Wellgo Recenzje 254

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie
  2. Lekarz
  3. Lekarz rodzinny
  4. Lekarz medycyny ogólnej

O Wellgo

Napisane przez firmę

Wellgo.se är en digital läkarmottagning specialiserad på professionell medicinsk viktnedgång

Wellgo.se drivs av läkare med särskild kompetens inom medicinsk behandling av övervikt och fetma.

Vi använder oss av hälsosamma livsstilsförändringar samt nya generationens läkemedel för att du ska gå ner i vikt. Vi strävar efter att stödja dig i din viktresa till en hållbar viktnedgång, där vi metodiskt inför nya livsstilsåtgärder och använder oss av nya moderna och effektiva läkemedel. Vi erbjuder en holistisk metod utan behov av kirurgiska ingrepp, stränga dieter eller förbud.

Som medlem i Wellgo.se får du omfattande stöd och verktyg för att lyckas med din viktnedgång:

• En personlig läkare och WellgoCoach som står vid din sida under hela viktresan
  • Vår medlemsapp, WellgoGo, för enkel och transparent uppföljning av ditt kost- och aktivitetsmönster
  • Överskådlig och visuell framställning av din viktresa i grafer och tabeller
  • Åtkomst till hundratals nyttiga och smakfulla recept
  • Tillgång till ett stort urval av träningsövningar och filmer
  • Professionell rådgivning och stöd från vårt hälsoteam
  • Kontinuerlig utvärdering och optimering av din viktnedgång med hjälp av medicinska metoder

Vår vetenskapligt bevisade metod för viktnedgång har visat sig vara effektiv, och vi är angelägna om att dela den med dig.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och start av din sista viktresa!

Wellgo.se – medicinsk viktnedgång som fungerar. Förändra ditt liv och gå ner i vikt med hjälp av vetenskapligt beprövade medicinska metoder.

Besök Wellgo.se

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Bra läkare och coacher som peppar och…

Bra läkare och coacher som peppar och ger stöd. För första gången behöver man inte skämmas för sin övervikt när man vill ha hjälp.

29 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för ditt värmande omdöme! Det gläder oss att höra att du känner dig peppad och stöttad av våra läkare och coacher. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och respekterade, oavsett var de befinner sig på sin viktresa. Att du inte känner skam för din vikt är precis den känsla vi hoppas uppnå. Vi är här för att stötta dig på varje steg på vägen!

Amazing experience

Amazing experience! And it works!
I lost 7.5 kilos in 7 weeks!!!

The services I receive from Dr. Johan Emius from Wellgo is excellent. Not only did Dr. Johan Emius provides excellent health care, but he is always available to talk to if you need help finding answers. It's rare to find a doctor like him.

The medical assistants are very kind and helpful and provided me with training schedules, diet tips and recipes.

I highly recommend Wellgo to anyone who needs a little extra help changing your lifestyle and losing some weight!

23 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Thank you so much for sharing your wonderful experience with us! We're thrilled to hear that you achieved such remarkable results, losing 7.5 kilos in just 7 weeks is truly impressive. Dr. Johan Emius and the entire Wellgo team are dedicated to providing top-notch healthcare and support, and it's fantastic to know that you found our services excellent.

We appreciate your kind words about Dr. Johan Emius, who is not only a skilled healthcare provider but also one of our dedicated doctors readily available to address your concerns and questions. We understand the value of having a doctor who is accessible and caring.

Our medical assistants are committed to helping you on your journey to better health and wellness. It's great to hear that they provided you with training schedules, diet tips, and recipes to support your goals.

Thank you for recommending Wellgo to others who may be looking for assistance in making positive lifestyle changes and losing weight. We're here to continue supporting you on your health and wellness journey in the future, and we look forward to seeing you achieve even more success.

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Äntligen en metod som fungerar

Efter flera år av bantande upptäckte jag Wellgo. Jag hade ett första samtal med en läkare och fick lämna blodprov. Fick därefter medicin utskrivet, tillsammans med tydliga instruktioner hur man går tillväga. Har nu varit med i 4 veckor och gått ner ca 0.5 kilo/ vecka. Kan när som helst få kontakt med såväl läkare som coach. Känner mig omhändertagen och sedd. Är tacksam att jag kom i kontakt med Wellgo. Det känns som om jag äntligen ska lyckas gå ner i vikt och förhoppningsvis stanna på en bra nivå.

21 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Det låter som en fantastisk resa du har påbörjat med oss på Wellgo! Att ha en personlig läkare och coach som stöttar dig, tillsammans med tydliga instruktioner och medicinering, är verkligen något vi försöker bli riktigt bra på. Det är också inspirerande att höra att du har uppnått en stabil viktminskning på cirka 0,5 kilo per vecka under de första 4 veckorna. Att känna sig omhändertagen och sedd är avgörande för att uppnå dina mål, och vi är glada att du har hittat den supporten hos Wellgo. Fortsätt med din framgångsrika resa tillsammans med oss.

Förtroende givande!

Efter åratals försök med att gå ner I vikt fick jag nys om detta, tog kontakt och nu känns det som att det äntligen kommer att ske.
Hälsan med knäartros och en prediabetes som inte låg långt borta är förhoppningsvis ett minne blott.
Läkare och coacher är mycket förtroendegivande.
Läkaren kommer man snabbt i kontakt med vid behov.
Viktigt är också att detta inte är en quick fix. Endag ska man kunna sköta kost och motion utan medicin och coachning.

20 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Det låter fantastiskt att höra att du har haft positiva erfarenheter av ditt försök att gå ner i vikt med hjälp av våra läkare och coacher. Vi vet att det är viktigt att ha professionell vägledning och stöd när man vill gå ner i vikt och förbättra sin hälsa. Det är också bra att du är medveten om att detta inte är en snabb lösning utan en långsiktig strategi för att hantera din hälsa genom livsstilsförändringar. Det verkar som om du är på rätt väg mot att förbättra din hälsa och minska din risk för knäartros och prediabetes. Fortsätt med ditt hårda arbete och ta stöd från din läkare och coach.

Oceniono na 5 z 5

Proffsig och värdefull rådgivning, stöd och coachning

Vilket proffsigt team. Välrundade diskussioner och möten för anpassat stöd. Suverän guidning och coachning för att vara på spåret. Rekommenderar Wellgo å det varmaste.

12 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vårt professionella team och uppskattar diskussionerna. Vi är glada att vår coachning hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Din rekommendation av Wellgo uppskattas verkligen. Om det finns något mer vi kan göra för att stötta dig, tveka inte att höra av dig!

5+ upplevelse

Allt har fungerat smidigt och bra sen första kontakten. Enkelt att komma i kontakt med doktor och coacher och man får snabbt svar vid alla typ av frågor.

19 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att din upplevelse med oss har varit smidig och problemfri sedan första kontakten. Det är fantastiskt att veta att vår process för att komma i kontakt med läkare och coacher fungerar effektivt och att du är nöjd med den snabba responsen på dina frågor. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss!

Oceniono na 5 z 5

Fin tjänst och bra hjälp

Bra information, lätt att få kontakt. Stor förståelse för problematiken kring övervikt .

17 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår service. Att du upplevde att det var enkelt att komma i kontakt med oss och kände en stor förståelse för din situation är precis det vi strävar efter. Vi är här för att fortsätta att stötta dig i din viktresa, så tveka inte att nå ut igen.

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande. Snabba svar vid frågor. Känner sej omhändertagen.

18 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att du får snabba svar. Det är viktigt för oss att du känner dig väl omhändertagen. Om det finns något mer vi kan hjälp dig med, är vi alltid här för att hjälpa till!

Oceniono na 5 z 5

Läkare och coach som verkligen finns där och stöttar. Alltid snabb återkoppling och respons

Läkare och coach uppmuntrar, inspirerar, vägleder och finns a l l t i d där som stöd. Känns som om jag gör denna resa tillsammans med teamet.

Appen är toppen och en stor hjälp. Där kan jag dels följa mina framsteg, registrera mat och motion samtidigt har jag tillgång till toppen recept och träningsprogram. Får individuellt anpassat mat- och träningsschema. Inga förmaningar utan alltid uppmuntran även när jag inte kan, orkar eller hinner leva som jag vill vilket gör att jag snabbt kommer tillbaka i fungerande rutiner.

Otroligt glad över att jag valde Wellgo. Rekommenderas!

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att vårt team av läkare och coacher har varit en sådan positiv kraft i din resa, och att appen har varit ett värdefullt verktyg för att spåra dina framsteg, mat och motion. Det är underbart att veta att du känner dig stöttad och uppmuntrad, även under de tuffare perioderna. Vi är tacksamma för din rekommendation och ser fram emot att fortsätta stödja dig på din väg med Wellgo!

Oceniono na 5 z 5

Smidigt och bra bemötande!

Allt har gått smidigt och bra, trevligt bemötande, behandlingen har haft god effekt. Snabba svar i chatten, nytt recept på 5 minuter. Jag har absolut inget att klaga på! 👌

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt underbara omdöme! Det är fantastiskt att höra att din upplevelse har varit både smidig och effektiv, med snabba svar och support. Vi är glada att vår behandling har gett goda resultat och att vårt team har kunnat erbjuda ett trevligt bemötande. Din positiva feedback är mycket uppskattad, och vi strävar efter att fortsätta överträffa dina förväntningar. Tveka inte att kontakta oss om du behöver något i framtiden! 👌

Oceniono na 5 z 5

Ett mycket bra stöd på min viktresa

Ett mycket bra stöd på min viktresa. Får alltid snabb återkoppling när jag undrar om något o tycker det är bra med ett personligt bollplank i appen.

Odpowiedź od Wellgo

Tack för din fina feedback. Det är fantastiskt att höra att vår tjänst har varit en värdefull del av din resa mot viktminskning. Vi är glada över att kunna erbjuda snabb respons på dina frågor och att du finner värde i det personliga stödet via appen. Fortsätt gärna att dela dina tankar och frågor med oss!

Blixtsnabb kontakt

Blixtsnabb kontakt, väl genomarbetat arbetssätt och regelbunden kontakt från läkare och coach. En smart app!

7 października 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du uppskattar den snabba kontakten, arbetssättet och kontakten med våra läkare och coacher. Om du har några ytterligare frågor eller feedback, är vi alltid här för att hjälpa till!

Mkt bra service på frågor & svar 👍

Odpowiedź od Wellgo

Det är jättekul att höra att du är nöjd med vår tjänst för att gå ner i vikt! Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att fråga. Tack för din positiva återkoppling! 👍

Mycket nöjd

Är mycket glad att jag vågade ta steget och kontakta Wellgo för att få hjälp med min viktresa. Snabb hjälp och återkoppling och ett vänligt och ödmjukt bemötande, det betyder allt. Återkoppling av kostrådgivare varje vecka gällande mat och motion, intressanta föreläsningar online och läkare som finns tillgänglig via chatt vid frågor om det är något. Mycket nöjd, rekommenderas varmt.

Odpowiedź od Wellgo

Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med vårt program för medicinsk viktnedgång! Ditt mod att ta steget och ditt engagemang i processen är verkligen inspirerande. Vi är glada att kunna erbjuda dig den support och de resurser som hjälper dig på din viktresa. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för dina varma rekommendationer. Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din väg mot bättre hälsa och välbefinnande!

Oceniono na 4 z 5

Snabba svar och bra stöttning.

Odpowiedź od Wellgo

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du upplevde snabba svar och bra stöttning. Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ service för viktnedgång och är tacksamma för att du uppskattar det. Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i framtiden!

Oceniono na 5 z 5

Efter min sista förlossning (18 år…

Efter min sista förlossning (18 år sedan) har jag försökt att komma i en form jag trivs med. Har banat till och från och varje gång har gått upp de gamla kilon och lite till i 18 år och har inte lyckats med det resultat jag har fått med Wellgo. se på 6 månader. Utan de hade jag aldrig lyckats. Rätt coachning och anpassad medicin gjorde att jag är glad och lycklig och väger 18 kilo mindre.
Det kan inte bli bättre!!
Tack Wellgo

5 maja 2023

Odpowiedź od Wellgo

Det låter fantastiskt att du har haft sådan framgång med oss på Wellgo! Att gå ner 18 kilo på 6 månader är en imponerande prestation, och det är glädjande att vår coachning och anpassade medicin har spelat en avgörande roll i din resa mot att trivas med din vikt. Tack för att du delade din positiva erfarenhet med oss, och stort grattis till dina resultat! Fortsätt att må bra och vara hälsosam.

Bra stöd och förståelse

Bra stöd och förståelse, samt snabb återkoppling. En grym kostrådgivare som finns där för massa tips och råd.
Äntligen något som faktist fungerar!

6 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med stödet och rådgivningen du fått, samt att du upplever en snabb återkoppling. Det är fantastiskt att höra att du finner våra tips och råd värdefulla och att de bidrar till att du ser resultat på vikten. Din viktnedgång och hållbara hälsa är vår främsta prioritet, och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din viktresa. Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp eller råd!

Oceniono na 5 z 5

Får hjälp hela tiden av både coach och…

Får hjälp hela tiden av både coach och läkare vilket känns både tryggt och bra.
Med coachning får man också hela tiden en reminder vilket jag personligen behöver för att göra det lilla extra :-)

6 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Det gläder oss att höra att du upplever våra WellgoCoacher och läkare som trygga och hjälpsammma! Vi är här för att stötta dig på din viktresa, och det är fantastiskt att höra att vår support ger dig det där lilla extra. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Ett bra stöd i min viktnedgång med…

Ett bra stöd i min viktnedgång med direktkontakt, coachning, information och med läkare. Snabba svar när man behöver och medicinen hjälper verkligen. Äntligen känner jag att jag kommer klara av att gå ner i vikt och bibehålla den och kunna minska min blodtrycksmedicin på sikt.

5 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du har upplevt vårt stöd och tjänster som hjälpsamma i din viktnedgångsresa. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba svar och personlig coachning, och det är fantastiskt att höra att medicinen har varit effektiv för dig. Att bidra till din förmåga att nå dina hälsomål och potentiellt minska behovet av blodtrycksmedicin är precis vad vi strävar efter. Kom ihåg att vi är här för att stötta dig varje steg på vägen.

Oceniono na 5 z 5

Rekommenderar Wellgo för hjälp med att reducera vikt

Väldigt noggrann genomgång av min hälsa över längre tid i samtal med läkare. Genomgång av alla diagnoser och tillhörande medicin.

Väldigt bra bemötande och känsla av omhändertagande från både läkare och coach!

Appen i mobilen är mycket bra!

Snabbt svar på chatten efter påbörjad behandling!

Facebook fungerar också bra med mycket information från Wellgo.

Läkaren visar stort intresse i utvecklingen av kunskap om medicinen, eksempelvis i vetenskapliga artiklar, och skickar ut information om nyheter.

Löpande erbjudande om deltagande i online Wellgo evenemang.

5 listopada 2023

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar genomgången och det personliga bemötandet från vårt team. Vårt mål är att alltid ge våra klienter den bästa möjliga vården och stödet genom deras behandlingsresa. Vi ser fram emot att fortsätta att stödja din hälsa och välmående med vår app och tjänster. Tveka inte att kontakta oss via chatten om du har fler frågor eller behöver ytterligare assistans. Tack för att du väljer Wellgo!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej