Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted at handle 🤩 Pga en meget forsinket levering, fandt vi i fællesskab en fornuftig løsning. Min dreng elsker hans nye skoletaske og med alt den plads han nu har - så har han ikke læng... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fed Mil-tek rygsæk til min 7årige søn Virker til at være god kvalitet. Udmærket størrelse. Ellers godt informative om vare forsendelse:) Lille bemærkning vedr. leverings tid. Det er bedre at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakken kom inden for 3 dage, der manglede et regnslag til pakketilbud på skoletaske. Ringede til dem og så blev det klaret de sendte et samme dag uden beregning det da service ..

1. Sklep z torbami i walizkami

Napisane przez firmę

Vores online butik er skabt med det formål at gøre det lettere for forældre og børn at finde en skoletaske, der er både funktionel og stilfuld. Vi ved, hvor vigtigt det er for børn at have en skoletaske, der kan rumme alle deres bøger og notesbøger, men samtidig er behagelig at bære og ser godt ud. Derfor har vi omhyggeligt udvalgt en bred vifte af skoletasker fra anerkendte brands. Uanset om dit barn er på udkig efter en rygsæk, en messenger-taske eller en skuldertaske, så har vi en skoletaske, der passer til deres behov og stil.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Lang leveringstid og manglende kommunikation

Bestilte den 20/10 og der stod forventet levering 1-3 hverdage. Dagen efter fik jeg en mail om at man var på vej på lageret for at pakke min ordre og at jeg ville høre mere, når den var klar til afsendelse. Og så skete der ikke mere. Over en uge efter tog jeg selv kontakt, hvor jeg efter nogle dage fik svar retur om at man forventede at ordren blev sendt ugen efter. Jeg hørte dog ikke noget og tog kontakt igen vedr annullering af min ordre, idet jeg havde fundet alternativ. Hørte ikke noget og den 28/11 dukkede min ordre så op. Leveringstiden og kommunikationen var lang, men farveblyanterne fejler ikke noget og var forsvarlig pakket ind.

26 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik med det samme en mail fra virksomheden om, at der ville gå lidt længere tid, da der var nogle af de ting jeg havde bestilt, ikke var på lager og at de ville sende hurtigst muligt. Jeg fik også valget om at få en tilsvarende varer i stedet. Jeg modtog alligevel varerne ret hurtigt.

4 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg er uforstående overfor at der…

Jeg er uforstående overfor at der årligt skal betales penge for at ens børn kan bestille mad gennem jer. Syntes priserne i sig selv er høje og udvalget er meget junk. Food hvilket er begrundelsen for at mine børn KUN har fået det 2 gange på de 2 år vi VAR medlem hvilket vi ikke er mere da jeg ikke vil betale

28 października 2024
Logo Skoletid.nu

Odpowiedź od Skoletid.nu

Hej - tak for beskeden. Jeg tror desværre du har ramt det forkerte firma. Vi sælger ikke mad, men skønne solide skoletasker

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej