Aalborgblomster.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Aalborg Blomster har været med til at sikre den smukkeste afsked, da jeg mistede min mand. Vores ønsker til båre- og kistepynten afveg fra det traditionelle, men Brian var utrolig lydhør og t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aalborg blomster tusind tak for jeres super og fair ekspedition. Rart at høre, at man stadig kan finde forretningsfolk, som er "på mærkerne" for deres kunder. Nu om dage findes der kun få, som yder e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sendte en buket til veninden som opmuntring i en hård tid. Buketten var efter ønsket en glad og farvestrålende efterårsbuket, som vakte megen ros og glæde hos modtageren. Ikke uvæsenligt var de ri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg sidder om aftenen her på Fyn og får nyheden om et dødsfald med bisættelse næste formiddag. Ups, hvad gør man... jeg mailede via Interflora til Aalborgblomster.dk kl. 23.00. 08 fik jeg en bekræft... Zobacz więcej

1. Targ kwiatowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Blomsterhandler i Aalborg - traditionelt og alternativt binderi, brudebuketter & begravelsesbinderi. Sælges gennem blomstersnedkeren i Aalborg. Bestil blomster hos os nemt og enkelt 24 timer i døgnet.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

134 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

God service.

Det var klart på hjemmesiden at levering til kirker i Aalborg var fragtfrit - men jeg kunne IKKE finde ud af at lave en bestilling til Sdr. Tranders Kirke som blev uden fragt :-( Her var hjemmesiden måske ikke helt pædagogisk !?

Den gode service var, at jeg per telefon dagen efter fik tilbudt at der ville blive "leveret" blomster for fragtbeløbet.
Jeg har jo ikke selv set den leverede bårebuket - men en pårørende til afdøde takkede umiddelbart efter bisættelsen, så jeg ved at den er nået rettidigt frem :-)

6 marca 2012
Logo Aalborgblomster.dk

Odpowiedź od Aalborgblomster.dk

Tak for den gode tilbagemelding..

Når der tastes via hjemmeside, bestemmer postnr. fragtbeløb. Er postnummeret indenfor de kirker vi leverer gratis til. Gives kunden mulighed for at markere- Gratis levering til kirker og sygehuse i Aalborg og omegn. Det er således kundens eget ansvar, at få markeret dette. Ellers vil systemet tage normal fragt. Det er altid en god ide, at være omhyggelig og læse alt. Desværre kan systemet ikke skelne mellem privat og kirkeadresse, derfor må kunden selv, være opmærksom på at taste gratis levering.
Opdager vi, at kunden ikke har fået tastet gratis levering til kirke. Tilbyder vi kunden at taste en ny ordre, eller at lave blomster for det totale beløb.
med venlig hilsen
Aalborgblomster

Oceniono na 5 z 5

Dejlige buketter i frække farver

Du bliver ikke skuffet. God betjening med sans for sans. Jeg har købt på nettet nogle gange. Kvaliteten er den samme som i butikken. Som mand er det nemt at finde en fed buket. Køb du bare dine blomster til dine kære ved Blomstersnedkeren

28 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Hurtigt levering og flot buket:)

Jeg bestilte en buket blomster til min veninde ca. 11, hvor jeg fik til tak for blomster besked tilbage fra hende kl 14. Hurtigt betjening, og flot buket, bedre kan det ikke gøres. Mvh. Marianne

20 lutego 2012

Superb ...

Sendte blomster for ca 14 dages siden de holder stadigvæk siger modtageren - elegant buket og elegant og sikker betjening...

19 lutego 2012

Flot buket

Hej

Jeg vil gerne sige tak for god service og en meget flot buket til min onkels 90-års fødselsdag.

Lilly Pedersen

13 lutego 2012

Skøn duftende oplevelse

Bestillingen blev leveret som aftalt. Buddet kørte endda forbi to gange for at blomsterne ikke skulle tage skade, da det var hård frost, og der ikke var nogen hjemme første gang.
Buketten holdt længe på trods af, at den blev fragtet med på weekend og tilbage til bopælen.
Fuld tilfredshed og jeg vil uden betænkning benytte Aalborgblomster.dk en anden gang.

12 lutego 2012

medfølelse og professionel hjælp

Aalborgblomster.dk var en stor hjælp ved min mors begravelse, og leverede en enormt flot krans hvor alle ønsker var opfyldt og mere til. det er helt sikkert et firma som jeg vil bruge igen og anbefale til andre

27 stycznia 2012

Højt serviceniveau

Kan kun anbefale at bestille gennem Aalborg Blomster. Af en eller anden grund var min hilsen ikke kommet med bestillingen, og de ringede straks og spurgte om det var rigtigt der ingen hilsen var. Flot service.

24 stycznia 2012

Meget Tilfreds

Min modtager af blomster var meget glad for buketten, friske blomster som holdt meget længe og ros til sammensætningen
Vil bruge jer en anden gang

12 listopada 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej