Ordered a hoodie and paid £9.90 for next day delivery. 5 days later and still no product. I phoned them 7 times and they kept telling me that redelivery will be attempted. Today is the 6th day an... Zobacz więcej
Mine børn har fået julegaver fra Weekday og vil bytte dem til de korrekte størrelser i en fysisk butik. De får at vide at de skal medbringe en kvittering for at bytte, også selvom det blot er til... Zobacz więcej
I visited Weekday store on Regent Street London yesterday with my daughter. The young lady (Tati) on the changing room could not have been more helpful & patient. My daughter tried quite a number of... Zobacz więcej
Købte et par bukser i gave, der var for små. De blev leveret uden returlabel og adresse til returnering. Efter flere mails frem og tilbage beder de om, man ringer til kundeservice, som henviser til... Zobacz więcej
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą dziecięcą
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z odzieżą uliczną
- Sklep z odzieżą damską
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Weekday is a modern and mindful fashion and denim brand.
Inni użytkownicy przeglądali również
Gavekort-"scam"
Jeg har handlet hos Weekday i mange år - både online og i butikkerne. Derfor valgte jeg at ønske mig Weekday gavekort i fødselsdags- og julegave, da jeg altid kan finde noget lækkert hos Weekday, samt at jeg pt er på SU, som begrænser mit "shopping-budget". For tiden har Weekday et sale, og jeg hoppede ind på hjemmesiden for at tage et kig. Ugen forinden havde jeg været inde i butikken i Aalborg for at tjekke udsalget ud, men det var et yderst skuffende udvalg der i alt fyldte ét lille tøjstativ. På hjemmesiden finder jeg en masse lækre ting til en værdi af 1530 DKK. Da jeg når til checkout, kan jeg pludselig ikke finde rubrikken, hvor man kan indtaste koden på sine gavekort. Jeg prøver derfor at indtaste ved rubrikken "discount code", men den afviser. Jeg googler og kigger Weekdays hjemmeside igennem og kan ikke finde svar på, hvordan gavekort indløses. Jeg skriver derfor en mail til deres customer service, da jeg har erfaring med, at de er hurtige til at svare. De skriver så, at gavekortene ikke gælder på online-shoppen men kun i fysiske butikker i det land, gavekortet er blevet købt i. De skriver også, at årsagen til dette er, at deres butikker er franchises. Dette skuffer mig af flere årsager:
1. Jeg har i løbet af årene flere gange brugt gavekort på online-shoppen - hvorfor er den service forsvundet?
2. Jeg har været tilmeldt Weekdays nyhedsbrev i mange år, og jeg har ikke fået information om, at denne service ikke længere er gældende. Det synes jeg er noget kun mystisk, da det er en yderst væsentlig ændring af deres service. Derudover er det pudsigt de sender flere mails om ugen med reklamer, men en bette "OBS: gavekort kan nu ikke længere bruges online"-mail, har de ikke kunnet finde ud af at formulere.
3. Jeg har spurgt køberne af mine gavekort, om de har fået denne info at vide ved købet af gavekort, og det har de desværre ikke.
4. Jeg finder de meget mystisk at så simpel en information ikke er let at finde på eres hjemmeside (fandt den efter adskillige google-søgninger, hvor beskeden virker en smule uklar samt yderst kortfattet)
5. Jeg er en studerende, som nu er "brændt inde" med gavekort på en værdi af i alt 1500-2000 DKK, som jeg kan fyre af i Aalborg-butikken, som er meget lille, og som derfor har et meget begrænset udvalg ift. online-shoppen. Ellers kan jeg tage en to timers lang togtur til Aarhus for at håbe på, butikken der har et bedre udvalg
6. Jeg køber ikke 100% undskyldningen med at det er franchise-butikker. Mange butikker har online-shop og er franchises, hvor man stadig kan bruge gavekortet begge steder - og hvis ikke bliver det tydeliggjort på hjemmesiden samt i butikken ved køb af gavekortet. Derudover er langt de fleste franchise-butikker i stand til at bestille en vare hjem til kunden fra online-shoppen, som man kan komme ind og hente i butikken og evt. betale med sine gavekort. Dette har ikke været muligt, når jeg har spurgt inde i butikken. Med denne løsning ville gavekort-problematikken dog være løst...
7. Derudover er Weekday ejet af (eller i en form for virksomhed med) H&M, som kan indløse gavekort i butikken OG online og generelt har en noget lettere måde at handle på. Underligt at det ikke er det samme hos Weekday, vil jeg mene.
Weekdays customer-service og jeg har skrevet flere mails frem og tilbage, hvor jeg på en høflig og velformuleret måde får beskrevet de ovennævnte problematikker, og at jeg nu står som kunde og ikke rigtigt ved, hvad jeg skal stille op. Jeg ved ikke, om det var for meget at håbe på, men jeg havde bare håbet på at vores korrespondance havde medført, at vi på en eller anden vis blot kunne finde en brøkdel af en løsning på problemet, da jeg havde nogle valide argumenter. I stedet blev der i hvert svar kun svaret på halvdelen af det, jeg havde skrevet, og der blev blot gentaget, at jeg ikke kunne bruge gavekort online, hvilket jeg ligesom allerede havde fanget i første mail. Mange af de ting jeg skrev, blev fejet under tæppet, og det var enormt frustrerende at sidde i den situation.
Jeg endte med at købe varerne. Derefter besluttede jeg mig for igen at kigge ind i min lokale Weekday for at se, om noget fra min ordre var i butikken, så jeg kunne købe det der ved brug af gavekort og så bare sende mine varer retur. Én vare ud af 6 kunne jeg finde - dvs. 400 kr ud af 1530 kr... Igen spurgte jeg ekspedienten, om hun kunne bestille nogle ting hjem til mig, som jeg havde i sinde at købe, men der blev svaret blankt nej. Det skal siges, at jeg forinden havde fået at vide af en veninde, at hun for nogle år tilbage, havde fået ekspedienten i Weekday til at bestille et par jeans hjem til hende, da de ikke havde hendes størrelse i butikken...
Alt i alt virker det hele super mystisk. På en eller anden måde føler jeg, at det er noget gavekort-"scam" vi er ude i samt en virkelig dårlig service.
Størrelsesforskel
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside. Bestilte to par bukser i modellen “rowe”, begge samme størrelse. Da jeg prøver det første par på er de helt perfekte. Det andet par er både meget bredere i livet og alt for lange. Synes det virker mærkeligt og så desuden helt umuligt at regne med jeres størrelser.
Amazing brand
I have made my first order on the Weekday website and I can honestly say that I will come back to buy at this site. The items arrived in 4 days and the quality of the clothing is amazing. The only problem I had is that the coat that I ordered is a little big so I ordered a smaller size. Overall, amazing experience and I would recommend this brand that also has a lot of recycled and sustainable clothes.
Lang leveringstid
Bedste tøj
Bedste tøj! Fedt at tøj bestilt på nettet kommer i miljøvenlig indpakning.
10/10
I have ordered clothing from weekday.com almost 10 times now, and every time has gone smoothly - Even when I have returned the package. Delivery time is fast and safe. 10/10
Virkelig dårlig kundeservice med lang ventetid
Har nu i over en måned prøve at kontakte dem omkring et par bukser som gik i stykker. Hver gang man skriver til dem tager det over en uge for at få svar. Nu når der er gået over en måned og har stadig ikke hørt noget omkring bukserne jeg har sendt tilbage valgte jeg at ringe til dem. Nu har jeg ventet i 25 min og er stadig ikke kommet igennem :-(
Har forgæves forsøgt at unsubscribe…
Har forgæves forsøgt at unsubscribe nyhedsbrev men får en fejlmeddelelse hver gang - der virker lidt for udspekuleret😞
Favourite high street clothing brand! Great service
Favourite high street clothing brand ever. Speedy delivery and great response time if I’ve ever needed it. I felt compelled to leave this review as I was surprised to see their rating was average. I have never had a complaint and have always been incredibly happy with the service.
Jeg modtog aldrig mine varer
Jeg modtog aldrig mine varer, da der var sket en fejl ved fragtselskabet. Jeg skrev til dem - de overførte alle pengene tilbage med det samme
the worst customer service ever
the worst customer service ever! bad attitude and staff lacking knowledge and effort. i was the strøget shop with my family the other day and my daughter got very bad attitude from a staff member. she was told off in a rude way and when i wanted to complain at the till, all i heard from a different staff member was that the shop manager was not there and that i could write a complaint online... so that's what i'm doing! this is totally ridiculous that it has to come to things like that, and a family can't feel comfortable when shopping. what's the point of that store? who runs that?
Elendig bytteservice
Vi købte et par bukser i julegave til vores datter. Da hun fik dem i hånden opdagede hun med det samme at der var en syning der var gået op.
Jeg tog derfor ind i Weekday's butik i Aalborg for at bytte dem, ved førstgivne lejligheden den 27. december 2019. For naturligvis forventede jeg at kunne få dem byttet i butikken, nøjagtig som vi har kunnet, når vi har handlet i andre butikkers eller kæders webshop. Stor var min overraskelse og bitter var min skuffelse derfor over at blive mødt med en blank og fuldstændig afvisning, da jeg henviste mig i butikken. Det kunne der på ingen måde blive tale om. Skal vi have bukserne byttet, skal vi sende dem retur - med alt det bøvl og de omkostninger som det er forbundet med.
Så nu ender det jo nok med at vi selv finder nål og tråd frem. Helt sikkert er det dog, at vi ALDRIG handler i Weekday igen. Hverken på nettet eller i deres fysiske butik. Meget kan vi leve uden, men god og imødekommende kundeservice er ikke en af dem.
Fup og fidus
Fup og fidus. Fandt en trøje i butikken på strøget som var nedsat. Trods prislabel og bevis på nedsættelse fra deres hjemmeside fastholdt de normalprisen. Hold jer fra dem!!
Weekday Aalborg. Uansvarlig og ingen service.
Weekday Aalborg.
Flabet og fræk betjening.
Lever IKKE op til byttegaranti mellem butikkerne i Danmark/Norge.
Fraråder kraftigt at købe gaver i weekday butikker. For passer varen ikke modtageren, er pengene tabt.
Ufattelig dårlig service
Ufattelig dårlig service
Fik at vide i weekday i Oslo, at varer kunne byttes i alle weekday butikker.
Ved henvendelse til butik i Danmark, bliver jeg blankt afvist.
De smider bogstaveligt talt varen ned i posen igen, og griner hånligt
Brud på købeloven -
Har idag været forbi butikken i Århus hvor min datter har fået en badedragt fra i gave med byttemærke til den 23/4 2017. Vi kører helt fra Viborg for at bytte badedragten men bliver afvist fordi de ikke bytter badetøj. Har aldrig været udsat for så dårlig en service og behandling. Hvis man køber en vare med ret til byttegaranti og bon er fremvist vil jeg mene det er et brud på købeloven og vil bestemt gå videre med sagen!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.