Oceniono na 3 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en ramme til min mand i julegave. Da han åbner den er der lidt skræmmer i træet og flere ridser på plexiglasset. Jeg sender en mail til WineCorkFrame, vedhæftet billeder, d. 27. dec.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds 🤩 Modtog propramme, som havde et par småfejl - ringede og blev vejledt ift. billededokumentation ved reklamation. Der blev straks sendt ny propramme, som er hængt op. Vinpropper og ly... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har netop bestilt en Winecorkframe. Udover (naturligvis) hurtig og præcis levering er vi rigtigt glade for kvaliteten af produktet. Eneste bemærkning er dog det hvide logo på selve frontpladen, so... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wytwórca mebli
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Velkommen til WineCorkFrames! 🍷✨ Hos WineCorkFrames skaber vi unikke rammer, der gør dine vinpropper til noget særligt. Vores produkter er designet til at indramme dine bedste minder og gøre dem til en del af dit hjem. Vi prioriterer kvalitet og æstetik i alt, hvad vi laver, og sørger for, at hver ramme lever op til vores høje standarder. Hos os handler det ikke kun om produkter – det handler om oplevelser. Vi tror på at gøre tingene nemt og behageligt for vores kunder. Derfor er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du har brug for. Vi vil sikre, at din oplevelse hos WineCorkFrames bliver lige så mindeværdig som de øjeblikke, du vælger at indramme. Tak fordi du har valgt os til at være en del af dine særlige øjeblikke. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe unikke kunstværker, der bringer både skønhed og betydning til dit hjem. Santé! WineCorkFrames-teamet 🍷✨

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig og serviceminded kundebetjening :-)

God service, fortjener god anmeldelse.

Produktet var desværre intakt, da jeg afhentede den. Jeg skrev derfor en e-mail til Winecorkframes, og modtog lynhurtigt et super venligt svar fra Sebastian. Han havde allerede igangsat ny fremsendelse af samme (nyt) produkt, som allerede er fremme idag til afhentning.

Sebastian, tak for en mega god kundeservice. 😊

4 marca 2025

Hej Selina,

Tusinde tak for din anmeldelse samt ordre, det betyder mere end du tror😃

Jeg håber i får gemt en masse minder i jeres nye vinprop ramme!

Sebastian, Winecorkframes

Oceniono na 5 z 5

Et fint produkt, havde fået en skade i transport. Men dette blev straks udbedret ved fremsendelse af ny vare. Top service👍🏼

26 lutego 2025

Hej Jane,

Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg håber i bliver rigtig glade for jeres vinprop ramme😊

Super fantastisk service

Vi bestilte en stor ramme i Douglas rustik.
Men vi modtog en ramme meget lysere end på billedet og bagbeklædningen var der ingen årer i. Det var en hel lys plade der lignede plastik.
Vi valgte at bejse den i en mørkere nuance, så blev det flot og så mere rustikt ud.
Vi skulle nok have valgt en i valnød i stedet.
Vi fik en super fantastisk service, i det vi fik sendt en ny i valnød. Den var rigtig flot i farven, og vi kunne tydeligt se at hvert produkt er naturligt udseende i årer.
Så vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale andre at købe et produkt hos winecorkframes.
Tak for jeres flotte service 👌🏻

24 lutego 2025

Hej Hannah,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at rammen ikke helt levede op til dine forventninger. Alle vores rammer er håndlavede af massivt træ, og olien påføres individuelt, hvilket giver naturlige variationer i både farve og åretegning.

Bagbeklædningen er også lavet af træ, men fordi træ er et naturmateriale, kan der være forskel på, hvor tydelige årene fremstår. Nogle plader har markante åretegninger, mens andre er mere ensartede – det afhænger af den enkelte træplade.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig med en ombytning, hvis du havde kontaktet os direkte. Jeg har nu rakt ud til dig og håber, at vi sammen kan finde en løsning, så du bliver tilfreds med dit køb😊

Oceniono na 3 z 5

Hurtig og effektiv levering men ikke overbevisende kvalitet.

Hurtig og effektiv levering, men materielkvaliteten er ikke overbevisende. Bagpladen i rammen er ikke særlig pæn. Der er naturligvis altid forskel på et naturprodukt som træ, men jeg havde forventet en højere standard når anprisningen lyder: "Håndlavet Kvalitet: Unik, fejlfri ramme med omhu".

21 lutego 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for din ros af vores hurtige levering. Vi er kede af at høre, at du ikke føler, at materialekvaliteten levede op til dine forventninger.

Som du også selv skriver så er vores rammer håndlavede i fyrretræ, og da træ er et naturmateriale, vil der altid være variationer i åretegning og struktur - med det blevet sagt skal du selvfølgelig være tilfreds med lige netop den, du har modtaget!

Vi vil selvfølgelig gerne sikre, at du er tilfreds med dit køb. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@winecorkframes.dk for at finde en løsning.

Oceniono na 5 z 5

Kan kun varmt anbefale siden

Kan kun varmt anbefale siden. Fantastisk produkt og kanon service

18 lutego 2025

Hej Kristine,

Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Det betyder meget for os! 🍷✨

Oceniono na 5 z 5

Lækkert produkt og hurtig levering

Eneste bemærkning er dog det hvide logo på selve frontpladen, som måske godt kunne være lidt mere diskret, men ikke noget, der samlet trækker ned.

27 stycznia 2025

Hej Bjørn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af din Winecorkframe og leveringen. Vi sætter stor pris på din feedback omkring logoet – det er bestemt noget, vi tager med i vores overvejelser for fremtidige designs.

Skulle du få brug for noget, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi håber, din Winecorkframe får en masse gode minder med tiden!

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse!😊 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering.

Vi håber, du bliver glad for din Winecorkframe – og skulle du få brug for noget, er du altid velkommen til at skrive.

Oceniono na 4 z 5

Fint produkt og hurtig levering

Fint produkt og hurtig levering, men pas lidt på at jeres modelfotos ikke er lidt for flotte. Der var altså ikke så meget spild i farverne på det jeg modtog.

Plastglasset var også lidt ridset.

20 stycznia 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke helt levede op til forventningerne. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at du er 100% tilfreds med dit køb.

Vi har allerede kontaktet dig direkte for at finde en løsning, da vi gerne vil sikre, at alt lever op til de høje standarder, vi stræber efter. Tak fordi du gav os mulighed for at forbedre os!

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog min Wine Cork Frame dagen…

Jeg modtog min Wine Cork Frame dagen efter bestilling, desværre var produktet beskadiget under transporten.

Jeg skrev med det samme til Sebastian Larsen om problemet og inden jeg havde nået at sende billeder til ham, havde han allerede sendt en ny afsted.

Jeg modtog den nye dagen efter og den hænger allerede på væggen.

Jeg elsker en virksomhed der ikke stiller 1000 spørgsmål, men bare er kunde fokuseret og løser den udfordring den står overfor.

Så kæmpe thumbs up herfra for en super håndtering af en irriterende situation.

10 stycznia 2025

Hej Kent,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Vi er glade for, at vi kunne løse situationen hurtigt og sørge for, at du blev tilfreds med din Winecorkframe. Det betyder meget for os at give en god oplevelse, selv når uforudsete ting sker🌟

Rigtig fin ramme

Rigtig fin ramme. Min kæreste blev meget glad for den

6 stycznia 2025

Hej Rikke,

Det glæder os at høre! Tusinde tak for din anmeldelse😊🍷

No comments.

No comments.
Den, jeg gav gaven til, var glad for den, selv om den ikke kunne leveres til jul.

7 stycznia 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟 Vi er så glade for at høre, at gaven blev godt modtaget, selvom der var lidt ventetid. Det betyder meget for os, at det endte med at bringe glæde!😊🍷

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og meget flot…

Super hurtig levering og meget flot produkt.
Vi glæder os til at hænge det op i vores vin kælder :-)

7 stycznia 2025

Hej Mette,

Det glæder os at i var tilfredse! Tusinde tak for din anmeldelse - jeg er sikker på at jeres kælder, bliver piv flot!🍷🍇

Klasse service

Vi fik en defekt vare, men der var ekstremt hurtigt svar og exceptionel service, så alt blev løst på ingen tid. Kæmpe anbefaling her fra.

2 grudnia 2024

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds. Tak for din anbefaling – det betyder meget for os! 🍷😊

Fin webshop

Rigtig fin ramme & Hurtig levering

18 listopada 2024

Hej Sarah

Tak for din flotte anmeldelse, Sarah! Vi er glade for, at du er tilfreds med rammen og vores levering.😊🍷

Rigtig god service

Rigtig god service. Modtog beskadiget vare, efter henvendelse fik jeg penge retur med det samme og kunne bestille varen igen. Den er nu modtaget uden skader.

13 listopada 2024

Hej Jose,

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at rammen kom frem som den skulle i andet forsøg og at i blev glad for den😊🥂

Oceniono na 5 z 5

Professionel og effektiv online handel

Overskuelig og brugervenlig hjemmeside.
Gratis og hurtig levering.
Flot produkt.
Meget positivt fra start til slut, handler gerne hos denne udbyder igen.

30 października 2024

Hej Vivi,

Tusinde tak for de søde ord ❤ Det glæder os at alt var som forventet.

Oceniono na 5 z 5

Verdensklasse service og gode priser!

Sebastian var til stort hjælp og ydede en super service for at imødekomme mit behov.

Kæmpe anbefaling herfra!

8 sierpnia 2024

Hej Morten,

Tusinde tak for din anmeldelse! Jeg håber de bliver glade for gaven🙌🎁

Hurtig og effektiv

Jeg skulle bruge en ramme som desværre var udsolgt men med hurtig og effektiv hjælp fra sælger, finder vi en rigtig god løsning.
Og rammen bliver sendt med det samme.
Fantastisk service

29 kwietnia 2024

Hej Jeanne,

Tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder mig at kunne hjælpe🙌

WineCorkFrames

Oceniono na 5 z 5

Super service og fantastisk kvalitet

Super service og fantastisk kvalitet, egner sig rigtig godt som gave, kan jeg skrive under på.

3 maja 2024

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse og dejligt at høre du valgte os som gave🎁

WineCorkFrames

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej