Aalborgblomster.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Aalborg Blomster har været med til at sikre den smukkeste afsked, da jeg mistede min mand. Vores ønsker til båre- og kistepynten afveg fra det traditionelle, men Brian var utrolig lydhør og t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sendte en buket til veninden som opmuntring i en hård tid. Buketten var efter ønsket en glad og farvestrålende efterårsbuket, som vakte megen ros og glæde hos modtageren. Ikke uvæsenligt var de ri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg sidder om aftenen her på Fyn og får nyheden om et dødsfald med bisættelse næste formiddag. Ups, hvad gør man... jeg mailede via Interflora til Aalborgblomster.dk kl. 23.00. 08 fik jeg en bekræft... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Targ kwiatowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Blomsterhandler i Aalborg - traditionelt og alternativt binderi, brudebuketter & begravelsesbinderi. Sælges gennem blomstersnedkeren i Aalborg. Bestil blomster hos os nemt og enkelt 24 timer i døgnet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hun har ikke helt givet sig endnu...

Men jeg har en klar fornemmelse for at det snart sker.
Det er ikke sikkert at de flotte roser er den eneste grund, men det har ikke skadet.
Blomsterne blev leveret til tiden, og der var stor glæde over modtagelsen.
De blev betegnet som meget flotte!!

9 kwietnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Dejlig nem måde at bestille blomster på

Det var vældig nemt at bestille en vårbebuder til en udenbys bisættelse. Vi havde lidt bøvl, men blev straks ringet op af hjælpsomt personale fra blomsterbutikken.
Da vi kom til bisættelsen så vi, at buketten levede fuldt op til vores forventning.

9 kwietnia 2013

Udemærket

Venlig og utrolig hjælpsom betjening! Super flotte buketter, der tydeligvis er lavet med omtanke for kunden og modtager!

15 marca 2013
Oceniono na 5 z 5

AALBORG BLOMSTER/BLOMSTER SNEDKEREN kan man stole på.

Aalborg blomster tusind tak for jeres super og fair ekspedition. Rart at høre, at man stadig kan finde forretningsfolk, som er "på mærkerne" for deres kunder. Nu om dage findes der kun få, som yder en mega super service. Held og lykke frem i tiden. Modtagerne var også interesseret i at høre, hvor den flotte buket kom fra. Vi husker jer til en anden gang. Betaling via Dankort fulgte første nogle dage senere efter leveringen. Venlig hilsen fra en familie i Sønderborg

15 marca 2013
Oceniono na 3 z 5

Forsinkelse

Det var en forsinkelse levering.
Levering var ca. 45 - 60 min. forsinket.
Men det var ok, men ikke for godt.

25 lutego 2013
Logo Aalborgblomster.dk

Odpowiedź od Aalborgblomster.dk

Da du ikke ved den pågældende ordre, har lavet en telefonisk aftale ang. leveringstidspunkt. Kan du ikke forvente, at vi levere til det pågældende tidspunkt...jvnf. salgs- og leveringsbetingelser, som du har accepteret.

mvh

Aalborgblomster

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt at finde frem til bestemt vare på hjemmesiden, det samme med bestilling m.m. Vil bruge Aalborgblomster næste gang jeg har brug for at få noget sendt ud.

20 lutego 2013

perfekt

hurtig levering .billig og flotte blomster

26 listopada 2012
Oceniono na 1 z 5

For dyr og dårlig...!!

Jeg havde brug for 1 båredekoration til en begravelse. Jeg bestilte en til Kr. 600,- da den skulle være flot - det var den absolut ikke.
Den var meget lille. 14 dage tidligere havde jeg være til begravelse, hvor jeg også havde brugt Aalborgblomster, ved den lejlighed var jeg meget tilfreds. Den havde jeg givet Kr. 400,- for.
Denne gang skulle den være pænnere, så derfor valgte jeg en der var Kr. 200,- dyre - Jeg fortrød jeg ikke havde valgt selv at tage en med. Da jeg kommer fra Sjælland var det smarteste at bestille den på forhånd - det gør jeg ikke igen :(

8 października 2012
Oceniono na 4 z 5

Behagelig oplevelse.

Fin og professionel behandling af vores ønsker. Jeg giver kun 4 stjerner, fordi hjemmesiden reklamerer med betaling med kreditkort, som ikke kunne gennemføres ved min henvendelse.
Betaling måtte ske med dankort.

27 września 2012

Skuffer aldrig!

Har nu bestilt tre gange hos Aalborgblomster, og hver gang har de leveret varen. Buketterne er flotte, prisen rimelig og service i særklasse. Har man spørgsmål, ringer man bare og alt løser sig. Inten problemer her!

16 lipca 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej