Hele fijne man, deed niet moeilijk. Onze june combi oven had bliksem binnenin. Probleem was snel en goed onder garantie opgelost. Man was heel aardig en behulpzaam en had duidelijk veel versta... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het probleem was snel gevonden. Blijkbaar zit de hele omkasting los door slechte montage. De roest binnenin is ook niet normaal en moet vervangen worden Dit geeft een hels lawaai. Maar alle stukken mo... Zobacz więcej
De reparatie van onze Etna vaatwasser is door Etna uitbesteed aan Witgoedreparaties. Het probleem was bekend, de deur had geen weerstand meer. De monteur zou de benodigde onderdelen bij zich hebbe... Zobacz więcej
Aangemeld bij mijn verkoper dat de oven in garantie stuk was. Zij hebben de melding bij de verdeler gedaan. 2 dagen nadien mail van WGreparaties dat zij iemand gingen sturen uit België. Dag nadien tel... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wijnkoelkast snel en vakkundig…
Wijnkoelkast snel en vakkundig gerepareerd met dank aan de monteur!
Vakman
Vakman
Prettige man, verstand van zijn vak, afspraak is afspraak.
Zeer tevreden!!
Groet, Jan
Magnetron reparatie duurt al 3 maanden
28-08-2025 heb ik een storing gemeld van onze magnetron (die doet het af en toe wel en niet, vage storing) en 16-09 kwam er een monteur MET onderdelen die op voorhand besteld waren, deze zijn niet vervangen maar er is een "pennetje" een micrometer verbogen en dat moest het zijn.
(technische gezien helpt het verbuigen van dat "pennetje" helemaal niks).
en de magnetron deed het nog steeds niet.
2e afspraak gemaakt en op 24-10 kwam dezelfde monteur weer langs, hij keek ernaar en zei "we zullen de onderdelen moeten bestellen" en vertrok weer.
25-11 zijn daadwerkelijk 2 schakelaars in de deur vervangen, maar de magnetron deed het nog steeds niet.
er is niks doorgemeten, alleen maar gekeken.
ik ben zelf storingsmonteur geweest in de elektrotechniek en als er een storing in een apparaat was dan gingen we meten, om te achterhalen wat er mis was.
hier is NIKS gemeten, gewoon vervangen en hopen dat dat het is, ondertussen weer gebeld met Witgoedraparaties (27-11) en er is aan de monteur doorgegeven dat hij weer langs moet komen, maar tot op de dag van vandaag nog geen afspraak ingeplaned. We zitten nu dus al een dikke 3 maanden met een kapotte magnetron, waardeloos.
Reparatie Hananto wijnkoelkast
Na een eerste 'reparatie' door een oplichter (DM Koeltechniek & Airco) ben ik de tweede keer wél uitstekend geholpen door een vakkundig monteur van Servidor.
Aan de hand van de communicatie met witgoedreparaties vooraf was voor hen al direct duidelijk waar het probleem zat.
En inderdaad had de monteur door het vervangen van een defecte printplaat het probleem rap verholpen.
Deze monteur wist mij ook te vertellen dat de oplichter helaas geen onbekende voor hem was binnen zijn vakgebied.
Een wijze les geleerd: beter iets langer wachten op een vakkundig monteur dan binnen zeer korte tijd worden 'geholpen' door een charlatan.
Goed werk geleverd
Mooi op tijd begonnen, de reparatie is ons inziens goed gedaan. De werkplek netjes achtergelaten
Onderdeel verkeerd besteld.
Onderdeel verkeerd besteld.
Bellen in de tijd van de klant.
probleem goed en accuraat verholpen
Witgoedreparaties is een goede dienstverlener!
Witgoedreparaties is een goede ambassadeur voor Kuppersbusch. Het hele proces van het informeren over de klacht van de wijnklimaatkast, tot het aanmelden van de klacht tot de reparatie is efficiënt en professioneel en buitengewoon prettig verlopen.
Geen communicatie
Reparatie van m’n wijnkoeler heeft bijna 3 maanden geduurd. Er zijn meerdere pogingen gedaan tot reparatie, verzoek om omruilen van apparatuur word niet gehonoreerd. Na elke reparatie moet je zelf contact opnemen wat de volgende stap gaat zijn. Al met al niet te spreken over de gang van zaken.
Zeer betrokken kundige monteur heeft in…
Zeer betrokken kundige monteur heeft in 2e instantie alles opgelost had in 1e instantie een defect product van de leverancier meegekregen niet zijn schuld
zeer bekwaam en heeft mijn koelkast in…
zeer bekwaam en heeft mijn koelkast in recordtijd gerepareerd
De vriendelijke monteur
De vriendelijke monteur kwam dezelfde dag nog omdat hij in de beurt was. Het probleem gelijk opgelost.
Aardige en kundige monteur uit…
Aardige en kundige monteur uit Stadskanaal!
Vreselijke dienstverlening
Vreselijke dienstverlening.
Geen ontvangstbevestiging, nul empathische vermogen en geven het gevoel dat jij er totaal niet toe doet. Ze komen afspraken niet na en laten dat vooral jouw probleem zijn. Geen goed woord voor over
Drie keer is scheepsrecht !
Uw monteur Henk is drie keer bij me geweest, omdat bij de tweede keer een verkeerde printplaat was geleverd.
Vandaag was het gelukkig de goede en in een uurtje was de reparatie deskundig gefikst. Uit de hoogte van de rekening moet nog blijken hoe blij ik ben. Over de monteur niets dan lof.
De monteur kwam na duidelijk overleg…
De monteur kwam na duidelijk overleg keurig op tijd. Heeft het probleem opgelost en zelfs een reserveonderdeel toegestuurd, zoals beloofd.
Cor is een topper
Cor is een topper. Een vakman die laat zien dat het beter kan dan origineel!
Doświadczenie Trustpilot