Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Zobacz więcej
Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt. Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig. Rigtig god oplevelse
Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Dania
- 88 13 96 00
- infowillisdk@willistowerswatson.dk
- wtwco.com/da-dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
De giver bare 100 % bedste service
De giver bare 100 % bedste service, ingen snik snak, løsningsorienteret og finder svar på samtlige spørgsmål og jeg følte mig virkelig tryg og var aldrig i tvivl om noget som helst.

Meget proffesionelt
Har netop haft møde med Hidayet Ozer, der er meget ordentlig, professionel, velforberedt og tålmodig - svarer på alle spørgsmål og eksemplificerer når der er behov.

super godt møde med Allan S fra WTW
super godt møde med Allan S fra WTW. Igennem hele forløbet stillede han de rigtige spørgsmål uden at være pushy og formanende.
Så jeg kan på det varmeste anbefale WTW, da deres specialister ved hvad de snakker om, på en god og professionel måde.

Super god hjælp
Super god hjælp, og dejligt at det kunne forklares på et niveau så jeg kunne forstå det.

1. klasses vejledning
Jeg har netop afsluttet et vejledningsmøde på ca. 1 time. Rådgiveren var velforberedt, og havde svar på alle mine spørgsmål og bekymringer. Jeg fik vist let overskuelige samlinger af oplysninger, som var med til at tage nye beslutninger.

God oplevelse
Min rådgiver Hidayet, var utrolig venlig, godt forberedt og særdeles kompetent. jeg gik fra mødet med en tryghed i mine forsikringer og min pension.

Positiv og løsningsorienteret
Janus var meget “nem” at forklare situationen til, hvorefter han agerede hurtigt og løsningsorienteret!

Company changed pension providers
Due to transfer of pensions, I got to connect with
Jonas Nielsen who was very competent, professional and understanding. We spoke purely in English and he was able to guide me through the whole process while explaining everything and helping me find the right settings for my situation.

Odpowiedź od WTW Danmark
Lone Elsig Schrøder is an extremely…
Lone Elsig Schrøder is an extremely competent senior advisor in regards to pension planning. I feel very confident in knowing now which pension plans need to be started first, thanks to Lone and her expertise in this area.
Jody Kaarsholm

Fantastisk rådgivning
Fantastisk rådgivning! Hidayet var utrolig professionel, imødekommende og god til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.

Odpowiedź od WTW Danmark
Super kompetent og god service
Super kompetent og god service. Rasmus gjorde det let forståeligt og gjorde det ikke mere kompliceret end hvad det er. TAK:-)

Odpowiedź od WTW Danmark
Ekstremt kompetent og klar rådgivning – resultat over forventning
Maja Olsen fremstår som særdeles kompetent med et solidt overblik over reglerne, som hun formidler klart og letforståeligt. Sparringen var på et markant højere niveau, end jeg tidligere har oplevet, og hun formåede både at lytte, forstå og komme med præcis og brugbar rådgivning. Den endelige løsning er jeg meget tilfreds med – selvom udgangspunktet var komplekst, blev det håndteret med stor dygtighed. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Rigtig kompetent rådgivning
Rigtig kompetent rådgivning. Jeg vil helt klart anbefale at bruge WTW til en gennemgang både ved livsændinger, men også ved check af risikoprofil mm.

Vidende og professionel råd
Adam hjalp mig med at forstå min pension på engelsk (mit modersmål). Adam var meget vidende og professionel, og jeg er glad for hans råd!

Kompetent rådgiver
Det er ikke første gang jeg får rådgivning af WTW og som altid, var det en yderst kompetent medarbejder jeg kom til at snakke med.
Årsagen til samtalen denne gang, var flytning af pension efter ændring af firmapension.
Kan klart anbefale WTW.

Meget dygtig rådgiver
Meget dygtig rådgiver. Et behageligt møde der gav mig svar på alle mine spørgsmål.

Odpowiedź od WTW Danmark
Hurtig og tydelig rådgivning ift aktuel…
Hurtig og tydelig rådgivning ift aktuel case

Odpowiedź od WTW Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.