I joined in my first week call were terrible they begging there convention about sex the only people that were not pervert the ones from Spain rest of member wall they want is sex . Member were from c... Zobacz więcej
Jeg har fundet en del 'venner/veninder' på sitet, og haft et par enkelte dates. Har fået en del tilbud, men har ikke fundet dem som det helt rigtige match ved første henvendelse. Jeg oplever også en... Zobacz więcej
Svindel og humbug! Først udfylder jeg en masse ,men man kan værken se billeder af profiler eller svare besked før man betaler minimum 99 kr . Besluttede at betale 99 kr for 6 måneder , men på ne... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
40plus er en ny og seriøs dating-portal for mennesker over 40 år - 40plus giver også rig mulighed for bare at hygge sig. Find en kæreste, nye bekendte m.v.
Søndergade 11, 1. sal, 7800, Skive, Dania
- kontakt@40plus.dk
- www.40plus.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ufattelig dårlig dating side
Ufattelig dårlig dating side, fyldt med gamle profiler der ikke er aktive, masser af falske profiler og alt for dyrt hvis man skal være betalende medlem. Kan absolut ikke anbefales.
Dobbet tjek om profilen lukkes.
Dobbet tjek om profilen lukkes.. også på dit kontoudtog, ellers kører den videre med betaling.
Jeg kan ikke anbefale sitet.
Jeg kan ikke anbefale sitet.
Stjernen givet fordi skriver du til admin i et spørgsmål eller klage så er der rimeligt hurtigt svar.
Admin er desværre iført skyklapper eller er konfliktsky, men hun ser ikke det du klager over, men skynder sig bare at slette så alt er væk.
Sitet er bygget op af to flader, det du har af muligheder som betalende søgende og det du har som ikke betalende.
Som søgende har man brug for at blive set at andre søgende, det er pænt vanskeligt idet de ikke betalende bruger stedet som vennechat og fylder rigtigt meget. Seriøse emner der bliver slået op bliver ofte bombet og spammet af denne chat venne gruppe. Gruppen er set forsøgt at styre hvem der må deltage i hvilke events, styre hvem der må være på sitet.
Det er pænt ærgeligt for de betalende. Derfor synes jeg at de to dele burde skilles ad.
Jeg følte ikke jeg fik hvad jeg blev lovet og forventede som betalende.
Der er rigtigt mange inaktive konti på medlemmer der ikke er der. Det giver søgende et falsk billede af hvor mange der er aktive på stedet. Det er et helt bevidst valg ikke at 40+ ikke rydder op i dette.
God datingside
Godt mødested, lækkert design. Masser af aktive profiler at skrive med.
Hold jer langt væk fra 40plus.dk det er…
Hold jer langt væk fra 40plus.dk det er kun en pengemaskine, 80 % af medlemmerne er gamle medlemmer der ikke er aktive mere.
Har spurgt hvorfor de ikke sletter dem men fik den besked at det måtte være op til dem selv at gøre dette.
Ærgrer mig over at jeg ikke kiggede her først inden jeg betalte.
her er svaret fra supporten når man…
her er svaret fra supporten når man skriver til dem ang. nogle billeder der mere og mere minder om BØRNEPORNO
Support
• I går • Slet
NU må du simpelthen holde op. Vi saver ikke den gren over, vi sidder på.

Odpowiedź od 40plus.dk
Omkring 80 % af profilerne kan jeg som betalende medlem ikke skrive til.
Det er bondefangeri af værste skuffe. Man forledes til at tro, at der er så mange profiler, indtil man finder ud af, at de fleste af dem slet ikke er plusprofiler ( altså betalende medlem), og dem kan jeg - selvom jeg er betalende medlem - ikke skrive til. Da jeg så skrev til webmaster og udtrykte min utilfredshed med konceptet, blev mit medlemskab opsagt fra deres side. Da jeg åbnede min post på 40plus, lå der en besked om, at man ville opsige mit abonnement, og at jeg fik pengene retur, og umiddelbart derefter lukkede siden ned.
Jeg fik ikke en chance for at forklare min sag over for den kvinde jeg havde skrevet sammen med, så hun må føle sig godt og grundigt svigtet, idet hun jo må opleve, at jeg bare har nedlagt min profil.
Det synes jeg er det værste. Jeg har ikke nogen mulighed for at finde frem til den kvinde. Hvor sku' I skamme jer, 40plus
Jeg skriver efterfølgende til webmaster, via min personlige email, da jeg jo ikke når at respondere på webmasters mail i 40plus, idet profilen lukkes ned. Her - via min personlige mail, accepterer jeg at få pengene tilbage.
Efterfølgende vil 40plus ikke tage noget ansvar for, at jeg ikke kan kontakte den kvinde jeg skrev med, da det er min egen skyld, og webmaster påstår nu, at hun ikke lukkede profilen før jeg havde accepteret at få pengene tilbage.
Det passer ikke, og det bare så manipulerende og løgnagtigt. Så Webmasters adfærd/kommunikation lever fuldstændigt op til 40plus' uetiske forretningsmodel, som bedst kan betegnes som en lille, og ganske ubetydelig diktaturstat i cyperspace.
På dette site bliver du udelukket fra…
På dette site bliver du udelukket fra din profil uden at du har gjort andet end at logge af og på !! Jeg ved ikke hvad fu.k det er for en måde at behandle folk på!! og henvendelse til kundeservice sker der ikke en dyt ved. HOLD DIG LANGT VÆK FRA 40 Plus DE VIL KUN HA DINE PENGE
80% gamle/døde profiler - op til 10 år gamle.
Min betalingsprofil blev slettet, fordi jeg tillod mig at stille kritiske spørgsmål om alle de gamle profiler der er på 40plus.
Jeg har flere gange lavet søgninger, og set at 80% af profilerne er døde/ikke aktive - helt op til 10 år gamle profiler. - det er virkelig falsk , og mon ikke forbrugerombudsmanden bør kikke nærmere på siden.
Der var flere i en debat på 40plus som gjorde opmærksom på det samme, og der kom flabede svar fra admin/kundeservice.
Jeg kan på INGEN måde anbefale dette site - kørt på flabede og diktatoriske admin's. - Jeg blev fortalt at jeg blot skulle ændre min måde i at søge på, i stedet for at kritisere siden, da jeg så skrev at jeg ikke lige kunne se hvordan jeg skulle søge, fik jeg beskeden fra admin "Så må du lære det"
Jeg blev oplyst at de sorterede ud hen af vejen i de gamle profiler, men når jeg på 4 sekunder kan finde ikke aktive profiler op til 10 år gamle, så bliver der vist ikke sorteret noget som helst ud.
Nu venter jeg på at få mine penge igen som jeg har betalt, og er blevet lovet af 40plus.
Penge-maskine site i stil med den…
Penge-maskine site i stil med den Hollandske der fik lukket alle sine sider ned her i starten af Januar, Siden er fyldt med unge trolls som kun har et formål, og chikanere folk og få dem til at slette deres profil.
Heldigvis om man vil betalte jeg kun 139 kr for at finde ud af at det er endnu et fup og svindel virksomhed som bare vil score kassen.
Jeg anbefaler på det stærkeste at ombudsmanden igen tager handskerne på og at alle os andre indgiver klager over den måde deres markedsføring er på, det tog ombudsmanden et par år at få lukket den hollandske snydepels aka pengemaskine men alt hjælper og bliver der klaget nok over sidens betingelser og vilkår og det faktum vi igen har at gøre med "arbejdsprofiler" aka "chatbots" "autobots" nå nej det vist fra en film :D men siden kan jeg kun anbefale man holder sig fra og spare de 139 kr man skal betale for at kunne gøre noget som helts ud over at indånde luft det er gratis endnu men bare vent, der kommer sikkert afgift på vores luft på et tidspunkt men STAY AWAY fup og svindel aps eller kom glad kom alle og når i har betalt så skrid bare mange tak
Siden er alt for dyr...
Siden er alt for dyr.... Der sker intet derinde.... De burde lukke og slukke i stedet for at stjæle pengene op ad folks lommer og putte dem blår i øjnene....
Ringeste datingside overhovedet
Ringeste datingside overhovedet. Halvdelen af "medlemmerne" er uden billede og den anden halvdel har ikke været aktiv i 2018. Total spild af penge. HOLD JER LANGT VÆK!!!
Ifølge 40+ er de snart oppe på 80.000 …
Ifølge 40+ er de snart oppe på 80.000 aktive profiler man kan søge kærligheden iblandt! Det lyder jo lovende.
Men når man går ind og søger på deres egne tal på de enkelte landsdele, så er tallene rystende lave. Når man tæller de aktive betalende medlemmer.
Dagens medlemstal: Kbh 136, N.Sjl 73, V.Sjl 61, M.Sjl 32, S.Sjl 45, Fyn 79, N.Jyl 77, M.Jyl 88, Ø.Jyl 106, S.Jyl 83, Bornholm 4, Lolland-Falster 18, Grønland 0 og Færøerne 2.
Altså 844 medlemmer, svarende til ca 1 procent af de anførte 70.950....
Og så har siden og adm antaget en diktatorisk rolle, og smidt de 30 mest begavede profiler ud gennem de sidste måneder. Fordi de kunne stille kritiske spørgsmål.
Men de gør jo som de kan, og ingen kan forpligtes ud over sine evner...
jeg har i flere år været kunde hos 40+ …
jeg har i flere år været kunde hos 40+ , det er gået op og ned mest bestemt af medlemmerne og deres deltagelse i events , debatter og lignende .på det seneste er der sket en mærkbar ændring , da det hele blev gennemsyret af ledelsens trang til at styre det hele ,hvilket skete ved forskellige tiltag som medlemmerne havde svært ved at se meningen med , hvis dette blev påtalt af medlemmerne og der blev spurgt ind til formålet med disse ændringer , blev indlæg slettet og der blev truet med udelukkelse hvis det yderlige blev drøftet ,
dette skabte naturligvis en trykket stemning fulgt op i protester , hvilket yderlige blev fulgt op af , sletning af 10-12 profiler ,
mange af os har heldigvis senere fundet sammen i et andet fællesskab .
Da jeg var en af dem der blev beskyldt for negativ indflydelse og undergravende virksomhed og derfor slettet , har jeg ventet en rum tid med at udtale mig for at få det hele på afstand og kunne give en nøgtern vurdering af hvad der skete , jeg mener at være nået dertil nu ,
Jeg har haft megen glæde af 40+ før i tiden før ledelsen ændrede kurs og mødte alt der blev sagt med arrogance og magtanvendelse , øv for en ledelse der på den måde kører en , engang hyggelig datingside totalt ned
Dette må være en to-delt bedømmelse.
Dette må være en to-delt bedømmelse.
Jeg har siden 2010 været medlem på 40+, og har været rigtigt glad for sitets muligheder for debat m.v. Jeg har nydt forskelligheden i de andre kunders udtryk og interesser, og synes at der har været "højt til loftet" og en god accept af folks forskelligheder og forskellige brug af siden.
Efter så mange års medlemskab, finder jeg mig nu ekskluderet fra siden. Når jeg prøver at logge på, får jeg en standardbesked om, at jeg er udelukket på grund af sabotage og misbrug af siden.
Det er jeg som et meget ordentligt og diplomatisk menneske med stor opmærksomhed på, hvordan jeg udtrykker mig skriftligt, meget overrasket over.
Min mail til sitet med spørgsmål om forklaring og uddybning af, hvordan mine tekster dog kan opfattes som sabotage eller misbrug, er ikke blevet besvaret.
Jeg må derfor bedømme med kun én stjerne - jeg føler mig meget dårligt behandlet som kunde i firmaet.
Et socialt forum?
Et socialt forum - eller et datingsite er ikke stort mere end dets brugere. Ejerne leverer portalen, mens brugerne leverer indholdet til sitet. Sådan i store træk er det vel?. Min oplevelse af sitet er, at det er gået ned ad bakke over de seneste år. I realiteten har det været en lille gruppe brugere der har leveret lødigt indhold til dagbøger og forumdebatter. Hvem kan man så klandre for det?
Mange brugere er reelt blevet ekskluderede med virkning for fremtiden. Når en support ekskluderer en del af en portals brugere - er det så business as usual? Er brugerne ikke en del af en portals sociale kapital?
Min forestilling er, at portalen aktuelt ligner et bombekrater. Forum må bære præg af, at en god del brugere helt enkelt er blevet slettet. At support på sitet har det sidste ord, at skulle have sagt har hele tiden ligget i forståelsen. Men hvordan går det når support sanktionerer magt og begynder en runde af eksklusioner?
Som en bruger moderat har udtrykt: Mange mennesker med meninger er nu væk, og set i det lys er portalen blevet "meningsløs"
Om den vil være det i al fremtid er uvist. Men lige nu vil det ikke være min anbefaling, at tegne et abonnement. Og for mange handler det ikke om, ikke at kunne lide lugten i bageriet. Da vi ikke kunne lide lugten og en autoritativ sanktionering fra support gav det en pedal i r...
Det er op til den enkelte om man vil tegne et abonnement. Men over den seneste periode har det ikke været et hyggeligt sted....
Helt løbet af sporet
Jeg har været med på 40+ i ca. 3 år. Kan / kunne godt li' konceptet, hvor der var rum til både åbne debatter, åbne dagbøger, man kunne læse og kommentere, plads til at oprette events, osv. MEN indenfor den sidste uge er det tilsyneladende HELT LØBET af sporet for administrator. En lang række personer (og vi snakker rigtig mange) er blevet slettet og udelukket med øjebliks varsel. Uden mulighed for at gemme eller udtrække breve, dagbøger, fotos osv. Udelukket for altid, ifølge admin. Fælles er, at de i meget beherskede vendinger har problematiseret nye tiltag fra 40+'side, hvor bl.a. personer, den enkelte af forskellige grunde havde blokeret fra sin profil, pludselig fra 40+'s side fik lov at gå ind og læse ens dagbog osv. Meget utrygt for nogle. Skrev man privat til administrator om det, fik man blot en standard bla - bla - bla. OG det måtte altså IKKE omtales offentligt på siden. Overhovedet. Så blev man smidt ud - øjeblikkeligt. Fulgt af grimme ord på vejen. Og vi snakker et større antal personer, som har været trofaste bidragere og gode kulturbærere på siden gennem en årrække. Selv valgte jeg at gå frivilligt. Jeg tror ikke på hård censur og manglende evne til at indgå i dialog med sine brugere.
SKRÅPLAN
Jeg har længe været medlem af siden - 6 år - men blev idag smidtvud for - som de skriver - en negativ holdning. Jeg havde skrevet i et forumindlæg, at jeg ikke turde skrive min mening, for jeg ønskede ikke at blive smidt ud. Det blev de så fortørnede over, at de smed mig ud - uden varsel. Sikken måde at køre en datingside .....
Dejligt sted med mange andre på min …
Dejligt sted med mange andre på min alder. det er spænende at lære nye at kende.
Ueriøst
Siden reklamerer med at der er et stort antal aktive profiler, hvorfor 40+ er det helt rigtige valg. Sandheden er at der er meget få aktive profiler, til gengæld er der vanvittig mange gamle og ikke aktive profiler på siden. Profiler der ikke har været aktive i flere år.
Er ganske enkelt for useriøst at under søgninger, får man vist 2-3 år gamle profiler.... Det burde kunne gøres bedre........
Desværre opdager man jo først snyderiet efter man har betalt......
Et godt råd......hold jer langt væk..............
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.