Hele fijne man, deed niet moeilijk. Onze june combi oven had bliksem binnenin. Probleem was snel en goed onder garantie opgelost. Man was heel aardig en behulpzaam en had duidelijk veel versta... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het probleem was snel gevonden. Blijkbaar zit de hele omkasting los door slechte montage. De roest binnenin is ook niet normaal en moet vervangen worden Dit geeft een hels lawaai. Maar alle stukken mo... Zobacz więcej
De reparatie van onze Etna vaatwasser is door Etna uitbesteed aan Witgoedreparaties. Het probleem was bekend, de deur had geen weerstand meer. De monteur zou de benodigde onderdelen bij zich hebbe... Zobacz więcej
Aangemeld bij mijn verkoper dat de oven in garantie stuk was. Zij hebben de melding bij de verdeler gedaan. 2 dagen nadien mail van WGreparaties dat zij iemand gingen sturen uit België. Dag nadien tel... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Oplichters die niet komen opdagen en geen geld terugbetalen
Ik raad iedereen ten zeerste af om van de diensten van dit bedrijf gebruik te maken. Ik had een probleem met mijn vaatwasser en heb hun monteur laten komen. De monteur diagnosticeerde het defect en meldde dat er een onderdeel vervangen moest worden, maar de prijs die hij voorstelde was buitensporig hoog.
Toen ik om een gedetailleerde factuur vroeg met een specificatie van het totaalbedrag van 200 euro, kreeg ik geen antwoord. Nadat ik hun diensten weigerde vanwege de ondoorzichtige prijzen en om een terugbetaling verzocht, stopte het bedrijf volledig met communiceren - ze reageerden niet meer op telefoontjes en berichten.
Dit gedrag is absoluut onprofessioneel en onacceptabel. Het bedrijf neemt geld aan, biedt onderdelen aan tegen exorbitante prijzen, en wanneer de klant niet akkoord gaat, negeren ze je gewoon en weigeren ze het geld terug te betalen.
Ik adviseer iedereen om samenwerking met dit bedrijf te vermijden als je geen slachtoffer wilt worden van zulke oneerlijke praktijken.
Goed geholpen
Hele fijne man, deed niet moeilijk.
Onze june combi oven had bliksem binnenin.
Probleem was snel en goed onder garantie opgelost.
Man was heel aardig en behulpzaam en had duidelijk veel verstand van zaken.
Gezien de dramatische revieuws leek het me fair om ook een positief verhaal te laten horen.
Al schrijven tevreden mensen natuurlijk vaak geen review.
Ook de mensen aan de telefoon waren trouwens vriendelijk en reageerden erg snel
Wat een groot drama.
Wat een groot drama.. er word wel achter kupperbusch geschuild dat er onderdelen niet binnen zijn.. maar beloftes maken en niet naar komen... keuken is van september vorige jaar.... oven is in totaal al 7 maanden kapot... nu zou 22 november het onderdeel binnen zijn.. al aan het wachten van begin juli.. bij deze reparatie.. en als het onderdeel er niet was krijgen we een nieuwe oven... voor sinterklaas.
Naar weer een boze mail bellen ze en word het 16 december... want dan hebben ze pas plek en het onderdeel...
Wat een drama...
OPLICHTERS!!!!
OPLICHTERS!!!!! AANBETALING BETAALD (VOOR BEVESTIGING AFSPRAAK )VAN 25 EURO NIEMAND LANGS GEWEEST VOOR REPARATIE NA DIVERSE TELEFOONTJES DOEN ZE NET OF ZE JE NIET VERSTAAN EN ZEGGEN JE TERUG TE BELLEN.
NU NET EEN MAIL GEKREGEN NET ALS DE VORIGE MENSEN MET DAT ER IETS MIS WAS MET DE PLANNING EN NIET MEER IN DE REGIO WERKEN EN HET GELD TERUG STORTEN........... STOP DEZE MENSEN
Waardeloos bedrijf
Een nieuw onderdeel erin gezet zodat onze wasmachine het weer deed. Helaas deed deze het vervolgens weer niet, na contact te hebben gehad met ze zouden ze de volgende dag iemand sturen, aangezien we die dag daarna op vakantie toe gingen. Er is niemand geweest en we kregen niemand te pakken. In onze vakantie een mail gestuurd en gelukkig toen we terug kwamen van vakantie, alsnog iemand gekomen. Met dezelfde problemen als eerst, kregen we nu te horen dat de wasmachine niet meer gemaakt kon worden. Voor niks geld betaald voor een onderdeel. Tot op heden proberen wij contact met ze op te nemen hoe ze dit willen oplossen, maar ze zijn niet bereikbaar en reageren niet via mail. Echt een waardeloos bedrijf!!!
Kwam via de officiële website van…
Kwam via de officiële website van Kupperbusch bij dit bedrijf terecht voor reparatie. Onbegrijpelijk dat een A-merk zaken doet met dit bedrijf. Onbekwaam en onbetrouwbaar!
Ze sturen een factuur van €150,- zonder iets gedaan te hebben en waren binnen 5 minuten
weer vertrokken.
Vieze gorre oplichters doe geen zaken…
Vieze gorre oplichters doe geen zaken met ze want je bent je geld kwijt voor niks
Duurt lang
Zondag 17 september hield onze Etna kookplaat ermee op. De bediening werkt niet meer. Direct bij Etna een storing ingevuld, de kookplaat is pas 1,5 jaar oud. Zij sturen witgoedreparaties.nl naar ons. Dinsdag 19 september van hun een bericht dat ze het naar een monteur hebben doorgestuurd en dat deze een onderdeel gaat bestellen op basis van onze storingsmelding. Daarna zullen we worden gebeld voor een afspraak.
Dinsdag 26 september maar eens gebeld, het onderdeel is besteld en verstuurd, we zullen spoedig worden gebeld. Inmiddels nog steeds niets gehoord en we kunnen al bijna 2 weken niet koken. Superslecht dit!
Komen niet op afspraak
Afspraak aangevraagd via de website van witgoedreparaties.nl. Kreeg snel een reactie dat ze 2 dagen later tussen 10:00 en 18:00 uur al zouden komen. Super! Maar helaas kwam er niemand. Ook geen telefoontje dat ze het niet gingen redden. Telefonisch waren ze niet te bereiken, dus maar een mailtje gestuurd. Omdat het vrijdag was, en dus het hele weekend zonder vaatwasser 🙁, gaf ik in de mail aan dat ik ze op maandag wel zou verwachten. Krijg ik een mailtje terug dat er een fout gemaakt was in de planning, kan gebeuren natuurlijk, maar dat ze de afspraak ook niet voort konden zetten. Dan maak je je er wel heel makkelijk vanaf
Geven tegenstrijdige informatie, ogen onbetrouwbaar
Sinds 9 oktober heb ik een Kuppersbusch oven. 21 januari tijdens gebruik ging de oven stuk. De verkoper, die de oven bij Hanant heeft ingekocht heeft Hanant en Witgoedreparaties.nl ingeschakeld, daar het euvel binnen de garantietermijn valt. Na een vage opstart vanuit Witgoedreparaties met verzonden en daarna weer ingetrokken mails, wacht ik nu, ruim een maand later nog steeds op reparatie.
Witgoedreparaties.nl heeft eerst aangegeven het onderdeel op voorraad te hebben, daarna toch weer niet. Vervolgens bellen ze dat Kuppersbusch het onderdeel verzonden zou hebben. Tot vandaag niets meer vernomen. Witgoedreparaties spreekt zichzelf tegen en laat de klant wachten.
Bijzonder genoeg weet witgoedreparaties.nl van op afstand wat het euvel met de oven is en wachten we ruim een maand op een onderdeel waarvan ze niet eens zeker weten of dat het probleem gaat oplossen. Daar er geen monteur bij mij geweest is.
Witgoedreparaties.nl oogt als een onprofesionele organisatie die hun administratie niet op orde heeft.
Doświadczenie Trustpilot