Jeg kan på det varmeste anbefale WeWatches! Jeg havde udset mig et ur på wewatches.dk og sendte en mail med et par spørgsmål. Selvom det var søndag, svarede William med det samme, og allerede d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så mit drømme ur hos WeWatches og kontaktede William som var så venlig at fremvise uret samme dag. Det endte med jeg købte uret dagen efter. Firmaet ligger på en fin lokation og handlen foregik i t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kæmpe anbefaling til William fra We Watches. Jeg har netop lavet en større byttehandel, hvor jeg opgraderede mit Datejust 41 til en massiv Everose guld Daytona, og hele forløbet har været en absol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En fornøjelse at handle med WeWatches. Vi havde god dialog om betaling og selve overdragelsen var en fornøjelse, hvor William havde god tid at til tilpasse og give instruktioner til uret.
Reakcja na opinię
Hos WeWatches er du sikret en tryg oplevelse. Vores mission er at sælge luksusure til fornuftige priser, med fokus på en tryg købsoplevelse for dig som kunde. Vi rådgiver dig derfor hele vejen igennem dit køb, intet er overladt til tilfældighederne
Grønningen 25, 1270, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig respons og trygt forløb.
Jeg skrev på et ur som desværre lige var solgt. William skaffede et nyt i samme stand til samme pris på et par dage.
Selve købet var super professionelt og et
meget behageligt møde med William.
Jeg har fundet min fremtidige urhandler i WE Watches.

Odpowiedź od WeWatches
I just bought my dream watch from William. He was super helpful from the first email interaction we had. Answered all my questions and was super helpful.
I would highly recommend anyone buying their dream watch through William.

Odpowiedź od WeWatches
Havde et upåklageligt forløb med William fra WeWatches. Jeg byttede mit gamle ur for et nyt og hele forløbet var nemt, gnidningsfrit og trygt. WeWatches holder til på Næsseslottet, hvor ur, boks, certifikat og alle nødvendige forklaringer blev overdraget. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od WeWatches
Jeg har købt et ur af William, og jeg kan kun sige, at oplevelsen var helt i top! Servicen var i særklasse, alt blev håndteret professionelt, og han var super venlig og hjælpsom gennem hele processen. Kan varmt anbefale William til alle, der leder efter kvalitetsure og god service.

Odpowiedź od WeWatches
Hurtig og god handel, svarer høfligt og hurtigt.

Odpowiedź od WeWatches
Kan kun anbefale William som står bag Wewatches. Tillid er en væsentlig del, når man køber et ur i den klasse, og den er 100% tilstede.

Odpowiedź od WeWatches
Jeg var på udkig efter et bestemt ur som er svær at opstøve fra de autoriserede forhandlere og måtte skuffet sande at det ikke var nok at købe et andet dyrt ur hos den autoriserede forhandler for at komme i betragtning til det ur jeg virkelig søgte.
Jeg begyndte derfor at google efter andre steder at købe uret og her dukkede WeWatches så op.
Jeg var en smule skeptisk, men skepsis’en blev gjort til skamme.
William er super sympatisk og jeg har fuld tillid til urets ægthed.
Meget fin oplevelse og også en meget fair pris.
Tusind tak. Jeg håber at handle her igen en anden gang.

Odpowiedź od WeWatches
En super god oplevelse, hvor man blev taget godt imod af William og hvor man hele vejen igennem følte sig i trygge og kompentente hænder. En klar anbefaling herfra.

Odpowiedź od WeWatches
Virkelig venlig og professionel jeg har fået af William fra Wewatches. Forhåbentlig ikke sidste gang jeg sætter fod i slottet igen!

Odpowiedź od WeWatches
Fantastisk flot og professionel behandling man får af William. Jeg ringede til William for at høre om han kunne skaffe mit drømme ur. Halvanden uge efter, fik jeg besked på at jeg kunne afhente uret på hans kontor, som i øvrigt rumme super skønne omgivelser.
Vil du føle dig i trygge hænder ved køb af nye luksus urer, så kontakt William.

Odpowiedź od WeWatches
Jeg har flere gange været i kontakt med William fra Wewatches ang. nyt ur.
Jeg føler mig tryg ved at handle der og samtidigt er priserne yderst attraktive i forhold til markedet.
Jeg kommer ikke til at handle andre steder.

Odpowiedź od WeWatches
Rigtig god oplevelse hos WeWatches. Vil bestemt komme tilbage!

Odpowiedź od WeWatches
Fantastisk oplevelse fra online køb og til levering af mit nye ur.
Jeg vil hel klart anbefale WeWatches hvis du står og skal handle nyt ur.
Tak til William for en rigtig god oplevelse.
Mvh Morten Aalborg

Odpowiedź od WeWatches
Det rigtige sted af købe dit første Rolex👍
William er yderst kompetent og meget professionel.
Lænken blev tilpasset med det samme, så den passer.
wewatches.dk får mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od WeWatches
Det rigtige sted af købe en kvalitets ur💪.
William er yderst kompetent og meget professionel. Lænken bliver tilpasset så det lige passer dig.
Wewatches.dk får mine varmeste anbefalinger🙏

Odpowiedź od WeWatches
William gav en super god og tryg service.
Jeg har både solgt mit gamle ur til ham og købt et helt nyt.
Jeg er tilfreds med prisen og handlen.
Kan kun anbefales til andre.
Mange hilsner
Bo

Odpowiedź od WeWatches
William er en fornøjelse at handle med. Følte mig tryg og godt vejledt hele vejen, og jeg kan kun give ham min bedste anbefaling.
Er sikker på, at jeg kommer til at have stor glæde af mit nye Sea Dweller.

Odpowiedź od WeWatches
Tak for en virkelig god oplevelse! Jeg vil absolut anbefale at handle med William, som er meget kompetent, professionel og imødekommende. Han leverer en fantastisk kundeoplevelse hvor man føler sig meget velkommen, og omgivelserne er lækre og eksklusive og passer til helhedsoplevelsen, når man køber et eksklusivt ur. Vi fik en god snak om ure, og og jeg købte det flotteste Skydweller, som jeg er meget glad for. Tak for en god handel William!

Altid god service derfor valgte jeg Wewatches sikker handle Tak William

Odpowiedź od WeWatches
Super god oplevelse at handle med William. Hurtig til at svare og finde nøjagtigt, hvad jeg søgte. Levering indenfor 24 timer med Express forsendelse. Kan varmt anbefales.