20DEGREES - Warmtepompen & Airconditioners Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Eigenaar Jorre Pecasse liegt zijn verhaal aan elkaar. Hij durft te beweren dat de leverancier de te leveren goederen tot twee keer toe bij ons thuis heeft proberen af te leveren en er niemand thuis w... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze 17 jarige airco was stuk, dus zonder afspraak even naar de Vogelzankweg gereden. Wij kort ons verhaal verteld, Jorre had een gaatje in zijn agenda en meteen achter ons aangereden. Waar maak je di... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uiterst correct bedrijf. Begint met goede pitch en maakt dit ook waar. Uitleg onderbouwd met nodige brochures. Nadien duidelijke offerte. Komt bij installeren op tijd ( een unicum tegenwoordig )... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik heb tweemaal gebruik gemaakt van 20degrees. de eerste keer een installatie van een airco op zolder, wat soepel en professioneel verliep zonder problemen. Een hele prettige ervaring dus, zoals hier... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding
We hebben vooraf deskundig advies gekregen de juiste warmtepomp kunnen bestellen
Supersnel geleverd
Het plaatsen is deskundig uitgevoerd
Bedankt

9 lutego 2020

SUPER GOED BEDRIJF!!!

De afspraken die bij het huisbezoek gemaakt waren, werden nagekomen.

Fijne, secure en vooral rustige manier van werken. Nemen alle tijd die nodig is bij installatie en uitleg.

Alles wordt schoon achtergelaten.

Dit bedrijf kan ik voor 100% aanbevelen.

Jorre en André bedankt.

29 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

Uiterst correct bedrijf.zonder meer aan te bevelen

Uiterst correct bedrijf.
Begint met goede pitch en maakt dit ook waar.
Uitleg onderbouwd met nodige brochures.
Nadien duidelijke offerte.
Komt bij installeren op tijd ( een unicum tegenwoordig )
Wordt niet gebeld of staat niet continue met mobiele telefoon onder t werk.
Tijdsplanning ruim voldoende om rustig te installeren en demonstreren

8 stycznia 2020

Zeer tevreden

Uitstekende uitleg, professioneel, meedenken over de beste optie, keurige installatie en afwerking, goede communicatie, vriendelijk en correct. Wij zijn uiterst tevreden en bevelen 20degrees van harte aan.

20 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Heeft prima werk geleverd en een goed…

Heeft prima werk geleverd en een goed product afgeleverd. Mitsubishi Heavy industries airco 2KW op de slaapkamer.
Daarnaast vriendelijke vakmensen die met je meedenken en kleine probleempjes snel en adequaat oplossen. Een aanrader voor iedereen die een airco zoekt. Speciaal dank voor de geboden service. Mijn ouders hebben er ook 2 sinds afgelopen jaar en zijn ook tevreden.

31 października 2019

top bedrijf !

De heren van 20degrees hebben mijn airco geplaatst Samsung windfree). Ik ben er uiterst tevreden over.
Alle gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. De heren waren op tijd, werkten secuur en na afloop was tevens alles gepoetst. Wij voelden ‘s avonds een tocht terwijl de airco uitstond en hebben dit gemeld aan 20degrees en er werd meteen een afspraak gemaakt in diezelfde week om dit te verhelpen.
Wij zijn erg tevreden over hen. Van advies tot plaatsing en nazorg. Bijzonder vakkundig! Daarom 5 sterren.

22 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Goed advies en installatie netjes.

Goed advies vooraf waarbij alle mogelijkheden worden doorgenomen en waarbij zeker ook naar onze wensen wordt geluisterd. Uitvoering prima, netjes gewerkt en keurig resultaat.

19 sierpnia 2019

Gewoon goed

Geven goed advies. Werken professioneel en netjes. Nemen de tijd om de airco te installeren en uitleg te geven. Wij zijn zeer tevreden over 20degrees!

18 sierpnia 2019

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Er wordt vooraf goede informatie gegevens tijdens het bekijken van de situatie en bespreken welke airco het meest geschikt is. Tijdens het plaatsen wordt er netjes en correct gewerkt.

11 sierpnia 2019

Vakwerk

Vriendelijk personeel, vakbekwaam en scherp geprijsd! Ben zeer blij met de Panasonic airco op mijn slaapkamer. Perfect dus!!!

8 czerwca 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej