Min voksne datter fik hjælp da hun bor i en anden kommune men de hjalp fra dag et. Al behandling også i henhold til tand problemerne blev fixet. Senest da vi skulle bruge journalen fik vi den ud... Zobacz więcej
Min datter fik en akut tid grundet smerter i en visdomstand. Teamet stod klar, da vi kom og 1-2-3 var den tand ude. Min datter mærkede det slet ikke. Stor tak til Louise & Pia. Et skøn klinik med en... Zobacz więcej
Hvis jeg kunne give 6 stjerner så ville jeg gjort det. Jeg har haft flere dårlige opplevelser med danske tandlæger, men nu har jeg endelig funnet et sted hvor jeg føler meg trygg og godt tatt hånd om.... Zobacz więcej
Halløjsa 😃 Jeg er meget tilfreds og glad for Aalborg Tandpleje Klinikken. Personalet er altid venlig og imødekommende og man får bare den bedste behandling. Hver gang inden tandrensning bliver man... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Tandklinikken med dig i centrum. Alt foregår i dit tempo og med god tid. Vi udfører alle former for tandbehandlinger lige fra alm. tandeftersyn til kompliceret kirurgi. Studerende får gratis røntgenbilleder ved tandeftersyn ved fremvisning af gyldigt studiekort. Patienter på overførselsindkomst får gratis overslag og hjælp til ansøgning om bevilling fra kommunen.
Østerågade 4b, 2.tv, 9000, Aalborg, Dania
- info@aalborg-tandpleje.dk
- www.aalborg-tandpleje.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
En rigtig dårlig sted med dårlig vejledning og rådgivning
Dårlig vejledning og dyre priser
Nu er der gået ca 7 mdr. siden at Aalborg Tandpleje ødelagde min højre undermund. Jeg skal leve med det resten af livet, mens de bare er ligeglade. Har forsøgt at snakke med dem, men bliver afvist. Jeg kan kun på det kraftigste advare mod at tage til denne klinik. Jeg skal nu til en anden tandlæge for at få rettet op på det de lavede forkert. Det vil koste mig omkring 5.000,- kr. Jeg kan slet ikke forstå den tandlæge jeg havde, hvad tænkte hun på, når hun anbefaler at få fjernet en tand som kunne være blevet redet, det passer ikke til deres forside hvor de siger at de vil prøve at bevare tænderne så længe så muligt. Dårlig dårlig vejledning og ligegyldighed var hvad der mødte mig der. Min mand havde fået et overslag over det han skulle have lavet, Aalborg Tandpleje vurderede det til over 13.000 kr. men hos vores nye tandlæge skal han kun af med knap 6.000 kr. for det samme. Har nu selv være hos min nye tandlæge og der vil det komme til at koste mig 4.265 kr. at få lavet mine tænder, hos Aalborg Tandpleje vil det have kostet mig omkring 12.000 kr. Jeg kan bestemt ikke anbefale Aalborg Tandpleje. Rigtig dårlig vejledning får man der.

Odpowiedź od Aalborg Tandpleje
Behagelig og professionel tandlæge
Altid smilende og imødekommende personale i receptionen. Min tandlæge (Jette) er også imødekommende, og hun er god til at fortælle, hvad hun gør, før hun går til værks. Jeg føler mig i trygge hænder, og føler at jeg får en sikker og professionel behandling. Jeg anbefaler helt klart Aalborg Tandpleje til andre - ikke mindst folk med tandlægeskræk.
Fantastisk personale
Jeg kan klart anbefale Aalborg tandpleje. De er søde, smilende og spørger flere gange undervejs om man er okay. Har aldrig haft sødere tandlæge.
Super tandplejeteam!
Kan kun anbefale de søde damer på boulevarden... Jeg lider af tandlægeskræk, og de har altid formået at være rolige, smilende, professionelle og få mig til at slappe af når jeg sidder i stolen...
Har kun gode erfaringer herfra
God og professionel behandling samt vejledning
Jeg fik ordnet en tand som var knækket. Den blev lavet med en plast fyldning. Jeg fik god vejledning og instruktion under hele behandlingen. Fyldningen er lavet godt, den generer eller trykker ikke.
Rigtig god tandklinik
De er simpelthen så søde og venlige derinde man føler sig meget tryg i deres hænder
Rigtig godt sted.
Har kun gode oplevelser der fra, plus de er super dygtige og venlige.
Rigtig god service og søde mennesker 😄👍
Jeg får en super dejlig oplevelse hver gang jeg har en aftale for enten tandrensning eller tandlægen ved Aalborg Tandpleje 😄 personalet er super søde og altid villige til at besvare spm. hvis man skulle være i tvivl om noget 😄👍 jeg er mere end glad og tilfreds 🎉🎉 fortsat det gode humør og fantastiske arbejde 🎉🎉😄 fra mig fortjener I ikke mindre end 5 stjerner 😜😎
God oplevelse
15 år efter en meget ubehagelig oplevelse ved en tandlæge, mødte jeg Aalborg Tandpleje, og nu er det igen en god oplevelse at møde et profesionelt hold. Kan varmt anbefale stedet.
Proffesionel og venlig tandlæge
Kan klart anbefale Aalborg-tandpleje. Utrolig venligt personale der får dig til at slappe af som patient.
Optimal behandling
De løsninger, Aalborg Tandpleje har truffet, har i bakspejlet været de rigtige for mig og mine tænder. Og så er der en god og varm kemi på klinikken.
Mange hilsener,
Erik Nielsen.
Fantastisk team, som helt igennem er prof. Også når man led af fuldstændig tandlægeskræk.
Efter mange år uden tandlæge besøg skulle jeg pludselig akut til tandlæge hvor jeg bliver mødt af Pie Ler che som fik mig beroliget, egenlig er man jo ikke bange for tandlægen, men flovheden over ikke at have holdt sine tænder, gør skammen større end frygten. Den forståelse man møder hos Aalborg tandplejen var fantastisk . Og idag er jeg over min frygt, flovhed og besøger dem med et smil på læben . Vil til enhver tid anbefale dem.
Super behandling i top
Imødekommende folk fra man kommer til man går, selvom man har tandlægeskræk er det faktisk en behagelig oplevelse at komme derind, og man tænker ikke ved en længere varig behandling at man vil stoppe. :) Så hvis man sidder og tøver med at gå til tandlægen så syns jeg Aalborg tandplejeteam er et forsøg værd, i skal selv opleve følsen af de ikke er så slemme, ;) et stort plus er at hvis noget gør ondt så stopper de :D
God og lydhør.
Jeg har tandlægeskræk, men efter jeg kom til Aalborg tandpleje er det langt bedre. De er enormt lydhør, og acceptere at jeg har brug for pauser, selv i en tandrensning.
Behagelig
Altid god behandling i fine omgivelser.
Med tilbud om akupunktur under tandrensningen. Altid klar med gode råd.
God behandling.
Ved tandlægeskræk har jeg oplevet en god smertefri behandling. Venlig hilsen Bente Larsen
Rigtig god tandlæge
Skulle finde tandlæge i Aalborg som studerende. De er rigtig søde og dygtige. Giver en rigtig god behandling og er søde til at give en god pris!
Kan bestemt anbefales😊
Høj faglighed og kvalitet i arbejdet. Dejligt personale. Kan bestemt kun sige jeg er fuld ud tilfreds‼️