Oceniono na 5 z 5

En god virksomhed leverer den service eller ydelse, som man bestiller og ønsker. En fantastisk virksomhed hjælper dig, når noget er gået galt. Jeg havde problemer med min kaffemaskine. En simpe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wilfa har egentlig lavet nogle fantastiske ismaskiner. Har lavet vild meget god is. Og vi har endda to forskellige versioner af deres ismaskiner. En er ca. 5 og den anden nok 10 år. Har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Karakter fra en til fem. Forståelsen ændrede sig pludselig. Om det skyldes kommentaren nedenfor vides ikke. Tvivlen kommer dem til gode. De tog maskinen retur. Slushice maskine. Fejl på førs... Zobacz więcej

3,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Købte Wilfa kaffemaskine i sommeren…

Købte Wilfa kaffemaskine i sommeren 2020, men her et halvt år efter er afløbstuden gået i 2 dele, og ingen mulighed for at reparere den, tåler simpelthen ikke varmen. Pæn maskine, men kun til pynt. Så desværre ingen stjerner. Men måske firmaet vil erstatte tuden uden beregning. Kan kontaktes på tlf. 52398098

4 maja 2021

Hej til alle

Hej til alle
Ingen tvivl, WILFA slowjuicer, er en fantastisk maskine, super god til det den skal lave, og meget nem at rengøre, hvilket er en MEGET vigtig detalje, og som ingen af deres kolleger kan hamle op med, MEN og der er et MEN, og derfor kun en stjerne, filteret i maskinen har en meget begrænset levetid, og WILFA har den frækhed at tage 250,-kr for delen, jeg er selv på nr 7-8, de første blev bare leveret ved returnering af den defekte, men den service, er nu ophørt, og fremadrettet er det betaling, 250,-kr og så er det bestemt en dyr maskine, nem at rengøre men kvaliteten !!!!!!!!

13 lutego 2021

Wilfa Classic dryp…

I november 2019 købte vi en Wilfa Classic kaffemaskine men glæden over denne maskine er snart lig 0, da vi har fået byttet kanden 3 gange pga. den drypper ud over bordet næsten hver gang man hælder kaffe fra denne over på termokande. Vi har gjort opmærksom på dette over for Skousen hvor den er købt inden garanti udløb men de mente at vi hældte kaffen for hurtigt ud af kanden, magen til vrøvl. De mente ikke at der var noget galt med maskinen, så lad være med at købe denne model,

20 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Wilfa sælger ikke reservedele, kun halve maskiner.

Vi har en Wilfa BL-1200 og er ret tilfreds med blenderen og den har lavet mange smoothies. Nu er plastikbunddelen til kanden så revnet og den er utæt.
Jeg antog, som rigtigt mange andre kunder, kan jeg se, at man kunne købe delen hos dem. Især da produktet stadig sælges. Men som mange har opdaget er klodens ressourcer ikke noget Wilfa bekymrer sig om. Eller også evner de ikke at styre deres eget lager og leverandører. Det er i hvert fald ikke muligt at erhverve sig den plastikdel som er gået itu, ikke uden at købe en halv maskine hos dem. Det er ekstremt dårligt og en fyreseddel til Wilfaprodukter fra denne kunde. Adjø.

23 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Meget hjælpsom og ansvarsfuld kundeservice

Jeg var så uheldig at både min kaffekværn pludselig holdt op med at virke. Maskinen var 2½ år gammel, online butikken jeg havde købt den fra i mellemtiden var gået konkurs og linket til fakturaen hos butikken var nu dødt. Jeg skrev derfor direkte til Wilfas kundesupport om situationen. De tilbød at hjælpe mig og kort tid efter modtog jeg en ny kaffekværn, uden beregning. Det er en eksemplarisk kundeoplevelse og nu har Wilfa samtidig øget garantiperioden til 5 år. Så jeg varmt anbefale andre at gå efter en Wilfa, de står bag deres produkter.

24 września 2020

Har købt en Wilfa kaffekværn CG110S

Har købt en Wilfa kaffekværn CG110S. Er mega skuffet.
Uens maling af bønnerne.
Timerfunktionen foran på maskinen er helt ramt ved siden af ift mængden af kværnet kaffe, det kan jo ikke være rigtig at ved laveste indstilling (2) da får du ca 35-42 gram malede bønner, det er alt for meget når man feks kun vil have 2 kopper kaffe, grunden til at man har en kaffekværn er jo at man vil have friskkværnede bønner hver gang at man skal have en kop kaffe.
Ved max indstilling af timerindstilling (12) da kan kaffeskuffen ikke rumme mængden af malet kaffe og man er nødt til at afbryde malingsforløbet.
Desuden er maskinen/skuffen statisk og der sidder kaffestøv over alt i skuffe og bagved skuffen, desuden sviner den med kaffe på bordet når man tager skuffen ud.
Kan på ingen måder anbefale den maskine.
Går tilbage til en Delonghi kværn og køber aldrig fra Wilfa igen.

12 sierpnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Blender BL1200 imponerede i starten, men.....

Blender BL1200 imponerede i starten, men fik så samme problem som mange andre. Knivblokken brændte sammen og er tvunget til at købe kniv, kande og låg samlet som en enkelt reservedel. Det er langt fra den miljømæssige adfærd som man skulle forvente af et aspirerende verdensfirma.

20 czerwca 2020

Jeg har købt en Wilfa BL-1200 blender

Jeg har købt en Wilfa BL-1200 blender, og har desværre ikke været tilfreds med den. For det første var det enormt svært at rengøre den, da glasset og delen med kniven ikke umiddelbart kunne skilles ad, som de normalt let kan på den slags blendere. Desuden er knappen blevet strammere og strammere, så jeg nu ikke kan tænde og slukke blenderen uden at bruge en tang til at vride knappen rundt.

Det værste er, at blenderen ikke umiddelbart kan skilles ad og repareres. Det er åbenbart ikke meningen.

13 marca 2020

Wilfa classic+ 1550s kaffemaskinen

Wilfa classic+ 1550s kaffemaskinen
Kaffe temp. målt i min kop er 36*C
Det er bare ikke godt.
Kop&kande (Slagelse) vil ikke tage maskinen retur/ombytte selv om video/foto af måling er vist. Dårligt service fra Kop&Kande.
Wilfas kunde service er noget 100% uprofessionelt jeg har oplevet. Man kan slet ikke snakke med dem. Totalt dårligt oplevelser og pga det kommer aldrig mere til at handle Wilfas produkt eller hos Kop&kande slagelse. Jeg har købt en produkt der performe dårligt, kan ikke afleveres tilbage/byttes om eller snakke med en fra Wilfas kundeservice. Kan slet ikke samenlignes med Siemens, Bosch eller Moccamaster. Wilfa og Kop&kande Slagelse for en bund karakter her fra.

5 marca 2020

Spiralizer

Spiralizer
Ville gerne kunne give minusstjerne!
Hold da op hvor er den ringe!
Vil ikke engang være bekendt at sælge den videre🤷‍♀️🤷‍♀️😱

5 stycznia 2020

Super service!!

Jeg har en Wilfa Raw Fuel (power blender), som jeg er meget glad for. Desværre var min kande blevet utæt i bunden. Blenderen var 3 år gammel og jeg skrev derfor til Wilfa, for at få oplyst, hvor jeg kunne købe en ny kande. I stedet sendte Wilfa mig en sprit ny kande, uden beregning. Det kalder jeg god service :)

11 października 2019
Oceniono na 2 z 5

Blender BL-1200 virkede egentlig godt…

Blender BL-1200 virkede egentlig godt indtil kandens sorte plast bundstykke med kniven revnede ved gevindet. Jeg henvendte mig til Wilfa DK, men de ville ikke hjælpe. Der blev blot henvist til forhandleren, der var VUPTI. Da Vupti ikke eksisterer mere var der ikke noget at gøre. Wilfa bryster sig med 5 års garanti, men denne garanti er åbenbart ikke noget værd.

8 października 2019

Fed service!

Fed service!

Ikke nok med at Wilfa har nogle suveræne produkter til en fornuftig pris, så er deres servicering af deres kunder og ansvar for deres produkter i top. Jeg havde en kaffekværn som pludselig var stoppet med at virke. Reklamationen var overskredet og på trods af dette, sendte de mig en ny med posten.

Kan varmt anbefale deres produkter!

1 października 2019
Oceniono na 3 z 5

Reservedele WILFA 1200

Jeg har haft min Wilfa blender 1200 i måske 10 år, egentlig været tilfreds... nu lugter den brændt og er utæt... ville skifte knivstykdelen, da kande og motor ikke fejler noget. Kande med knivdel koster ca. 400-500. En helt ny blender koster 599,00. Det er fuldstændig latterligt i disse miljøtider.... Skal jeg købe delen eller en helt ny ??

16 września 2019

Købte blenderen sidst i marts måned for 1400,-
Den lugtede af brændt plastik i starten.
Vi bruger den ca. 1-2 gange om ugen.
Nu ca. 5 måneder efter kan vi konstatere den er begyndt at ruste.

29 sierpnia 2019
Oceniono na 4 z 5

Wilfa blender BL-1200

Wilfa, blender OBLB-1200 watt. Fantastisk god og stærk maskine. Motordelen er dog brændt af nogle gange, første gang fik vi alle pengene tilbage, da Bilka ikke førte den model mere, så købte vi den andetsteds, hvor jeg så har fået motordelen skiftet yderligere 1 eller 2 gange, men med 5 års motorgaranti, har jeg blot fået en ny motordel. Lidt bekymrende, når motorgarantien udløber, men så har jeg da haft den i mindst 5 år. Én af gangene jeg byttede, fik jeg en komplet ny blender, så jeg fik en kande i reserve, som jeg fik brug for, da den oprindelige glaskande revnede.

14 sierpnia 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej