Fantastische unieke producten❤️ goede communicatie vooraf en meer dan tevreden met het resultaat! Zo leuk om te geven! Echt een aanrader ❤️
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie en zeer schattige producten. De hydrofiel doeken zijn heerlijk zacht. Ik heb ze inmiddels in bijna elke print voor mijn kind (en geef ze ook graag als kraamcadeau). Mies reageert snel (en checkt... Zobacz więcej
Ze weet wat ze verkoopt Geeft fijn uitleg De hydrofiele doeken zijn erg tof fijn ook voor volwassenen met niet zichtbare beperkingen Goede snelle service ook na beursdagen TIP TOP bedrijf Moo... Zobacz więcej
World of Mies is een mega leuke webshop met veel persoonlijke aandacht van de eigenaresse zelf. Ik heb tig bordjes met naam besteld, houten stoeltje voor kindjes, serviesjes en stapels kaarten. Alles... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
I am Michelle, the founder of World of Mies, a kids & lifestyle brand from Amsterdam. Since 2017 I have been making unique hand-painted designs with cute animals. Every year, more products are being added to my webshop. Take a look at the baby textiles, kids backpacks and wall decoration at www.worldofmies.com and bol.com. I have a free gift wrapping service with handwritten card, so what will be your next maternity gift? A personalised mug or plate, a growth chart with sweet animals, or super soft sustainable baby swaddles? My goal is to make every mama and papa smile through my happy animals, while making less impact on Mother Earth. Product feedback is always welcome, if you have suggestions you can send me an e-mail: mies@worldofmies.com
Dane kontaktowe
Hannie Dankbaar passage 6, 1053 RT, Amsterdam, Holandia
- mies@worldofmies.com
- worldofmies.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Super leuke producten
Super leuke producten, heel blij met de verschillende dieren printen, en in je pakket een mooie kaart met een handgeschreven bericht.
En zeer snelle levering 🥰
Mooie kwaliteit hydrofiel doeken…
Mooie kwaliteit hydrofiel doeken ontvangen met gezellige print. Ook leuk verpakt.
Je wordt super goed en vriendelijk…
Je wordt super goed en vriendelijk behandeld en via de mail een hele goede communicatie gehad! En een hele mooie webshop met hele leuke spulletjes en handgemaakte en handgeschreven cadeautjes! Kortom echt een aanrader en een lieve mevrouw!
Mooi en leuk produkt
Mooi en leuk produkt, bestellen van maatwerk ging makkelijk en verzending was goed en snel geregeld, met een persoonlijk kaartje. En belangrijk: de ontvanger was heel erg blij met het persoonlijke cadeautje!
Mooie producten, klantvriendelijk contact
Prachtige groeimeter met naam en lief rompertje van goede kwaliteit, heel blij mee. Fijn snel contact gehad via mail over levering, goed meegedacht.
Een groeimeter laten personaliseren.
Een groeimeter laten personaliseren.
Mooie kwaliteit stof en prachtige prints erop ♡.
Vooraf een voorbeeld via de mail om akkoord te geven voor de bestelling wordt gemaakt,super!
Alleen maar lof
Mies vraagt altijd of dit het juiste is of iets gewijzigd kan worden in je bestelling. Daarnaast reageert zij snel en reageert vriendelijk. Kreeg ook nog bij de bestelling een lief kaartje, dat waardeer ik als koper! Daarnaast vind ik haar webwinkel erg leuk en raad ik deze ook aan bij mijn vrienden en familie, omdat je persoonlijke cadeaus kan geven!
Daarnaast krijg je waard voor je geld en pakt zij het nog netjes in voor een verjaardag!
Super goede service en super blij met…
Super goede service en super blij met het product!
Aanrader!
Na een prettig telefonisch contact ontvingen wij al snel (eerst de schets en daarna) het gepersonaliseerde servies. Helemaal naar wens! Ons kind is er helemaal weg van en wil steeds zijn eigen bord gebruiken. Vriendelijk contact, snelle reactie en levering en super mooie producten.
Alles prima
Alles prima. ordrbevesting, snel verzonden,super verpakking en vooral hele leuke bekers.
Mooi ingepakt en heel mooi product.
Snelle verzending, mooi ingepakt!
Persoonlijke aandacht van begin tot eind
Opvragen per mail snel een antwoord.
(Wanneer is een uitverkocht artikel weer beschikbaar). Ontwerp na bestelling krijg je ter goedkeuring voorgelegd. Het eindproduct, het blijft toch handwerk, was binnen een paar dagen geleverd. De persoonlijke aandacht en het meedenken zeer gewaardeerd. En kwaliteit boven alles. Een innovatief bedrijf👍
Super Mies!!!
Mies stelde vragen over de mail voor een custom made design voor mijn picknickkleed. Meedenken en anticiperen op mijn wensen met een fantastisch resultaat! Super Mies!!!
Een dikke pluim voor de service en orginaliteit…
Nadat ik mijn keuze had gemaakt kreeg ik een leuke mail terug met daarin het voorbeeld hoe het cadeau worden zou. Mies heeft meegedacht over de datum( wel of niet de maandnaam uitschrijven).
Binnen een paar dagen het kado binnen via een brievenbuspakketje. Alles goed en stevig ingepakt en er zat nog een handgeschreven kaart bij.
Leuk hoeveel aandacht eraan besteed is.
Ik ben dik tevreden en ik denk dat de ontvanger dit ook zal zijn als ik het kado ga geven.
Ik ben een hele tevreden klant.
Antwoord op e-mails wordt snel gegeven
Antwoord op e-mails wordt snel gegeven. Was vergeten de gratis tas bij te voegen. Kreeg hem alsnog thuisgestuurd. Zonder verdere kosten. Heel aardig.
Was een probleem met de rits
Was een probleem met de rits. Bleek achteraf aan mijzelf te liggen, maar netjes opgelost en bleef geduldig en vriendelijk! Buiten zijn de slaapzakken super fijn materiaal en hele leuke printen.
Prachtig resultaat in goed overleg.
Prachtig resultaat in goed overleg.
Heb er een beker gekocht en er een naam aan toegevoegd.
Is super leuk geworden.
Leuke kleurrijke afbeeldingen
Leuke kleurrijke afbeeldingen. Ik heb de hydrofiele slaapzakken gekocht. En ben er zeer blij en tevreden over!
Persoonlijk en super snel!
Direct een persoonlijke reactie met ontwerp ter goedkeuring. Super leuk en persoonlijk.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.