Ik ben hier terechtgekomen voor de financiering van mijn nieuwe auto en wat een fijne ervaring was dat! Laura heeft mij tijdens het proces geweldig geholpen. Alles verliep snel en zonder gedoe, en bij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Professioneel en betrouwbaar. Wij hebben een doorlopend krediet gehad via Sterkrediet/Anders Lenen en dit is ons zeer goed bevallen. Persoonlijke aandacht en netjes nakomen van afspraken. Ik beveel di... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben ontzettend tevreden over de service. Het hele team is heel vriendelijk, en in het bijzonder wil ik Michele bedanken. Ze was ontzettend behulpzaam, hield me overal van op de hoogte en beld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sneller kunnen aflossen zonder daarop ook nog een toeslag/rente over te vragen zou wel wat gewenster zijn , er wordt al genoeg rente betaald over het geleende bedrag
Reakcja na opinię
Anderslenen is een onafhankelijke en objectieve specialist op het gebied van Financial Lease en Particuliere Financieringen. Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer.
Butter 18, 1713GM, OBDAM, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
quick answers to all questions
all information accurate and clear

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Snel en goed en paar dagen gewacht tot alles klaar was
Dus perfect

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Hoi ik wordt altijd netjes geholpen en op tijd goede bedrijf anderslenen top

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Professioneel team. Vriendelijk en behulpzaam. Ook goed bereikbaar.

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Best experience I had and quick response I just loved it

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Deze tussenpersonen liegen veel. Wees gewaarschuwd.

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Na het eerste telefonisch contact gelijk vlot geholpen en alles snel duidelijk en keurig geregeld.

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Ik ben zeer goed geholpen ben heel tevreden.
Bedankt voor de goede service

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Sorry maar heb nog geen auto kan nog geen oordeel geven

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Heel prettig contact goede uitleg behulpzaam snel geregeld

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Fijne communicatie en zorgvuldige afhandeling van de Financial lease.

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Super goede ervaring met anderslenen. vriendelijke mensen, snelle communicatie zowel telefonisch als via mail of whatsapp. Ze beoordelen je situatie echt individueel en denken mee.

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Super vlotte contact! Alles was duidelijk en ook voor vragen was contact gemakkelijk.
Zeker een aanrader!

Odpowiedź od AndersLenen B.V.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.