Utrolig hurtig service og installering Plus bortskaffelse af tidligere maskine. Jeg kan kun anbefale det især for folk som ikke lige står og har råd til at købe en helt ny maskine til flere tusinde k... Zobacz więcej
Super god oplevelse fra start til slut. God kundeservice både over telefonen og ved levering af køleskab og afhentning. Jeg kan varmt anbefale Whiteon.
God service, høflig og imødekommende betjening. Installationen af maskinen forløb gnidningsfrit og Jacob var hurtigt ude igen. Uden at det virkede fortravlet heller. Vaskemaskinen kører upåklageligt... Zobacz więcej
Fantastisk firma. Reagerer hurtigt, ringer hurtigt retur, overholder aftaler, , besked om, hvornår de leverer ( hurtigt) ringer inden de er her - 15 min før Montøren gjorde mere end forventet ( s... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vaskemaskine på abonnement. WhiteOn er startet på ønsket om at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen der dominerer måden vi forbruger hvidevarer i Danmark. Hos WhiteOn begrænser vi os til bare én model og har derved mange identiske maskiner, som vi kender som vores egen bukselomme, hvilket gør at det kan betale sig at reparere dem. Vores kunder ønsker en maskine der bare virker, derfor giver vi naturligvis livtidsgaranti, og udskifter maskinen med det samme hvis uheldet skulle være ude. WhiteOn tager ingen gebyrer, i stedet benytter vi et fast måneds abonnement, så får du som kunde ingen uforudsete udgifter, god service, og en maskine der altid virker. Herudover er levering og installation hos WhiteOn selvfølgelig altid inkluderet.
Skovstien 26, 8382, Hinnerup, Dania
- 30 90 80 90
- mail@whiteon.dk
- whiteon.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Kæmpe skuffelse.
Vi bestiller en vaskemaskine til montering alt ser ud til at være i orden, 25 min efter aftalt tidspunkt ringer de og fortæller at de simpelthen ikke kan bruge vores trappe så de har uden at konsultere os allerede annulleret vores kontrakt? Vi forstår det ikke, han anbefaler os deres konkurrent WhiteAway.. virkelig mystisk… fatter det ikke, men her kan man ikke regne med noget… kan jo så heller ikke anbefale dem.

Superduper service
Superduper service. Kun ros - kan anbefale til alle andre! Professionel og godt humør..,
De lover framragende service og det får man.
Jeg kontaktede jer i går eftermiddags og her til morgen kl 7.30 stod den mest morgen friske mand med maskiner til mig han fik det hele installeret og det fungere bare.. 5 stjerne er slet ikke nok for den service vi har modtaget. Kan kun varmt anbefale
Så god service
Så god service. 10 min og så var vaskemaskine og tørretumbler i gang. Leveret til aftalt tid, top service
Effektiv reparation.....efter et stykke tid.
Det tog temmeligt lang tid at blive enige med WhiteOn, hvornår teknikeren kunne fixe min vaskemaskine; men da han kom, var han flink, effektiv og hurtig.

Odpowiedź od WhiteOn
Super service, jeg er meget tilfreds med min opvaskemaskine. Jeg lærte nogle nye ting omkring maskinen da den søde teknikker var her
Nemt og fremragende service.
Nemt og fremragende service.
Det virker som en lille, men ærlig og transparent forretning. Det er et sjældent syn i dag.
Jeg har været kunde hos WhiteOn siden…
Jeg har været kunde hos WhiteOn siden Marts 2021, min vaskemaskine Gregory, er evig trofast. Kundeservicen fra WhiteOn er yderst professionelle og svarer prompte, hvis man har spørgsmål. Jeg får samtidigt remindere på, hvornår jeg skal rense og checke Gregory. WhiteOn kan varmt anbefales herfra.
Super nice koncept :)
Super sød installatør og kom i det…
Super sød installatør og kom i det lovede tidsrum. Men både sælgeren på telefonen og installatøren kunne ikke svare på simpel spørgsmål , bl.a. om maskinen selv reducerer vandmængden efter hvor meget tøj der er i maskinen? Ej heller var de sikre nogle af dem på hvor meget vand den egentlig bruger. Skuffende ,da de kun kører med 3 forskellige maskiner. Men lejeprisen er god og top service.

Odpowiedź od WhiteOn
Har lejet alle mine hårde hvidevarer…
Har lejet alle mine hårde hvidevarer hos whiteon og sikke nogle gode maskiner :) i snart 3 år har jeg haft glæde vaske og tørremaskiner uden de mindste problemer, så nu har jeg satset på en opvasker også og mon ikke det bliver lige så godt :)
At leje giver mig en dejlig sikkerhed ifht. Service osv.
det er nogle skønne søde gutter og jeg er indtil videre en meget glad kunde her på snart 3. År
Tak
Mvh
Har nu en vaske søjle gennem jer vaske maskine og tørretumbler det kører bare fint.ke…
Har nu en vaske søjle gennem jer vaske maskine og tørretumbler de kører fint.
Maskiner er helt nyt
Maskiner er helt nyt, hurtigt levering og installering
Perfekt service
10/10 👍🏻
Nemt, hurtigt og flink installatør
2 dage efter min reservation af en maskine var den allerede installeret. Det var hurtigt og nemt. Installatøren var meget flink og imødekommende.
Super!
Hvis muligt så ville vi give 10 stjerner til WhiteOn 🙂
Det gælder både det gode koncept og den fantastiske service.
Nu har vi både vaskemaskine og opvaskemaskine og det kører bare 😀
Hurtig og supergod oplevelse
Hurtig, meget hjælpsom og venlig betjening og opsætning. En super god oplevelse
5* herfra absolut konge service hele…
5* herfra absolut konge service hele vejen igennem
Super oplevelse
Fin service. Nem bestilling. Hurtigt opkald om leveringsdato. Søde, smilende og servicemindede chauffører, som gav grundig information og gennemgang af maskinen.
Maskinen blev sat til og virkede med det samme.
Alt godt at sige om WhiteOn herfra...
Den søde person jeg talte med da jeg…
Den søde person jeg talte med da jeg bestilte vaskemaskinen og hurtig levering,jeg er meget tilfreds.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.