GratisDNS.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft GratisDNS siden 2001, og jeg har altid været super glad for dem. Jeg har så heller aldrig være i kontakt med deres support, for det har jo altid virket som det skal. Nu overgår de så til... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Et domæne som vi slet ikke havde bestilt fornyelse af, blev fornyet uden vores accept. Herefter blev vi spammet dagligt med opkrævninger om en faktureret ydelse. En opringning til GratisDNS gav b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig, dårlig service! Jeg har en del domæner jeg ikke bruger. Ved oprettelsen skal man huske at læse deres "betingelser" der bl.a betyder at man kun kan opsige domæner mindst 30 dage inden f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Da jeg for nyligt rykkede nogle domæner over til en udbyder som understøtter Terraform, og jeg efterfølgende slettede dem i min oversigt, skete det pludseligt at GratisDNS'es servere mente, de skull... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca DNS
  2. Dostawca skrzynek email
  3. Dostawca usług internetowych
  4. Producent oprogramowania
  5. Hosting internetowy

Napisane przez firmę

GratisDNS er en gratis DNS service for alle. Du kan altid oprette DNS og pege dit domæne på vores navneservere, helt gratis. GratisDNS is a free DNS provider for everyone. You can always setup and point your domain to our nameservers for free.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Stabil service som tilmed er GRATIS!

Fremragende værktøj til at styre DNS på sine domæner, som man ikke engang skal betale for - jamen kan det blive bedre? Hmm ja det kan det faktisk godt - for sitet er ikke videre brugervenligt og tager lidt tid at komme i gang med. Men hva' - det er jo gratis, så ingen brok herfra :]

23 stycznia 2009
Oceniono na 4 z 5

Virker fint

Har domæne gennem dem, og det fungerer og virker fint.
Men siden kan være rimelig svær at finde ud af hvis du er uerfaren med domæne opsætning, syntes jeg.

9 października 2008

Bare perfekt

Jeg har brugt GratisDNS i mange år nu, og jeg har aldrig haft noget at brokke mig over. Konceptet er genialt, og det virker bare! Nemt og ligetil interface til at styre DNS.

5 stjerner - her bor mine domæner!

17 czerwca 2008

No title

Det er gratis, det er stabilt og det virker helt igennem. De har en fin support hvis noget går helt galt og man har rigtig god styring af sine domæner fra deres side.

Jo jo siden er ikke super køn at se på, men den virker og den er hurtig.

De sælger domæne-oprettelse og muligvis er de ikke landets billigste (dog stadig ret billige), men det virker 100% og så er det jo med til at betale deres regninger :-)

27 lutego 2008

No title

Kan kun anbefales, nem og let at finde rundt i, samt god og hurtig service selvom det er gratis.

26 sierpnia 2007

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej