Oceniono na 5 z 5

Jeg fik leveret mere, end jeg havde købt - og oven i købet overraskende hurtigt. Produkterne lever helt op til mine forventninger. Jeg er specielt glad for den batteridrevne langskaftede rengørings... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde problemer med en utæt vandhane, og mindre end 3 timer efter min henvendelse, fik jeg besked om at en ny var på med posten. Det er super god og hurtig service, og en fantastisk tryghed når... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super behandling! Købte el-børstesæt som ikke virkede, men da jeg reklamerede over det var der ingen slinger i valsen! Jeg blev tilbudt et nyt og sæt (desværre husker jeg ikke navnet på den sø... Zobacz więcej

1. Sklep firmowy

Napisane przez firmę

Hos wedobetter.dk arbejder vi med at tilbyde produkter, der skaber værdi i hverdagen. Vi sælger et bredt udvalg af varer inden for forskellige kategorier, med fokus på kvalitet, funktionalitet og konkurrencedygtige priser. Vores forretningsmodel er baseret på direkte indkøb fra fabrikker rundt omkring i verden. Ved at samarbejde tæt med producenter globalt sikrer vi, at vores kunder får adgang til gode produkter uden unødvendige mellemled. Det betyder, at vi kan holde priserne nede, samtidig med at vi opretholder en høj standard. Vi udvælger nøje vores sortiment med fokus på trends, efterspørgsel og kundernes behov. Hos wedobetter.dk handler det om at gøre det bedre – både når det gælder produkter, priser og kundeoplevelse.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 38% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, kun 5 dagar til Sverige. Fina laddbare lysklot, gir riktig god stemning. Solcellsspotarna passade udmerket i mitt trallgulv.

10 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Det blev en snabb leverans och…

Det blev en snabb leverans och produkten levde upp till förväntan. I alla fall till en början. Den slutade fungera helt plötsligt, som elektronik kan göra ibland. Men efter ett fantastiskt trevligt bemötande så har jag nu fått en ny dörrkamera och kan varmt rekommendera inköp hos Wedobetter. Lätthanterat och trevlig upplevelse

9 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg er træt af at modtage reklamer…

Jeg er træt af at modtage reklamer selvom at jeg har valgt det fra....

Sjovt nok så linker den mail jeg fik fra jer til jeres hjemmeside hvis jeg trykker på 1 stjerne, men til trustpilot hvis jeg trykker på 5 stjerner.

Stop nu med at manipulere og snyde folk igennem jeres markedsføring.....

8 marca 2026

Hej David

Vi beklager, hvis du har modtaget en e-mail, som du oplever som særdeles uønsket.
Den e-mail, du henviser til, er en automatisk opfølgningsmail, som sendes i forbindelse med et køb, hvor vi beder om feedback på købsoplevelsen. Den er ikke tænkt som markedsføring, men som en mulighed for at give sin vurdering af oplevelsen, synes ikke man kan betegne den som værende manipulerende eller snyd. Man kan jo vælge blot at slette den.

Vi håber du er tilfreds med dit køb, som du lagde d. 3. marts og modtog d. 4. marts.

Hvis du fortsat modtager e-mails fra os, trods vi kan se, at du er frameldt nyhedsbreve, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan få undersøgt sagen og sikre, at du ikke modtager yderligere henvendelser fra os.

Oceniono na 4 z 5

Alternativ vare

Da jeg ikke kunne få, hvad jeg havde bestilt og betalt, fik jeg tilbudt en anden næsten tilsvarende vare. Differencen og rabat blev straks overført til min konto, og varen kom efterfølgende, og er fin.

17 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Uprofessionelt og ude for pædagogik rækkevidde

Jeg var selv lige ved at bestille fra denne hjemmeside, men efter at have hørt om min venindes oplevelse må jeg sige: hold da op, hvor er det uprofessionelt drevet.
Min veninde købte et produkt, som ikke virkede, og kontaktede kundeservice. Sagen blev håndteret ekstremt uprofessionelt og på et niveau, der var langt fra acceptabelt. Der manglede både ansvar, ordentlig kommunikation og helt basale kundeservicekompetencer.
Det mest opsigtsvækkende var, at hun direkte blev beskyldt for at lyve omkring fejlen. Det er simpelthen en mærkelig og ubehagelig måde at behandle en kunde på.
Jeg vil ikke gå i detaljer, men samlet set var det en meget underlig oplevelse fra et firma. Det føltes både uretfærdigt og som om man ikke blev taget seriøst. Det giver desværre indtryk af, at de enten ikke vil stå ved deres produkter – eller bevidst vælger ikke at lytte, når noget ikke fungerer optimalt.
Jeg arbejder selv med handel og ved, hvordan man bør håndtere en reklamation. Den måde denne sag blev behandlet på, var simpelthen ikke i orden.
Jeg vil derfor klart fraråde andre at handle der

18 lutego 2026

Kære Anonyme

Vi kan se, at du ikke selv har handlet hos os, men henviser til en oplevelse, din veninde har haft. Vi har fuld forståelse for, at man deler oplevelser med hinanden, men vi mener også, at det giver det mest retvisende billede, når anmeldelser baseres på egne, konkrete erfaringer med en virksomhed.

Den pågældende henvendelse blev oprindeligt oprettet som en fortrydelse af køb. Senere i forløbet ændrede sagen karakter til en reklamation. Det har betydning for, hvordan en sag behandles, da fortrydelse og reklamation følger forskellige regler. Da det blev tydeligt, at der var tale om en reklamation, blev sagen naturligvis behandlet efter de gældende retningslinjer for reklamationer.

Der er på intet tidspunkt i dialogen skrevet eller antydet, at kunden skulle lyve eller ikke være oprigtig. Det, der blev påpeget, var alene, at henvendelsen fra start ikke var tydelig omkring, at der var tale om en reklamation fremfor en fortrydelse. Det er en vigtig forskel rent juridisk og praktisk – men det er ikke det samme som at betvivle en kundes troværdighed. Da det blev præciseret fra kunde, at det var reklamation, blev der straks sendt en returlabel til kunden, så produktet kan komme retur til os og en refundering kan afstedkomme, hvilket vi betegner som god kundeservice.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med WeDoBetter.
Jeg har reklameret over en affugter, der ikke lever op til det, der er beskrevet ved købet. Den affugter ikke rummet og er ikke lydløs som angivet – den larmer tværtimod en del i brug.
Jeg har været i dialog med Anne fra kundeservice, som henviser til, at produktet skal sendes retur i original emballage. Den har jeg desværre ikke længere. På den baggrund skriver hun, at varen ikke kan sælges videre, og at jeg derfor selv må forsøge at sælge den videre. Hun skriver også, at jeg ellers vil påføre virksomheden et tab.
Jeg oplever det som meget uprofessionel kundeservice og utilfredsstillende, at man ikke vil hjælpe en kunde i en reklamationssag, hvor produktet ikke lever op til det lovede. Det virker som om mine henvendelser efterfølgende er blevet ignoreret.
Samlet set en meget dårlig oplevelse og en kundehåndtering, jeg finder både uprofessionel og mangelfuld. Synes det er ærgeligt at man vil miste kunder over en affugtet til 300 kr:) Men jeg er ikke blevet lovet det den kunne ved køb

16 lutego 2026

Kære Emma-Rose

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

For en god ordens skyld vil vi gerne præcisere, at din henvendelse oprindeligt blev oprettet som en fortrydelse af købet og ikke som en reklamation over en fejl eller mangel ved produktet. Det har betydning for, hvordan vi behandler sagen i henhold til gældende regler og vores handelsbetingelser.

Når en vare ønskes returneret i forbindelse med fortrydelse, skal den – som oplyst i vores betingelser – returneres forsvarligt indpakket, i original emballage, så den kan håndteres og eventuelt gensælges uden værdiforringelse. Det er baggrunden for den vejledning, du har modtaget. Det handler ikke om at påføre nogen et tab, men om at følge de regler, der gælder for alle kunder, så vi kan drive en ansvarlig forretning.

Hvis der er tale om en reel reklamation, behandler vi naturligvis sagen anderledes, og vi hjælper altid med at finde en løsning, hvis et produkt ikke fungerer som det skal. Da din sag ændrede sig til en reklamation, sendte vi dig straks en returlabel, så du kunne sende produktet retur til os. Når produktet er retur hos os, vil din sag blive afsluttet som en reklamation og refundering af køb - akkurat, som i alle andre reklamationssager.

Vi beklager, hvis dialogen har føltes utilfredsstillende – det er bestemt ikke vores intention.

WeDoBetter

Oceniono na 1 z 5

Jag rekommenderar inte det här…

Jag rekommenderar inte det här företaget. De oseriösa och ljuger på information om produkten.
Jag köpte värmare med öppen spiseffekt 26317.
På Tekniska specifikationer

Står ljud nivå 38db
När jag startade den ljudet var mycket , jag mätt ljudet och var 70db eller dubbel som det står på Tekniska specifikationer

När jag pratade med we do beter, de sa att jag måste betala frakten själv om jag lämnar den tillbaka.
Jag lämnade tillbaka och det kostade mig 570 kr

11 grudnia 2025

Kære Munir

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Du kontaktede os vedrørende en reklamation på varmeovnen, og vi imødekom reklamationen samt oprettede en retursag med tilhørende returlabel, så du ikke skulle afholde fragtomkostningen. Desværre havde du allerede valgt at sende produktet retur på egen hånd, inden du modtog vores returlabel.

Da returneringen dermed var arrangeret og betalt af dig selv, havde vi ikke mulighed for at ændre på den valgte forsendelsesmetode eller de omkostninger, der var forbundet med den. Vi anbefaler altid, at man afventer vores bekræftelse og returlabel ved reklamationer, netop for at undgå unødige udgifter.

I forhold til lydniveauet tager vi naturligvis din oplevelse alvorligt. Målinger kan variere afhængigt af afstand, rumforhold og målemetode, men vi undersøger altid produkterne nærmere, når vi modtager dem retur.

Din sag har efterfølgende været igennem indsigelses rådet, som vurderede, at du ikke havde handlet korrekt i forhold til, at afvente med at sende produkt retur til os, til vi havde fremsendt en returlabel til dig.

Oceniono na 1 z 5

Bestilte og betalte en vare som de…

Bestilte og betalte en vare som de tilsyneladende ikke havde på lager alligevel og de sendte en mail at mine penge vil blive tilbageført Det er ikke sket endnu 6 dage efter!

1 lutego 2026

Hej Ulla

Vi beklager virkelig meget, at du har følt en lang behandlingstid. Du har handlet tidligt i en weekend, hvor vi så efterfølgende da det bliver hverdag, får kendskab til, at varen ikke er på lager. Vi krediterer dit køb - hvorved der altid går nogle bankdage førend pengene er retur på konto. Vi ville ønske det gik stærkere i bankerne, men de har den behandlingstid de har.

Oceniono na 2 z 5

Afventer stadig refusion

Fik min vare og var glad. Desværre var det ikke i orden og sendte det retur efter aftale. Sendte den 8/1-26 og de modtog den 19/1-25 i dag den 5/2-26 har jeg stadig ikke modtaget mine penge retur. Så kan på ingen måder give mere en 2 stjerne. Får jeg ikke snart mine penge retur bliver det kun 1 stjerne her fra.

8 stycznia 2026

Kære Nana

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at vente på en refusion. Vi har modtaget din returpakke den 19/1-26 og gennemførte refusionen til dig. Vi beklager, at det tog længere tid end de sædvanlige 10 hverdage, som vi normalt håndterer returpakker indenfor.

Vi sætter pris på din tålmodighed, og vi er glade for, at sagen nu er afsluttet. Vi tager altid feedback som din til os alvorligt, da det hjælper os med at blive bedre.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet og ikke korrekte oplysninger om produktet

Jeg købte et hule-byggesæt hvori der var flere mulighed. Jeg købte den der var ''kraftig''. Det er den overhovedet ikke og vælter sammen imens man bygger den - ikke særlig smart til børn der prøver at hygge sig.
Virksomheden er kontaktet men svar ikke. Øv oplevelse, kan ikke anbefales.

30 grudnia 2025

Kære Diana

Vi er naturligvis kede af at høre, at hule-byggesættet ikke levede op til dine forventninger, og at oplevelsen har været frustrerende for både dig og børnene. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi kan desværre ikke finde nogen henvendelse fra dig i vores system ej heller et køb i dit navn. Vi besvarer som udgangspunkt alle kundehenvendelser, og vi vil meget gerne hjælpe, hvis du stadig ønsker dialog om produktet.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan gennemgå sagen og finde en løsning.

Oceniono na 1 z 5

Jag beställde en nackmassagemaskin från…

Jag beställde en nackmassagemaskin från er den 30 december 2025. Produkten levererades till mig den 9 januari 2026. Jag mottog dock aldrig någon orderbekräftelse via e-post, men lyckligtvis tog jag ett foto av beställningen som dokumentation.

Efter att ha mottagit och testat produkten kunde jag konstatera att den inte uppfyller mina krav på funktion. Motorn orkar inte driva runt massagemekanismen på ett tillfredsställande sätt, vilket gör att produkten inte fungerar som förväntat.

Redan den 9 januari 2026 kontaktade jag er via e-post för att begära retur. Då jag inte fick något svar skickade jag även en påminnelse den 22 januari 2026. Trots detta har jag fortfarande inte fått någon återkoppling från er.

Jag önskar därför returnera produkten och få återbetalning.
Björn Frid

22 stycznia 2026

Kære Björn

Vi er naturligvis kede af, at nakkemassagen ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser hurtigt, og det er ærgerligt, hvis du oplevede ventetid.

Vi vil gerne nævne, at oplevelsen af en nakkemassager altid kan variere fra person til person. Hvorvidt man oplever massagen som hård eller blød afhænger blandt andet af individuelle præferencer og hvor meget tryk man lægger på produktet under brug. Dette gør, at nogle kunder vil opleve massagen som mere kraftfuld, mens andre finder den blødere – hvilket er helt normalt for dette type produkt.

Vi kan se, at din sag er blevet afsluttet som en reklamation, og at købet er blevet krediteret. Vi håber derfor, at dette har løst sagen tilfredsstillende.

Vi sætter pris på din tålmodighed.

Wedobetter

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej