Jeg fik leveret mere, end jeg havde købt - og oven i købet overraskende hurtigt. Produkterne lever helt op til mine forventninger. Jeg er specielt glad for den batteridrevne langskaftede rengørings... Zobacz więcej
Jeg havde problemer med en utæt vandhane, og mindre end 3 timer efter min henvendelse, fik jeg besked om at en ny var på med posten. Det er super god og hurtig service, og en fantastisk tryghed når... Zobacz więcej
Super behandling! Købte el-børstesæt som ikke virkede, men da jeg reklamerede over det var der ingen slinger i valsen! Jeg blev tilbudt et nyt og sæt (desværre husker jeg ikke navnet på den sø... Zobacz więcej
Det blev en snabb leverans och produkten levde upp till förväntan. I alla fall till en början. Den slutade fungera helt plötsligt, som elektronik kan göra ibland. Men efter ett fantastiskt trevligt be... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos wedobetter.dk arbejder vi med at tilbyde produkter, der skaber værdi i hverdagen. Vi sælger et bredt udvalg af varer inden for forskellige kategorier, med fokus på kvalitet, funktionalitet og konkurrencedygtige priser. Vores forretningsmodel er baseret på direkte indkøb fra fabrikker rundt omkring i verden. Ved at samarbejde tæt med producenter globalt sikrer vi, at vores kunder får adgang til gode produkter uden unødvendige mellemled. Det betyder, at vi kan holde priserne nede, samtidig med at vi opretholder en høj standard. Vi udvælger nøje vores sortiment med fokus på trends, efterspørgsel og kundernes behov. Hos wedobetter.dk handler det om at gøre det bedre – både når det gælder produkter, priser og kundeoplevelse.
Virkelyst 21A, 9400, Nørresundby, Dania
- support@wedobetter.dk
- wedobetter.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 38% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Nemmt Hurtig og Quallität
Jeg har kun en god oplevelse
Jeg har kun en god oplevelse. Købte en fin flise vasker, som funger godt og blev leveret hurtigt.
Superfin varmeblæser med “pejseeffekt”
Superfin varmeblæser med “pejseeffekt”. Meget hyggelig.
Gode produkter
Gode produkter
Vil handle en anden gang ,men kommer an på om det er mega besværgeligt at bytte Vi havde fået 3 af samme ting Som det lige ser ud nu ,så er det svært
Alt fint og super
Købte brun hundemåtte med hvid plys…
Købte brun hundemåtte med hvid plys underside. Virkelig billig og kedelig kvalitet. Retur med dem.
Efter jeg havde tastet forkert og ikke…
Efter jeg havde tastet forkert og ikke valgt hjemmelevering som jeg skulle pga for tung pakke til pakkeshop ringede han pænt og informerede mig om det og sørgede for at få den sendt rigtig 👍
We do better....NOT
We do better....NOT
Købte 9 bordlampe der skulle kunne lyse op til 15 timer på en opladning.
Alle lamper kunne lyse i maks 1-3 timer:(
Har skrevet til deres support, som"siger" at de vil teste lampene...har ikke hørt noget i over 1 måned nu.
Har pakket flere af dem tilbage i kassen og givet dem som hadegaver og pakkeleg.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Varen blev levret hurtigt og alt var…
Varen blev levret hurtigt og alt var helt ok. Kan varmt anbefale Wedobetter👍👌
Jeg har købt en massagepude
Jeg har købt en massagepude, som desværre slet ikke lever op til beskrivelsen. Da jeg desværre havde fået smidt kassen ud til produktet, vil de ikke modtage produktet retur. Kundeservice er dårlig, og de forsøger på ingen måde at møde kunden. Produktet har en løs forbindelse også, som jeg opdager senere, og informerer dem om. Herved får jeg en nedværdigende mail retur, der fortæller jeg er en mistænksom person, grundet at jeg en uge senere først, fortæller om den løse forbindelse.
For mig handler det ikke om at få penge retur for produktet, men om at de vedkender deres produkts fejl og mangler samt holder en god tone overfor sine kunder.
Jeg vil absolut ikke anbefale denne webshop
Godt 👍
Super nem handel med god opfølgning på supporten.
Alt i alt en god oplevelse at handler her👍
Hurtig kom ordrebekræftelse
Hurtig kom ordrebekræftelse, og ordren blev også leveret hurtigt. Kan kun anbefale og købe der
Fantastisk oplivelse
Fantastisk oplivelse. Pakken kom mega hurtig og jeg fik information under hele forløb.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.