Wellgo Recenzje 254

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie
  2. Lekarz
  3. Lekarz rodzinny
  4. Lekarz medycyny ogólnej

O Wellgo

Napisane przez firmę

Wellgo.se är en digital läkarmottagning specialiserad på professionell medicinsk viktnedgång

Wellgo.se drivs av läkare med särskild kompetens inom medicinsk behandling av övervikt och fetma.

Vi använder oss av hälsosamma livsstilsförändringar samt nya generationens läkemedel för att du ska gå ner i vikt. Vi strävar efter att stödja dig i din viktresa till en hållbar viktnedgång, där vi metodiskt inför nya livsstilsåtgärder och använder oss av nya moderna och effektiva läkemedel. Vi erbjuder en holistisk metod utan behov av kirurgiska ingrepp, stränga dieter eller förbud.

Som medlem i Wellgo.se får du omfattande stöd och verktyg för att lyckas med din viktnedgång:

• En personlig läkare och WellgoCoach som står vid din sida under hela viktresan
  • Vår medlemsapp, WellgoGo, för enkel och transparent uppföljning av ditt kost- och aktivitetsmönster
  • Överskådlig och visuell framställning av din viktresa i grafer och tabeller
  • Åtkomst till hundratals nyttiga och smakfulla recept
  • Tillgång till ett stort urval av träningsövningar och filmer
  • Professionell rådgivning och stöd från vårt hälsoteam
  • Kontinuerlig utvärdering och optimering av din viktnedgång med hjälp av medicinska metoder

Vår vetenskapligt bevisade metod för viktnedgång har visat sig vara effektiv, och vi är angelägna om att dela den med dig.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och start av din sista viktresa!

Wellgo.se – medicinsk viktnedgång som fungerar. Förändra ditt liv och gå ner i vikt med hjälp av vetenskapligt beprövade medicinska metoder.

Besök Wellgo.se

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Följs upp ordentligt o får svar

Följs upp ordentligt o får svar. Jag är i början o hoppas på rejäl hjälp under min viktresa. Men tycker staten borde betala för medicinen. Jag betalar allt själv. Men om jag fått lungcancer av rökning får man vård. Min vikt är en sjukdom.

Odpowiedź od Wellgo

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att du känner att du får den uppföljning och de svar du behöver i början av din viktresa. Vi förstår och respekterar din åsikt angående finansiering av behandlingen och uppmärksammar att detta är en viktig och komplex fråga. Att få ner i vikt är en viktig del av att upprätthålla en god hälsa, och vi hoppas att vi kan fortsätta att stödja dig på bästa sätt genom din viktresa.

Oceniono na 4 z 5

Jag tycker att det är bästa att man kan sänka pris på appen och att det finns tydligt mat lista som passar värj person

Jag tycker att det är bästa att man kan kontakta läkare när man vill om man har frågor eller behöver hjälp och bekvämt att prata.

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt omdöme och de fyra stjärnorna! Vi är glada att du uppskattar flexibiliteten och bekvämligheten med att kunna kontakta våra läkare när du behöver det. Att kunna erbjuda våra klienter en tillgänglig och bekväm tjänst är något vi verkligen värdesätter. Om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre och förtjäna den där femte stjärnan, hör gärna av dig till oss så ska vi göra vårt bästa!

Tack för att du valt vår tjänst och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din viktresa.

Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd med Wellgo och det stöd man får via dem! Det här är en helhetslösning som fungerar i längden, ingen quick fix, vilket är bra.

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för ditt positiva omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är mycket nöjd med Wellgo och det stöd du har fått från oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda hållbara helhetslösningar snarare än quick fix, och din feedback bekräftar att vi är på rätt väg. Tack för att du litar på oss i din strävan efter en hälsosam livsstil.

Om du har frågor eller behöver ytterligare stöd, vet du att vi är här för dig ett klick bort.

Oceniono na 5 z 5

Bra hjälp och rådgivning.

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt fina betyg. Vi är glada att höra att du är nöjd med hjälpen och rådgivningen du har fått. Det är vår prioritet att se till att du känner dig stöttad och vägledd. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp framöver, är vi bara ett meddelande bort. Tack för att du valde oss!

Smidigt och bra

Väldigt smidigt. Ta ett blodprov sen var man igång. Man har hela tiden kontakt med en coach som håller koll på vad man äter och hur man tränar för att hitta saker att förbättra. Samma sak med läkare, minsta lilla man undrar över så är det bara skriva ett meddelande och man får svar inom rimlig tid. Mycket nöjd, har tappat mellan 0.5-1kg i veckan sen jag började och det är tempot som de tycker man ska hålla för att det ska vara en hållbar viktnedgång.

Rekommenderas varmt.

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det glädjer oss enormt att höra att du är nöjd med vårt upplägg och det personliga stödet från våra WellgoCoacher och läkare. Att du har gjort stadiga framsteg och känner dig vägledd och stöttad i din viktnedgång är precis det vi strävar efter. Din framgång är vår framgång och vi ser fram emot att fortsätta vara en del av din hälsoresa. Tack för din rekommendation och fortsätt med det fantastiska arbetet!

Oceniono na 4 z 5

Tycker detta är en fantastisk möjlighet…

Tycker detta är en fantastisk möjlighet att kunna få denna hjälp med vilten

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att kunna bidra till din viktresa och står redo att stödja dig framåt. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig att få en bättre upplevelse eller om det är något du saknar för att vi ska få toppbetyg. Din upplevelse och ditt resultat är vårt mål med tjänsten!

Oceniono na 4 z 5

Ett bra stöd i min viktnedgång

Ett bra stöd i min viktnedgång med coachning, information och direktkontakt med läkare.

Odpowiedź od Wellgo

Vi är oerhört glada att höra att vårt stöd har varit till hjälp för din viktnedgång och att coachningen, informationen samt möjligheten till direktkontakt med läkare uppskattas. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår främsta prioritet, och vi är här för att stötta dig på varje steg i din resa. Hör gärna av dig om vi kan göra din upplevelse bättre då det är viktigt för oss att alla klienter får toppservice. Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse!

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd . Gick snabbt att gå med och snabba svar om man undrar något. Tycker det är bra att dom håller koll på vad jag äter och kommer med förslag.

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår snabba service och uppskattar vår uppföljning och förslag gällande din kost. Vi är här för att stötta dig och ser fram emot att fortsätta vara en del av din hälsosamma viktnedgång!

Oceniono na 5 z 5

Jag har fått professionella svar snabbt…

Jag har fått professionella svar snabbt när jag tagit kontakt och behövt hjälp

3 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde assistera dig snabbt med dina frågor om viktnedgång. Om du behöver mer hjälp framöver, tveka inte att höra av dig!

Supersnabba svar

Supersnabba svar, och bra vägledning av läkare.

3 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba responsen och den vägledning du fått av våra läkare. Vi vill att alla klienter ska ha första klassens behandling! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse!

Oceniono na 3 z 5

Vikten minskar

Bra att kunna få medicin utskriven

18 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Hej och tack för ditt omdöme. Hör gärna av dig om det är något vi kan göra för att förbättra din upplevelse med oss. Vårt program innehåller så mycket mer än bara läkemedel. Kontakta gärna din WellgoCoach för att diskutera din framtida viktresa.

Oceniono na 5 z 5

Ger den hjälpen som vården nekar

Professionella och kunniga i allt de gör. Uppskattar stöttningen och uppföljningen från läkare och hälsocoach.
Bra med app där man enkelt kan följa sin egna utveckling.
Bästa är att de ser och tillåter lösningen av viktminskning som vårdcentralen nekar patienter i Sverige.

22 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Ditt feedback betyder mycket för oss! Tack. Det glädjer oss att du känner dig stödd och uppskattar verktygen vi erbjuder. Nu fortsätter vi på din viktresa mot bättre hälsa!

Fungerar bra

Fungerar bra, smidigt och lätt att få kontakt med läkaren och att få svar på frågor.

Odpowiedź od Wellgo

Tack för din feedback! Vi är stolta över att kunna erbjuda en tjänst som underlättar för dem som vill gå ner i vikt. Att ha tillgång till snabba svar och professionellt stöd ökar motivationen och gör skillnad på viktresan.

Proffsigt

De är välutbildade, läkare med erfarenhet. Kost rådgivare, coacher alltid att lita på. Hög tillgänglighet, jag får snabbt svar ofta inom några timmar. Forum som föreläsningar är intressanta. Helt enkelt toppen!

Odpowiedź od Wellgo

Vi är verkligen glada att höra att du uppskattar vår personal och de tjänster vi erbjuder. Tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att ge det bästa till våra klienter.

Oceniono na 4 z 5

Äntligen får man den hjälp man behöver

Proffsigt bemötande, får alltid snabbt svar när man behöver och medicinen hjälper verkligen. Äntligen känner jag att jag kommer klara av att gå ner i vikt och bibehålla den.

Odpowiedź od Wellgo

Vi uppskattar verkligen din feedback! Det är underbart att höra att vårt team och den behandling vi erbjuder har bidragit positivt till din resa. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, så om det finns något du känner vi kan förbättra för att nå ännu bättre betyg, låt oss gärna veta. Fortsatt lycka till med din viktresa tillsammans med Wellgo!

Oceniono na 5 z 5

Äntligen någon som lyssnar och förstår…

Äntligen någon som lyssnar och förstår att vi som har Obesitas inte är karaktärslösa och lata varelser utan människor som lider av en sjukdom och behöver redskap för att kunna hjälpa oss själva till ett friskare liv. Tack för det!
Pia

Odpowiedź od Wellgo

Tack för att du delar med dig. Fler borde se bortom fördomar och inse att obesitas är en sjukdom som många kämpar med. Alla förtjänar stöd och hjälp på sin resa mot bättre hälsa.

Oceniono na 5 z 5

Vill gå ner i vikt med stöd.

Jag har fått hjälp av Johan med sitt team och det känns bra och personligt. Jag fhae fått coachning och min viktresa ser bra ut .

19 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att höra att du har haft en bra upplevelse med vårt team. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett personligt bemötande och effektiv coachning. Det är fantastiskt att höra att din viktresa går framåt, och vi ser fram emot att fortsätta stödja dig på din resa. All lycka till framöver!

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med Wellgo

Jag är mycket nöjd med Wellgo! Dels för hur bemötandet från läkare till den coach som tilldelas en, är. Dels att de har ett helhetstänk som känns/är vetenskapligt. Att de har livemöten. Att de har livemöten med teman. En särskild grupp på Facebook för pepp och frågor mellan medlemmar. De svarar upp inom rimlig tid på frågor. Bra att en ska ta blodprov innan start. Att kunna registrera matintag för att få koll i början. Att det är helheten från sömn, övrigt välmående, till medicin och mat som ska tas ett helhetsgrepp om. Bra att de får en att förstå att detta är ingen quick-fix!
Mvh V

19 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för din utförliga feedback och ditt positiva omdöme. Vi är oerhört glada att du uppskattar vårt helhetstänk och den vetenskapliga grunden bakom vårt arbete. Att du känner stöd av vårt team och gemenskapen på Facebook betyder mycket för oss. Vår ambition är att erbjuda en holistisk approach till hälsa, och vi är tacksamma att du ser värdet i detta. Tack för att du valde Wellgo, och vi ser fram emot att fortsätta stödja dig på din hälsoresa.

Oceniono na 5 z 5

Personlig kontakt som ger trygghet

Personlig kontakt som ger trygghet. Snabb återkoppling om man har frågor. Individuell behandlingsplan baserad ens egna förutsättningar. Det känns tryggt att det finns ens viktnedgång följs upp av läkare och att det finns coachning till ett mer hälsosamt liv.

15 września 2023

Odpowiedź od Wellgo

Det värmer verkligen att läsa ditt omdöme! Vår ambition är alltid att erbjuda en personlig och trygg upplevelse för varje klient, och det glädjer oss att höra att du känner detta. Att du upplever värdet av den individuella behandlingsplanen och uppföljningen från vårt medicinska team bekräftar att vi är på rätt väg. Tack för att du låter oss vara en del av din väg till ett hälsosammare liv!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej