taxatie verliep soepel. het taxatierapport was zeer duidelijk en 1 dag na taxatie al ontvangen. heb al meerdere taxaties door wevtaxatie laten doen.altijd tot volle tevredenheid.
Reakcja na opinię
Via website een reservering voor op de zaterdag gemaakt. Goed ontvangen met duidelijke uitleg over het proces en de vervolgstappen. Nu afwachten op het taxatie rapport. Gaat zeker goed komen.
WEV Taxatie reageerde binnen 1 dag op mijn vragen. De daadwerkelijke taxatie was exact wat ik ervan had verwacht en binnen de gestelde tijd.
Snel en makkelijk maar niet in 1x goed. In 2x en de correctie kwam supersnel 👍. De weken ervoor 3 anderen gevraagd, ze reageren niet eens ! WEV heeft denk ik erg veel ervaring. Mooi dus. Dank
Reakcja na opinię
Fiscale waardebepaling voor je auto of youngtimer, snel en notarieel beëdigd. Binnen 24 uur geregeld. WEV taxatie voor elk type voertuig. Ons team combineert diepgaande kennis met een scherpe marktanalyse, zodat je altijd verzekerd bent van een eerlijke en nauwkeurige taxatie. We gaan voor helderheid en top service, omdat jouw tevredenheid voor ons op nummer één staat.
Willem van Abcoudelaan 48, 3971 AB, Driebergen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od WEV Taxatie
Gezellig om bij Klaas langs te gaan terwijl hij foto’s neemt. Zeer uitgebreid rapport

Odpowiedź od WEV Taxatie
Makkelijk afspraak te maken via internet en bij aankomst op locatie snel en prettige taxatie

WEV heeft denk ik erg veel ervaring. Mooi dus. Dank

Odpowiedź od WEV Taxatie
Zeer goede digitale presentatie met invulformulier. Binnen 3 werkdagen zeer uitgebreid, deskundig rapport. Fraai gevisualiseerd. Een aanrader.

Odpowiedź od WEV Taxatie
Keurig uitgebreid en duidelijk rapport ontvangen.
prima zelf te doen met de instructies op website. advies: prijs verschill voor een snellere taxatie is groot. dus wees op tijd met het uitvoeren van een taxatie.
Uitgebreide volledige onderbouwing van de getaxeerde auto. Heldere communicatie
Taxatie komt met duidelijk onderbouwde uitleg en een zeer gedetailleerd rapport in de gestelde termijn.
Snel, professioneel en goed onderbouwde taxatie. Rapport ziet er ook compleet en verzorgd uit!
Prima online intake, snelle behandeling en daarna taxatie ontvangen.
Goed contact gehad en Klaas heeft mij nog even uitgelegd wat qua taxatie voor mijn situatie de betere optie was. Erg tevreden!