Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super. Ik had een telefoonhouder besteld die door DHL bijna een week te laat werd geleverd. Ik had de houder echter eerder nodig, heb gebeld met Wegman en kon diezelfde middag een houder bij hun magaz... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Geen problemen met levering, mooi product en ontzettend blij met de wijze waarop ik nu mijn playlist in mijn oudere auto kan draaien. De FM-zenders om op af te stemmen zijn echter niet overal vrij van... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf. Eerst sturen ze me 4-5 keer een email om een review te schrijven over hun product , een telefoonhouder voor in de auto. Nou, het product is waardeloos! Na 1 maand was de lijm van h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  2. Sklep z wyposażeniem aut
  3. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych

Napisane przez firmę

Wij van WEGMAN geloven dat wij een impact kunnen hebben op elke autorit, dat elke autorit veiliger, comfortabeler en gemakkelijker kan. Dankzij onze passie voor autorijden willen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit van de autorit aanzienlijk verbeterd wordt. Dit doen wij door onze producten voortdurend te innoveren, de klant altijd op nummer 1 te zetten en te focussen op een aanbod waar iedere weggebruiker wat aan heeft. WEGMAN zorgt voor extra ondersteuning onderweg, Ga prettig onderweg met WEGMAN!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Topding.

Topding.

Je moet soms even zoeken naar een zender die niet zoveel storing geeft maar het is super handig.

Simpel en intuitief in gebruik. Goed geluid en mooi klein waardoor het niet zo aanwezig is in je autointerieur.

Ik ben voorlopig een erg tevreden klant en gebruiker.
(Twee weken in gebruik)

9 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik heb al jaren contact met dit bedrijf

Ik heb al jaren contact met dit bedrijf omdat ik bij de FM transmitter veel last had van ruis en kraken. Op de grote weg ging dit best goed maar elders niet. Deze problemen konden helaas niet worden verholpen.
Momenteel verkoopt Wegman een nieuwe transmitter die beter zou zijn. Helaas heb ik daarmee echter de zelfde problemen. Ik stuur hem nu binnen de termijn terug.

11 maja 2025

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid
Ik kocht een magnetische telefoonhouder voor in de auto. Bedrijf levert een top product en staat open voor vragen en problemen van de klant en lost die vervolgens snel op. Van harte aanbevolen!

4 września 2024

Fijne ervaring!

Hele fijne en goede service. Eerst de Bluetooth receiver besteld, werkte in mijn nieuwe auto niet (oude wel), na tips helaas nog niet maar erachter gekomen dat het aan de aux aansluiting lag en zeker niet aan het apparaat. Teruggestuurd en de FM Transmitter besteld en deze werkt gelukkig wel. Tijdens dit proces meerdere malen contact gehad met Wegman en zeer vriendelijk en geduldig geholpen, complimenten! Zeker aan te raden en beide apparaten zien er mooi, stevig en goed uit. Fijn in gebruik ook.

28 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Telefoonhouder auto met draadloze…

Telefoonhouder auto met draadloze oplader gekocht. Automatisch openen en sluiten bleek niet goed te werken. Mailcontact opgenomen met Wegman en mogelijke oplossing werd aangedragen. Werkte echter niet, dus opnieuw mailcontact. Ik kreeg daarop meteen een nieuwe telefoonhouder toegestuurd. Werkt nu perfect. Uitstekende service en een goed product nu dus.

22 sierpnia 2024

Nog steeds tevreden na 2 jaar

Ongeveer 2 jaar terug de zilveren Wegman Bluetooth FM Transmitter aangeschaft.
Snelle levering, heldere handleiding, en vanaf het eerste moment dat ik deze transmitter gebruik ontzettend tevreden.
Ik gebuik deze transmitter in een Volvo V50 BJ2007. Spotify via de speakers, en handsfree bellen via de speakers is geen enkel probleem door deze transmitter. Absoluut een aanrader, en geen geld.

6 sierpnia 2024

Support na garantie periode

heb 2.5 jaar na aankoop een nieuw onderdeel voor mijn telefoonhouder ontvangen, omdat deze defect geraakt was. De telefoon houder is erg goed en zou ik iedereen aanraden, daarbovenop is de service snel, klantvriendelijk en on point!
Ik kan Wegman producten aan iedereen aanraden!

1 sierpnia 2024

Buitengewoon deze webshop

Buitengewoon deze webshop. Ik had een telefoonhouder gekocht met een bevestiging op de raam of dashboard via een zuignap. Na een paar jaar liet ie los. Waarschijnlijk omdat de zon op de ruit stond te branden. Een mailtje gestuurd of ik dit onderdeel kon nabestellen. Paul regelde mij direct een vervangend exemplaar en het mooiste was kostenloos. Kijk van dit soort service wordt ik blij van! Top, Paul, dankjewel!

23 maja 2024

FM Transmitter

FM Transmitter gekocht. Was beetje sceptisch of dit wel goed geluid zou geven. Installatie is echt simpel. Eerst sprong frequentie steeds weg. Lag aan instelling autoradio en makkelijk opgelost. Toen was geluid echt matig bij Max volume. E-Mail gestuurd, snel reactie en wederom heel
Simpel op te lossen bij Bluetooth instellingen. Kortom: top product en service.

17 maja 2024

Wegman telefoon houder

Op zoek naar een goede telefoon houder voor in de auto na veel reviews te hebben gelezen van verschillende aanbieders gekozen voor Wegman na het lezen van vele positieve ervaringen het kost wat meer maar dan heb je een degelijke en kwalitatief goede houder voor in de auto .
Ik heb het pakket besteld met bevestiging op het dashboard en ventilatiehouder gebruikt de dashboard houder het meest toch de ventilatorhouder een keer gebruikt bleek dat de kogel te klein waardoor de telefoon houder telkens naar beneden zakte contact opgenomen via de mail netjes antwoord terug gehad en dat ze een nieuwe zouden op sturen na een aantal dagen het pakket binnen gekregen en wat schets mijn verbazing heb het hele set dus Dashboard houder en ventilatie houder oplader gekregen top service

10 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Ik heb twee raam houders gekocht voor…

Ik heb twee raam houders gekocht voor de mobiele telefoon voor in de auto. Eerste instantie was het prima maar toen langdurig de zon op het raam stond, is het plaksel van de zuignap los gekomen en zit dus op het raam en de zuignap werkt niet meer. Toen gemaild en ik had garantie en ze zouden twee nieuwe opsturen. Het was gemeld in juni 2023 en ik moet de nieuwe nog krijgen. Ik heb meerdere keren gemaild maar ze geven niet meer thuis.
Erg jammer dat het slechte service is, aan mij gaan ze niets meer verdienen en een gewaarschuwd mens telt voor twee als je service wil ben je bij Wegman aan een slecht adres

19 czerwca 2023

Superservice!

Na een paar maanden ging er iets mis met mijn telefoonhouder. Na gemaild te hebben kreeg ik snel een reactie en is het niet goed werkende onderdeel vervangen voor een nieuwe. Superservice & ook supefijn product!

14 marca 2024

Transmitter met ruis……

Transmitter gekocht,helaas niet het geluid wat ik verwacht had. Doosje en apparaat zien er goed uit.De service is wel OK.Men is wel behulpzaam, maar de kwaliteit van de transmitter veranderd daardoor niet.Als je de telefoon via USB aansluit hoor je ook een soort pieptoon. Het geluid wat betreft volume is ook niet echt luid. Samenvattend ben ik teleurgesteld en had meer verwacht dan wat is geboden.

15 marca 2024

Service buiten de garantie

Wat een service! Mailtje gestuurd over een product (Telefoonhouder Auto 15W QI Draadloos) die ik meer dan twee jaar geleden heb gekocht. Samen het probleem achterhaald en bleek de adapter. Kreeg meteen aangeboden om een vervangende op te sturen. Wauw! Dank!!!

25 lutego 2024

Snelle klantenservice na defect

Na 1,5 jaar ging het kopstuk van de telefoonhouder stuk. Na een mailtje konden ze mij helpen en stuurden ze een nieuw kopstuk op. Dat is nou eens klantenservice!

23 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej