Besteld en betaald!!! een groot hondenkussen maar helaas niks ontvangen en van kast naar de muur gestuurd . Dikke bedriegers en oplichterij
Zobacz, co mówią recenzenci
Ordered sth first half of January…still didn’t arrive… I only hear ‘mañana, mañana’… Please don’t order from this site anymore Julia - als dat al haar echte naam is - heeft talloze keren laten w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb een betoverende maanlamp besteld bij winterwolkje, maar helaas kwam de bol helemaal vacuüm gezogen aan en niet meer uit te deuken. Overlegt en Winterwolkje heeft een nieuwe gestuurd. Helaas kwa... Zobacz więcej
Na ontvangst van het bestelde artikel moest ik constateren dat dit kapot en in slechte staat is. Na contact met u heeft u direct gereageerd en aangeboden een nieuw artikel te sturen. ik heb gekozen vo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vragen? Mail naar info@winterwolkje.nl 😄
Dane kontaktowe
Holandia
- winterwolkje.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Heb een betoverende maanlamp besteld…
Overlegt en Winterwolkje heeft een nieuwe gestuurd.
Helaas kwam deze ook niet ongeschonden bij mij thuis, wederom vacuum gezogen bol.
Na opnieuw overleg heb ik mijn aankoop bedrag terug gekregen en mocht de twee lampen houden, maar daar heb ik niet zoveel aan zonder de bollen.
Uitstekende service na verkoop
Goede service ondanks dat artikel niet…
Goede service ondanks dat artikel niet beviel.
Wat een service heeft winterwolkje.nl
Wat een service heeft winterwolkje.nl gegeven! Mijn bestelde item kwam ingedeukt op mijn adres aan. Na enige mailwisseling heb ik het totale bedrag + verzendkosten terug gestort gekregen. TOP!! @winterwolkje!!! Dank!
Topservice
Ik was niet zo tevreden over het product. 1 mailtje naar de firma en 2 dagen later stond het geld terug op de rekening. Top service !!
Goede terugkoppeling
Ik had een probleempje om met I-deal te kunnen betalen.
Op mijn vraag om hulp hierbij werd er correct met een prima uitleg gereageerd. En toen lukte het me wel.
Dank jullie wel.
Annemie
Zeer correct bedrijf
Zeer correct bedrijf, mijn bestelling was beschadigd en ik heb mijn aankoopbedrag terug ontvangen! Jammer van deze keer. Houd de site in de gaten mocht ik iets leuks zien ga ik zeker weer bestellen !
Tevredenheidsgarantie
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn klacht. Mijn aankoop voldeed niet aan de verwachting en heb mijn aankoopbedrag terug gekregen. Top service !!
Let op
Bezorging duurde erg lang en voelde me opgelicht toen bleek dat het ook te koop was via Ali express en veel goedkoper.

Odpowiedź od Winterwolkje
Mooie spullen
Mooie spullen! Het wachten waard. Duurde wat langer als ik had gedacht/gehoopt had maar ben er alsnog blij mee.
De levering was prima
De levering was prima. Product op zich ook, prima kwaliteit, alleen al onze poezen zijn DOODSBANG voor het speeltje! Ook de buur poes en onze mee-eet kater vinden het maar een eng speeltje.
Jammer dat je het geluid niet uit kunt zetten en wél de laser….
Onze zending is onderweg beschadigd ……
Onze zending is onderweg beschadigd … mailtje gestuurd en direct antwoord gekregen … ik krijg mijn geld terug … heel correcte en vriendelijke correspondentie met winterwolkje gehad … dikke dank je wel 😘
Flexibel retourbeleid en snelle afhandeling
Helaas waren de bestelde lampjes niet wat wij ons erbij voorgesteld hadden. Winterwolkje heeft ons retourverzoek zeer snel en flexibel afgehandeld en ons geld terug gestort. Prettig!
Heel correct bedrijf
Heel correct bedrijf , met een uitstekende
Communicatie en service 👍
Heel tevreden over onze boom.ziet er…
Heel tevreden over onze boom.ziet er mooi uit en heeft gezellig licht.jammer dat we hem een week voor kerst bestelden,om eigenlijk met kerst te kunnen geven en pas kregen op 3 januari. Dat duurde naar mijn gedacht iets te lang.maar anders top.
Prima service
Ik had een artikel ontvangen die ik retour wilde sturen. Maar omdat de retourkosten erg hoog waren mocht ik het product houden en werd het bedrag toch terug gestort! Super goede service!
Super goede ervaring met winterwolkje.
Super goede ervaring met winterwolkje.
Snelle service en hele vriendelijke mensen. Op en op top!!!
De afmetingen kloppen niet,valt veel…
De afmetingen kloppen niet,valt veel kleiner uit.

Odpowiedź od Winterwolkje
Naar aanleiding van een klacht die ik had gemeld bij winterwolkje ben ik heel goed en snel geholpen.
Doświadczenie Trustpilot