil være mulige frivillige pladser indtil det antal er booket.
Det er projektet, der sætter antallet for, hvor mange frivillige pladser, de kan tilbyde.
Vi er meget kede af, at få at vide nu, så lang tid efter hjemkomst, at der var ture der ikke blev gennemført.

Vores mission er at arrangere Adventure programmer, hvori der indgår mange forskellige former for oplevelser inklusiv uger med frivilligt arbejde.
Hvis man ønsker at udlandsopholdet udelukkende skal dreje sig om frivilligt arbejde er det rigtigt, at der er andre organisationer, som beskæftiger sig med det.

Dejligt at høre, at også du fik knyttet mange gode venskaber der stadig holder kontakten.

Kan virkelig anbefales

En fantastisk rejse, jeg aldrig vil glemme !

Hej Julie,

Mange tak for din feedback

Hvor er det dejligt! Vi er rigtig glade for du havde en fantastisk adventure rejse med os og den har givet dig minder for livet!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Fantastisk program! Adventureheart formår at skabe tryghed for de rejsende - selv på den anden side af jorden! Planlægger allerede min næste tur med selskabet!

27 września 2016

Hej Caroline,

Tusind tak for din feedback.

Vi er rigtig glade for du var glad for programmet og følte dig tryg under hele forløbet. Vi glæder os til at skulle arrangere dit næste eventyr.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tur, som jeg sent vil glemme!

Var overordnet rigtig godt tilfreds med at rejse med Adventure Heart til Kina og Filippinerne. Det var en super god kombination med de 2 destinationer, som bød på mange forskellige oplevelser!
Dog var der lidt problemer undervejs på turen, men ikke noget, der som sådan gik udover rejsen. Adventure Heart var desuden gode til at hjælpe os, når der opstod disse problemer. Så alt i alt, vil jeg helt klart anbefale andre at rejse med Adventure Heart!

22 września 2016

Kære Sofie,

Hvor er det dejligt at læse din feedback! Vi synes også, at lande sammensætningen supplerer hinanden godt. Vi fik rettet op på de småtterier, der var og er meget glade for at disse ikke ødelagde noget for jer.

Vi håber, at du altid vil kunne glæde dig over turen og de mange oplevelser.

Oceniono na 4 z 5

Fed rejse næsten uden problemer

Jeg rejste med Adventure Heart til Madagascar og Mauritius i foråret '16 og det var en oplevelse for livet! Fantastisk natur og ikke mindst en utrolig velorganiseret, velformuleret og professionel guide!
Alt i alt en god tur, men fra Adventure Hearts side manglede jeg en smule mere information inden rejsen. Jeg valgte at betale Adventure Heart for at finde flybilletter og kontakte mig når der var et flytilbud klar. Jeg blev ikke kontaktet af Adventure Heart men derimod af en veninde jeg skulle rejse med som spurgte om jeg havde betalt fly. Det havde jeg ikke da jeg intet havde hørt fra Adventure Heart, så det endte med en del panik da jeg endelig kom ind på siden og fandt ud af at jeg lige knap havde et halvt døgn tilbage til at godkende og betale for flytilbuddet!
Så kære Adventure Heart, tak for en rigtig god tur, men til en anden gang; hellere sende for mange påmindelser end for få/slet ingen :-)

21 września 2016

Kære Signe,

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk tur med os til Madagascar og Mauritius, og at det har været en oplevelse for livet.

Vi er kede af, at du ikke følte dig godt nok informeret vedrørende dine flybilletter. Som jeg kan se det, følger dit forløb standard-proceduren: Du modtog flytilbud en fredag og betalte mandag. Der var 3 måneder til din rejse, så i tilfælde af, at du ikke fik betalt til tid tiden, ville vi blot kontakte dig og lave et nyt tilbud til dig.

Vi vil tage din feedback til efterretning og ser på, om der er noget vi skal gøre anderledes i den forbindelse.
Du skal også have tak for de pæne ord om vores partner. Dem vil vi videregive. Det ligger os meget på sinde, at finde de helt rigtige partnere og have et tæt samarbejde med dem, så det er vi glade for, at du har bemærket på din rejse.

Fantastisk tur

Jeg havde en fantastisk rejse med adventure heart, til Thailand, Laos og Cambodja! Kan virkelig anbefale at tage afsted 3 mdr så man også får den sidste måned med frivilligt arbejde med! Det var prikken over i'et på rejsen👍🏼
Synes adventure heart har været super gode til at planlægge hele turen. Det var rart at kunne læne sig tilbage og alt var planlagt for en ☺️
Hvis man vil på en rejse med masser af kultur og natur, så tag afsted på denne her rejse 👍🏼

23 czerwca 2016

Hej Sara

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi er rigtig glade for, at du havde en fantastisk adventurerejse, og især at du også var glad for det frivillige arbejde, det betyder meget for os, da dette er en hjertesag for os. Vi er også rigtig glade for, at du følte dig godt taget hånd om i hele forløbet, så at I netop blot har kunnet nyde alle de vidunderlige ting I har oplevet.

Oceniono na 4 z 5

Oplevelser for livet - vær klar på hvad som helst!

Rejsen til Java var helt fantastisk!
Hvis man vil helt tæt på orangutanger, gibbonaber, ørne, krokodiller og mange andre dyr.. Så gør det! Vær klar til at få presset noget personlige grænser - blandet andet når nogle af dyrerne skal fodres og deres bure renses.
Hårdt arbejde er det uden tvivl. Alt fra plantning af frø på farmen om eftermiddagen, til at bygge nye bure til dyrerne i 35 graders varme.
Men det er vildt at være så tæt på dyrerne og vide at man hjælper dem og gør en lille forskel!

21 maja 2016

Kære Emilie

Hvor er det herligt, at du har haft sådan en fantastisk oplevelse med alle dyrene på det frivillige arbejde på Java!

De forskellige dyreprojekter er en hjertesag for os, så det er meget berigende for os at vide, at vi giver dette videre til vores deltagere. Det er utroligt givende at arbejde som frivillig i et fremmed land, få flyttet sine grænser og samtidig får en indsigt og viden om dyrene – og mærker den kontakt man skaber til dem.

Vi er glade for, at du har haft en fantastisk rejse og følt, at du har gjort en lille forskel for dyrene på projektet.
Tak fordi du ville dele ud af dine erfaringer herinde på Trust Pilot!

Med Venlig Hilsen
Adventure Heart.

Oceniono na 2 z 5

Fantastisk tur, men desværre ikke pga Adventureheart

Jeg var i vinter på 2 måneders rundrejse i Thailand, Laos og Cambodia sammen med 5 andre piger. Vores tur var god, og de lokale guider var ikke til at klage over, men administrationen og informationen hjemme fra Adventureheart var ikke meget værd. Jeg kan kun anbefale at besøge disse fantastiske lande, men ikke at gøre det igennem Adventureheart.

Jeg skulle rejse videre på egen hånd efter de 2 måneder, og forhørte mig derfor inden afrejse hos vores kontaktperson, så jeg vidste, hvorfra jeg skulle bestille min næste flybillet og på hvilken dag. Jeg fik først at vide, at jeg skulle bestille billet fra Ho Chi Mihn i stedet for Phnom Penh, og da jeg stillede spørgsmålstegn ved det, gav hun mig en forkert dato, jeg skulle bestille på. Jeg bad derefter om en kopi af en flybillet, som de piger, der skulle hjem efter de 2 måneder, skulle have, så jeg selv kunne checke datoerne og tid, og forhørte mig om, hvor vi befandt os den sidste dag, og om det altså ville være muligt for mig at bestille et tidligere fly end de andre, og selv komme til lufthavnen. Jeg blev først råddet til at tage afsted efter de andre, da der var lang vej at tage alene ind til lufthavnen, men fik derefter at vide at det var der intet problem i.
Det var altså en længere proces at få information fra vores kontaktperson, så jeg kunne bestille min videre billet, og gav allerede inden afrejse et dårligt indtryk af firmaet, der ikke havde styr på vores flyafgange.

Jeg blev også trukket for afbestillingsforsikring, selvom jeg havde krydset af, at jeg ikke ønskede det igennem Adventureheart. Da jeg skrev til Adventureheart og sagde, at jeg var dækket og gerne ville have mine penge igen, da de havde trukket for noget, jeg ikke havde bedt om, blev jeg spurgt om, hvorvidt jeg nu var helt sikker på, at jeg havde forsikringen, i stedet for at jeg bare fik en undskyldning og mine penge tilbage med det samme.

De highlights der står på Adventurehearts hjemmeside stemmer ikke overens med det egentlige program, og det udleverede program fra Adventureheart var ikke det samme, som vores lokale guide lavede turen efter. Her mangler der noget kommunikation imellem Adventureheart og de lokale rejsebureauer og noget opdatering af Adventurehearts hjemmeside. Selvfølgelig kan der ske ændringer i programmet, men når mange af punkterne i ''Oplevelser på rejsen'' ikke sker, er vi blevet lovet noget forkert.

På vores indenrigsfly i Cambodia kom vi ikke alle på samme fly, og de, der blev dernede til frivilligt arbejde, skulle ikke flyve hjem sammen alle sammen. Det endte med at en af pigerne skulle flyve 41 timer hjem alene. Når sådan noget sker, giver det ingen grund til at vi betaler 10-20% mere for at Adventureheart bestiller vores billetter for os.

I vores program stod der, at vi landede i en anden by i Laos, end hvad der stod på vores flybilletter, og det endte med at vi selv kontaktede firmaet i Laos, for at være sikre på, at der var nogen til at samle os op. De spurgte om vores ankomsttid,og flynummer, og de virkede ikke som om, der var information, de havde fået før. Også da vi blev sat af ved grænsen af vores laotiske guide, gik der meget lang tid, før vores cambodianske guide kom. Vi endte med at ringe til vores cambodianske guide, som først troede, at vi skulle være der flere timer senere. Om dette er fejl fra de lokale firmaer, eller miskommunikation fra Adventureheart ved vi jo ikke, men det er ikke okay.

Jeg havde heldigvis ikke bestilt frivilligt arbejde igennem Adventureheart, men det virkede meget uorganiseret, og pigerne fik ikke særlig meget at vide omkring det, før lige inden de skulle i gang.

Når man betaler Adventureheart så mange penge for det administrative, forventer man også at det hele kører som smurt, og at man ikke selv behøver bekymre sig om f.eks. flybilletter eller opsamling i lufthavnen. Hvis jeg skulle rejse igen, ville jeg selv kontakte de lokale rejsebereauer og arrangeret en rejse igennem dem, udenom Adventureheart, fordi jeg synes slet ikke, de har givet den tryghed, som jeg har betalt for.

8 kwietnia 2016

Kære Thea,

Jeg er glad for, at I har haft en fantastisk tur med en masse oplevelser.

Vi er også altid glade for at modtage feedback fra vores deltagere. Vi udvikler løbende vores rejser, og både ris og ros er meget vigtig for os.

Vi tilbyder altid at arrangere flybilletter for vores deltagere, således at alle i gruppen har de bedst mulige flyløsninger. Jeg kan se i mailkorrespondancen, at du ikke ønskede det forslag, vi oprindeligt tilbød dig, og at vi herefter gav dig flere forskellige valgmuligheder, som du kunne gå videre med selv. På det tidspunkt var den øvrige gruppes ønsker for vidererejse ikke bekendt og dermed ikke fastlagt.
Denne proces kan tage tid, da der er mange detaljer, som skal på plads.

Afbestillingsforsikringen skal fravælges på din profil ved bestillingen, den kommer således kun på, såfremt man ikke selv har fravalgt den. Vi er ikke inde over denne procedure.
Da du henvendte dig om, at du ikke ønskede at tegne denne forsikring, ville vi først sikre os, at du ved, at du er dækket og herefter tilbyde dig at returnere beløbet.
Jeg er bekendt med, at du herefter fik dine penge tilbage efter to dage.

Vi beklager meget, at der har været fejl på hjemmesiden omkring nogle ting i programmet. Der har været programændringer og hjemmesiden var desværre ikke blevet korrigeret.

Jeg er ked af, at der i det udleverede program var nævnt en forkert lufthavn. I blev imidlertid alle informeret om denne fejl, inden I rejste fra Thailand.
Alle flybilletter samt anden information i forbindelse med afhentning var korrekt, og der har heller ikke på noget tidspunkt været tvivl hos vores partner eller os om, hvor og hvornår I skulle lande.
Vores partnere i Laos og Cambodia koordinerer indbyrdes omkring transfer, og der er måske sket en lille misforståelse mellem dem, hvilket resulterede i, at I kom til at vente i en time ved grænsen.

Vi kan desværre ikke kontrollere flyselskabernes seating-, boardingplaner eller kapacitet. Det var rigtig ærgerligt, at I ikke kunne flyve sammen, men vi har ingen indflydelse på disse forhold.

Mit indtryk er efter at have talt med de piger, der havde frivilligt arbejde, er at de har haft det rigtig godt og været super glade og tilfredse.

Vi er glade for, at du synes godt om vores partnere. Vi bruger megen tid på samarbejdet med vores partnere, og de er udvalgt med omhu og ved research og besøg i de forskellige lande. De sættes omhyggeligt ind i vores specielle koncept, når vi aftaler programmet. Vores programmer er skræddersyede grupperejser kun for vores deltagere.

Du er velkommen til at kontakte mig på min mail eller på telefon, såfremt du skulle have behov for det.

Camilla - Adventure Heart

Oceniono na 3 z 5

God tur, men dårlig styring hjemmefra

Jeg er netop hjemvendt fra turen til Thailand, Laos og Cambodja.
Vi havde en rigtig god tur, og de lokale rejseselskaber gjorde et godt stykke arbejde. Der var dog flere ting, der irriterede mig ved turen, bl.a.:

I vores tilsendte program for Laos stod der, at vi skulle flyve til hovedstaden, og ville blive hentet der af det lokale rejseselskab, hvilket IKKE stemte overens med de flybilletter, Adventure Heart havde booket til os. Vi måtte derfor selv tage kontakt til det laotiske rejseselskab, hvor de bad om vores flynumre og landingstider, og det altså virkede til, at de slet ikke var informeret om, at vi ville flyve til en anden by, end den der stod i programmet.
Ud over det skulle en af pigerne have ombooket sine flybilletter, da hun ville hjem en måned tidligere (mig selv og en anden pige skulle på samme tidspunkt rejse videre til hhv. Thailand og Australien, mens de sidste blev i Cambodja og lavede frivilligt arbejde). Hendes forældre havde kontakt til Adventure Heart flere gange, hvor de forsikrede dem om, at de kunne se vores flybilletter i deres system, og at hun ville skulle følges med mig og den anden pige hjem - hvilket på ingen måde kan lade sig gøre, da vi for det første skulle til andre lande og ikke hjem, og for det andet fordi vi havde booket vores flybilletter videre udenom Adventure Heart, og derfor havde de ikke nogen mulighed for at kunne se dem! Altså sad de inde på kontoret og fortalte ting, der slet ikke passede..

Desuden reklamerer de på deres hjemmeside med en masse highlights af ting, man skal opleve på turen. Ud af dem er der flere som vi aldrig nogensinde kom til at lave eller hørte om, herunder: Bjergbestigning, arbejde i rismarker, tigerprojekt og natsafari i junglen (de blev ikke engang nævnt i de lokale rejseselskabers programmer). Dette ærgrede mig meget, da det var nogle af de ting jeg bl.a. havde set frem til.
Det er ganske enkelt ikke i orden at reklamere med og sælge en vare, som man ikke får med som køber. Jeg råder derfor folk til at tage beskrivelserne af turene på hjemmesiden med et gran salt, indtil I får det endelige program, og Adventure Heart til at gå deres hjemmeside igennem i sømmene og få den opdateret!

Der var generelt flere ting, der ikke var godt nok styr på fra Adventure Hearts side af (fly, transfer mv.), hvilket man altså forventer der er, på en tur man betaler mange tusinde kroner for! Når det så er sagt så har der altid været hurtig svar og de ansatte har været meget søde over for os - de har bare ikke ordentligt tur på tingene.

Ud over disse ting havde vi en fantastisk tur med en masse vilde oplevelser, så jeg kan bestemt anbefale alle at tage på en grupperejse! Bare ikke nødvendigvis med Adventure Heart.

7 kwietnia 2016

Kære Emilie,

Velkommen hjem fra rejse og tak for din anmeldelse.

Vi værdsætter feedback fra vores deltagere. Vi udvikler løbende vores rejser, og både ris og ros er meget vigtig for os.

Vi er glade for, at I har haft en fantastisk tur med en masse oplevelser.

I kan altid komme i kontakt med os, hvilket vil være en hurtigere korrespondance for jer end at tage kontakt til et kontor i Laos med mange medarbejdere på telefonen,
som derimod ikke kun har med vores grupper at gøre.

Med hensyn til flybilletter for vores deltagere kan vi se flybilletter i systemet, som vi har arrangeret for jer samt de flybilletter, som øvrige deltagere har uploadet i systemet.
Derudover kan jeg oplyse, at vi fortalte til de ovenfor omtalte forældre, at de af jer, der skulle flyve samme dag, kunne følges ad til lufthavnen i sammen transfer.

Camilla - Adventure Heart

Oceniono na 2 z 5

Gode samarbejdspartnere, men dårligt firma!

Jeg havde en fantastisk tur til Maldiverne og Sri Lanka med gode guides, gode oplevelser og en god gruppe. Men når det er sagt, så skyldes det nogle meget gode samarbejdspartnere, nogle villige forældre og nogle stædige piger i rejsegruppen.

Den første uge på Maldiverne var fantastisk på trods af dårligt vejr. De to guides, vi mødte der, gjorde det helt igennem fantastisk! De var rare mennesker og de formåede at arrangere en god uge og fik arrangeret aktiviteter efter programmet og vores ønsker- fantastisk uge og fantastiske mennesker! (Kan klar anbefale hotellet DreamInn på Maldiverne og deres ejere)

De tre uger på Sri Lanka var dog knapt så vellykkede. Da vi først ankom på Sri Lanka, blev vi ikke hentet i lufthavnen, da Orient Tours (Adventure Hearts samarbejdspartner) ikke var informeret om, at der ankom en gruppe på 8 personer. Derfor var der fra turens start ikke booket noget som helst- hverken hoteller, guides, oplevelser eller andet. Dette resulterede i, at vi selv skulle finde hen til chefens hjemadresse, hvorefter vi sammen med ham kunne køre rundt i Colombo for at forsøge at finde en ledigt hotel til natten. Vi kom eks. heller ikke til at overnatte på et elefantbørnehjem, som programmet ellers lovede, da dette var alt for sent at booke få dage før.

Men alt i alt, så gjorde Orient tours virkelig deres bedste for at rette op på det, og de gjorde virkelig et godt job. Vi fik en fantastisk guide efter et par dage med chefen selv, og der blev booket hoteller osv løbende. Dog fandt vi ud af, at Adventure Heart heller ikke havde givet os det gældende program. Vi stod med et ugebaseret program, medens Orient tours stod med et dagsprogram og en oversigt over, hvilke aktiviteter der var betalt for, og hvilke vi selv skulle betale for. Dette program og denne oversigt havde vi aldrig set før, og vi var derfor meget forvirrede. Prislisten stemte ikke helt overens med hverken det, som vi var blevet fortalt mundtligt på afrejsemødet, eller det som der står på AH´s hjemmeside. Dette skabte også senere konflikter omkring betaling af andre aktiviteter og guides, som burde være inkluderet i prisen ifølge AH, men som Orient tours ikke har oplyst, at de skal betale for (derfor måtte vi eks. selv lægge ud).

På vores tur blev vi også placeret på østkysten på et hotel et godt stykke fra byen Trincomale i tre nætter. Men da det ikke var sæson, var alt lukket, selv byportene lukkede grundet dårligt vejr, og stranden var farlig at bade på- selvom de ikke oplyser med badeflag uden for sæsonen. Hvorfor ændrer man ikke programmet efter sæson? Vi spildte nogle dage et øde sted på at spille kort og vandre i regnvejr og diskutere med hotellet om, om vi måtte flytte værelse da der var bedbugs/woddbugs på hotellet.. Meget ærgeligt!

Men generelt bestod mange problemer i, at AH hverken havde informeret gruppen eller deres samarbejdspartner tilstrækkeligt! Vi var otte piger, der blev sendt til Sri Lanka uden informationer om, hvad de selv skulle betale, uden at nogen vidste at vi ankom og uden at noget var booket.... Det er ikke det man forventer, når man har betalt for, at et firma tager sig af det praktiske på en rejse!

Men når alt er sagt, så har jeg været glad for turen, hvor jeg har oplevet en masse og rejset med en super gruppe og gode guides! Men jeg kan bestemt ikke anbefale Adventure Heart.
Til gengæld vil jeg gerneanbefale deres samarbejdspartnere Shaheem og Hajja fra Dreaminn på Thulusdhoo (Maldiverne) og Orient Tours (Sri Lanka).

Kære Sheila Johansen,

Jeg er glad for, at I har haft en fantastisk tur med en masse oplevelser.

Vi blev umådeligt kede af det, da vi fik at vide, at guiden ikke var at hente jer i lufthavnen. Det er ubetinget en fejl i proceduren fra vores side, og det undskylder vi mange gange.

Efter at have talt med vores partner, og som jeg kan læse ud af jeres evalueringer, håndterede de situationen rigtig godt på Sri Lanka. Vi ved, at vores partner også har givet jer en masse ekstra oplevelser og fornøjelser, som ligger uden for programmet.

Programmet, I har fået tilsendt af os inden afrejse, er det samme som det, I har fået udleveret på Sri Lanka. Vores program er et uge program lavet ud fra det dagsprogram, I har fået udleveret.

Vi er desværre ikke herrer over vind og vejr, men det plejer ikke at være problematisk at tage til Trincomale. Jeg er ked af, at I ikke fik oplevet stedet fra sin gode side.

Tak for den flotte tilbagemelding af vores nøje udvalgte partnere, som vi også er meget glade for. Vi har allerede videregivet de pæne ord.

Jeg håber, at vi kan fortsætte dialogen, og du er velkommen til at kontakte mig på min mail eller på telefon, og jeg ringer gerne til dig.

Mangel på kommunikation

Jeg har lige været ude at rejse med Adventure Heart til Maldiverne og Sri Lanka i en måned. Selve rejsen har virkelig været fantastisk, men undervejs har mine medrejsende og jeg stødt ind i en del problemer, som har gjort nogle af dagene lidt triste - idet vi har brugt en masse energi på at diskutere med Adventure Heart i forhåbningerne om at få dem til at løse de problemer vi stødte i undervejs.

Allerede inden afrejse - følte hverken jeg eller de andre 7 piger fra rejsegruppen, at der var 100 % styr på tingene. Der er flere af os, der har prøvet at kontakte Adventure Heart for at få svar på mange af vores spørgsmål, men det er ikke altid lykkedes og de har ikke ringet igen, selvom de har haft lovet det. Udover få informationer har vi inden afrejse haft to møder over skype, hvor vi har kunnet stille en masse spørgsmål til turen. Dette er et virkelig godt initiativ, men det nytter ikke noget, når vi på de to afrejsemøder får oplyst forskellige informationer.

Den første uge på Maldiverne forløb rigtig godt og vi havde nogle rigtig gode guider, som tog vare på os hele ugen! Men da vi så ankommer til Sri Lanka en mandag aften, står der ikke nogen til at hente os, som ellers lovet og skrevet i programmet vi har fået tildelt hjemme fra. Efter lidt påstyr og nogle opkald, finder vi ud af, at vores kontaktperson fra selskabet Orient Tours i Sri Lanka (selskabet Adventure Heart har kontakt til) slet ikke har fået oplyst at vi skulle ankomme til Sri Lanka, så vi står i en lidt træls situation uden guide, uden hoteller osv. Dog bliver dette løst, da vores kontaktperson i Sri Lanka er en rigtig venlig mand. Da vi tror det hele er ved at falde på plads igen, finder vi ud af, at det program vi har fået tilsendt fra Adventure Heart ikke stemmer overens med det program Orient Tours har lavet til os. Her står blandt andet en liste over de aktiviteter der er planlagt og hvilke af dem der er betalt og hvilke der ikke er. Denne "prisliste" stemmer heller ikke overens med de vi har fået oplyst af Adventure Heart og det ender med vi skal ligge flere penge ud, for noget vi faktisk har betalt for hjemme fra...

Udover problemer som disse, synes jeg også det er mærkeligt at programmet tager os op på østkysten for tre overnatninger (den eneste gang på turen, hvor vi befinder os det samme sted i 3 nætter). Da alle ved at Østkysten ikke er sæson for turisterne i de første måneder af året. Alt var lukket ned, så vi kunne ikke lave noget i tre dage, hvilket føltes lidt som spild af tid, når vi bare kunne have kørt lidt længere sydpå 3-5 timers kørsel, hvor der var en masse andet at se på, men dette måtte vi ikke fra Adventure Heart side..

En sidste ting der undre mig, er inden afrejse skal hver enkelt rejsende oplyse, om man har nogle former for allergier med hensyn til maden. I vores rejsegrupper havde vi en vegetar og en laktose-allergiker. Disse informationer var heller ikke blevet videregivet til vores guider, hvilket jeg synes er virkelig dårlig kommunikation fra Adventure Heart side.

Udover alle de sure miner, har turen været en oplevelse for livet, men jeg vil ikke anbefale at rejse med Adventure Heart, hvis man, som jeg, tager afsted med en forhåbning med at der er styr på tingene - det var i hvert fald grunden til at jeg valgte at rejse med et selskab og ikke rejste ud alene.

Kære Sandie Johansen,

Jeg er glad for, at I har haft en fantastisk tur med en masse oplevelser.

Som jeg allerede har nævnt i tidligere mails, dækker vi naturligvis udgifterne til go karting, som var inkluderet i rejsen.

Vi mener, at vi har lyttet til jer og sammen med vores partner forsøgt at løse de problemer, der er opstået. Jeg ved efter at have talt med både dig selv og vores partner, at de har gjort alt, hvad der har stået i deres magt for jer. Både i form af ekstra fornøjelser og oplevelser udover programmet.

Så snart vi modtager de uploadede informationer om allergier o. lign. bliver disse oversat og videreformidlet til vores partner. Oplysningerne er tilgængelige for partneren under hele rejsen.

Programmet, I har fået tilsendt af os inden afrejse, er præcis det samme som det, I har fået udleveret på Sri Lanka. Vores program er et uge program lavet ud fra det dagsprogram, I har fået udleveret.

Oceniono na 2 z 5

Dårligt arbejde. God rejse.

Jeg har rejst med Adventure Heart (AH) til Maldiverne og Sri Lanka. Rejsen har været fantastisk! MEN... Min gruppe og jeg stødte på en del problemer på grund af AH.
- Da jeg meldte mig til rejsen, cirka 2 måneder inden afrejse, havde infomødet allerede været der. Det fik jeg dog ikke noget af vide om.
- Cirka 10 dage før afrejse ringede jeg til AH fordi jeg undrede mig over at jeg ikke havde fået information om fx.: hvor i lufthavnen vi skulle mødes? Om der stod nogen og tog i mod os i de forskellige lufthavne? Derudover undrede det mig at min gruppe ikke havde en facebook gruppe.
- AH lovede at ringe tilbage. Det lovede de faktisk to gange.
- Jeg ringede selv til dem 3. gang og fik endelig fat i en dame som hjalp mig. 1 uge før afrejse. Her blev jeg tilmeldt en facebook gruppe, som nogle allerede havde været i i 3 måneder eller mere. Der blev arrangeret et ekstra infomøde som blev afholdt 2 dage før afrejse. (Lidt sent hvis man manglede noget?) Her blev dog ikke fortalt det samme som der blev fortalt til det første møde.

Maldiverne og de guides der tog i mod os var fantastiske!

- Da vi rejser til Sri Lanka står der ikke en guide og tager i mod os i lufthavnen som lovet.
- Vi ringer til det nummer vi har fået og skal selv finde hjem til chefen for Orient tours (som samarbejds selskabet hedder)
- Chefen vidste ikke at vi kom den dag vi gjorde, ergo han havde ikke en guide klar til os og havde ikke booket et hotel til vores første nat.
- Først på Sri Lanka fik vi et detaljeret program over de aktiviteter vi skulle lave. Samt en oversigt over hvad vi skal betale og hvad guiden skal betale. Dog passer dette ikke overens med hvad vi har fået af vide af Adventure Heart.
- Vi blev nødt til at ligge penge ud.
- Det eneste tidspunkt på rejsen hvor vi skulle overnatte det samme sted 3 gange var på østkysten. Men i februar er det ikke sæson for at være på østkysten. Derfor kunne vi ikke lave andet end at bade. Og da der ikke var sæson var der hverken livreddere eller flag oppe, så vi anede ikke hvor farligt vandet egentlig var. Det første til en ubehagelig oplevelse.
- Det føles ikke som om at Adventure Heart har tænkt på hvor det kunne være fedest for os at overnatte flest nætter (i forhold til sæson). Programmet bliver ikke ændret efter sæson. Der forstår jeg virkelig ikke.

Når alt dette er sagt så fortryder jeg ikke! Rejsen og mine rejsekammerater var fantastiske. Men jeg anbefaler ikke Adventure Heart.

Kære Julie Petersen,

Jeg er glad for, at I har haft en fantastisk tur med en masse oplevelser.

På det ekstra afrejsemøde, der blev holdt fredagen, inden du skulle rejse, gennemgik vi punkterne for det praktiske og svarede på alle de spørgsmål, I havde, bl.a. om mødested i lufthavnen.

Som virksomhed må vi desværre ikke bare tilføje vores gæster til facebook-grupper. Det kan blive opfattet som en såkaldt uanmodet henvendelse, der kan være i strid med markedsføringsloven. I skal derfor selv tilmelde jer de grupper, I ønsker at være med i.

Programmet, I har fået tilsendt af os inden afrejse, er det samme som det, I har fået udleveret på Sri Lanka. Vores program er et ugeprogram lavet ud fra det dagsprogram, I har fået udleveret.

Turen til Bijanbari / The trip to Bijanbari

For some years ago (2010) I went to a little village in the Himalayan mountains, called Bijanbari (near Darjeeling), to work on a school (The Vidya Jyoti Acadamy), as a teacher in english.
To go on this trip, has been one of the best decisions in my life! The people in Bijanbari are the nicest, the kids are fantastic, and Adventure Heart and especially the organisation in India (Hamro Sankalp Welfare Society) were extremely well-organized and helpful! Travel with Adventure Heart and the Pradhan family, and you will have the time of your life; with great adventure and a chance to help indian children!
My absolute best recommendations!!

31 sierpnia 2015

Bijanbari

If you want an experience that will change your life - book the trip to Bijanbari.
I went there some years ago and I miss every second of it. I was in India for 3 months and the family Pradhan took care of us like we were family.
Using Adventure Heart was a really good idea. They had planned the whole trip in corporation with the Pradhans and it made the trip go really easy and safe. Nothing was boring to do because the Pradhans had so many funny stories to tell and they engaged us in all the activities.
When booking a trip that is planned by Adventure Heart it makes it possible to enjoy every second because you don't have to think about how to book tickets or paying too much for food etc. you can just enjoy the moment and the culture in a different way.
- it differently changed my way of thinking and living in the best possible way.

31 sierpnia 2015

Bijanbari

A couple of years ago I went to India with one of Adventure Hearts programmes - back then I think the trip was called 'Himalaya'. We went for three months, with two months of voluntary work. Overall I'd say we had a great trip. We got to experience everything Adventure Heart had told us we would, as well as a bunch of lovely guides. The Pradhan family took care of us throughout the entire trip. In Delhi, and for the first two weeks of travelling, it was Mr. Pradhan that made sure we saw EVERY monument and fantastic building there was to see. He was really good at giving us information about their culture. He also travelled with us all the way from Delhi to Bijanbari, which felt really safe. In Bijanbari we met Roshni Pradhan, Mr. Pradhans daughter. She became a second mum to us for the two months we were there. She went with us on the hiking trip, she drove with us to Darjeeling on our days off, and all in all she tried to make us feel like home. And when we had to leave Trekker's Hut and all the wonderful kids (several of whom some of us are now sponsoring), we cried and hugged for hours. If you want to take a trip to a different culture, and meet people that invite you in to their homes for tea (LOTS of tea), and have a totally original experience, then Bijanbari is the place to visit. It's definitely an isolated pearl in the Himalayas.
Even after so many years I still miss everything about Bijanbari and the people I met there. We had a week of travelling afterwards, where we river rafted, and so it simply didn't just feel like three months. We got Adventure Hearts programme and SO much more.

29 czerwca 2015

Hej Emilia
Tusinde tak for din fine anmeldelse - vi bliver altid så glade for at høre, om de fantastiske oplevelser rejsen har givet. Dejligt du har haft sådan en god rejse :-)

Mange hilsner Adventure Heart

Oceniono na 3 z 5

Venezuela er et sejt land

Venezuela har mange forskellige ting at byde på, vi har besøgt mange spændende steder fra Andesbjergene til det Carribiske hav. Vi har haft nogle super guider som har gjort alt hvad de kunne for at give os den bedste tur selv I modgang.
Selvom det har været en god tur, har informationen inden rejsen været langt fra fyldstgørende. Dette syntes jeg er ikke er okay da vi betaler mange penge for turen og derfor har en forventning om dem de står bag ved hvordan tingene er I det land de sælger en rejsen til. Og de burden Lige opdater deres program, da der står ting I som man ik kommer til...!

25 czerwca 2015

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse om din adventurerejse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en fantastisk tur på vores program til Venezuela, fyldt med en masse gode oplevelser, og at du fik set en masse forskellige og spændende områder i landet.
Vi er selvfølgelig kede af, at du føler, at der har manglet noget information, inden I tog af sted på turen. Vi har forsøgt at kontakte dig flere gang for at høre nærmere om, hvilke informationer det var, du manglede. Vi stræber os altid på at lave de bedste programmer i samarbejde med vores udvalgte partnere,
og vi vil gerne høre nærmere fra dig.

Det glæder os at, at I var glade for jeres guider, og at I fik oplevet lidt af hvert af, hvad landet har at byde på.

Vi glæder os til at høre fra dig igen.

Mvh

My best travel ever!

I have had an amazing trip in Venezuela. We have been involved with a lot of people who really wanted to give us the best experience. Even though there have been some problems with our bus that broke they have been really quick to find other solutions.
It has been a blast and I could really feel that our guides love their conutry and wanted to show us all of it. They listen to what we want to do and try their best to fulfill our wishes.
It could have been nice to know some stuff about the exchange rate of the money at a little more of the political situation before we went. It was like the one in charge in Denmark didn´t know much about the county and the lack of toiletpaper and deoderant and so on, so we could have broard more from home.
But the experience in Venezuela has been the greatest. The guides was so involved that we kind of became a family. I like that a lot!

29 maja 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej