Nu har jeg oplevet, for 3. gang, at have bestilt nogle tegneserier på Cdon, som skulle leveres med Adlibris, hvor der står at det er på lager og så efter en cirka en uge blev de annulleret med besked... Zobacz więcej
Helt håpløst å kjøpe garn hos dem. Kjøpte garn der, og trengte mer garn etterhvert. Tok kontakt og spurte om de kunne sjekke om partinummeret på det tidligere garnet stemte med det garnet jeg skulle b... Zobacz więcej
Hvis du har intentioner om at modtage din pakke indenfor en måned, så bør du finde en anden hjemmeside eller butik. Min pakke forlod først lagret efter 10 dage, en uge efter har jeg stadig ikke modtag... Zobacz więcej
Bestilte en bog via cd.on,s danske hjemmeside 8/12, Ordrebekræftelse er på dansk, men jeg da jeg modtager er bogen på SVENSKA! 19 dec. Kundeservice er svarer på svensk og forstår/læser ikke ordenligt... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin service, lang leveringstid
Jeg bestilte tre bøger ved Adlibris. Den ene af bøgerne var umulig at få andre steder end fra dette firma. Derfor købte jeg alle tre herfra, i stedet for at søge efter billigere bøger andre steder. Prisen er lidt høj, men processen er gået problemfrit. Så alt i alt en fin oplevelse selvom det tog over en uge at modtage varerne.
Fantastisk langsom levering !
Priser ok og website ok. Men leveringstiden......jeg kunne få bøgerne hurtigere fra USA! Det tog en uge at få bøgerne. Leveres med Bring, hvilket heller ikke trækker op.
God pris og hurtig fragt
Havde fundet to bøger jeg gerne ville have. Adlibris have den ene bog omkring 65% billigere end deres konkurrenter, og fragten gik meget hurtigt!
Billigt og nemt
Ja det var det næst billigste sted jeg kunne købe min bog. Det billigste var noget klub haløj jeg ikke gad. Jeg fik en sms om at jeg ville modtage pakken mellem 17-21 om aftenen... den kom ca. 18.00 men jeg kan ikke være sikker for den blev blot stillet uden for døren. Lidt øv men det er jo bring jeg skal klandre mest for det. Hvis jeg ikke skulle kvitere kunne de have lagt den i den dertil indrettede postkasse...
Gode priser hurtig levering
De havde bogen jeg søgte til den billigste pris. Leverede med bring om aftenen, hvor jeg var hjemme.
god kundeservice
Desværre trækker det gevaldigt ned at de bruger Bring som leverandør og det alene gør jeg ikke vil handle med dem igen. Men det var en super positiv og rar kundeservice fra adlibris side, jeg fik.
Laaaangsom levering
Jeg bestilte to bøger til studiebrug. Jeg bestilte bøgerne, da jeg vurderede at ventetiden på bøgerne fra bibliotekerne var for lang, men for en sikkerhedsskyld skrev jeg mig op til bøgerne på biblioteket.
Bestillingen på Adlibris gik fint - jeg fik dog ingen bekræftigelse - hvilket man gør alle andre steder jeg plejer at handle på nettet. Sitet fungere dog upåklageligt idet jeg nemt via log-in kunne se at min bestilling var under behandling. Senere i forløbet fungerede deres track-and- trace system godt. Imidlertid måtte der gå 2 uger før jeg fik min leverance!!!! hvilket i mine øjne er helt uacceptabelt - særligt når der er tale om studiebøger. Jeg fik efter en uges tid en melding om at mine bøger var blevet afsendt - dette i sig selv syntes jeg er virkeligt dårlig stil, at der skal gå en hel uge før de overhovedet sender min vare afsted. Hvad der yderligere har forsinket min forsendelse, er måske ikke Adlibris, men måske snarere Post Danmarks skyld, men sammenlagt giver det en meget dårlig oplevelse af leveringstiden! Særligt fordi mine bøger faktisk nåede at blive ledige på biblioteket før mine bøger kom med posten! Adlibris: Gode priser, men laaaangsom levering - absolut ikke stedet man som studerende skal købe bøger til brug inden for en uges tid:(
God hjemmeside, gode priser og service
Jeg har handlet her en gang, men det har været en god oplevelse. Det er billigt, hjemmesiden fungere rigtig fint og kundeservicen svarede hurtigt på min henvendelse. Adlibris håndterede min bestilling hurtigt, dog var fragtselskabet en smule længe om at få bogen ud, men det fik Adlibris kundeservice hurtigt styr på, så jeg hastholder mine 5 stjerner.
Har set nogle skrive her, at der er fragtfri levering, men jeg betalte altså 30,- for forsendelsen.
Bedste online boghandel
Jeg køber ALLE mine bøger her (og der er altså tale om rigtig mange bøger). Jeg køber udelukkende engelske bøger og de er dejligt billige i forhold til de "alm" boghandler. Leveringen er rigtig hurtig og man er godt informeret under hele forløbet. Desuden er det mega lækkert at fragten er gratis(: Vil altid anbefale Adlibris når folk skal købe bøger!
Billige bøger og en udmærket service.
Jeg har handlet her to gange - den ene gang kom bogen efter 5 dage og den anden gang allerede efter to.
Jeg er fuldt ud tilfreds - fik fin info om bogens ankomst og valgte begge gange at få den sendt via "Bring", hvilket er gratis.
Man kan roligt handle her, men man bør dog ikke regne med, at bogen er fremme allerede to dage efter. Men har man ikke travlt, er dette sted det absolut biligste sted at købe nye bøger!
Acceptabel service, men så heller ikke mere
Købte en studiebog hos AdLibris til en acceptabel pris. Samme dag som jeg modtog bogen, fik jeg tilbudt at købe samme bog brugt. Jeg returnerede derfor bogen til AdLibris i uåbnet stand.
Der gik 14 dage inden de bekræftede modtagelsen af returvaren og yderligere knap 1 uge før pengene var på min konto.
Den høje forsendelsespris på 60 kr. er gået tabt, og jeg har desuden brugt et yderligere beløb på at sende bogen retur med postDK. Ca. 100 kr. spildt.
Jeg ved godt at det er hvad man kan forvente når man fortryder sit køb, men det er altså set både hurtigere og billigere andre steder, hvor man fx. får en returlabel med fri returfragt mv.
Ikke et sted jeg handler igen.
Thumbs up.
Jeg har handlet der flere gange og det er ganske enkelt fordi, at de har haft de laveste priser på de emner jeg søgte - og i øvrigt også det største udvalg.
Stort udvalg, gratis levering
Jeg har ikke noget at udsætte på Adlibris. Siden fungerer som den skal, bøgerne kommer som lovet, eller hurtigere.
Jeg er meget tilfreds!
Langsom levering
Adlibris er en fin side, men deres leveringstid skulle de tage at forbedre.
Jeg bestilte en bog som skulle være til gave. På siden stod der der var 1-4 dages leveringstid, da de havde den på lager. Fint, tænkte jeg. Så kan jeg lige nå at bestille den inden fødselsdagen, som var en uge efter. Men dagen inden den store dag fik jeg en mail om at bogen var forsinket et par dage. Det irriterede mig meget, da der stod at den skulle være på lager. Efter mere end et par dage kom der en mail om at bogen var afsendt. Ugen efter sidste mail fik jeg endelig bogen i postkassen.
Så hvis du vil handle billigt, og har rigtig god tid, så her der her du skal handle.
Aldrig nogen problemer
Jeg har brugt Adlibris flere gange og jeg har aldrig haft nogen problemer :) mine varer er altid kommet relativt hurtigt efter jeg har bestilt dem og været i perfekt stand, så jeg har intet at klage over overhovedet :)
Perfekt
Bøgerne kom meget hurtigt. Da jeg besluttede at sende et par bøger retur, fik jeg en kvitteringsmail med det samme og penge tilbage få dage efter. Meget fint.
Nemt, hurtig og billige studiebøger
Jeg er studerende og vil gerne finde mine bøger billigst muligt. Adlibris.dk kunne tilbyde de bøger jeg havde brug for til generelt 50-100 kr. billigere end bogladens studiepris. Endnu en fordel er at der er fri fragt. Fragtfirmaet er Bring, der leverer mellem 17 og 21. Dog bringer de ikke ud i hele landet, men samarbejder med Post Danmark - stadig uden omkostninger. Jeg modtog min pakke af Post Danmark og fik dagen før en besked om at min pakke ville blive leveret fredag. God service.
Jeg bestilte bøgerne tirsdag aften og fik tydeligt at vide, hvad jeg kunne forvente af ekspeditionstid og leverings tid. Fredag morgen modtog jeg mine bøger i perfekt stand.
Jeg er fuldt ud tilfreds og vil klart anbefale adlibris.
Perfekt
Jeg handler næsten altid hos Adlibris, for de plejer at være billigere end konkurrenterne. Levering plejer at være indenfor et par dage.
Brugt flere gange - dejligt billigt
Jeg har nu flere gange brugt adlibris både en enkelt gang til arbejdet for nogle år siden, og flere gange privat. Den første gang var jeg lidt overrasket at det tog lidt længere tid, men jeg havde overset, det blev sendt fra Sverige. Når man er klar over at det lige tager 1-2 dage gør det jo ikke noget. Det er altid super billigt. Jeg har fået alt, hvad jeg bestiller og levering inden for normeret tid. Synes det er supergodt, man kan få det leveret gratis med bring, for de kommer fra kl. 17-20 var det vist. Så man kan lige nå hjem fra arbejde. Man får endda en sms et stykke tid inden, de kommer, så det er bare super. Den ene gang var jeg dog nede at handle tæt på hvor jeg bor, hvor jeg fik sms, men nåede ikke hjem. Men hvor dejligt var det så, at de alligevel havde stillet pakken uden for døren.
Det ville være dejligt, hvis der også var gratis levering til arbejdspladsen, hvis man nu ikke kan være hjemme fra kl.17, men kunne få morgen levering på arbejdet.
Vender helt klart tilbage flere gange; der er mange penge at spare her.