Nu har jeg oplevet, for 3. gang, at have bestilt nogle tegneserier på Cdon, som skulle leveres med Adlibris, hvor der står at det er på lager og så efter en cirka en uge blev de annulleret med besked... Zobacz więcej
Helt håpløst å kjøpe garn hos dem. Kjøpte garn der, og trengte mer garn etterhvert. Tok kontakt og spurte om de kunne sjekke om partinummeret på det tidligere garnet stemte med det garnet jeg skulle b... Zobacz więcej
Hvis du har intentioner om at modtage din pakke indenfor en måned, så bør du finde en anden hjemmeside eller butik. Min pakke forlod først lagret efter 10 dage, en uge efter har jeg stadig ikke modtag... Zobacz więcej
Bestilte en bog via cd.on,s danske hjemmeside 8/12, Ordrebekræftelse er på dansk, men jeg da jeg modtager er bogen på SVENSKA! 19 dec. Kundeservice er svarer på svensk og forstår/læser ikke ordenligt... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
God handel
Siden har gode priser på bøger, og har samtidig gode informationer omkring dem inden man køber. Dejligt stort udvalg, samt hurtig og nem at købe hos.
Bøger til meget favorable priser
Har handlet fagbøger flere gange gennem Adlibris.
Det har hver gang fungeret perfekt og dertil er prisniveauet en fornøjelse.
Specielt har jeg fået svenske vævebøger ca. 25% under, hvad jeg ellers har kunnet finde dem til.
Opfattende udvalg, næsten altid muligt at finde det man skal bruge
Stort udvalg og altid billigste pris, men leveringen kan godt hænge lidt i bremsen - 8 arbejdsdages leveringstid er lige i overkanten, specielt op til jul ...
hurtig, nemt og billig
bestilte flere bøger via hjemmesiden som er nem og overskuelig. God information i købsprocessen og hurtig leveringe. Køber der gerne igen.
God og sikker service
Helt sikkert stedet hvor jeg køber bøger på nettet. Hvis man skal bruge en bog dagen efter, så gå i en boghandel. Den leveringstid jeg har oplevet når jeg har handlet på adlibris er helt i top. Deres troværdighed og priser kan kun roses.
alt som aftalt
Markedets bedst pris. Levering helt som aftalt. Indpakning god.
God Service
Jeg har hos Adlibris købt en strikkebog og "dominostrik" til min kæreste, som er godt tilfreds med leverancen og prisen... Sparede 50 kr. i forhold til i boghandlen. Så hun kan anbefale at købe ved Adlibris.
Og her kan i se resultatat...
Tip top
Ikke noget at sætte en finger på. Hurtig levering og grundig indpakning.
Fair leveringstid på japanske bøger
Der stod 2-5 dages leveringstid, men der gik omkring en uge.
Altid god og hurtig service
Har købt flere bøger os adlibris.dk. Det har altid fungeret upåklageligt.
Fik en gang leveret en bog, hvor der var koks i sidetallet. Ringede til deres kundeservice og fik lynhurtigt og uden bøvl leveret en ny bog uden fejl.
Super billig samt god kundeservice
Jeg har købt 4 bøger utroligt billigt i forhold til andre boghandlere på nettet. Leveringen er samtidig gratis, så det er bare endnu bedre. At leveringstiden er en anelse langsom er ikke deres skyld, da jeg kan se, at de har afsendt min ordre dagen efter jeg bestilte.
Eneste minus er faktisk, at jeg gerne ville have haft en opdatering omkring min ordre da den blev afsendt. Men da jeg skrev til dem, fik jeg venligt svar med det samme, så det var også i orden.
billige bøger men, leveringstiden er for lang.
har flere gange handlet ved adlibris. somregel får jeg de bøger jeg mangler, noget billigere end ved de andre online-boghandlere. men leveringstiden burde de stramme lidt op på snart. kan sagtens anbefales men, påregn altid en hel uges leveringstid :-/
Super service..
Har handlet hos Adlibris.dk et par gange og jeg kan uden forbehold anbefale dem.. De har super service og lyn hurtig respons på ? via mail.. Stort udvalg og altid billigst:-)
Super service og billigt
Jeg har bestilt hos dem ca. 10 gange, jeg synes de har et stort udvalg af både danse og engelske titler, inkl. science fiction og fantasy, priserne er gode, nogle gange meget billige. Porto koster kun 19 kr. uanset mængde og de er totalt pålidelige.
De gange jeg har henvendt mig med spørgsmål har jeg fået en supervenlig og god service. F.eks. ledte jeg efter en bestemt udgave af en bog, og jeg fik lov til at bestille bogen og så sende den tilbage hvis det ikke var den rigtige udgave. Det synes jeg er god service!
Pakkerne sendes fra Sverige og leveringe kan godt tage op til en uge, men de kommer! :)
De er billige med bøger.
Jeg har bestilt bøger hos dem et par gange, og jeg syntes at de er billige med bøger, men leveringen er over en uge, det må gøres bedre. Men ellers er jeg godt tilfreds med AdLibris.dk
Billige bøger, men langsom levering
Jeg har netop købt to bøger gennem adlibris, for de var klart de billigste, og bøgerne ankom i fin stand og var forsvarligt pakket ind. Det eneste lille minus er, at det tog fem dage, før bøgerne kom frem, men til gengæld betaler man ikke for fragten, så hvis det ikke haster, er det en god løsning.
Handler der ikke igen
Bestilte 3 bøger. Pakken ankom 4 dage efter aftalt og forsiden på den ene bog var revnet. Eftersom pakken var fuldstændig intakt kan jeg ikke se andre muligheder end at de havde sendt mig en defekt varer.
Skulle tilfældigvis bruge bøgerne som gave og der var pga. den overskredne leveringstid ikke tid til at returnere den beskadiget bog inden den skulle gives væk. Æv!
Fin levering og service som holder hvad de love
Fin webshop, mange billige bøger, og lækkert koncept med gratis forsendelse. Det gør dog at de sender bøgerne i batches og ikke dag-til-dag, men det oplyser de også om, så intet unfair her.
Jeg er tilfreds.
Billig og god levering
Jeg bestilte en stor pakke med 8 bøger i. De ankom alle sammen 3 dage efter, sendt fra Sverige. Havde ingen problemer, fik god service, hurtig levering og en ekstrem billig pris!
Kan se mange brokker sig over leveringstiden, men adlibris skriver at bøgerne bliver sendt fra dem f.eks efter 2-3 hverdage og så derefter kommer levingstiden fra bring som kan være f.eks. Ca 4 hverdage
Ufatteligt langsom leveringstid (hvis den da kommer frem)
Der er nu gået 11 dage siden jeg bestilte bøger hos Adlibris, og det er 8 dage siden jeg fik en leveringsadvis om at bøgerne var afsendt, men jeg har stadig intet set til dem. Jeg har bestilt bøger fra England som blev leveret hurtigere end det.
Det er fint nok at sælge bøger billigt, men hvis man ikke kan finde ud af at opretholde bare en nogenlunde leveringstid, så er det fløjtende ligegyldigt.