Årligt til vores mangfoldighedsfest lejer vi artikler hos dem og det bliver leveret til den aftalte tid. Vi får altid en god instruktion om hvordan vi skal håndtere. Altid vender tilbage med svar og... Zobacz więcej
Kæmpe fornøjelse at leje maskiner og hoppeborge af 123Fest! Til vores konfirmationsfest havde vi lejet slushice- og softicemaskine, samt hoppeborge. Alt blev leveret til tiden og med grundig gennem... Zobacz więcej
En fantastisk dag i børnehøjde med 123fest. Simon lavede en fest for byens børn. Tusinde tak og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter 123fest til vores arrangementer. Kærlig hilsen Vores Faabo... Zobacz więcej
Vi var super tilfredse! Hurtigt svar på alle vores spørgsmål. God kommunikation både før, under og efter leje af fodboldbanen. Sød og imødekommende personale og fleksibel levering. Fed bane, som børn... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
123fest.dk udlejer alt det der gør FESTEN LIDT SJOVERE. Vi har stor erfaring i at levere til både store og mindre fester, og gør alt hvad vi kan for at din oplevelse bliver så god som mulig. Vi holder til i Fredericia og dækker det meste af Danmark. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Brovadvej 23F, 7000, Fredericia, Dania
- info@123fest.dk
- www.123fest.dk
Hembo super
Vi havde Hembo super musik og underholdning han var super og pengene værd
Great fun
We hired 123fest for a company event. Bumper balls were the highlight of the evening, but they had all kinds of other things that were greatly appreciated by everyone.
Stor anbefaling
Tredje gang med leje ved 123fest og som tidligere er vi ovenud tilfredse.
Gode priser, fantastisk service og nemme at komme i kontakt med, hvis man har spørgsmål eller andet!
Perfekt service
Perfekt service, kommunikation, afregning. Levering og afhentning til aftalt tid. Super godt det hele. Det vil vi benytte os af igen en anden gang.
Superservice fra team 123.fest
Superservice fra teamet. Leje af egetræsfadølsanlægget, som kørte nemt og perfekt, var easy. Afhentning og aflevering uden for åbningstid var ingen problem. 1 2 3 og så flød øllet. Sådan skal grej og service være.👍
Proffesionelt firma
Proffesionelt firma, alt timet og ordentlig. Flinke folk der stillede op. Overholdt tid og teltet var så fint.
Super service og god pris!
Vi lejede en slush ice maskine og fadøl til en firmafest, der har intet været at sætte en finger på. Super service og god pris.
5 fortjente stjerner
5 fortjente stjerner! Rigtig flinke og ordenlige mennesker der har dette firma. vi har tidligere brugt 123fest.dk til vores firma arrangementer og de kan bestemt anbefales!
Samarbejde i 12 år.
Igennem 12 år har vi lejet hoppeborge, ismaskiner, rodeogris og meget mere. Fra dag 1, har det været et godt samarbejde, smilende mennesker og supergod vejledning i at bruge det lejede.
Vi har prøvet andre firmaer, men er blevet skuffet gang på gang, for så at vende tilbage til 123fest, hvor tingene bare er super gode.
Kæmpe high five herfra.
Kæmpe high five herfra.
Alt fungerede fint både ved afhentning og aflevering. Flexibelt let og alt ok. Kan ikke være bedre og kan kun anbefale 123fest
Top Service
Nem bestilling, personlig og nærværende bekræftelse med hensyn til mine behov. Utrolig fleksibel afhentning og returnering. Det vil jeg klart anbefale til andre.
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Meget imødekommende. Fint udstyr. God service med opstilling, aflevering og afhentning. Bare en super oplevelse.
Konfirmation med slag!
Vi afholdte konfirmation, og lejede en boksebold. Der var gang i maskinen fra start til slut. Super underholdning for børn og voksne. Det gør vi også til næste konfirmation.
Super fleksibel festudlejer
Super fleksibel festudlejer - optimalt materiel - intet at klage over!
God service - tingene kom til tiden og var i fin stand
Super fed oplevelse!
Fin hjemmeside som gjorde det overskueligt at se hvilke muligheder 123fest byder, nemt at komme i kontakt med dem og så var det en helt fantastisk serviceminded oplevelse.
Det er helt sikkert at 123fest bliver vores go-to til fester fremadrettet.
Spreder glæden :-)
Er efterhånden stødt på 123fest ved flere arrangementer, og de formår virkeligt altid at sprede glæde omkring sig :-)
De gutter går langt for at fremskaffe smil og godt humør :-)
De bedste anbefalinger herfra
Vi lejede en soft-ice maskine til konfirmation hos 123.fest. Jeg har kun rosende ord og de bedste anbefalinger herfra. Vi fik maskinen leveret om torsdagen med fine instruktioner og aftaler om at kunne levere uåbnede soft ice tilbage. Maskinen blev afhentet mandag og herefter et opkald for at høre om alt levede op til forventningerne.
Vi har oplevet rigtig god service og vil glæde os til at skulle booke softice maskine eller andet, en anden gang.
Fantastisk service
Fantastisk service. også selv om der kom ændringer til undervejs.
Fantastisk firma
Vi lejede Bordtennis, bordfodbold og arkademaskine til konfirmation. Det var et kæmpe hit!
Super service fra 123fest. Alt var god kvalitet, top service og 100% problemfri levering og afhentning.
Tusind tak for fantastisk service!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.