Enkelt å forholde seg til bestillingsrutiner, rask tilbakemelding om ordre et. God markedsføring og beskrivelse av produktet.
Hadde likt flere og bedre bilder av produktene, det gjør det veldig vanskelig å bestemme seg for farge når man ikke er sikker på hvordan den faktisk ser ut. Ellers tipptopp😊
Reakcja na opinię
Hei! Inne på deres ordre bad jeg om at varene skulle leveres tirsdag 8. april, i dag tidlig 9. April er de ennå ikke levert. Min adresse er : Birgit og Leif Øgaard, Tomtefaret 8b, 144... Zobacz więcej
Bestilte mandag og fikk allerede levering onsdag - helt fantastisk service! Nydelige møbler som vi vil få stor glede av, Anbefales på det vameste
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Sklep z łóżkami
- Sklep z meblami do sypialni
- Sklep z meblami ogrodowymi
- Sklep z wannami z hydromasażem
Informacje o Maxkjøp
Napisane przez firmę
Vårt samarbeid med Bring, kombinert med egne ekspressjåfører gjør at vi kan tilby deg den raskeste leveringen! Så fort du bestiller kan du begynne å glede deg til varene ankommer hjemme hos deg.
Vi jobber for deg!
Maxkjøp jobber hele tiden med å gi deg som kunde den beste prisen. Kvalitets-teamet sørger også for at du skal få den beste kvaliteten til den laveste prisen. Vårt oppdrag er at du skal få gjort drømmen til virkelighet, til din drømmepris!
Trygg handel!
Hos oss kan du betale direkte med kort, nettbank, eller utsette betalingen inntil 30 dager med Klarna - helt kostnadsfritt! Klarna tilbyr også opp til 1-års utsettelse på betaling.
Norwegia
- maxkjop.no
Enkelt å forholde seg til…
Jeg er fornøyd
Jeg er svært fornøyd med kjøpet mitt fra Maxkjøp. Servicen deres var også veldig god – både rask og hjelpsom. Anbefales!

Odpowiedź od Maxkjøp
Bestilte mandag og fikk allerede…

Odpowiedź od Maxkjøp
Veldig god kundeservice og supre…
Veldig god kundeservice og supre produkter. Anbefales

Hadde likt flere bilder

Rask og punktlig levering
Rask og punktlig levering. Bestilte Living rund spisegruppe i gråmix. Veldig fornøyd. Sto absolutt til forventningen.

Rask Levering
Varen på lager, bestilt med hjemkjøring. Levert på adressen 3 dager etter som lovet i annonse!
Enkelt og bestille og kjapt levert
Rask og god service
Rask og god service. Produktet stod helt til forventningene!

Forsendelse
Hei!
Min adresse er : Birgit og Leif Øgaard, Tomtefaret 8b, 1446 Drøbak.
Veibeskrivelse: Kjøre inn Sogstiveien til man kommer til Trollstigen på venstre hånd, når man kjører opp Trollstigen så er det første til venstre igjen. Da er man kommet inn på Tomtefaret. Så er det første til venstre igjen ved et postkassestativ. Når man kjører inn her så er det flrste til høyre. Hvitt hus.
Grunnen til at jeg sender denne meldingen er at min datter, som bor på en helt annen adresse, og som aldri har vert innvolvert i denne forsendelsen i det hele tatt får melding fra dere om opplevelsen rundt kjøpet.
Håper at varene blir levert til riktig adresse.
Mvh
Birgit og Leif Øgaard,
Tomtefaret 8b,
1446 Drøbak
Rask og effektiv levering
Rask og effektiv levering.
Bra standard på møbler.

TERASSE MØBLER
TERASSE MØBLER.
Tusen takk for hyggelig handel.
Møblene ble levert som avtalt. De var godt pakket, og var helt til min forventning

Odpowiedź od Maxkjøp
Enkel nettside og gode tilbud Greit og…
Enkel nettside og gode tilbud Greit og betale med Klarna som sender faktura når bestilt vare er sendt og på vei til kjøper

Odpowiedź od Maxkjøp
Forsendendelsen kom raskere enn…
Forsendendelsen kom raskere enn forventet.

Hjelpsom kundeservice på kveldstid
Hjelpsom kundeservice på kveldstid, veldig bra. Fikk løst problemet.

Positiv handleopplevelse
Nettsiden var enkel og lett å forstå. God opplevelse fra start til slutt. Kan absolutt anbefales.

Odpowiedź od Maxkjøp
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.