Adventure Heart & Health Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det har varit en jättebra resa med väldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjälpsamma. Det var värt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre månader och det swisha förbi. Helt kl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hørte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. Når det så er sagt, ska... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg følte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for. 3. Dårlig kundeservice 4. Dårlig kommunikation... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Organizator turystyki
  2. Dzienne spa
  3. Agencja wyjazdów sportowych
  4. Agencja turystyczna
  5. Program wellness
  6. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

Napisane przez firmę

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og længerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en ære i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde ønsket sig og drømt om. Vi synes, at det er både spændende, givtigt, inspirerende og lærerigt at rejse ud i verden for at udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre, hvad enten der er egne landsmænd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan være med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjæl.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

124 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Adventure heart har valgt at aflyse min tur uden grund. De har ødelagt min drømmerejse

Adventure heart har vagt at aflyse min tur, fordi jeg ikke har været tilfreds.
Dette skyldes dårlig mail kommunikation og elendig service.
Jeg ved de vil mene jeg selv har bedt om det, men hvorfor skulle jeg bede om at få min drømme rejse aflyst? Nej jeg har sagt jeg havde ønsket, at jeg havde booket andet sted fra start af, aldrig har jeg ønske at aflyse sådan en drømme rejse som denne.
En rejse jeg har planlagt i mange måneder, en rejser jeg har købt fly, vaccine og visum til.
En rejse jeg har drømt om.! En drøm de har ødelagt.

Jeg forsøger at snakke med dem, må jeg ikke snakke med andre end den ene der var på job.
Hun nægter at lade mig snakke med en over hende eller en anden så man kan få en samtale istedet for en der sidder og afbryder og ikke vil lytte.
Det er åbenbart deres stil de kører forretning på!

Der er ikke noget at gøre, adventure heart har simpelthen valgt at ødelægge min længe venter tur til Kina.

De er bedøvende ligeglad og siger, at jeg sikkert kan finde en anden fed tur. Super provokerende.

Jeg har ingen mulighed for at bestille anden ligende tur, da det skal bookes min 2 måneder før afrejse og min ferie i okt er bestilt på job.
Der er ingen grund til at skulle uddybe overfor Adventure Heart, hvorfor denne rejse er booket til netop lige okt, men det bliver der spurgt om.

Jeg har aldrig prøvet noget ligende.
Jeg vil stærkt fraråde at rejse med dem, de ønsker ikke at hjælpe på nogen måde.
Jeg håber ikke andre får sådan en oplevelse.
Jeg er sur, ked af det og virkelig skuffet over dette firma der tydeligvis ikke er der for sine kunder.
Hende jeg snakkede med, sagde bla også at hun ikke havde tid til at sidde og snakke med mig mere, hun havde andre kunder, sikke en måde at behandle folk på.

Der er altid 2 sider af en sag, men har mails, screen shots og vidner der har lyttet med på højtaler som kan bekræfte dette.
Sender gerne mail ect til de der skulle være i tvivl om hvem der er de dårlige mennesker i denne situtation!

Er slet ikke imponeret overhovedet!
Som andre skriver, så er der ikke styr på noget, de virker som om de bare vil hive penge ud af folk og bagefter prøver de at ligge skylde på kunden.

Jeg stod og skulle til Kina og der har ikke været andet end problemer, fordi de ikke ved hvad de selv skriver i deres mails, fordi de er flere forskellige mennesker der skriver.
Det begrunder de med, at de så får besvaret deres kunder hurtigere, hvilket jo er super fedt, hvis de så ved hvad hinanden skriver og siger.

Måske det er deres stil, men hvis de så bare kunne finde ud af at kommunikere, for nej det kan de ikke.
Jeg havde sagt nej til afbestilling og rejse forsikring til en af medarbejderne, pr tlf.
Det mener de ikke der står nogen steder. Kun rejseforsikringen.
Men det er igen fordi de hopper rundt i forskellige mennesker og det er da ikke min skyld de ikke skriver det ned?

Jeg havde i dag deres faktura dame, som viser sig at være ejer af Adventure Heart, i røret fordi de mente, at jeg så ville kunne forstå fakturaen, hvilket ikke var det der var problemet.
Hun mente endda, at det kun er folk der vil brokke sig, som skriver dårlig anmeldelser og klager på fb og trustpilot. - citat faktura dame.
Jeg er ikke enig.
Kunne aldrig finde på at være sådan her uberettiget!!!!
Arbejder selv med passagerne i lufthavnen hverdag og kunne aldrig drømme om at behandle dem sådan!

Adventure heart har slet ikke mit program på nettet og kan derfor ikke henvise mig dertil, deres beløb som turen koster, har allerede kostet mere end hvad de har beskrevet i deres mails.
Der står ikke er samlet sted hvad der ikke er incl.
Derfor fik jeg dette på mail da vi startede kommunikationen, så der ingen misforståelser ville være.
De sagde tilmed, at de var de eneste der lavede denne "speciel" syet rejse, hvilket ikke passer overhovedet.
Jeg har talt med Green Lion i Kina, som fortæller, de sælger denne rejse til en masse rejseselskaber, incl Adventure heart.
Derved er Adventure Heart påstand omkring, deres store effort om, at have brugt lang tid på at skræddersy en rejse til mig, faldet lidt til jorden.
De bookede mit navn hos et andet selskab som havde turen på forhånd!
Kom igen!!

Jeg beder om fulde beløb incl alt, inde jeg bestiller, da det jo som sagt ikke eksistere på deres hjemmeside.
Nu henviser de til hjemmesiden, hvor turen stadigvæk ikke eksistere endnu, ergo jeg vil bestemt ikke betale mere end det der er aftalt i mails.

Jeg har rejst så mange gange og har aldrig prøvet noget så dårligt!
Har tilmed snakket med jysk rejsebureau og de er i chok og fortalte, at de godt havde hørt dårligt om Adventure Heart og at Adventure Heart ikke var interesseret i kunderne overhovedet.

Kig jer omkring, der findes flere gode steder som kilroy, jysk ect.
Min rejse kunne jeg også have bestilt andet sted, men valgte desværre forkert, det er så min fejl nu.
Havde jeg vidst at min drømme tur ville slutte inden den startede så havde jeg booket andet sted.

Påstand mod påstand. Jeg har som sagt mails og optagelser! Sender dem gerne.

Adventure heart gør intet for jeres kunder.
Når man modsiger og stiller spørgsmålstegn, så stikker i halen mellem benene. Selvfølgelig spørger jeg om en masse fordi jeg rejser alene og vil være sikkert på alt.

Jeres kutyme er åbenbart bare at aflyse og ødelægge en længe venter rejse. Ja sikke en kundeservice og sikke en måde at kører forrrening på. At behandle andre menneskers sådan!

Har hende jeg snakkede med selv samvittighed til at være som hun sådan over for kunderne ,
Jeg håber virkelig ikke andre kommer til at opleve sådan en arrogance.
Kan ikke nævne andre fra den dag (fredag d 11 august) da ikke ville lade mig snakke med andre end hende.

I / hun har ødelagt en tur jeg har sparet op til længe og endelig fået ferie til.
Der blev svare flabet tilbage at jeg da altid kan bestille et andet sted et andet tidspunkt, uden at kende til mig og mit liv.

Jeg ringede tilbage og ønskede at finde en løsning, så jeg kunne komme afsted på min længe ventet tur, men lige lidt hjalp det.
Alle løsninger jeg kom med, var for ingen nytte, Adventure Heart sagde direkte til mig, at de ikke ville have mig med på turen.
Eferfølgende påstår de, at det er mig, der har ønsket turen aflyst, men dette er hverken på skrift fra deres eller min side ? og det kan jo kun være Adventure Heart påstand mod min.
Og jeg har aldrig ønsket turen aflyst.
Så havde jeg da været klog nok til af købe afbestillingsforsikring. Men gjorde jeg netop ikke, fordi jeg selvfølgelig ville rejse.

Har dette været en misforståelse, kunne, de hvis de havde lyttet på mig, evt havde fundet en løsning sammen med mig, men de var ikke til at snakke med.
Selvom jeg gentangen gange fortalte, at de må have misforstået noget, for jeg har ikke bedt om, at denne ture skulle aflyses!!
Utroligt at der skal sidde et eller flere mennesker der kan have god smag i munden efter de har ødelagt min tur.

Men det ændre ikke på at i har ødelagt en tur og at jeg går videre med dette.

I burde skamme jer! I er her igen tydeligvis kun for jeres eget ego og burde ikke arbejde i dette fag.

Så når det ikke lige passer ind og man spørgere mere end bare acceptere, så ryger man af rejsen? Måske første gang?? Hvem ved, men betyder i gør det og kan gøre det igen hvis det lige passer jer, at ødelægge andres drømme rejser.
Er det god kundeservice? Er det et sted folk tør købe rejse?
Jeg spurgte for meget åbenbart og det kan i ikke håndtere.
I fortjener fuldt ud at få klager og jeg slæber jer gerne videre i sagen og har kontakte rejseankernævnet og tager den helt ud nu.
For jeg har fået ødelagt en tur, fordi i ikke ved hvordan i skal håndtere kunder, der ikke bare siger ja og amen.
Tak! Tusind tak!

Det er påstand mod påstand! Men tænk over det når i booker her og læs anmeldelserne fra andre.
Bla også på fb og på diverse sider ang Adventure Heart.

Men vi høres ved for denne måde at drive forretning på er vidst ikke okay.

11 sierpnia 2017

Kære Andrea,

Tak for din lange kommentar til Adventure Heart. Vi er meget kede af, at du føler vi har ydet dårlig service og ikke kommunikeret tydeligt nok med dig.
Vi er naturligvis også kede af, at du har fået opfattelse af, at vi skulle være ude på at snyde dig. Det er selvfølgelig ikke korrekt.
Vi tager ad notam, at du har valgt at give os en en-stjernet anmeldelse på Trustpilot og det er vi også meget kede af.
Vi har allerede talt og mailet en del sammen, men derudover vil vi ikke indgå i en dialog om din sag her på Trustpilot.
Men vi fortsætter gerne dialogen på telefon eller mail endnu engang.

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse hvor jeg kom helt tæt på både kultur og natur jeg aldrig havde oplevet før! Jeg lærte en masse nye ting og skabte nye venskaber! Jeg vil helt klart anbefale andre at rejse med Adventure Heart!

28 marca 2017
Oceniono na 2 z 5

Dårlig oplevelse, kan ikke anbefales

Desværre en dårlig oplevelse med Adventure Heart.

Jeg havde et indledende møde med en ansat fra Adventure Heart, hvor der for det første ikke var helt styr på turen, hvad der skulle ske og hvem der skulle med. For det andet blev vi lovet nogle ting på turen (fx ATV), som simpelthen ikke fulgte da vi så endelig kom til Australien. Overall var der bare mange "misforståelse", samt en overnatning vi blev lovet, som også blev misset og betalt på egen regning. Vi blev hele tiden henvist til Top Deck, som var det rejseselskab der blev booket af Adventure Heart i Australien og New Zealand.

24 marca 2017

Hej Daniel,

I forlængelse af mails omkring dette vil vi også gerne svare dig herinde efter at vi nu endelig har fået talt med alle i gruppen.

Det er ærgerligt, at der vedbliver at være misforståelser. I fik gennemgået de forskellige highlights i månederne inden rejse og ligeledes alle detaljer på jeres afrejsemøde. Du blev koblet sammen med de øvrige deltagere, så I kunne følges på turene i Australien og på New Zealand og der blev arrangeret helt særlige datoer for jer, således at de mange individuelle ønsker kunne passe sammen.

Som nævnt mange gange tidligere i bl.a. mails til dig er alle oplevelser og aktiviteter i programmet blevet gennemført og vi har, som du er orienteret om tidligere dobbeltchecket dette med vores partner. De aktiviteter I ville komme til at mangle den sidste dag pga. tidlig afrejse var alle indforstået med.
Der manglede ingen ture/aktiviteter i dit program heller ikke den omtalte 4WD tur, som blev gennemført på Fraser Island. Det var ikke en ATV tur, men en 4WD.
Fejlen omkring indkvartering talte vi med jer om både da I ankom til hostel og mange gange herefter, hvor vi tilbød jer at dække udgift til anden overnatning, transport og indkøb af ønskede fornødenheder. I kunne købe, hvad I havde lyst til om natten og vi tilbød jer at sige, hvad I ellers ville have dagen efter.

Vi henviser ganske rigtigt til at såfremt der opstår ting på selve turen, er det en god idé at tale med guiden, da de netop har mulighed for at løse tingene med det samme på stedet, og derudover at vores deltagere altid endelig skal kontakte os.

Vi ved, at I har haft en fantastisk tur, og det glæder vi os over, men vi er rigtig kede af, at der tilsyneladende bliver ved at være utilfredshed omend det desværre beror på misforståelser.

Sydlige Afrika & Løveprojekt i Botswana

I 2013 i mit sabbatår, tog jeg den beslutning, at springe ud i en rejse til Afrika med hjælp fra Adventure Heart.
Jeg har aldrig fortrudt, at jeg valgte dem at rejse med. Jeg fik mine øjne op for Afrika og bare dét at rejse generelt, hvilket kun har styrket min lyst til at rejse igen og igen. Jeg kan varmt anbefale, at tage til Afrika med Adventure Heart og hvad jeg har hørt fra andre venner, skulle de andre destinationer være lige så fantastiske!

1 lutego 2017

God oplevelse!

Jeg var med AH til Thailand, Laos og Cambodia i marts-juni 16. Rejsen var fantastisk, men mest grundet landene, kulturen og rejsekammeraterne. Vi havde ikke så mange problemer på rejsen, så vi var i minimal kontakt med AH, hvilket gør det svært at bedømme dem. Men da der en gang opstod et problem, var de hurtige til at reagere. Dog kunne der godt være lidt mere praktisk info fra AH's side inden afrejse. Men alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor det frivillige arbejde på et børnehjem i Phnom Penh gav en ekstra unik dimension!!

28 października 2016

Hej Ida,

Det er dejligt at se, at du var glad for vores program til Thailand, Laos og Cambodia. Jeg kan huske, at vi talte og mailede en del sammen før og under jeres rejse. Vi fik sammen hurtigt styr på de ting I spurgte indtil, synes jeg. Vi vil rigtig gerne høre mere om, hvor vi kan gøre det bedre omkring informationer inden rejsen.

Jeg blev glad for at læse, at du også syntes om at prøve livet, som frivillig. Det giver noget ekstra med i rygsækken…

Camilla

Oceniono na 4 z 5

Super god rejse og fantastisk service

De var dog lidt sent ude med forskellige informationer, som gjorde at det blev lidt stresset op mod rejsen

22 października 2016

Hej Rasmus,

Dejligt at se, at du var glad for din rejse og med dialogen med os.

Vores procedure følger normalt et standard flow, således at materiale og informationer kommer løbende. Det er ærgerligt at høre, at der var noget, der medvirkede til lidt stress. Det vil vi gerne høre lidt mere om!

Godt for begynder

Alt var klaret fra AdventureHeart's side
Skulle selv bare pakke og komme til de rigtige tider
Man blev "holdt øje" med. Så man kunne føle sig helt tryg.

8 października 2016

Hej Heidi,

Tusind tak for din dejlige feedback. Vi er glade for, at I følte jer i trygge hænder hele vejen igennem.

Uforglemmlig rejse til Tanzania & Zanzibar

Jeg havde en fantastisk rejse, med oplevelser jeg vil huske tilbage på resten af mit liv! Jeg vil især fremhæve det frivillige arbejde med børnene og ikke mindst Kilimanjaro. Kun ros og anbefalelser herfra!

Kære Line,

Det er en tilbagemelding, der spreder megen glæde. Beskeden bliver videreformidlet.

Rejse for livet!

Jeg havde en FANTASTISK rejse til Kina. Det er noget af det bedste jeg har gjort, og det har virkelig åbnet mine øjne for en fremmet kultur.
Tak for det!

Hej Camilla,

Dejligt, at du ville dele dette. Det er vi meget glade for. Håber, at du altid vil kunne drage nytte af din tur.

Oceniono na 5 z 5

Bali og frivilligt arbejde - bedste oplevelse nogensinde

Jeg var på rundrejse på Bali efterfulgt af frivilligt arbejde, hvilket kan beskrives som magisk og en oplevelse jeg vil tage med mig resten af livet.
Bali er det smukkeste sted og at afslutte rejsen med frivilligt arbejde var super godt og vellykket. Der var forskellige projekter man kunne vælge imellem og man kunne let skifte undervejs, hvis man ville prøve lidt af det hele.
Jeg undervister børn i engelsk om eftermiddagen, arbejdede med havskildpadder om formiddagen og brugte weekenderne sammen med de andre i gruppen og de frivillige på at udforske lokalsamfundet og de omkringliggende øer. Om aftenen hyggede vi på stranden med guitarspil fra de lokale guider og hyggelige historier fra de andre frivillige fra hele verden.
Der var styr på alting fra virksomhedens side og de var super gode til at hjælpe når der var behov for det.
Alt i alt en gennemført rejse, jeg varmt kan anbefale!

Hej Josephine,

Hvor er det bare dejligt, at du har nydt dit ophold på Bali med alt, hvad det kunne byde på af de mangeartede oplevelser.
Vi håber, at du vil kunne glæde dig over det i mange år fremover.

Fantastisk oplevelse

Det var en stor oplevelse, at rejse med jer. Der var dog lidt små fejl hist og her.
Jeg rejse i september 2014 til Tanzania og der oplevede vi nogle ting, hvor jeg godt kunne have brugt lidt mere forståelse fra jeres side, MEN i dag er de oplevelser bare en del af turen og givet et stort indblik i hvordan Tanzania er på godt og ondt :-).

Alle burde opleve Tanzania igennem jer - det har givet mange gode minder og venner for livet!

Hej Malene,

Tak for din feedback. Vi retter op ved hver eneste fejl, vi hører om og disse er bragt i orden efter din gruppes tur.
Vi undskylder for disse småfejl. Vi er kede af, at vi ikke kunne give den forståelse I havde behov for på det pågældende tidspunkt. Det kan være meget svært, at der er store forskellige i måder at gøre tingene på i Afrika og i Danmark, som du selv nævner efterfølgende er det set i bakspejlet nok netop mest et kulturchok. Vi håber, at vi alligevel blev opmærksom på nye måder at forklare på, som måske kunne have været bedre. Vi er meget opmærksomme på at forsøge at formidle netop hvor store forskellene er særligt i Afrika. Vi er meget glade for at vide, at turen har beriget dig! Det er det, vi gerne vil.

Oceniono na 1 z 5

Der var ikke rigtig styr på noget

Vi kom ind i mange problemer, og noget så vigtigt som vores Visa til indrejse i Namibia var ikke i orden - hvilket vi først blev gjordt opmærksom på af de nambiakse myndigheder da vi stod i lufthavnen og derfor blev vi holdt tilbage i nogle timer før der endelig kom styr på situationen med stor hjælp fra min søster og en sød dame i lufthavnen og en ubrugelig hjælp fra adventure Hearst "sos linje" .. Og det er bare en ud af de mange ting der ikke var i orden på vores 7 ugers rejse rundt i det sydlige Afrika.

Kære Caroline,

Vi er kede af, at der var problemer med jeres visum. Det er første og eneste gang, at vi har oplevet at der var visumproblemer. Vores SOS telefon kontaktede straks de ansvarlige Adventure Heart medarbejdere samt visumkontoret i Sydlige Afrika og vores partnere på stedet.
Herefter blev jeres visum påny bekræftet til de lokale myndigheder i lufthavnen, og den omtalte medarbejder – den søde dame - kunne assistere jer, således at I kunne komme igennem i løbet af kort tid.
At det lod sig gøre var udelukkende pga af hurtig håndtering af medarbejdere og samarbejdspartnere. Men vi undskylder igen mange gange for den oplevelse!

Alt var galt

Der var ikke styr på en skid ved hende Marianne, som hun vidst hed..... Hun fløj rundt og havde ikke styr på noget af det hun foretog sig.. Hun skabte for mit vedkommende, en masse stress omkring min rejse og jeg tvivlede på at det ville gå godt...... Jeg vil ikke anbefale adventure heart til nogen. Så hellere stå for rejsen selv eller finde et andet selskab, som har styr på det de laver!

Hej Line.

Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med den pågældende medarbejder, som var ny og som i øvrigt kun var hos os kortvarigt. Det er muligt, at din besvarelse bliver fjernet af TrustPilot, da du har overtrådt nogle bestemmelser i din besvarelse. Du er naturligvis berettiget til din mening om os.

Adventure Heart.

Perfekt tur i Nepal og Tibet

Jeg rejste med Adventureheart til Nepal og Tibet i oktober-december 2014. Jeg havde aldrig rejst sådan rigtigt før, kun på charterferier med familien, så det betyd utrolig meget for mig, at Adventurehearts medarbejdere og guider var med til at skabe tryghed gennem hele turen.
Guiderne var gode til at klare alle problemer og udfordringer, der nu opstod. 7/9 blev f.eks. indlagt i løbet af de 8 uger, hvilket de klarede så flot - de tog med det samme kontakt til forsinringsselskaber og besøgte os hele tiden på sygehuset. Derudover følte man også at virkelig blev en del af deres liv - vi blev inviteret hjem til dem og mødte deres familier.
Mine varmste anbefalelser skal Adventureheart have - de gør alt for at skabe en god oplevelse både før, under og efter en rejse!

Hej Louise,

Tusind tak for din beskrivelse af dine oplevelser. Vi er meget glade for at have været med til at skabe trygge rammer, når man skal ud på sin store rejse langt hjemmefra. Vi husker godt de dage, hvor I måtte på hospital og guiderne besøgte jer m.v. Vi håber, at du blev ligeså glad for landene, som vi er og at du altid vil have din AdventureRejse med dig, og at den har beriget og styrket dig på mange måder i dit liv.

Noget for pengene

Når man rejser med Adventure Heart får du meget for pengene. Og de er gode til at lave programmer.

Dog skal det siges at den rejse jeg var på (frivilligt arbejde i Tanzania 3 mdr, grupperejse) var der sendt alt for mange hold ned af gangen, så der var ikke nok mad til alle og programmet gik lidt galt, da de havde glemt at tage hensyn til landets helligdage og ferier osv.
Vi skulle arbejde som frivillige på en skole i Masailand, men da vi kommer derud er det påskeferie og vi kan ikke undervise. Så i en uge bor vi i Masailand, uden noget som helst at foretage os. Meget ærgerligt og desværre var der en del af sådanne episoder.

Men grundlaget for at rejse til udlandet første gang er fantastik i forhold til Adventure Heart og det er en god måde at rejse på. Og jeg har fået venner og bekendtskaber for livet.

3 października 2016

Kære Mikela

Vi er meget glade for, at du syntes om programmet og om rejse med os, og alt i alt har haft en fantastisk tur!

Det er meget ærgerligt at læse, at der ikke var taget højde for helligdage. Det skal der naturligvis, således at der er andre ting planlagt den/de pågældende dage. Det er et stykke tid siden, du var afsted, så der er rettet op på disse ting siden da.
Dejligt, at du har fået venskaber for livet – det er en af de mange fordele ved at vælge en grupperejse!

Gode!

Ingen bøvl med kommunikation - alt i orden. Havde en skøn tur. Tak for det.

1 października 2016

Kære Line

Tak for din anmeldelse af os på Trust Pilot.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en skøn tur, og at det hele spillede.
Vi håber rejsen har givet dig minder, som du kan tage med dig resten af livet!

Du er bare så velkommen.

Great company - had a well organized trip to South Africa in 2011

Attended a Game Ranger programme in 2011 in Kruger National Park - organized by Adventure Heart. Biggest experience of my life. Thanks!

Dear Ronni,

Thank you for sharing. We are so happy and delighted that you enjoyed your trip to South Africa – and your experiences with all the animals… Hope the trip will always be a fond memory. You are most welcome!

Best Regards

Oceniono na 2 z 5

for meget curling-rejse over det

Jeg var i Ecuador og på Galapagos. Vil ikke anbefale Adventure Heart.
Flere aftaler blev ikke overholdt af rejsearrangørerne.

Kære Asmus Skovgaard,

Tak for din anmeldelse

Det er ærgerligt, at programmet var for tilrettelagt til din smag. Ecuador & Galapagos hører til et af vores mest populære programmer.
På en Adventurerejse i et stort sydamerikansk land, hvor der skal opleves så mange forskellige ting på kort tid, er det mest hensigtsmæssigt med planlægning, og der er ikke så meget tid til frie dage på må og få.

Vi er rigtig kede af at høre, at flere aftaler ikke skulle være blevet overholdt. Vi og vores partnere bestræber os meget på at tingene er iht program eller at udbedre evt. opståede fejl på stedet, mens gruppen er der.

Vi håber, at du alligevel har kunnet drage nytte af din Adventurerejse.

Tanzania

Fin behandling.
Dog var der lidt problemer med rejsebeskrivelsen og de generalle informationer om landet da vi var afsted - blandt andet påklædning og pakkeliste.

Kære Signe.

Tak fordi du har givet dig tid til anmelde os herinde på Trust Pilot – det sætter vi pris på!

Det glæder os, at du var tilfreds med forløbet hos Adventure Heart, og vi håber du har haft en fantastisk rejse!
Vi er rigtig kede af, at der var nogle uklarheder med informationerne, det er der rettet op på nu.

Adventure Heart

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej