Woonenzo Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel goed geinformeerd en behandeld door Malik. Heel duidelijk en aardig zoals het hoort. Woon en Zo Amsterdam! Zeker aanrader!

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. T... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

O Woonenzo

Napisane przez firmę

Woonenzo is dé bestemming voor prachtige meubels tegen verrassend lage prijzen. Met een uitgebreid assortiment aan trendy meubels en accessoires, maakt Woonenzo betaalbaar wonen mogelijk zonder concessies te doen aan stijl. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds bankstel, een chic eetkamerensemble of charmante decoratieve accenten, bij Woonenzo vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren zonder jouw budget te overschrijden. Wat Woonenzo echt onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige meubels tegen prijzen die je nergens anders vindt. Met een scala aan moderne ontwerpen en klassieke stijlen, biedt Woonenzo voor elk wat wils, zonder dat je de bank hoeft te breken. Ontdek waarom Woonenzo dé bestemming is geworden voor koopjesjagers die op zoek zijn naar kwalitatieve meubels voor een fractie van de prijs, en maak vandaag nog jouw interieurdromen werkelijkheid.WOONENZO maakt wonen betaalbaar. Shop online of kom langs in één van onze woonwinkels.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 74% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 155

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede service. Duidelijke voorlichting en prettig te woord gestaan en geïnformeerd door de medewerker.

18 lipca 2026
Oceniono na 4 z 5

Hele mooie bank gekocht bij Woonenzo

Hele mooie bank gekocht bij Woonenzo.
Waarom ik maar 4 sterren geef en geen 5 heeft te maken met de problemen die ik ondervonden heb bij de montage(moet je wel extra om vragen en betalen, zo ook bij de aflevering in huis) van de hoekbank. Op de dag dat de hoekbank gebracht en gemonteerd zou worden, was de montage helaas niet ingepland. Dit hebben ze wel meteen de volgende dag gedaan. Echter 1 pootje stond niet helemaal op de vloer. Daar kwam ik pas achter toen het montage team al weg was. Na iets meer dan 3 weken staat de hoekbank nu met alle poten op de vloer. Dit heb ik te danken aan:

Jongedame v.d. woonwinkel in Den Haag. Een fout die ik gemaakt had voordat de hoekbank geleverd werd heeft ze meteen gecorrigeerd.

Malik v.d. woonwinkel in den Haag.
Met hem heb ik het meeste contact gehad en ook een prettig contact gehad. Ik zou terug gebeld worden, maar dat gebeurde maar niet. Hij heeft ervoor gezorgd dat ze contact met mij opgenomen hebben om een nieuwe afspraak te maken voor opnieuw de montage van de hoekbank.

De 2 jongemannen die zijn gekomen en met veel geduld en vakmanschap de hoekbank goed aan elkaar hebben gezet, zodat nu alle poten op de vloer staan.

Deze mensen wil ik heel hartelijk bedanken! Zij zijn zeker 5 sterren waard!

17 lipca 2026

Koop hier aub niet

3 augustus 2025 heb ik twee stoelen besteld. Ik heb hier maanden op gewacht. Elke keer weer een mail met het bericht dat het vertraging heeft. Op 10 juni 2026 (!!!) gemaild dat ik het aankoopbedrag terug wil en niet langer wil wachten. Het zou 15 werkdagen duren. Vandaag 16 juli 2026 nog geen geld ontvangen. Dit is echt te schandalig

16 lipca 2026

Super service

Super service. Meerdere keren geweest voor een tafel. Goed geadviseerd en geholpen en snelle levering!

14 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Mooie tafel gezien en zal zelfde week…

Mooie tafel gezien en zal zelfde week bezorgd worden. Toen we de bezorg moment konden kiezen en al hadden betaald was het pas 3 weken later. Ivm met verhuizing vele kosten en dat we tafel nodig hadden hebben we een ander bij bol.com moeten bestellen. Wij netjes gevraagd als geld gelijk terug kon nee Duurd 15 werk dagen na eerst bijna 3-4 dagen op een mail moeten wachten.
Bestel hier niks weer waardeloze winkel!

8 czerwca 2026

Hele vriendelijke jongens

Hele vriendelijke jongens! (Alie en Malek.) Goede verkoop praatjes. Maar zeker niet opdringerig. Goed uit gelegd waarom het handig was om het service plan erbij te doen. Na lang aarzelen maar gedaan. Goed gevoel dat je opzeker 3 jaar verzekerd bent van een mooie bank. Ik zou deze winkel zeker aan raden. Alleen een klen min puntje dat de levertijd er lang is. Maar daar kunnen de verkopers niets aan doen. Mega stores Denhaag.

14 czerwca 2026

Gewoon top!

We kwamen binnen lopen om te kijken voor meubels en wat een keuze en niet duur en vriendelijk geholpen bezorgmoment geen probleem in 1 woord goed! meer kan ik niet zeggen erover.
Topp een tevreden klant hier.

14 czerwca 2026

Slechte klantenservice

Wanneer je een tafel besteld wat leverbaar is en er staat 2 tot 5 werkdagen geleverd word. Verwacht je dit ook. Vervolgens is het pas 3 weken later. Nu hebben we mails gestuurd en contact gezocht telefonische maar nergens kan ik de bestelling annuleren...
Zul je zien komt de tafel terwijl wij al een andere hebben.
Ik zou graag me geld terug willen.

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Woonenzo

Wellicht is er iets niet goed binnen gekomen bij ons. maar als u ons nogmaals mailt zullen we absoluut uw vraag om annulering oppakken. Want als u een online aankoop heeft gedaan, mag dat onder geen voorwaarden een probleem zijn.

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden en goede service!!

Na heel wat beddenwinkels te hebben bezocht, ben ik hier eindelijk geslaagd voor een matras topper. Wat een fijne ervaring! Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, zonder dat er ook maar iets werd opgedrongen. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en mijn vragen te beantwoorden. De service was prettig, eerlijk en professioneel. Dankzij het goede advies heb ik precies gevonden wat ik zocht. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw matras of topper!

7 czerwca 2026

Odpowiedź od Woonenzo

Dat is wat we graag lezen als review! Hartelijk dank voor de mooie woorden. Dit is exact waar we bij Woonenzo voor staan. We hopen dat u heerlijk slaapt straks!

Oceniono na 5 z 5

We bought a sofa from Woonenzo and had…

We bought a sofa from Woonenzo and had a wonderful experience. The lady who helped us was incredibly nice. Even though there was a bit of a language barrier with limited English, she went above and beyond to explain everything perfectly and clearly. Super helpful and highly recommended!

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Woonenzo

Zelfs als we met handen en voeten moeten praten kunnen we u helpen. En dat doen we graag!
Heel veel plezier van uw aankoop

Even if we have to use hands and feet to communicate, we are here to help. And we love doing so!
Enjoy your purchase!

Heel tevreden

Heel tevreden met de service
Mooie bank aangeschaft

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Woonenzo

En wij zijn zeer tevreden met deze mooie review! veel plezier van uw bank.

Oceniono na 1 z 5

Ik had een kast gekocht de man in de…

Ik had een kast gekocht de man in de mega store vriendelijk geholpen hij zei ook eerlijk dat het4 maanden kon duren Eindelijk kwam de kast waar ik hard voor gespaard had niet te begrijpen dat de kast 3 dagrn later bij grofvuil lag waar ik ook nog 17.50 voor moest betalen de beschijving was niet te snappen alleen codes te zien niks in uitleg niet compleet schoeven en boutjes waren te weinig het begon als een ramp maar zo eindigde het ook er was een man die meerdere kasten al in elkaar had gezet hele dag bezig geweest maar heeft het na 1 dag opgegeven 2 dagen iemand anders geweest ervaren mensen die echt wel veel kunnen maar is niet gelukt en even pauze genomen is er een kind in gaan staan in de kast die al gammel was en ging er doorheen toen was het genoeg en grofvuil gedaan maar gelijk vrijdag al en meedere dagen email gestuurd klanten cervice die zou je bijna als het kon uit de tellefoon getrokken hebben in get kort nee mevr kast word compleet bezorgt en alles zit er bij daarna weer ik ben de eerste die een klacht over deze kast heeft danver worden er 11 per maand verkocht begrijp niet hoe als ze al moeite hebben voor het te leveren 4 maanden gewacht op die kast en die mevr van de klantenservice kijkt zeker elke kast eerst na als die geleverd worden en ook de beschrijving was in oorde nou ik had haar in moeten huren hoe kwaad kan je worden met zo iemand waar je email heen stuurt zolang gespaard veel stres en tot slot grofvuil NOOIT
MEER BIJ WOONENZO IETS KOPEN kan begrijpen dat ze geen cervice geven voor een monteur voor het in elkaar te zetten dat zou hun een hoop geld gaan kosten

Nu een kast gehad van mijn zus bij ikea met in elkaar zetten er bij die kasten bouwer heeft daar een klein anderhalf uur over gedaan kast is stuk groter perfect gewoon dus ik had deze man de gebruiksaanwijzing van de kast van woonenzo laten zien wat hij zei hij zou het mischien wel kunnen maar dit is geen normale tekening die je zo zal snappen en hij zou er wel langer mee bezig zijn van een goede kasten bouwer dus hoe moesten wij het snappen dan en klantenservice die mijn geholpen heeft ga ander werk zoeken wand je maakt de klanten nog kwader dan ze al zijn en wees eerlijk en lieg niet en beantwoord de emails die ik nog gestuurd heeft groetjes

Mijn antwoord terug na jullie bericht ja er werd antwoord terug geschreven maar daarna ook niet meer beantwoord wand ik werd te lastig van de achterwand klopt dat was mijn vergissing toen ik de kast kocht zat er nog geen tekening bij en werd ook niet gezecht dat het liggend in elkaar gezet moest worden wand in een klein bewoond huis is dat in mijn geval onmogelijk en niet zeggen dat ik de tekeningen niet gelezen zou hebben dat is zeker gedaan uren lang maar ik ben natuurlijk dom al zou je het 4 x lezen kom je er nog moeilijk uit wand het is niet te snappen toen ik het ook aan de kasten bouwer liet zien van de kast die ik daarna gekocht had bij ikea dat die meneer het wel had gekend maar ook niet op de manier die dan zo duidelijk in het boekje stond maar ik lees dat meer op de review wat mensen hebben gestuurd op jullie site
En ja bij de kast ontbraken schroeven maar dat kan natuurlijk niet wand alles leveren jullie pervekt af wand je bent er zeker bij geweest bij het inpakken van de kast want jullue verkopen er 11 per maand en dan nog nooit klachten binnen gekregen echt om te lachen dit en het leuke is dat de klant in een nieuwe kast zelf de poten moet gaan boren nou daar heb ik nog nooit van gehoort maar geniet verder met de verkoop van de mooie kast
Ik heb nu een stevige kast gehad en bij ikea gekocht met een normale gebruiksaanwijzing aanwijzing die ik even wou kijken van de kasten bouwer en ja dat hadden we inderdaad zelf ook in elkaar kunnen zetten Maar de angst voor kasten die jullie mijn bezorgd hebben werd er liever dit keer voor betaald voor in elkaar te zetten dus wees gelukkig met jullie kasten verkoop van 11 per maand waar je 4 maanden ook nog op moet wachten
Maar mensen koop liever bij ikea dan bij woonenzo goede dag

1 maja 2026

Best Bella,

Wij hebben u wel degelijk willen helpen. We hebben zelfs uit het beeldmateriaal wat u toestuurde kunnen halen dat u de dubbelgeslagen achterwand niet had uitgeklapt. Daarbij heeft u om de zoveel uur herhaaldelijk als reply een email verzonden, waardoor uw email steeds als een nieuwe email onderaan de lijst binnenkwam waardoor u iets langer op een antwoord heeft moeten wachten. Onze handleidingen zijn altijd in universele taal ( lees: tekeningen) Er is inderdaad geen montage-service, maar wij hebben u wel degelijk service willen verlenen, maar die moet je dan wel lezen.

Oceniono na 1 z 5

Slecht meubilair, valt na loop van tijd uit elkaar

Wat je hier koopt ziet er mooi uit, maar is waardeloze rommel en het geld niet waard. Kast goed in elkaar gezet maar valt langzaam uit elkaar. Herstellen heeft geen zin. Je kan beter een IKEA kast kopen, dan hoef je in ieder geval niet na een jaar al een nieuwe kast te kopen.

26 maja 2026

Odpowiedź od Woonenzo

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik kan geen klacht van u terugvinden. Wij zijn altijd bereid om met u mee te kijken naar waar u tegenaan loopt. Stuur aub beeldmateriaal naar onze klantenservice@woonenzo.nl ovv uw ordernummer. Als u de klacht niet eerst met ons bespreekt, kunnen we het niet oplossen natuurlijk.

Team Wooenzo

Bezint eer gij begint..

Bezint eer gij begint... wij kunnen er een heel boek over schrijven, maar het komt er op neer dat de service beneden alle niveau is.
Personeel vriendelijk en behulpzaam, totdat je betaald hebt.
We hebben op 1 mei 2025 (!) een complete slaapkamer uitgezocht en volledig betaald en pas een jaar later hadden we alle spullen onbeschadigd compleet in huis!!!!!!!!!!!
Wij hebben zelfs rechtsbijstand moeten inschakelen om de spullen te krijgen waar we recht op hadden.
Nadat alles afgehandeld was, geen excuses en geen tegemoetkoming in kosten of wat dan ook...
Als wij dit allemaal geweten hadden, hadden we beter naar de IKEA kunnen gaan, waar ze wel weten wat service betekent.

26 maja 2025

Odpowiedź od Woonenzo

Het spijt me te vernemen dat u deze ervaring heeft gehad. Helaas als er onderdelen besteld moeten worden, zijn we afhankelijk van de leveranciers, en als daar ook nog eens iets mis gaat, kan ik me voorstellen dat het een eeuwigheid duurt voordat er iets opgelost kan worden. Gelukkig is het uiteindelijk wel opgelost. maar dit is inderdaad niet de service die wij graag willen geven. Wij nemen dit soort reviews uiterst serieus en nemen het dan ook mee in ons verbeterplan. Excuus voor de gang van zaken en ik hoop dat u wel heel lekker slaapt in uw "nieuwe" bed

Oceniono na 5 z 5

Great assistance by the inhouse…

Great assistance by the inhouse colleague. Good furniture with very reasonable price. Yvonne was really helpful and could also speak english so, easy for us to decide what we wanted. Thankyou very much.

23 maja 2026

Odpowiedź od Woonenzo

What a great review! Thank you very much. Enjoy all your furniture.

Oceniono na 5 z 5

Mooie eettafel en salontafel gekocht.

Mooie eettafel en salontafel gekocht.
Goed geholpen.

20 maja 2026

Odpowiedź od Woonenzo

Wat fijn om te lezen dat uw onze service heeft gewaardeerd. Wij wensen u heel veel gezellige etentjes aan de eettafel en dat de salontafel ook vele gezellige kopjes koffie of thee mogen zien.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej