Oceniono na 5 z 5

De er bare gode! Jeg har handlet hos wolftac.dk mange gange og har altid været tilfreds med deres produkter og kundeservice. En enkelt gang har jeg måtte skrive til dem, vedrørende en ting jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Måste säga att Wolftac.se hör till de ovanliga. På ett positivt sätt! Beställde en vara som skulle ta 3-5 dagar. Fick mail om att tyvärr skulle leverans tiden bli längre, 1-2 veckor. Då valde jag at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Bestilte som offentlig institution. Varerne passede ikke optimalt, og blev returneret. Fik herefter kun tilbudt tilgodebevis, som ikke er brugbart i en offentlig sammenhæng, og der var ingen fleksib... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Min anmeldelse startede egentligt med 1 stjerne, da et par handsker var meget længere tid om, at blive leveret end først lovet. Virksomheden ringer derefter til mig og beklager situationen mege... Zobacz więcej

1. Hobby i rzemiosło

Napisane przez firmę

Velkommen til WOLF TACTICAL – Hvor eventyr og udforskning møder ekspertise og lidenskab! Vi trækker på vores dybt forankrede rødder som veteraner fra Forsvaret & Politiet, der har båret internationale missioner med os på vores rejser. Med stolthed og dedikation har vi grundlagt WOLF TACTICAL for at forene en særlig flok: veteraner og alle, der deler vores lidenskab for udstyr og udfordringer. Dit næste eventyr venter hos WOLF TACTICAL. Vi ses!

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 76% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Der er ikke hurigtig levering...derfor…

Der er ikke hurigtig levering...derfor to stjerner.

Der gives dog fem stjerner for produkter.

_______

Hej,

Ordre nr. 1:
Jeg kan desværre ikke finde ordrebekræftelsen, hvor datoen for oprettelsen fremgår. I må dog kunne se den i jeres system. Jeg ved, at pakken blev hentet den 24. marts. I er velkomne til at oplyse den præcise dato for ordreafgivelsen.

Ordre nr. 2:
Jeg afgav ordren den 17. marts. Den 30. marts skrev jeg for at få en status på pakken og fik besked om, at der manglede dele af ordren, som forventedes at ankomme sidst på ugen. Den 31. marts fik jeg besked om, at pakken kunne afhentes i butikken.
Jeg havde ved en fejl valgt afhentning i butik, og modtog derfor et link til at få pakken sendt med GLS. Jeg købte fragtlabel den 1. april, og den 4. april fik jeg besked om, at pakken var klar til forsendelse. Dags dato har jeg dog stadig ikke modtaget pakken, men har fået oplyst, at den forventes leveret i indeværende uge.

Opkald:
Jeg har modtaget ét opkald, som jeg ikke nåede at besvare. Derudover kan jeg ikke genkende, at jeg skulle have modtaget opkald med information om ordren – hverken via mail eller telefonsvarer.

Der har været indsigelser mod min anmeldelse, som ønskes slettet. Jeg vælger dog at fastholde den, da der i mit forløb har været en lang og utilfredsstillende leveringsproces.

27 marca 2026

Kære Karina

Tak for din besked. Vi er dog utrolig overrasket over din anmeldelse.

Din sidste ordre blev sendt før forventet lev. tid.

Denne ordre har ligget klar til afhentning som du har bestilt og vi har flere gange forsøgt at ringe til dig.

Derfor tænker vi at du måske har lavet en fejl ifht. leveringen ? Måske du ikke ønsker afhentning i butikken ?

Men at give denne lave vurdering, står desværre ikke på mål med de faktiske forhold.

Så vi forslår at du vender retur på vores henvendelser, så vi kan få styr på din ordre, som ligger KLAR :)

Bestilte som offentlig institution

Fik herefter kun tilbudt tilgodebevis, som ikke er brugbart i en offentlig sammenhæng, og der var ingen fleksibilitet ift. refundering.
Oplevelsen var desværre ret rigid og ikke særlig imødekommende.

12 marca 2026

Kære Stefan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi beklager at du har den oplevelse. Når en kommune bestiller og generelt B2B, så har vi gjort det nemt og bekvemt at bestille og altid gode priser.

Alle handelsforhold er derfor kendte inden handlen og betaling sker med kredit osv.

Så det er utrolig overraskende at du på vegne af din arbejdsgiver giver denne anmeldelse.

Vi skal selvfølelig nok kontakte indkøbsafdelingen og få styr på denne aftale.

Vi går på job hver dag for at gøre en forskel og teamet tager din meget direkte tilbagemelding til os.

Wolf Tactical

De er bare gode

De er bare gode!

En enkelt gang har jeg måtte skrive til dem, vedrørende en ting jeg havde købt, der var fejlbehæftet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt på min henvendelse og tog hånd om sagen.

Meget tilfreds kunde!

10 marca 2026

Meget langsom levering,

Jeg bestilte nogle bukser den 21. November. I dag er det den 24. December og de er stadig ikke kommet. Jeg har skrevet til dem flere gange. Ogcde lover og lover men der sker ingenting. Nu må jeg skuffe et andet menneske.

24 grudnia 2025

Rigtig god service

Min pakke var blevet mistet i posten eller i hvert fald meget forsinket. Jeg ringede og fik med det samme kontakt og god hjælp. De var hjælpsomme og virkelig søde - jeg fik tilbudt at komme i butikken og kunne få nye varer med det samme. Det gjorde jeg fik begge mine pakker inden jul.
Kæmpe god service. Anbefaler meget. Svarer hurtigt i kundeservice.

19 grudnia 2025
Oceniono na 2 z 5

8 dage om at sende en pakke

8 dage om at sende en pakke, der stod som værende på lager. Det synes jeg er lang tid.

16 grudnia 2025

Hej Trine,

Tak for snakken forleden. Vi forsøger altid at få afstemt forventninger.
Derfor står denne handske med 3-6 hverdage. Vi holder os inden for denne lev. periode og derfor bliver vi selvfølgelig skuffet over din anmeldelse.

Vi søgte derfor dialogen med dig og spurgte til hvordan vi kunne forbedre det i fremtiden.
Derfor har vi netop sat den normale lev. tid inden på vores produkter.

De bedste og altid servicemindet hilsner fra Wolf Team

Oceniono na 3 z 5

Misvisende hjemmeside

Jeg bestilte en plate carrier og en combat shirt d. 10. November. Plate carrier havde en forventet levering på 5-7 dage, hvor trøjen havde en levering på 2-3 dage, ud fra deres hjemmeside. Jeg ringede en uge efter for at høre hvor længe der ville gå inden jeg fik mine varer afsendt. Jeg får så at vide, at plate carrier er hjemme og kan blive sendt afsted mens jeg venter på trøjen, som de så vil sende seperat.
Jeg venter igen 10 dages tid og tjekker op på trøjen. De siger, at den er på vej siden der er problemer med leverandøren, så jeg skal vente en uge mere for at få den sendt afsted. Nu ringede jeg i dag, 8. December for at høre hvad status er. Jeg får at vide at varen først ankommer i slut januar. Dette takker jeg nej til og de trækker ikke pengene, hvilket er fint.

Det er lidt misvisende at skrive på hjemmesiden at en vare er på lager, og der er 2-3 dages leveringstid, når de ikke har varen i hænderne. Jeg kan ud fra ‘invader gear’ hjemmesiden se at de får lager på deres varer igen slut januar, så det vil ikke undre mig at de bestiller direkte fra firmaet. Hhv. er prisen 399 på deres wolftac, hvor jeg nu har bestilt samme trøje til 279 på hardballshoppen.

Min plate carrier ankom fint og alt var som det skulle være. Derudover er de gode til at tage telefonen og super flinke, men ikke helt direkte med deres fremgangsmåde af tingene. Lidt ærgeligt at vente en måned på noget udstyr for at få at vide at man først får det 1.5 måned senere.

8 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej