Kundeservice er i top
Kundeservice er i top! Bestillingen var super nem og jeg modtog mine varer allerede dagen efter.

Odpowiedź od miipop.dk
Hos MII POP tror vi på, at farver har en kraftfuld indflydelse på vores humør, vores følelser og vores daglige liv. Derfor har vi skabt et univers, hvor farver, former og unikke detaljer forvandler din indretning til noget, du virkelig kan mærke.

Odpowiedź od miipop.dk
Ikke nok med at de har lækre produkter til gode priser, så er deres kundeservice-niveau fremragende. Det er ikke sidste gang vi handler her.
Jeg havde købt en badekåbe i julegave - alt gik fint med hurtig levering og endda et håndskrevet brev i posen. Virkelig et godt førstehåndsindtryk.
Desværre var der en fejl på produktet (kan nok ikke undgås på håndlavet kvalitet), så vi henvendte os til Miipop og de svarede hurtigt tilbage i en virkelig god tone - meget servicemindet. Vi fik hurtigt tilsendt retur-label og modtog en ny badekåbe få dage efter - med endnu et håndskrevet brev der undskyldte ulejligheden. Endelig en virksomhed, der forstår vigtigheden af en god kundeservice!
Oplevelsen har altså været next-level og der er ingen tvivl om, at Miipop har kundens ryg hvis der opstår problemer. Stor anbefaling her fra!

Odpowiedź od miipop.dk
Super smukke ting de har på siden❤️ til billige penge kan kun anbefale andre og shoppe derinde 🤞🏻og en bonus er der er hurtig levering 🚚

Odpowiedź od miipop.dk
Det er bare 10/10 elsker miipop det de har sådan nogen smukke ting og fantastisk vejledning🫶🏼🙏🏼
Jeg kan i hvert fald godt anbefale - Ps hurtig levering💪🏼

Odpowiedź od miipop.dk
fatastisk sød og venlig service. og sød hilsen i pakken da den ankom, tak for det.

Odpowiedź od miipop.dk
Der er hurtig og god service.
Har modtaget nogle smukke ting.

Odpowiedź od miipop.dk
Flot og farverig webshop, der skaber en super god stemning, man kan mærke, at der er kælet for detaljerne. Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od miipop.dk
Nem hjemmeside god service hurtig levering
Det ikke sidste gang jeg køber her inde

Odpowiedź od miipop.dk
En rigtig god oplevelse, at handle hos miipop. En skøn beskrivelse af hvert produkt, og nemt at overskue. Hurtig svar og levering. Jeg har købt håndklæder hos miipop og de er så lækker og tykke. Min datter har købt en vase, lysestager og vandkande, og de er lige som billederne viser. Stor ros til miipop. 👍

Odpowiedź od miipop.dk
Godt overblik og smukke forklaringer på hjemmesiden.
Det personlige valg bliver en oplevelse.
Hurtig levering.

Odpowiedź od miipop.dk
Flotteste udvalg af ting, hurtig levering og super nem hjemmeside at navigere i! Det bliver ikke sidste gang jeg køber fra miipop.dk ✅

Odpowiedź od miipop.dk
Fantastisk service, hurtig levering og de smukkeste produkter. Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen

Odpowiedź od miipop.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.