Lejede hoppeborge, popcorn, candy flush og slush ice maskiner. 123 fest leverer og afhenter som aftalt, og er fleksible, når vi justerede i bestillingen med kort varsel. Vi er sikker kunde... Zobacz więcej
123fest var super fleksible ift bestilling og ændring af hvad vi skulle bruge. Opsætning og nedtagning/afhentning af telt og andet udstyr gik var meget professionelt.
Vi har brugt 1-2-3 Fest til Madsby Pige Cup, som er et større arrangement med mange ting, der skal koordineres, og det fungerede upåklageligt fra start til slut. De stod for både opsætning og n... Zobacz więcej
Årligt til vores mangfoldighedsfest lejer vi artikler hos dem og det bliver leveret til den aftalte tid. Vi får altid en god instruktion om hvordan vi skal håndtere. Altid vender tilbage med svar og... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
123fest.dk udlejer alt det der gør FESTEN LIDT SJOVERE. Vi har stor erfaring i at levere til både store og mindre fester, og gør alt hvad vi kan for at din oplevelse bliver så god som mulig. Vi holder til i Fredericia og dækker det meste af Danmark. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Brovadvej 23F, 7000, Fredericia, Dania
- info@123fest.dk
- www.123fest.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super fleksibel festudlejer
Super fleksibel festudlejer - optimalt materiel - intet at klage over!
God service - tingene kom til tiden og var i fin stand
Super fed oplevelse!
Fin hjemmeside som gjorde det overskueligt at se hvilke muligheder 123fest byder, nemt at komme i kontakt med dem og så var det en helt fantastisk serviceminded oplevelse.
Det er helt sikkert at 123fest bliver vores go-to til fester fremadrettet.
Spreder glæden :-)
Er efterhånden stødt på 123fest ved flere arrangementer, og de formår virkeligt altid at sprede glæde omkring sig :-)
De gutter går langt for at fremskaffe smil og godt humør :-)
De bedste anbefalinger herfra
Vi lejede en soft-ice maskine til konfirmation hos 123.fest. Jeg har kun rosende ord og de bedste anbefalinger herfra. Vi fik maskinen leveret om torsdagen med fine instruktioner og aftaler om at kunne levere uåbnede soft ice tilbage. Maskinen blev afhentet mandag og herefter et opkald for at høre om alt levede op til forventningerne.
Vi har oplevet rigtig god service og vil glæde os til at skulle booke softice maskine eller andet, en anden gang.
Fantastisk service
Fantastisk service. også selv om der kom ændringer til undervejs.
Fantastisk firma
Vi lejede Bordtennis, bordfodbold og arkademaskine til konfirmation. Det var et kæmpe hit!
Super service fra 123fest. Alt var god kvalitet, top service og 100% problemfri levering og afhentning.
Tusind tak for fantastisk service!
De varmest anbefalinger herfra.
De varmest anbefalinger herfra.
Intet at sætte en finger på👌👌
De har bare styr på tingene og man…
De har bare styr på tingene og man føler også at både Simon & Jakob, brænder for tingene. Der ydes en absolut god service. Vi er ovenud tilfredse med dem.
Fredagsbar med Shuffleboard
I forbindelse med fredagsbar på arbejdet, lejede vi bordfodbold, shuffleboard og træstamme til at slå søm i.
Vi oplevede en fleksibel og venlig service i forbindelse med levering og afhentning.
En klar anbefaling herfra.
God service og fed hoppeborg!
Vi lejede en fed Paw Patrol hoppeborg og det spillede bare!
God service både ift afhentning og aflevering!
Nemt og tjekket - kan varmt anbefales💪🏼💪🏼
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Vi lejede hoppeborg, musikanlæg, fadølsanlæg og meget mere.
Simon kørte ikke før vi havde fået det hele på plads og sørget for, at vi havde fået instrukser til det hele. Så nemt.
Vi kommer til at bestille herfra igen, det er helt sikkert.
Super service og fed hoppeborg!
Vi har lejet hopeborg for anden gang og har begge gange været super glade og tilfredse. Rigtig god service, hurtigt svar ved spørgsmål og nem afhentning og aflevering. Ungerne elsker det, så det er jo super fedt!
Klar anbefaling herfra!
Vi var super tilfredse! Hurtigt svar på alle vores spørgsmål. God kommunikation både før, under og efter leje af fodboldbanen. Sød og imødekommende personale og fleksibel levering. Fed bane, som børn i alle ældre elskede. Vi vil helt sikkert bruge dem ved næste fest. En klar anbefaling herfra!
Super service - og alt var som det skulle være.
Vi har lejet borde og bænke, hoppeborg og popcornmaskine - det hele var lige som det skulle være og vi havde en dejlig dag med 123fest.dk’s ting.
God kontakt til Simon, rimelig pris og det blev leveret og afhentet som aftalt. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.
Fantastisk service altid 👍 jeg har…
Fantastisk service altid 👍 jeg har benyttet mig af deres tjenester flere gange over flere år. De er top professionelle, de sørger for det hele, uanset hvilken fest det er. Masse af aktiviteter at vælge mellem og masse af ting til din fest. Lej ved dem så er du dækket ind med alt tilbehør og underholdning.😁
Mine varmeste anbefalinger herfra 🤗
Fuld tilfredshed med produktet.
Super godt og nemt koncept ..
Super godt og nemt koncept hvor alt fungerede fra bestilling, der blev svaret på mails, fleksibel aftale om afhentning og levering + det lejede fungerede helt som forventet
Meget nemt og kan varmt anbefales..
Nemt koncept
God hjemmeside som er let at anvende.
overskueligt og klare tekster.
Super service og enorm fleksibilitet mht. aflevering.
ikke sidste gang vi benytter dem.
Top sjovt og god service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.