Jeg kan på det varmeste anbefale WeWatches! Jeg havde udset mig et ur på wewatches.dk og sendte en mail med et par spørgsmål. Selvom det var søndag, svarede William med det samme, og allerede d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så mit drømme ur hos WeWatches og kontaktede William som var så venlig at fremvise uret samme dag. Det endte med jeg købte uret dagen efter. Firmaet ligger på en fin lokation og handlen foregik i t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kæmpe anbefaling til William fra We Watches. Jeg har netop lavet en større byttehandel, hvor jeg opgraderede mit Datejust 41 til en massiv Everose guld Daytona, og hele forløbet har været en absol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En fornøjelse at handle med WeWatches. Vi havde god dialog om betaling og selve overdragelsen var en fornøjelse, hvor William havde god tid at til tilpasse og give instruktioner til uret.
Reakcja na opinię
Hos WeWatches er du sikret en tryg oplevelse. Vores mission er at sælge luksusure til fornuftige priser, med fokus på en tryg købsoplevelse for dig som kunde. Vi rådgiver dig derfor hele vejen igennem dit køb, intet er overladt til tilfældighederne
Grønningen 25, 1270, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super god oplevelse. Fik sendt mit ur til Jylland og modtog det dagen efter. Uret var tilpasset mit håndled, så det kunne nydes på hånden med det samme. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od WeWatches
Var inde hos WeWatches og købe mit første Rolex Submariner idag! Sublime kundeservice, kan klart anbefales
Mange tak til William Ellenhard

Odpowiedź od WeWatches
Jeg købte et Rolex Pepsi hos William WeWatches, det kan varmt anbefales at andre køber enten brugte eller nye ure af William.
Godt og trygt sted at handle

Odpowiedź od WeWatches
Hvis du står og mangler et Rolex ur og du ikke har forstand på det store, så skal du bare købe fra wewatches.dk.
En seriøs og troværdig forhandler!
Kan varmt anbefales til andre!

Odpowiedź od WeWatches
Havde en super god oplevelse med William fra WeWatches. Jeg var førstegangskøber og fik en meget professionel vejledning fra start til slut. Jeg kan klart anbefale WeWatches, og jeg vil helt sikkert benytte dem næste gang, at jeg skal have et ur.

Odpowiedź od WeWatches
Professionel og er meget fleksibel pro sælger. William fra wewatches.dk bruger tid på sin kunder og prøver at give den bedste rådgivning da jeg fornemmer at han vil hellere have tilfredse kunder der altid vender tilbage. Jeg har så købt flere rolex ure af William fra wewatches.dk og kan kun komme med den bedste anbefaling herfra. Bare den ro man har omkring kvalititten af uret samt prisen når man handler med William fra wewatches.dk gøre man er helt tilfreds, det bliver ihvertfald ikke sidste gang jeg handler hos wewatches.dk

Super oplevelse.
Jeg kontaktede William d. 4/2 og d. 9 havde vi et møde. Han var super serviceminded, imødekommende samt informativ omkring uret.
Uret var prissat konkurrencedygtigt ift. markedet. Alt i alt en rigtig god oplevelse, fra en førstegangs køber. Jeg vender helt sikkert tilbage til WeWatches.

Odpowiedź od WeWatches
Yderst professionel betjening fra start til slut. Her køber jeg helt sikkert også mit næste ur. Jeg kan kun give mine aller bedste anfalinger