Tweedehands droger besteld. Na ontvangst niet tevreden.via klachtenformulier dit aangegeven. Mocht een andere uitkiezen. Deze die ik gekozen had was niet op voorraad, er was nog wel een andere die wat... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb eigenlijk een hele goede ervaring gehad met WGS Witgoed. Ik heb een tweedehands Bosch vaatwasser besteld bij hen en hij werd snel geleverd (2 dagen na de besteldatum). Een jonge jongen kwam de... Zobacz więcej
Contact met het bedrijf was duidelijk, snel en vriendelijk. Levering is gekomen zoals afgesproken. Wel was het gekochte product wat vies, natuurlijk is het gekochte product niet nieuw maar het was wel... Zobacz więcej
Uitstekende wasmachine en wasdroger gekocht. Duurde iets langer eer ik contact kreeg voor een afspraak, maar vervolgens wel heel snel ingepland. Lekker vroeg op de stoep, vriendelijk goede service, ne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welkom bij WGS Witgoed. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met een toegankelijke webshop. Bij ons kunt u als particulier, snel en eenvoudig nagekeken en getest witgoed kopen/bestellen voor een redelijke prijs. - met garantie - snelle levering - gratis drempel levering in Nederland m.u.v. Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen , stadscentra van Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Ons aanbod bestaat uit tweedehands wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers en koelvriescombi, maar ook hebben we diverse inbouw combimagnetrons. Veelal witgoed van onder andere Miele, Bosch, Siemens, Liebherr en AEG. Daarnaast bieden wij ook witgoed aan van merken als Nordland, Whirlpool, ATAG, Samsung en vele andere merken. WGS WItgoed Sterk in tweedehands.
Dane kontaktowe
Handelsweg 9, 7461 JJ, Rijssen, Holandia
- 06-15362354
- info@wgswitgoed.nl
- wgswitgoed.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Veelste dure producten voor oude en…
Veelste dure producten voor oude en tweedehands spul!
Lekkere snelle service.
Goede service en snel!
Snelle reactie
Snelle reactie, snel geleverd en niet duur.
De koelkast die we kochten was nog wel vies, maar daar konden we natuurlijk wel wat aan doen.
mega tevreden
Ik ben mega tevreden omdat ik het mij een heel goed gevoel geeft een gebruikte machine te kopen die nog prima is. Snelle levering met de feest dagen, net personeel.
Correcte afhandeling
Correcte afhandeling. Chauffeur was vriendelijk en op de afgesproken tijd
De bezorging was professioneel en vriendelijk. m en…
De bezorger was zeer behulpzaam en behendig met het plaatsen. en de koelvriezer ziet er prima uit. Alleen ontbreekt een glazen plankje.
Alles perfect
Geduldig en vriendelijk per telefoon…
Geduldig en vriendelijk per telefoon voortgeholpen toen ik per ongeluk verkeerd besteld had online.
Erg snel geleverd en ook prima service bij het brengen.
Correct en betrouwbaar.
Alles correct afgesproken, geleverd binnen de gestelde tijden en het product werkt uitstekend.
Waardeloos
Er ging van alles mis! Niet binnen 24 uur contact opgenomen voor een levering. Vervolgens niet op de afgesproken tijd leveren. Slecht bereikbaar. En bij een klacht wordt er niet gereageerd. En de machine is voor het geld wel heel oud en zelfs zat er bij de vaatwasser geen bestekmand. Mijn advies bestel nooit op deze site! Echt een hele slechte ervaring
Bosch 74 vario perfect wasmachine
Bosch 74 vario perfect wasmachine. Goed geholpen alleen jammer dat ze niet de rek zoals gezegd op de mail zouden zetten. Dus bijdeze alsnog aub de rek graag 🙏
Super klant vriendelijk!
Super klant vriendelijk!
Top wasmachine afgeleverd die perfect werkt.
Uitstekende inductie kookplaat gekocht.
Uitstekende inductie kookplaat gekocht.
Na een klein probleem snel geholpen door eigenaar. Dit is iemand met hart voor de zaak. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.