Zobacz, co mówią recenzenci
Informacje o Wondertree
Napisane przez firmę
Dane kontaktowe
Rask levering, pent håndverk
Det var kjemperaskt levert, pakken ankom hel og komplett. Produktet var lett og montere og virker veldig solid så langt.Det er også fint å se på, pent håndverk. Vår aktive gutt får ummasse ut av å klatre på stativet. Anbefales.
Kjempefornøyd!!
Kjempefornøyd med både produkt, levering og kundeservice 🥰
Great quality and this product is Great…
Beautiful craftsmanship and the toy is great for developing motor skills and playing. My one year granddaughter already loves it and will enjoy for at least several years!
Kjøp av treleikestativ
Enkelt å bestille.
Informasjon om levering når og det stemte!
Leike i godt materiale som er godt å ta i og holder i mange år = godt håndverk!
Me er veldig fornøyd, frå a til å.
Rålekkert design!
Produktene er enkle i bruk, lette i vekt, funksjonelle til det ytterste og har et rålekkert design!❤️ Så er de veldig hyggelige som jobber der. Anbefales!😃👍
Spennende og utfordrende lek
Rask og pålitelig levering, slik at gaven til minstemann rakk frem til jul. Har kun vært i bruk et par dager, men har rukket å blitt sentrum for det meste av lek blant våre barn. Både hun på 4 år og han på 6 måneder. Virker veldig robust og inviterer til så mye gøy og spennende lek for alle faser de første årene. Tar litt plass i vår lille stue, men det gjør ingenting. Er jo fin å se på!
Veldig god kommunikasjon og produkt!
Veldig god kommunikasjon og produkt!
Vi har vært så fornøyd med piklers triangle. Barna bruker den hver dag. Den er stødig og var lett å montere. Anbefales!
Kjøpte sammenleggbar kjøkkenhjelper til…
Kjøpte sammenleggbar kjøkkenhjelper til barnebarnet på 2 1/2 år og den falt i smak umiddelbart. Hun bruker den som tv-stol også. Foreldrene er superfornøyde, spesielt fordi den er sammenleggbar.
En guttemammas drøm
Vi har hatt pikler triangle og balansebrett i ett år nå og barna elsker det! I kombinasjon med en madrass er pikler triangle med klatrebrett helt supert for små energibunter som trenger å herje fra seg. Gutta våre på 2 og 4 år har brukt det nesten hver dag siden vi fikk det i hus, og på mange forskjellige måter. Balansebrettet brukes både til å kjøre småbiler på, leke de tre bukkene bruse og som gyngestol. Pikler trianglet har vært løvehule, sklie og turntårn. Disse produktene har vært en av de beste investeringene vi har gjort av barneutstyr!
leverte varene på alle punkter
Produktet kom raskt i posten og leverte til forventningene. Superfin nettbutikk og kundeservice hjalp meg raskt også. Kan virkelig anbefales!
Våre 3 barn elsker produktet!
Supert produkt som våre tre barn fra 1-5 år har stor glede av!
God kvalitet og rask levering
Så fornøyd med klatrestativet
Så fornøyd med klatrestativet! Det blir brukt så å si hver eneste dag, barna tester egne grenser og ferdigheter og blir trygge på seg selv i trygge omgivelser! Veldig fornøyd med wondertree produkter som henter tilbake den gamle gode kvaliteten som varer og varer!
God service og supre produkter
God service, raske svar, rask levering og helt supre produkter!
Vi har hatt vårt klatrestativ i noen…
Vi har hatt vårt klatrestativ i noen måneder nå og det har blitt brukt nesten hver dag av to-åringen vår som både klatrer, sklir, krabber gjennom og bygger hytte. Vi har sett hvordan han har blitt tryggere og flinkere motorisk og fått masse herlig mestringsfølelse. Nå har jenta vår på 6 mnd også oppdaget stativet og hun bruker det til å løfte seg opp. Vi anbefaler dette varmt til alle med små barn - kunne ikke blitt mer fornøyd 👏🏻☺️
Veldig fornøyd! Anbefales
Veldig fornøyd med produktene vi mottok 🤍 rask levering, god og rask service samt en svært fornøyd liten gutt som leker godt med pikler trianglet 🙌🏼 anbefaler!
Kjempe fornøyd med vårt pikler triangle…
Kjempe fornøyd med vårt pikler triangle klatrestativ. God kvalitet og fine farger. Sønnen vårt begynte å bruke det når han var 7 måneder, og han elsket det. Anbefales for god utvikling av grovmotorikk, samt balanse. Og for de barna som behøver litt mer utfordring i tidlig alder.
Fine produkter og rask levering
Fine produkter og rask levering! Utvalget er unikt, og det er god kvalitet på pikler og kjøkkenhjelper som vi har. Anbefales!
God kvalitet og kan brukes til mer enn…
God kvalitet og kan brukes til mer enn bare klatring og rutsjebane.
Kjempefornøyd!
Fikk raskt svar fra kundeservice da jeg spurte om faktura (vi er en bedrift) og det ble ordnet umiddelbart. Veldig raskt levering og hyggelig service. Vi er også superfornøyde med produktene! Pikler trekanten er stabil og kommer i perfekt størrelse til småbarnsavdeling (0-3 år). Både den og balansebrettet har vært en stor suksess bland barna.
Jeg er kjempe fornøyd med produktet og…
Jeg er kjempe fornøyd med produktet og veldig fornøyd med kundeservicen 😊
Vi kommer garantert å handle mer her 😊
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.