Aalborg Blomster har været med til at sikre den smukkeste afsked, da jeg mistede min mand. Vores ønsker til båre- og kistepynten afveg fra det traditionelle, men Brian var utrolig lydhør og t... Zobacz więcej
Aalborg blomster tusind tak for jeres super og fair ekspedition. Rart at høre, at man stadig kan finde forretningsfolk, som er "på mærkerne" for deres kunder. Nu om dage findes der kun få, som yder e... Zobacz więcej
Sendte en buket til veninden som opmuntring i en hård tid. Buketten var efter ønsket en glad og farvestrålende efterårsbuket, som vakte megen ros og glæde hos modtageren. Ikke uvæsenligt var de ri... Zobacz więcej
Jeg sidder om aftenen her på Fyn og får nyheden om et dødsfald med bisættelse næste formiddag. Ups, hvad gør man... jeg mailede via Interflora til Aalborgblomster.dk kl. 23.00. 08 fik jeg en bekræft... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Blomsterhandler i Aalborg - traditionelt og alternativt binderi, brudebuketter & begravelsesbinderi. Sælges gennem blomstersnedkeren i Aalborg. Bestil blomster hos os nemt og enkelt 24 timer i døgnet.
Reberbansgade 12b, 9000, Aalborg
- salg@aalborgblomster.dk
- www.aalborgblomster.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God service.
Det var klart på hjemmesiden at levering til kirker i Aalborg var fragtfrit - men jeg kunne IKKE finde ud af at lave en bestilling til Sdr. Tranders Kirke som blev uden fragt :-( Her var hjemmesiden måske ikke helt pædagogisk !?
Den gode service var, at jeg per telefon dagen efter fik tilbudt at der ville blive "leveret" blomster for fragtbeløbet.
Jeg har jo ikke selv set den leverede bårebuket - men en pårørende til afdøde takkede umiddelbart efter bisættelsen, så jeg ved at den er nået rettidigt frem :-)

Odpowiedź od Aalborgblomster.dk
Dejlige buketter i frække farver
Du bliver ikke skuffet. God betjening med sans for sans. Jeg har købt på nettet nogle gange. Kvaliteten er den samme som i butikken. Som mand er det nemt at finde en fed buket. Køb du bare dine blomster til dine kære ved Blomstersnedkeren
Fin service
Præcis og gratis levering til sygehuse og kirker.
Nem og funktionel hjemmeside.
Rimelige priser.
Hurtigt levering og flot buket:)
Jeg bestilte en buket blomster til min veninde ca. 11, hvor jeg fik til tak for blomster besked tilbage fra hende kl 14. Hurtigt betjening, og flot buket, bedre kan det ikke gøres. Mvh. Marianne
Superflotte blomster leveret som ønsket!
Jeg er yderst tilfreds med ordren
Superb ...
Sendte blomster for ca 14 dages siden de holder stadigvæk siger modtageren - elegant buket og elegant og sikker betjening...
Flot buket
Hej
Jeg vil gerne sige tak for god service og en meget flot buket til min onkels 90-års fødselsdag.
Lilly Pedersen
Skøn duftende oplevelse
Bestillingen blev leveret som aftalt. Buddet kørte endda forbi to gange for at blomsterne ikke skulle tage skade, da det var hård frost, og der ikke var nogen hjemme første gang.
Buketten holdt længe på trods af, at den blev fragtet med på weekend og tilbage til bopælen.
Fuld tilfredshed og jeg vil uden betænkning benytte Aalborgblomster.dk en anden gang.
God service - hurtig og problemfri levering
God service - Leveringen foregik indenfor få timer
medfølelse og professionel hjælp
Aalborgblomster.dk var en stor hjælp ved min mors begravelse, og leverede en enormt flot krans hvor alle ønsker var opfyldt og mere til. det er helt sikkert et firma som jeg vil bruge igen og anbefale til andre
Gratis levering til kirker
God service med gratis levering i kirker, hurtig og nem at bruge. Blomsterne kom frem og vi fik en opringning med tak fra de pårørende.
MEGET HURTIG OG FIN SERVICE
DET ER FØRSTE GANG, JEG HAR SENDT EN VINGAVE GENNEM AALBORG BLOMSTER, SOM JEG FANDT PÅ NETTET, OG JEG KAN KUN SIGE, AT JEG HAR VÆRET FULDT UD TILFREDS.
Højt serviceniveau
Kan kun anbefale at bestille gennem Aalborg Blomster. Af en eller anden grund var min hilsen ikke kommet med bestillingen, og de ringede straks og spurgte om det var rigtigt der ingen hilsen var. Flot service.
Byens bedste ...
Altid friske lækre blomster - og meget gerne efter egen idé ...
Meget Tilfreds
Min modtager af blomster var meget glad for buketten, friske blomster som holdt meget længe og ros til sammensætningen
Vil bruge jer en anden gang