Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb eigenlijk een hele goede ervaring gehad met WGS Witgoed. Ik heb een tweedehands Bosch vaatwasser besteld bij hen en hij werd snel geleverd (2 dagen na de besteldatum). Een jonge jongen kwam de... Zobacz więcej
Contact met het bedrijf was duidelijk, snel en vriendelijk. Levering is gekomen zoals afgesproken. Wel was het gekochte product wat vies, natuurlijk is het gekochte product niet nieuw maar het was wel... Zobacz więcej
Uitstekende wasmachine en wasdroger gekocht. Duurde iets langer eer ik contact kreeg voor een afspraak, maar vervolgens wel heel snel ingepland. Lekker vroeg op de stoep, vriendelijk goede service, ne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welkom bij WGS Witgoed. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met een toegankelijke webshop. Bij ons kunt u als particulier, snel en eenvoudig nagekeken en getest witgoed kopen/bestellen voor een redelijke prijs. - met garantie - snelle levering - gratis drempel levering in Nederland m.u.v. Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen , stadscentra van Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Ons aanbod bestaat uit tweedehands wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers en koelvriescombi, maar ook hebben we diverse inbouw combimagnetrons. Veelal witgoed van onder andere Miele, Bosch, Siemens, Liebherr en AEG. Daarnaast bieden wij ook witgoed aan van merken als Nordland, Whirlpool, ATAG, Samsung en vele andere merken. WGS WItgoed Sterk in tweedehands.
Dane kontaktowe
Handelsweg 9, 7461 JJ, Rijssen, Holandia
- 06-15362354
- info@wgswitgoed.nl
- wgswitgoed.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inbouwkoelkast afgeleverd
Niks. Ik dacht dat onderaan 5 sterren was, want die krijgt u.
Het was een andere dan bestelt, maar zelfs een duurdere en hij doet het als een tierelier. Ben er erg blij mee. De chauffeur was zeer correct en vlot werd de koelkast binnen gebracht. Ook was ik volledig op de hoogte en klopte tijd precies. Hartelijk dank
Toplevering!
Snelle levering, netjes alles aangesloten. En witgoed ziet er super goed uit! Ik zat in een call en collega heeft geruisloos zonder mijn te storen alles gedaan. En geduldig gewacht totdat ik m’n call even uit kon om alles af te ronden met hem
Super vriezer ben er blij mee
Levering perfect kwaliteit super hoop dat het zo blijft denk het wel
Goede webshop, slecht product.
Tussen een verbouwing door een tweedehandse koelvriescombinatie besteld via de webshop. Super overzichtelijk en na betalen snel de bezorgdatum al via de mail gekregen. Meneer netjes bezorgd aan de deur en wij hebben de koelkast neergezet volgens de instructies en minimaal 12 uur laten staan zonder stroom, daarna aangezet en op vakantie geweest. Bij thuiskomst bleef de koelvriescombinatie piepen en werkt alleen de vriezer, spijtig. Miskoop. 😅
Pr8ig nx op aan te merken
Netjes en snel geleverd
Vriendelijk en nette spullen
Zou in de toekomst zeker nog een keer
Bij dit bedrijf bestellen!!!!
Snelle levering. Er werd dezelfde middag nog contact opgenomen over levering nadat we besteld hadden. Oude machine meegenomen
Tweedehands droger besteld
Tweedehands droger besteld. Na ontvangst niet tevreden.via klachtenformulier dit aangegeven. Mocht een andere uitkiezen. Deze die ik gekozen had was niet op voorraad, er was nog wel een andere die wat duurder was. Deze kon ik aanschaffen voor dezelfde prijs. Keurig geregeld dus. Verbeterpunt. Telefonisch beter bereikbaar zijn.
Super vriendelijk en goed behandeld.
Super vriendelijk en goed behandeld.
Levering van de wasmachine was perfect en meteen de oude machine meegenomen.
Super fijne bezorging
Super fijne bezorging. Wasmachine, droger, koelkast & vriezer van wgs witgoed en 2 jaar later doet alles het nog super. Erg blij mee
Prima bedrijf!
Op alle fronten goede ervaring: uitzoeken, advies, levering. Zeker een aanrader!
zijn zeer tevreden over de inductie…
zijn zeer tevreden over de inductie kookplaat. met peraflex aansluiting kunnen alle vier de pitten voluit gebruiken. Wij hebben een opbouw plaat maar voordeel is je kunt hem makkelijk inbouwen. man in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam. zullen in de toekomst als dat nodig is zeker terug gaan . m vr gr
H V OS
De tweedehands magnetron werkt goed.
De tweedehands magnetron werkt goed.
De magnetron schoonmaken kostte mij 2 uur tijd. De aangekoekte bakresten van de vorige eigenaar moest ik zelf verwijderen.
Heel erg pretig
werd mijn koelkast toch keurig netjes…
werd mijn koelkast toch keurig netjes op tijd in Zaandam bezorgd.een top service! Ik beveel wsg zeker aan.
Alle afspraken zijn correct nagekomen
Alle afspraken zijn correct nagekomen, de levering was oké ( misschien een dekentje tussen witgoed en de steekwagen ,nu een deukje en een krasje meer)
Verder geen bijzonderheden alles top👍
Tiptop voor elkaar
Tiptop voor elkaar. Prima machine en goede service. Bezorger/installateur ging pas weg toen de machine draaide.
Het enige puntje van verbetering is dat de bezorger geen pinautomaat bij zich had, wat wel wenselijk was geweest.
Rijp voor de stort
Koelkast was er wel echt slechter uit dan de foto's veel roest, stof spinnenwebben en stonk heel erg. Ook mist er een plankje en klepje. Achteraf spijt en kan het niet aanraden. Overduidelijk een oude inruil koelkast die rijp voor de stoet was maar nu nog een keer doorverkocht. Vraag me af of dat mag eigelijk!!
De chauffeur was op tijd en…
De chauffeur was op tijd en vriendelijk.
Ik had alleen niet meegekregen dat ik mee moest helpen met het tillen van de wasmachine:(
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.