Mooie tafel gezien en zal zelfde week bezorgd worden. Toen we de bezorg moment konden kiezen en al hadden betaald was het pas 3 weken later. Ivm met verhuizing vele kosten en dat we tafel nodig hadde... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We bought a sofa from Woonenzo and had a wonderful experience. The lady who helped us was incredibly nice. Even though there was a bit of a language barrier with limited English, she went above and be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. T... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na heel wat beddenwinkels te hebben bezocht, ben ik hier eindelijk geslaagd voor een matras topper. Wat een fijne ervaring! Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, zonder dat er ook maar iets werd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Woonenzo
Napisane przez firmę
Dane kontaktowe
Docklands 5, 5026 SL, Tilburg, Holandia
- 088 - 188 18 18
- klantenservice@woonenzo.nl
- woonenzo.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 74% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Een hele lieve mevrouw geef ik een 10
Een hele lieve mevrouw die mij heeft geholpen duidelijk uitgelegd zij krijgt een 10 van mij

ZEER SLECHTE SERVICE!!
Ik heb online een eettafel bij jullie besteld die op 18-11-2025 geleverd zou worden tussen 07:45 en 09:45. We zijn de hele ochtend thuis geweest, maar er is niemand langs geweest en er is ook niet aangebeld. Nu wordt er ineens gezegd dat de bezorger er wél geweest zou zijn en moeten wij €60 aan retourkosten betalen? Het voelt echt alsof we totaal niet gehoord worden. Er is geen discussie mogelijk en alles wordt gewoon op ons afgeschoven. Dit vind ik echt niet oké.

Lieve vrouw!
Ze gaf ons goed advies over de bank en heel lief!! Ivonne heeft ons geholpen.

Leuke vrouw!!
Hele spraakzame vrouw leuke grapjes en heel begrijpelijk.

Odpowiedź od Woonenzo
Ik ben goed geholpen en kon meteen een…
Ik ben goed geholpen en kon meteen een bank aanschaffen met een korte levertijd. Bedankt Sander!

Odpowiedź od Woonenzo
Hele prettige service gehad van Yvonne
Hele prettige service gehad van Yvonne. Mooie winkel en naar huis gegaan met de aankoop van een mooie bank!

Uitstekend geholpen door Yvonne
Uitstekend geholpen door Yvonne. Heel vriendelijk en heel fijn meegedacht.

Odpowiedź od Woonenzo
De aftersalesdienst moet worden verbeterd
Toen ik in maart 2025 mijn eetkamerstoelen, eettafel en salontafels bij Woonenzo in Eindhoven kocht, werd ik in de winkel heel goed geholpen. Ik moest wel de volledige prijs betalen, niet alleen een aanbetaling.
De kwaliteit van het meubilair is zeer goed.
De aftersales service is daarentegen teleurstellend. Ik moest herhaaldelijk navragen en zelfs terugrijden naar de winkel om te weten te komen wanneer mijn meubels geleverd zouden worden.
Helaas kreeg ik mijn meubels pas acht maanden later eindelijk geleverd.

Slechtste winkel ooit
Beste mensen, dit is misschien wel de meest waardeloze winkel die er bestaat !! Ik ben al bijna 2 jaar bezig met deze prutsers omdat mijn bank al na 2 maanden is gaan doorzakken. Ik heb destijds een verzekering afgesloten via Iproteqt. Na 4 bezoeken van Iprotect hebben ook zij de moed opgegeven en een mail gestuurd naar WOONENZO maar ook hier wordt helemaal niets mee gedaan. Je wordt niet teruggebeld en er wordt niet gereageerd op de mail.
Beste mensen, laat dit een waarschuwing zijn en koop hier alsjeblieft NIETS. Het spaart je een hoop ellende en ergernis.

Odpowiedź od Woonenzo
Ik ben ontevreden met woon en zo
Ik ben ontevreden met woon en zo ze zijn niet professioneel terwijl ik thuis was hebben ze me eettafel niet geleverd en dan willen ze zeggen dat ze hebben aangebeld en nu moet ik Ekstra 60 euro betalen omdat ze de bezorger gelijk geven dit is echt een slechte meubelzaak raad niemand aan om hier iets te kopen en de klantenservice medewerker is ook zo agressief en asociaal aan de tlf ik ga nooit meer naar woon Enzo het is teleurstellend

Odpowiedź od Woonenzo
Fijne winkel, wij komen terug
Fijn geholpen, dame stond alleen maar we kregen alle aandacht. Blij met de aankoop

Odpowiedź od Woonenzo
In winkel in Eindhoven netjes geholpen…
In winkel in Eindhoven netjes geholpen (niet opdringerig). Aankoop kledingkast conform afspraak geleverd. In elkaar zetten was eenvoudig. We zijn tevreden.

Zeer goed geholpen met een nieuwe bank
Zeer goed geholpen met een nieuwe bank

Odpowiedź od Woonenzo
buying a table did not seem
buying a table did not seem, what we expected upon delivery
Contacting customer service via telephone (2x),writing an e-mail as was suggested… should wait for an answer,that is now a month ago
Will never return to this company

Mooie producten
Mooie producten, goede service, scherpe prijzen en fijne medewerkers.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.