Hurtig levering, venligt personale som var imødekommende da jeg ringede for at bede om at de sendte min pakke ekstra hurtigt fordi vi skulle på ferie et par dage efter. Vi nåede at få pakken og alt g... Zobacz więcej
Der gives fin produktinformation til et stort udvalg af varer af høj kvalitet, som sælges til stærkt konkurrencedygtige priser. Der gives hurtig levering. 55Nord lever i høj grad op til, hvad jeg øn... Zobacz więcej
55 nord fungerer fantastisk godt. Jeg har været indkøber for vores lokale FDF kreds og handlet med jævne mellemrum - der har aldrig været problemer. Synd at 55 nord er lukket
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået SÅ god service, det var virkelig over al forventning. Må indrømme jeg ikke havde forventer den store respons på min mail, da det egentlig bare var informa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
H. C. Ørsteds Vej 10, Taulov, 7000, Fredericia, Dania
- kontakt@55nord.dk
- www.55nord.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super hurtig levering
Super hurtig levering, det var dag til dag. God service dag vi kontaktede dem.
Super hurtig levering :-)
Jeg er super tilfreds med både varerne…
Jeg er super tilfreds med både varerne og forløbet
Køb af anorak.
Jeg fik varen hurtigt , den var som beskrevet, jeg kan meget anbefale at bestille hos 55Nord.
fin og hurtig service
God vejledning pr mail samt hurtig…
God vejledning pr mail samt hurtig levering af varer
Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse, hurtig modtaget. Generelt super fint - præcis som man forventer (y)
Besværlig returnering
Hvis man skal returnere en vare er det ret besværligt, da man skal have adgang til en printer, hvilket ingen privatpersoner efterhånden har. Når man spørger om en smartere løsning, får man blot tilsendt link til deres hjemmeside om returnering. Der burde bare vedlægges en returneringsseddel i forsendelsen - lige som alle andre webshops gør - så er problemet løst.

Fin og hurtig service.
Varen modtaget lynhurtigt og svarer til beskrivelsen på websiden. En fin handel. Kommer igen en anden dag.

Odpowiedź od 55Nord
Hurtig levering og alt som lovet
Bestillte en del varer ugen op til jul.
Alt leveret til tiden og som lovet.

Odpowiedź od 55Nord
Kvalitetsprodukter til rigtig gode…
Kvalitetsprodukter til rigtig gode priser. Hurtig og effektiv levering - kan anbefales.